Savner deg

Hei alle sammen!


 

Vet du hva det beste med bunad er? Jeg vet og  det er å ta den av!  Nå kom jeg nettopp inn døren hjemme etter å ha vært i konfirmasjon til lillebroren min. Det har har vært en kjekk  dag med mye god mat og drikke. Mest sannsynlig har det nok vært aller kjekkest for broren min som var storfornøyd og takknemlig for alt han har fått. Han ble veldig fornøyd med dagen sin og det er bra! Så gratulerer med dagen bror!


 

Jeg er hjemme på Stranda og skal være her frem til onsdag før jeg reiser hjem til Bergen igjenn. Jeg er på farten hele tiden og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har reist frem og tilbake fra alle mulige steder siste halvåret. Jeg og kofferten min har hvertfall fått ett nært forhold til hverandre i løpet av de siste månedene.
Akkuratt på denne tiden av året skjer det veldig lite her på Stranda. I tilegg til det er bestevenninen min ute å reiser og akkuratt nå befinner hun seg nok på andre siden av jorden.. som vanlig. Jeg har ikke sett henne på snart ett halvt år og jeg kjenner att når jeg først er hjemme skulle jeg virkelig ønske hun var her!  Vi snakker i ny og ne, men det er ikke alltid like lett med tanke på tidsforskjell og wifi. Når det er sagt så trenger vi ikke å snakke ilag konstant,vi har hverandre uansett. Jeg gleder meg hvertfall mye til å se henne igjenn om ca en måned, vi har mye å å ta igjenn!


 

Håper dere får en fin Søndag!
Blogges senere.

 

– Sophie.

 

 

Tiden flyr

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg ute på byen i Oslo med Rebecca.Det ble en lang natt og det var ikke mange timene jeg lå på puten før jeg måtte opp og pakke for å komme meg avgårde til Gardermoen.

Jeg tok flyet til Ålesund og gikk en tur innom kjøpesenteret på veg hjem. Jeg viste virkelig ikke att så mange ser på Paradise hotel, men det sto folk i kø for å ta bilder med meg, merkelig følelse. Koslig att så mange har fulgt med på meg, det er gøy å se!

Nå er jeg hjemme på Stranda en tur fordi jeg skal i konfirmasjon til lillebroren min i morgen. Oppi hodet mitt er lillebroren min forsatt 10 år og det var i fjor jeg ble konfirmert. Men sånn er det nok ikke.. tiden flyr!

De siste to dagene har gått i ett så nå var det godt å slappe av sammen med en vennine på sofaen. Ja til rolig lørdag!

Håper dere får en fin kveld!

– Sophie

Jeg drar i morgen

Hei alle sammen!

 

For en hærlig dag det har vært i Bergen i dag! Jeg har savnet en dag med så fint vær veldig lenge! I dag når jeg våknet og så ut av vinduet bestemte jeg meg for att denne dagen skal jeg nyte ute i solen. 

Jeg dro inn til sentrum og vandret rundt i solen.  
Siden jeg drar til Oslo i mårgen tidlig og videre til Sunnmøre i konfirmasjon på lørdag tenkte jeg att det var lurt å få fikset vippene og brynene før den tid, så jeg tok turen innom Lashbar i sentrum. Lashbar holder til rett ved lille lungårsvann i midt i sentrum. Jeg ble ferdig fornøyd, som alltid!   Etter jeg var ferdig der møtte jeg en vennine av meg som jeg ikke har sett på en  god stund, så vi satt oss ned i solen å drakk iskaffe langs lille lungårsvann.  En stund ut i praten kom vi frem til att det hadde vært perfekt med en fjelltur i dag, så vi kjørte avgårde ut mot Askøy. Det ble desverre ikke den lengste turen fordi det blåste sånn, men litt mosjon ble det! Bedre enn ingenting.

Nå er jeg akkuratt ferdig i ett møte og skal hjem å pakke til ett par dager i Oslo. Jeg regner med dagene i Oslo vil gå hekstisk for seg. Jeg har to viktige møter jeg skal i og jeg krysser fingrene for att de går i boks! Gjør de det, blir jeg overlykkelig og har mye spennende i vente!

Følg med!

I  dag ligger det også ute en ny artikkel om meg på dagbladet. I artikkelen står det alt om min barndom,oppvekst,bilulykken og alt som har skjedd siste halvåret. Du leser det her :http://www.dagbladet.no/magasinet/mamman-til-paradise-soph-om-skandaleoverskriftene—jeg-ble-nervos-for-at-hun-ikke-skulle-takle-det/67511874

Håper alle får en fin dag!

– Sophie

Fordi jeg fortjener det!

Hei alle sammen!

 

Dette uken her har vært en smule turbulens, oppturer og nedturer , men sånn er livet. Etter gårsdagen episode har jeg fått sykt mye fine tilbakemeldinger og støtte fra alle kanter! Det setter jeg sykt pris på. For sann situasjonen er nå så velger jeg å ikke høre på noe av det dere negative mennesker forteller meg, for dere tar så innderlig feil av hvordan jeg er som person og det får dere bare gjøre. Helt ærlig, I dont give a fuck.

 

Uken som var på Paradise hotel var faktisk tung for meg, jeg gråter ingen tårer uten grunn. Jeg hadde aldri trodd att jeg skulle vær så følsom der inne i det jeg pakket kofferten og dro til Mexico, men Paradise hotel er mye tøffere enn det folk. Når man er der inne, er alt ekte. Når man blir sviktet der inne er det den samme følelsen man føler på utsiden om noen svikter deg. I dette tilfellet følte jeg det var ganske brutalt, alt som ble sagt og gjort. For sann det var, følte jeg og.

 

Når det er sagt så vil jeg ikke att verken Morten, Sofie, Andrea eller Kevin skal få pes for dette. Jeg vet hvordan det er å få så mye negativ kritikk og jeg unner ingen det. Så om du er på min side, spar deg for å skrive upassende ting til de, du er bedre enn det. Vi er alle venner i dag og jeg snakket sist med Morten i går kveld, så vet dere det. Jeg har blitt veldig gla i de på tross av alt som skjedde.

 

Akkuratt nå er jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og er klar for tidenes forandring, fordi jeg fortjener det! Jeg kommer til å bli så sinnsykt fornøyd med det vi skal gjøre i dag! Følg med senere på Bloggen for å se forandringen. I mellomtiden kan du gjerne følge AdamogEvaBergen og Hairtalk på instagram.

 

Takk alle sammen, dere er best.

 

– Sophie

Ett helt normalt bilde

Hei alle sammen!

 

Da var påskeferien hjemme på Stranda over og jeg er klar til å komme meg tilbake til Bergen i morgen, det blir deilig!

Denne påsken her hatt jeg tatt livet skikkelig med ro, bare slappet av og brukt tiden på familie og venner. Det har vært mye siste tiden så det var absolutt verdt å ofre ett par gøye og slitsomme dager i Hemsedal eller Trysil for Stranda kjenner jeg. Selv om det helt sikkert hadde vært gøy der og! Man kan desverre ikke bli med på alt… heletiden.

I går var jeg hjemme hos en kompis å slappet av. Vi handlet inn ost og kjeks å hadde planer om en rolig lørdagskveld for engang skyld,  men ut havnet vi alikavell, det burde vi vell egentlig ha skjønnt. To rastløse sjeler greier vell neppe å sitte i ro inne en lørdag når resten er ute å har det gøy, så da var det bare å hive seg rundt for å sminke og ordne seg.

Jeg var så fornøyd med sminken min i går og jeg følte meg super fresh, her slenger jeg ut ett nytt instagram bilde tenkte jeg, så jeg la det ut å så ikke på telefonen på en stund.. Jeg fikk helt sjokk over hvor  mye negative kommentarer jeg skulle få på akkuratt det bilde. Det skjønner jeg faktisk ikke noe av i dag heller. Ett helt normalt bilde med litt mer sminke enn jeg ellers bruker. Folk har virkelig lite å ta seg til med tenker jeg. Jeg skal vær ærlig å si att jeg har slettet stortsett alle kommentarene, hvertfall de groveste! Jeg ser ingen grunn til att de måtte stå der, verken  jeg  eller du får noe postivt ut av å lese det. I tilegg til det er det også mitt kommentarfelt, noe folk fort glemmer! Sorry, men her er jeg sjefen.

Nå skal jeg slappe av en siste kveld hjemme med foreldrene mine før en 9  timers lang busstur venter på meg i morgen. Sånn er det når det ikke er flere ledige flybiletter igjenn  til Bergen…  Krise.

God søndag!

 

– Soph <3

 

 

 

Anonyme pingler!

Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si at det er fint å se att så mange bryr seg og engasjerer seg i saken jeg delte i går! Nå er alle lappene blitt fjernet rundt om kring,men om du ser flere så ta de selvfølgelig ned, uansett hvor du er hen i Norge. Her er alle velkommen, uansett! Lappene har blitt hengt opp av en aksjonsgruppe her på Sunnmøre så nå er det viktig at vi som er imot dette står opp for meningene våre. Jeg kunne sagt mye om denne saken, men jeg har fått frem min mening rundt det og dere vet hva jeg står for. Jeg har derfor ikke noe behov for å diskutere med anonyme personer som skriver kommentarer på bloggen min, hadde dere vært tøffe nok til å stå frem med fullt navn hadde saken vært annerledes. Vi som har vett i hodet vet hva som er rett og galt.

I dag har jeg fått nye klær fra Junkyard og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! #SPONS

Jumpsuit HER, Solbriller HER, Caps HER, Leggings HER, Bomber jakke HER, Regnjakke HER

Nå kan jeg puste ut.. enn så lenge.

Hei alle sammen!

 


 

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort de 2-3 siste dagene. Jeg har Blogget litt for lite, jeg har vært lei og sliten. Det er vell en ærlig sak det..

Den siste uken har jeg jobbet nattevakt på sykehjemmet jeg jobber på i tillegg til Bloggen. Jeg kjenner det er slitsomt å prøve å henge med fra morgen til kveld på sosiale media i tillegg til å vær våken hele nettene, det går nok ikke i lengden kjenner jeg. Natt til Lørdag jobbet jeg den siste nattevakten for uken. Det var en ganske tung nattevakt i seg selv. Det å være der for noen og holde de i hånden når de ligger for døden er veldig spesielt og brutalt vil jeg si..  I det jeg går ut dørene må jeg legge fra meg jobben og fokusere på mitt igjenn. Det er ikke alltid like lett etter å ha vært så tett på.
Livet har vi bare til låns dere..

Etter nattevakten dro jeg hjem å sov 2-3 timer før jeg skulle på ett møte i byen,etter møtet dro jeg rett til frisøren min AdamogEva for å planlegge påsetting av extension til uken etter påske igjenn. Nå har jeg begynet ett sammerbeid med Hairtalk i tillegg til AdamogEva.( Sjekk ut Hairtalk på Instagram om du vil se mer)  Det kommer til å bli så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, jeg kan nesten ikke vente..

Når jeg var ferdig hos AdamogEva dro jeg egentlig rett på vorspill til gutta. Jeg var så trøtt att de var like før jeg egentlig bare ble hjemme, men dere kjenner meg, jeg hater å gå glipp av ting. Jeg hadde nok dukket opp på vorspillet om jeg så brakk begge bena på vegen dit. Så da ble det ut..

Etter en veldig gøy og fuktig kveld på byen ( I say no more) våknet jeg opp kl 10 på Søndag av att telefonen min ringte.  Pakket dagen før hadde jeg ikke hatt tid til å nå var det bare en time til jeg skulle reise. Jeg sto opp og kastet meg i dusjen, i tillegg til å kaste meg selv i dusjen kastet jeg bare en hau av kler oppi en koffert før taxien kom.

Hangover og 7 timer i bil er ingen god kombinasjon, det kan jeg skrive under på. Nå er jeg heldigvis hjemme på Stranda på Påskeferie, det blir veldig deilig å få kunne slappet av litt hjemme med familien.

Nå kan jeg puste ut..

 

Håper dere får en kjempe fin Påske alle sammen!

– Sophie <3

Er det egentlig så kjipt?

Hei alle sammen!

 

I dag er det faktisk ikke mye å ta seg til med her i Bergen! Regnet bøtter ned og det er skikkelig surt ute. Akkuratt nå ligger jeg i sengen å hører på Ed Sheeran. Hver gang jeg hører på Ed sheeran går det opp ett lys for meg om hvor jævlig singel jeg egentlig er. Jeg er definisjonen på singel jeg.
Så her ligger jeg å tenker på mitt kjipe singelliv menst jeg ser på regnet som bøtter ned.. Men er det egentlig så kjipt?
Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om netopp det å være singel… i 5 år,  helt til jeg kom over ett av mine første innlegg som jeg delte her på Bloggen. Jeg har forsatt de samme tankene rundt det hele nå som da,  7 måneder etterpå, still the same.

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 – 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker ” hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?”  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  “Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all”  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute, men noen ganger tenker jeg bare, ” neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke” 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en Fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at ” det spiste vi forige fredag , så nå skal jeg bestemme” 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. ” Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine “
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg hvertfall tenke tilbake å si ” shit, det var så verdt det ass”.

-Sophie<3

Svar på spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

 

 

Jeg hadde spørrerunde for ett par dager tilbake og det har strømmet inn med spørmsål om alt mulig! Jeg kan nok ikke svare på absolutt alle men jeg har valgt ut noen spørsmål med svar her.

 

 

Hvorfor er ikke du med de andre Paradise deltakerene?

 

Jeg får ofte spørmål om hvorfor jeg ikke er med de andre deltakerene fra Paradise hotel og det kan jeg godt skjønne. Men saken er så enkel som att jeg bor i  Bergen og resten av gjengen bor i Oslo. Jeg liker meg i Bergen å har lyst å bo her , men jeg reiser så ofte jeg kan og når jeg har muligheten for å møte de å bli med på ting, men som sagt har jeg har ett liv her i Bergen. Vi er alle venner og det er ikke noen som er uvenner på utsiden.

 

Hvilken sminke bruker du?

Jeg bruker mye forskjellig og bytter stadig ut sminken min. Jeg elsker  prøve ut nye produkter og sminke. Jeg får ofte nye favoritter, men jeg har en favoritt som jeg aldri bytter ut, nemlig Fred Hamelten highligter til ansikt og bryn.

– Mac
– Tromborg
– Bare minerals
-Bobbi brown
-Nyx
– Fred Hamelten

 

Kan du beskrive ditt drømmeliv?

Det er viktig å ha drømmer og ambisjoner her livet, drømmelivet mitt må være å få kunne ha en jobb som jeg virkelig elsker og en hverdag som ikke er A4, Jeg har lyst å jobbe innen media, enten forann eller bakom kamera og jeg vil helst være min egen sjef ,  men det viktigeste er å leve ett bra liv.. Så lenge jeg og mine nærmeste er firsk og har det bra vil jeg si att jeg er fornøyd.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

Nå fortiden bruker jeg mest klær fra Junkyard siden jeg sammerbeider med de.Utenom det kjøper jeg mye av klerne mine på Kouture, Miinto, Carlings, og Pull&Bear.

 

Hva skal du i Påsken?

I påsken skal jeg hjem Stranda på Sunmmøre. Jeg har ikke sett familien og barndomsvenner på veldig lenge så det blir godt å kunne få komme hjem å slappe av litt. Jeg skal på fjelle å gå på ski, spise kvikklusj ,drikke øl og afterski, alt som hører påsken til! Det blir så deilig! Jeg drar hjem til Sunnmøre stortsett alle høytider og ferier, da er alle andre også hjemme og det er mye som skjer.

 

Kan du lage flere videoblogger?

Neste videoblogg kommer i påsken,og det blir så bra! En videoblogg uten like skal det bli! Gled dere masse.

 

Håper  alle får en fin dag og takk for att dere leser bloggen min.

 

– Sophie.