Mine Tatoveringer

 

Heihei 🙂

 

Jeg ser det er en god del i kommentarfeltene som lurer på om jeg kan skrive ett innlegg om tattoveringene jeg har, om de betyr noe eller om jeg bare har tatt de fordi jeg synest de er fine. Noen betyr veldig mye, andre betyr lite eller ingenting.

Løven på ryggen: Mange tror nok jeg har løven på ryggen på grunn av stjernetegnet ” løven”, det stemmer nok ikke, jeg har ” vekten” som mitt stjernetegn. Grunnen til at jeg har en løve på ryggen er utifra ting og situasjoner  jeg har opplveld tidligere i livet,som jeg mest sannsynlig kommer til å skrive om senere på bloggen. Løvehode betyr beskyttelse,overlevelse og styrke.

Colibri ute av burdet på armen:  Dette er ett symbol for frihet , og frihet skal man ikke ta for gitt. Jeg har alltid gjort det jeg har hatt lyst til og ønsket, jeg er gla for at vi har den muligheten her i Norge, det er det ikke alle som har. Jeg elsker å reise, oppleve nye ting og går egentlig dit vinden tar meg. Jeg liker å føle meg fri. Kolibri betyr også  Glede, skjønnhet, harmoni og nytelse.

Ørnevinge på underarmen : En ørn symboliserer først og fremst makt, menst løven blir regnet som dyrenes konge, er ørnen himmelens hersker, og den har i årtusener symbolisert styrke, mot og udødelighet. men når det er sagt er nok denne tattoveringen bare tilfeldighet fordi jeg vile og følte det passet med resten av armen.

“Henna” tattovering på armen:  For meg er denne tatoveringen mer for inspirasjonen sin skyld, den betyr lite for meg, men jeg elsker den! “henna-tatto” er en slags kroppskunst som har eksistert fra langt tilbake i tid, rundt 5000 år. For mange er dette ett symbol på ” livets  kamp” ekteskap,religion og glede.

Minimalistisk dame på låret : Denne betyr virkelig ingenting,jeg bare synest den er fet. En minimalistisk tatovering av en dame som røyker, kanskje litt 60talls inspirert, kanskje litt på kanten, kanskje litt ” samma faen det”

Kinesiske tegn i nakken:  Jeg har tre kinesiske tegn i nakken. Det er den første tatoveringen jeg tok når jeg var 14. ” lev livet”. Den er meget lite synlig og jeg glemmer ofte att jeg har den der.Noe mer har jeg ikke å si om den egentlig.

Naken engel med vinger på magen/ribbena: Bare fordi jeg ville ha den egentlig.

Den kleineste tatoveringen noensinne: JODA, selvfølgelig har jeg er skikkelig jævlig tattovering, heldigvis var jeg klok nok i fylla til å værtfall greie å plassere den lengst mulig ned på helen så værtfall minst mulig kan se den. Jeg vet faktisk ikke hva det er tattovering av. Jeg og bestevenninen min bestilte envegs bilett til “korfu”, en øy i hellas.. Biletten hjem tenkte vi å fikse undervegs. Så vi endte opp i en liten by som heter” Cavos”, og der endte vi faktisk opp. Vi var tydeligvis de første norske som hadde vært der ” what the fuck are you guys doing here?” Det skjønte ikke vi heller etter at vi hadde havnet midt opp i ” fylleparadiset” til Britene, så vi ble jo med på festen vi. Det var tydligvis en eller annen syk realityserie også som ble spilt inn der, heldigvis hold vi oss unna kamerane( ikke hørt eller sett noe)  Men sann alt i alt tapte vi ett veddemål og måtte tattovere oss, det endte også med ett par turer på sykehus,minimalt med søvn og en veldig dyr flybilett hjem til Norge, men brun det ble vi.

 

 
Sko finner du HER / Lignende bukse HER / Caps HER / T-skjorte på ZARA

annonse
 

– Sophie

Nytt Kapittel

 

Denne jakken kan du finne lignende av HER Og lignende bukse HER  (annonse)

Heihei:)
Yey, nytt kapittel! Har flyttet ut av leiligheten min i Bergen å tenkte først å finne meg en ny leilighet i nærheten:) Istedenfor tar jeg turen til Stockholm til en vennine for å bo hos henne en periode til jeg finner meg jobb og leilighet der selv. Deilig med litt forandring og prøve ut noe nytt.Jeg er en person som blir fort lei av å vær på samme sted over lengre tid så hvorfor ikke:) Blir spennende å se hvordan livet i Stockholm blir! Noen som har noen tips og kjenner byen godt?

Sophie <3