FUCK DERE!

Hei alle sammen!

Long time no see og sånn er det, det er hvertfall ikke det som er poenget med dette blogginnlegget.
I dag er det mandag og jeg sitter helt ærlig igjenn med litt forskjellige tanker etter helgen og uken som har vært. Øya var amazing og jeg hadde det døds fett hele uken , eller hvertfall nesten. Det beste var uten tvil konserten til Migos, men det værste? Eller kanskje det som drog stemningen min ned fra 10 – 0 vil jeg heller si ? En gjeng med gutter fra Holmlia. Sorry, men fuck dere og den greien dere driver med eller prøver på. Prøver på vil jeg nok heller si.
Jeg var på konsert på Sentrum Scene med gutta hele kvelden. Noen kompiser av meg skulle spille og det var bare gode vibber. Når konserten var ferdig sto alle utenfor lokalet og diskuterte hvor vi skulle dra videre på nachspill. Plutselig begynner alle å løpe i en retning.  Jeg og en kompis av meg som jeg sto med forsto ikke hvorfor alle begynte å løpe, så vi løp etter vi og. En hel gjeng oppover mot gatene.
Plutselig  skjønner jeg og hører fra noen at det er en gjeng på 12 gutter fra Holmlia som springer etter Section boys som nettopp har hatt konsert. Bare for å banke de, ja dere skjønner greien.
Jeg ser at section boys greier å komme seg inn i en bil, rimelig kjapt vil jeg si. Så har du meg da? Plutselig står jeg der alene i en bakgate med de gutta fra Holmlia.  ” Oh crap! ” tenkte jeg…  ” EY! er ikke du hun..? ”  Før jeg hadde svart  ja til spørsmålet sto de rundt meg i en ring. De hadde våte håndklær som de slo rundt seg med. En av de  tok den våte  håndduken rundt hodet og ansiktet på meg og holdt fast imenst de dyttet, lugget, skrek og tok hendene under skjørtet på meg. Jeg husker ikke om de var under bh`n og, men mest sannsynlig.
 Hva jeg tenkte?  ” Bare stå helt stille. Det er ikke noe poeng i å begynne å rive seg løs og slå frebrilsk rundt seg, de er 12 gutter og du er 1 jente ” 
Jeg hører folk begynner å rope ” Slipp henne, hva faen driver dere med?! “.
Til slutt slapp de håndkledet og jeg sa med rolig stemme ” Er dere ferdig?”. Så brøytet jeg meg ut av ringen. 
I menst jeg går begynner de å slå etter meg med håndkledet og kaste den over hodet på meg. Jeg gikk rett frem med hode hevet og  i rolig tempo,  ” fuck dere ” var det jeg tenkte. Endelig ser jeg noen av  vennene mine  igjenn og gutta fra Holmlia trekte seg unna for å så forsvinne fra stedet. 
Jeg kan sverge på at jeg har aldri vært så provosert og forbannet i hele mitt liv.
 Jeg vet ikke hva jeg skal kalle dette jeg, men en ting er sikkert og det er at dette er seksuell trakkasering, på høyeste nivå!
Håper karma biter dere tilbake.. hardt i pikken.
Takk for meg.

– Sophie

12 kommentarer
  1. herregud, stolt av deg for å klare å løse dette på en så voksen måte ved å ikke reagere med vold eller prøve å slå tilbake❤️❤️❤️

  2. Herregud.. jeg får helt vondt i hjertet av å lese dette. Du er utrolig sterk som tar dette så utrolig bra! Jeg tror jeg hadde fått sammenbrudd og bare lagt meg ned for å gråte, Fyfaen så ekkelt! Utrolig flott at du deler noe så ekkelt og personlig! Du er rå!

  3. Dette er faen meg ikke greit. Synes faktisk du skulle anmeldt dette. Seksuell trakasering på høyt nivå.

  4. ja fuck de. håper du har polianmeldt det. du taklet det utrolig bra. tror de fleste ville begynt å rope og skrike, men tror det bare ville gjort situasjonen verre. at folk kan oppføre seg sånn. det skulle ikke vært lov- du virker utrolig sterk og tøff. men fy søren hvor jævlig det må ha vært for deg

  5. det skal ikke gå Ann. Dette er ikke greit, Sophie. Håper du har det bra, husk du kan anmelde. Flott du skriver om det ❤️

  6. Dette er ikke greit!! Du må anmelde de, og det er som regel masse “skjulte” kameraer i sentrum, så det er fullt mulig å dokumentere bevis for politiet på at dette faktisk har skjedd. Håper du gjør det, og lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg