hits

Sophie's Verden

SVAR PÅ SPØRRERUNDEN

  

Digger denne pelsjakken nå som det er så kaldt ute:)

Lignende kåpe finner du HER / Skjerf HER / Sko HER

 


Hvilken sminke bruker du? Higlight og leppestift spesielt  ?
Fondation: Bare minerals og Tromborg
Solbudder: Tromborg
Higligter: Fred hamelten og NYX
Bryn: Fred Hamelten
Øyenskygger : Dior
Mascara: Tromborg, Løsvipper(ebay)
Leppestift: MAC, NYX, Dior,Chanel osv.

- Har du vært singel lenge?
4 år ca.

- Dater du noen?
Nei, det kommer jeg ikke til å gjøre på en stund heller.

- Hva er positivt med å bo i bergen ?
Har bodd en del plasser i mitt liv, men Bergen er definitift den beste plassen, her blir jeg. Det er en chill by rett og slett. Liker kulturen her.

- Hvem var din siste kjæreste?
Hadde samboer i Trondheim.

- Har du Restylane i lippene eller er det naturlig?
hehe hæ? Nei, det er nok mine ja.

- Hvor henter du stilen din fra og har du planer om flere tattoveringer?
Jeg sitter mye å ser på inpirasjonbilder fra bildeappen " weheartit", ellers er Rihanna min store inspirasjon.  Ja, jeg skal tattovere hele meg, men tid og penger...

- Hvilken typer gutter liker du?  
 Liker ikke gutter, liker menn.

- hvordan var Valencia som person?
Hehe, for å vær ærlig så er jeg GANSKE ferdig men den greien der, men siden du spør. Rolig,Positiv,gla og en fyr som har kontroll på alt.

- Hvor digg synest du selv at du er? Hehe fra 1-10
Jeg er en 5er i utseende og en 7er i personlighet.

- Hvordan følest det å ikke være godt likt?
hehe, likt kan man ikke bli av alle, det er fullstendig uoppnåelig, så det går helt fint.

- Er du sponset ?
Ja, det er jeg. Jeg kan nevne noen her i Bergen.  Lashbar,Eva og Adam, Spraytanhuset osv..

- 3 ting du aldri hadde greid deg uten?
 Telefonen,seng og snus(må slutte).

Grrrrrr hvem er DRØMMEMANNEN DIN?
Har ikke en drømmemann med et kjent navn akkuratt nå. Men sånn utseendemessig: MÅ være høyere enn meg(super viktig)  foretrekker mørkt hår, avslappet stil, tatoveringer, skjegg og mørke øyner. Hehe , liker menn som ser eksotiske ut.........  Når det kommer til personlighet : Spontan,ærlig,god selvstilitt og selvinnsikt,omgjengelig og morsom.

Bilde av tatoveringene dine og deres betydning?
Det kan jeg lage ett innlegg om senere :)

Syns du personlig at du er veldig pen?
oj, så var det den janteloven da.. hysj hysj.  Jeg synest overhode ikke jeg er stygg nei, men jeg synest heller ikke jeg er skam digg. Jeg ser bra ut, har en kul personlighet, det holder for meg.

Syns du at det du gjorde mot konen til Valencia var greit?
Dette kan man diskutere i timesvis.  Jeg vet ikke hvem ex konen hans er, han har selv gått ut med at han har vært singel i 8 måneder, hvilket forhold de har hatt er det bare de som vet. Utroskap skjer hver dag men havner bare i media om man er en profilert person, å da blir man den stygge ulven med engang.. før noen som helst har  tenkt seg om to ganger. Jeg er ingen dårlig person pga det. 

Hva synes du om han Audun sørseth?
Hehe, jeg hyller Audun Sørseth. Han er et godt eksempel på hva man kan få til om man gir litt faen. Det er jo et par ting man kan diskutere , men sånn alt i alt syntes jeg  at han virker som en morsom person.

Hvordan var du som liten? Hvor er du om 10 år?
Rampette,sta,søt og sporty.uten tvil.
Om 10 år er jeg veldig lykkelig, jeg har fått gjort det jeg vil og ønsker i livet, jeg har lykkes og jeg har mest sannsynlig ting på stell..jeg har roen. Håper jeg.

Sophie <3

 

 

SPØR MEG


Skinnjakken finner du HER og Adidas capsen HER
 

 Heihei!

Er mange som har spurt om jeg kan ha spørrerunde på bloggen,så ja det kan jeg. Skriv spørsmålene dere lurer på i kommentarfeltet under dette innlegget  eller DM meg på instagram :)

Sophie <3

SINGEL OG ALENE

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute! Men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag og, så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg værtfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

 NYDELIGE FAVORITTER PÅ SALG!!   
Trykk på linken under bilde hvis du vil sjekke det ut:) 
                                                                                                                                             
                      


 BILDE1                                     BILDE2                                  BILDE3                                         BILDE4
                                                                                                                                                           

ANNONSE
                                                       
 

BYGDA vs BYEN 

Det å vær født og oppvokst i en bygd er både trygt, sjarmerendes og intimt, men også veldig slitsomt. Det kan godt hende det jeg skriver nå kan bli tolket som om jeg holder " avstand" fra bygden, noe jeg overhode ikke gjør, men jeg liker meg bedre i en by. Rett og slett fordi i en by har man mye mer frihet til å være seg selv, det kan man også i en bygd, men om man skiller seg ut, har andre meninger,ambisjoner eller rett og slett sliter i livet blir man sett på og snakket om på en helt annen måte enn i en by. I en by er det rett og slett mye lettere å rope ut " fuck janteloven" enn det er i en bygd.  Gjør man det i en bygd er det bare å folde hendene sammen å be om at det blir godt motatt, om det ikke blir det så må man bare lære seg å stå igjennom det folk sier, tenker ,snakker og skriver om deg.  Greier du det så sier det nemlig mer om deg som person, det synest værtfall jeg.
Noen ganger så vet tydeligvis folk mer om deg og ditt liv, enn det du gjør selv, og det tror jeg mange kan si seg enig i. I en by virker det som om folk har nok med sitt og trenger derfor ikke å stikke nesen sin borti alle andre sine saker. Det kan godt hende jeg provoserer nå med tanke på at jeg er fra en bygd selv, men nå snakker jeg ikke bare om min bygd, men generelt. 


 Man må på en eller annen måte alltid " passe " litt mer på hvordan man er som person og hva man gjør i livet sitt i ett mindre samfunn.  Skilsmisse, utroskap, økonomiske problemer, psykiske problemer, ting man har sagt eller gjort på fylla..  Dette er ofte ting og situasjoner personer elsker å snakke om så lenge det ikke angår dem selv. Jeg synest ofte at folk nesten kan fryde seg over andre personer som har gjort noe " feil " eller har misslykkes i overkant mer enn om noen har lykkes.  Om dette er for at de skal føle seg selv bedre eller ikke er kreativ nok til å finne noe annet å snakke om, det vet jeg ikke, men mest sannsynlig. Trist er det.


Når det er sagt så sier jeg ikke at det ikke finnest situasjoner av dette i byer, for det gjør det, bare i MYE mindre grad. Dette er jo selvfølgelig fordi i en by vet  ikke alle hvem alle er, og da blir det mye mindre innteresant å høre " gossip" om noen man ikke har bekjentskap til . Så det er vell netopp derfor man kaller dette  ett " Bygdefenomen ". Jeg er gla jeg er oppvokst på bygden, noe annet kunne jeg ikke sett for meg, men fordeler og ulemper  er det med alt.
En ting er værtfall sikkert og  det er at det er mye enklere å gå sin egen vei eller gjøre det du vil i et større samfunn der ikke alle har en mening om  hva du gjør til enhver tid, enn i en bygd der mye som lukter fremmed kan "skremme"  vettet av folk.  Nei, du skal for all del ikke tro du er noe.  

Lignende kjole finner du HER / Frakk HER / Sko HER / Caps HER

-Sophie
 

 

Rebecca Minkoff WAVERLY Skulderveske black / New Look WORLD Platåsko sort / Miss Selfridge Kort kåpe multibright / Versus Versace Jerseykjole black
REKLAME

OMRINGET AV PENISEREtter å ha vært to uker i Spania er det ekstra kjipt å komme tilbake til Bergen når gradestokken viser -5... Så her ligger  jeg pakket inn i tepper og hakker tenner, men neida jeg klager ikke. Har bare slappet av og kost meg.

Endte også opp to dager på badeland ved en feil. Booket to dager når jeg egentlig skulle en. Men det kom en vittig historie ut av det hele, eller historie? mer en flause. Så hør her... Jeg er så avhengig av telefonen min, garantert mer enn gjennomsnittet, jeg er på tlf 24/7,å greier ikke å legge den fra meg. Så etter et par timer i vannsklier og andre aktiviteter begynte det å klø i fingrene etter å hente tlf i skapet å bare ta turen hjemover. Jeg Skrudde på telefonen og der var det igang, verden rundt forsvant og akkurat der og da var det bare telefonen som sto i sentrum. Kompisen min gikk foran meg, så jeg fulgte etter bena hans i sidesynet mens vi gikk ut av badelandet. Det var værtfall det jeg trodde. Så mens jeg svarte folk på facebook,snapchat osv å ante fred og ingen fare hører jeg plutselig. " Sophie, hva faen gjør du? du er i herregarderoben!!" Jeg løftet blikket fra telefonen og rundt meg var jeg omringet av nakne menn og peniser i alle aldere og nasjoner. Jeg har aldri følt meg så liten og forvirret før! På veg ut av garderoben hører jeg alle mennene le i bakgrunnen av meg, mens jeg forsvinner ut av badelandet noe jeg i prinsippet skulle. Gu så komisk, men Hvordan greier jeg det? haha

 


Buksen finner du HER / Jakken HER / Sko HER
 

Dagen etter jeg kom hjem sjekket jeg postkassen min, og der lå det en hel hau av hentelapper fra Ebay, noe jeg nesten hadde glemt jeg hadde bestilt. Ebay er farlig. " den var kul, den får jeg sikkert bruk for"  Ja, så får vi håpe det. Isåfall er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, man kan fort ende opp med en pakke ris fra Asia istede for en genser man har bestilt, så thumbs up. Her er noe av det jeg bestilte nå værtfall :

 

Digger denne Rihanna genseren: Skinnbuksen finner du HER
Så må jeg nevne at LASH BAR i bergen, men som også holder til i Kristiansand og Oslo er sinnsykt flinke når det kommer til Vippeextension og Bryn, mine favoritter uten tvil. De ansatte har flere års erfaring innen yrket og vet virkelig hva de driver med. De bruker Fred Hamelten i behandligene sine,  Mitt favorittprodukt fra Fred Hamilton er " Brow light",  hightligt for å altså framheve øyenbrynene. Her kan du se mer om Fred Hamilton og hjemmesiden til lashbar er www.lashbar.no  Om du booker deg en time og sier mitt navn får du 20% på alle behandlinger. (sponset)

- Sophie  <3

 

 

Tamaris Jewelry AMY Smykke hvit / Urban Expressions STELLA Clutch black / Miss Selfridge Sommerkjole red burgundy / Zign Høye støvler black / ONLY RUTH Kort kåpe sort 
REKLAME

NETTROLL

hehehe, herregud jeg elsker mennesker. Er så vittig å se hva folk skriver og kommenterer om saken på God kveld Norge i går. Jeg bryr meg null om alle de negative kommentarene fra såkalte nettroll, hva dere sier har så lite betydning for meg, så vet dere det når dere bruker søndagen på meg- Takk ,det setter jeg pris på.

Som jeg har sagt tidligere er jeg i Spania, så nå turer jeg ned på stranden for å slappe av resten av Søndagen. Jeg Var ute i Playa del Ingles i går, var der for noen år tilbake også. I den alderen jeg var der var tydeligvis ting litt mer spennende, ett mer jalla sted skal du lete lenge etter.  Slenger med noen outfits bilder fra gårsdagens festligheter:)
Lignende skjørt finner du HER og lignende topp HER

Håper dere får en fin søndag:)

-Sophie

 

 

SPANIA OG GOD KVELD NORGEHeihei!

Har vært dårlig med aktivitet her siste uken, har dratt til Spania på ferie i 2 uker og samarbeidet litt med tv2 angående God kveld Norge som skal sendes nå i dag, Lørdag kl 21:30, så  følg med om du er keen.

Men wow så deilig å komme seg bort fra høst/vinter været i Norge! Kaste seg på en spontan tur til Spania for å få litt varmegrader og sol på kroppen. Deilige 28 grader og sol er ikke feil når man bor i Bergen.

Det ble veldig spontant, men etter min erafring er det det som ender opp med de gøyeste minnene i ettertid. Har ikke vært på ferie i år, værtfall ikke i varmere strøk så  jeg unner meg selv dette! Deilig å komme seg bort å slappe av, nekter å stresse med noe så lenge jeg er her.

akkuratt nå ligger jeg på stranden på Anfi Del Mar og taner. Senere blir det ut å spise middag og se kamp før jeg tar turen videre til Las Palmas på Halloweenparty.

 Noen av plaggene er kjøpt HER (masse salg der nå) resten er kjøpt på Pullandbear.com


Skoene er kjøpt HER
Ha en fin Lørdag!

-Sophie 

 

 

 
 

  

 

 

 

 

 

 

FUCKBOY

Okei, kanskje et litt wierd og kleint innlegg men det får gå. Dette er en ting som har provosert meg lenge og jeg må få det ut. jeg føler at ordet " fuckboy " har tatt litt overhånd siste tiden.
" 12 tegn på at han er en fuckboy"
" En fuckboy i mine øyner"
"Slik avslører du en fuckboy"

Artikler, blogginnlegg og bilder i det uendelige.
Ja, hva er en fuckboy da? I følge mange jenter er det en gutt/mann som bare er ute etter å få seg et ligg, for å så stikke av å såre følelsene våre. Selvfølgelig er det tilfeller av det, men helt ærlig? Skal alle gutter du ligger med bli stemplet som fuckboy fordi han ikke lenger er interessert i deg?
"Ikke rot deg bort i han, han er en fuckboy" Og hva vet du om det? Fordi han ikke likte venninnen din, eller deg? Dere var to om det.. To! ikke en! Du vet godt at om du blir med en fyr hjem fra byen klokken hal 4 på natten at han ikke kommer til å koke kakao til deg å stryke deg på ryggen til du sovner, så dette velger du selv. Følelser får man ikke for alle, men behov er noe alle har. Sånn fungerer naturen. Og det har den alltid gjort.
Om dere har holdt på over lengre tid, og han plutselig ikke lenger er interessert. Hva er han da? En fuckboy? I mine øyne er han bare en gutt/mann som faktisk ikke får de rette følelsene for deg, kanskje håpet han på det innerst inne. Kjedelig ,men sant. Jeg tror flere kan ha godt av å tenke: "Fuck it, han var ikke den rette. Move on!" 
MEN, kanskje han er redd for å forelske seg å bli såret slik som du? Ikke glem at vi jenter kan fucke med følelser vi og, vi kan også ha knust hjerter tidligere, og gjort menn sårbare for kjærlighet. (Noe de helst ikke ønsker å innrømme)
Jeg synes bare ordene "fuckboy", "hore" og "løs" har noe til felles, dette er ord man skal være forsiktige med å bruke. Det kan ligge så mye annet bak. 
Så vist det er likestilling oss jenter vil ha så burde vi stå for det også,vi vet godt selv hva vi ikke vil bli kalt, så hvorfor skal de motsatte kjønn akseptere det.


Jakken jeg har på meg finner du HER . de har sinnsykt mange kule jakker og klær:)

-Sophie
 

New hair, don't care!

 

Heihei!

Jeg har alltid likt å eksperimentere med hårfarger og hårfrsyrer, når jeg tenker meg om har jeg nok hatt det meste.

Rødt,blondt,lilla,ombre,brunt,svart, bobb, kort,langt,sidecut og nå rastafletter, ja jeg skifter fortere farge og frisyre enn du skifter sokker.

Jeg synest det er gøy å skille seg ut på den måten og det er alltid gøy å teste ut nye ting. Kanskje litt crazy å gå for en slik frisyre, men jeg

synest det er døds fett.

 Kjolen jeg har på meg som du dessverre ikke ser så godt på bilde har jeg kjøpt HER Passer perfekt til feks. julebord:)

 

Dette gjorde jeg hos Nova frisørsalong I Bergen, de holder til rett ovenfor politistasjonen, de er ekstremt flinke på akkurat dette området og

jeg anbefaler de på det høyeste.

Det er en lang prosess, med meg tok det 9 timer! Så om du er hårsår opp etter ørene og har dårlig tålmodighet som ett barn anbefaler jeg deg til å prøve noe annet eller eventuelt bare bite tenna sammen.

Når det kommer til pris osv beregner de det utifra hvor mye hår du har,hvor tykt det er og hvor langt du vil ha det.

Om du lurer på noe , f.eks hvordan man behandler håret etterpå, så spør i kommentarfeltet.Her er girlsa som fikset håret mitt, fra Vietnam og Burundi. Kjempe skjønn og hyggelige jenter:)

 

-Sophie

Passion for..... TATTOOS

Hei. I går tok jeg ny tatovering hos Skin Fuel i Bergen. De holder til rett over Bryggen, men har også lokaler i Åsane, Sotra og Stavanger. Kjempe flinke, nøyaktige og effektive tattovører med mange års erfaring. 

Dette ble resultatet: 


           


Jeg har tenkt på denne tatoveringen veldig lenge. Jeg ble først inspirert av " henna" tatovering da jeg reise rundt i India, der ser man de overalt. India, wow for et land. Det mest inspirerende landet jeg noen gang har vært i. Jeg anbefaler ALLE å reise dit, det gir deg virkelig inntrykk og minner for livet..
Bildene er tatt av en venninne, Carine Nylander.
 

 Forresten en av mine favoritt nettisder å kjøpe klær fra, har MYE fint;) KLIKK HER
-Sophie

 

Dette er megJeg heter Sophie Sjåstad Vågsæter, Jeg er en jente på 24 år fra Stranda på Sunnmøre, ca en times kjøring med bil fra Ålesund. Jeg har nå bodd snart 3 år i Bergen men har tidligere vært bosatt i Trondheim,Stranda og Ålesund . Jeg har også reist en god del og sett mye av verden, bland annet India,Kenya,Tanzania,USA,Mexico, Belize og mer får dere vite senere.  Jeg har tidligere studert helsefagarbeider og hudpleier, men jobber nå på et sykehjem her i Bergen.Jeg anser meg selv som over gjennomsittet eventyrlysten som er med på det meste, så lenge det er tid og penger for det.. Egentlig så gjør jeg bare det jeg har lyst til, så lenge det ikke går negativt utover noen andre. Det synest jeg alle burde gjøre.
Det å begynne å blogge er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge, om det ikke har vært blogg har jeg alltid hatt noe i tankene, alt fra musikk, skuespiller,  jobb innen tv, værtfall ett eller annet innen media. Jeg  er kanskje litt pysete på akkuratt den fronten , men nå som jeg har vært en del i media, kanskje ikke mye i Norge men for det meste i utlandet, følte jeg at det var en gjylden mulighet til å begynne. Det er jo selvfølgelig rart at folk skal lese om akkuratt det jeg skriver. Jeg  er kanskje ikke verdens beste til å skrive, men så lenge jeg får frem mine meninger og synpunkter på ting jeg synest er viktig er jeg fornøyd, så vet dere det. Så om jeg skriv "å" når det er "og", så får det bare gå.
Min blogg kommer til å være fokusert på ting jeg føler er innteresant, viktig og kult for den del, jeg er selvfølgelig interessert i sminke slik som de fleste andre jenter er, men noe 1 timers film om hvordan jeg får ansiktet mitt til å ligne Kim Kardashian kommer det altså ikke til å være. Kommer også til å blogge om mitt liv og hva jeg kommer til å gjøre fremover.
Det er nå per dags dato 260 000 bloggere i Norge og jeg vet at  jeg  bare er en av mange.Jeg har ikke noe mål med bloggen her og nå, men om du finner det jeg skriver om interessant så er jo det en god ting.

-Sophie.

 Fikk denne parfymen i posten idag, sjekk den ut Her