hits

november 2016

SVAR PÅ SPØRRERUNDEN

  

Digger denne pelsjakken nå som det er så kaldt ute:)

Lignende kåpe finner du HER / Skjerf HER / Sko HER

 


Hvilken sminke bruker du? Higlight og leppestift spesielt  ?
Fondation: Bare minerals og Tromborg
Solbudder: Tromborg
Higligter: Fred hamelten og NYX
Bryn: Fred Hamelten
Øyenskygger : Dior
Mascara: Tromborg, Løsvipper(ebay)
Leppestift: MAC, NYX, Dior,Chanel osv.

- Har du vært singel lenge?
4 år ca.

- Dater du noen?
Nei, det kommer jeg ikke til å gjøre på en stund heller.

- Hva er positivt med å bo i bergen ?
Har bodd en del plasser i mitt liv, men Bergen er definitift den beste plassen, her blir jeg. Det er en chill by rett og slett. Liker kulturen her.

- Hvem var din siste kjæreste?
Hadde samboer i Trondheim.

- Har du Restylane i lippene eller er det naturlig?
hehe hæ? Nei, det er nok mine ja.

- Hvor henter du stilen din fra og har du planer om flere tattoveringer?
Jeg sitter mye å ser på inpirasjonbilder fra bildeappen " weheartit", ellers er Rihanna min store inspirasjon.  Ja, jeg skal tattovere hele meg, men tid og penger...

- Hvilken typer gutter liker du?  
 Liker ikke gutter, liker menn.

- hvordan var Valencia som person?
Hehe, for å vær ærlig så er jeg GANSKE ferdig men den greien der, men siden du spør. Rolig,Positiv,gla og en fyr som har kontroll på alt.

- Hvor digg synest du selv at du er? Hehe fra 1-10
Jeg er en 5er i utseende og en 7er i personlighet.

- Hvordan følest det å ikke være godt likt?
hehe, likt kan man ikke bli av alle, det er fullstendig uoppnåelig, så det går helt fint.

- Er du sponset ?
Ja, det er jeg. Jeg kan nevne noen her i Bergen.  Lashbar,Eva og Adam, Spraytanhuset osv..

- 3 ting du aldri hadde greid deg uten?
 Telefonen,seng og snus(må slutte).

Grrrrrr hvem er DRØMMEMANNEN DIN?
Har ikke en drømmemann med et kjent navn akkuratt nå. Men sånn utseendemessig: MÅ være høyere enn meg(super viktig)  foretrekker mørkt hår, avslappet stil, tatoveringer, skjegg og mørke øyner. Hehe , liker menn som ser eksotiske ut.........  Når det kommer til personlighet : Spontan,ærlig,god selvstilitt og selvinnsikt,omgjengelig og morsom.

Bilde av tatoveringene dine og deres betydning?
Det kan jeg lage ett innlegg om senere :)

Syns du personlig at du er veldig pen?
oj, så var det den janteloven da.. hysj hysj.  Jeg synest overhode ikke jeg er stygg nei, men jeg synest heller ikke jeg er skam digg. Jeg ser bra ut, har en kul personlighet, det holder for meg.

Syns du at det du gjorde mot konen til Valencia var greit?
Dette kan man diskutere i timesvis.  Jeg vet ikke hvem ex konen hans er, han har selv gått ut med at han har vært singel i 8 måneder, hvilket forhold de har hatt er det bare de som vet. Utroskap skjer hver dag men havner bare i media om man er en profilert person, å da blir man den stygge ulven med engang.. før noen som helst har  tenkt seg om to ganger. Jeg er ingen dårlig person pga det. 

Hva synes du om han Audun sørseth?
Hehe, jeg hyller Audun Sørseth. Han er et godt eksempel på hva man kan få til om man gir litt faen. Det er jo et par ting man kan diskutere , men sånn alt i alt syntes jeg  at han virker som en morsom person.

Hvordan var du som liten? Hvor er du om 10 år?
Rampette,sta,søt og sporty.uten tvil.
Om 10 år er jeg veldig lykkelig, jeg har fått gjort det jeg vil og ønsker i livet, jeg har lykkes og jeg har mest sannsynlig ting på stell..jeg har roen. Håper jeg.

Sophie <3

 

 

SPØR MEG


Skinnjakken finner du HER og Adidas capsen HER
 

 Heihei!

Er mange som har spurt om jeg kan ha spørrerunde på bloggen,så ja det kan jeg. Skriv spørsmålene dere lurer på i kommentarfeltet under dette innlegget  eller DM meg på instagram :)

Sophie <3

SINGEL OG ALENE

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute! Men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag og, så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg værtfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

 NYDELIGE FAVORITTER PÅ SALG!!   
Trykk på linken under bilde hvis du vil sjekke det ut:) 
                                                                                                                                             
                      


 BILDE1                                     BILDE2                                  BILDE3                                         BILDE4
                                                                                                                                                           

ANNONSE
                                                       
 

BYGDA vs BYEN 

Det å vær født og oppvokst i en bygd er både trygt, sjarmerendes og intimt, men også veldig slitsomt. Det kan godt hende det jeg skriver nå kan bli tolket som om jeg holder " avstand" fra bygden, noe jeg overhode ikke gjør, men jeg liker meg bedre i en by. Rett og slett fordi i en by har man mye mer frihet til å være seg selv, det kan man også i en bygd, men om man skiller seg ut, har andre meninger,ambisjoner eller rett og slett sliter i livet blir man sett på og snakket om på en helt annen måte enn i en by. I en by er det rett og slett mye lettere å rope ut " fuck janteloven" enn det er i en bygd.  Gjør man det i en bygd er det bare å folde hendene sammen å be om at det blir godt motatt, om det ikke blir det så må man bare lære seg å stå igjennom det folk sier, tenker ,snakker og skriver om deg.  Greier du det så sier det nemlig mer om deg som person, det synest værtfall jeg.
Noen ganger så vet tydeligvis folk mer om deg og ditt liv, enn det du gjør selv, og det tror jeg mange kan si seg enig i. I en by virker det som om folk har nok med sitt og trenger derfor ikke å stikke nesen sin borti alle andre sine saker. Det kan godt hende jeg provoserer nå med tanke på at jeg er fra en bygd selv, men nå snakker jeg ikke bare om min bygd, men generelt. 


 Man må på en eller annen måte alltid " passe " litt mer på hvordan man er som person og hva man gjør i livet sitt i ett mindre samfunn.  Skilsmisse, utroskap, økonomiske problemer, psykiske problemer, ting man har sagt eller gjort på fylla..  Dette er ofte ting og situasjoner personer elsker å snakke om så lenge det ikke angår dem selv. Jeg synest ofte at folk nesten kan fryde seg over andre personer som har gjort noe " feil " eller har misslykkes i overkant mer enn om noen har lykkes.  Om dette er for at de skal føle seg selv bedre eller ikke er kreativ nok til å finne noe annet å snakke om, det vet jeg ikke, men mest sannsynlig. Trist er det.


Når det er sagt så sier jeg ikke at det ikke finnest situasjoner av dette i byer, for det gjør det, bare i MYE mindre grad. Dette er jo selvfølgelig fordi i en by vet  ikke alle hvem alle er, og da blir det mye mindre innteresant å høre " gossip" om noen man ikke har bekjentskap til . Så det er vell netopp derfor man kaller dette  ett " Bygdefenomen ". Jeg er gla jeg er oppvokst på bygden, noe annet kunne jeg ikke sett for meg, men fordeler og ulemper  er det med alt.
En ting er værtfall sikkert og  det er at det er mye enklere å gå sin egen vei eller gjøre det du vil i et større samfunn der ikke alle har en mening om  hva du gjør til enhver tid, enn i en bygd der mye som lukter fremmed kan "skremme"  vettet av folk.  Nei, du skal for all del ikke tro du er noe.  

Lignende kjole finner du HER / Frakk HER / Sko HER / Caps HER

-Sophie
 

 

Rebecca Minkoff WAVERLY Skulderveske black / New Look WORLD Platåsko sort / Miss Selfridge Kort kåpe multibright / Versus Versace Jerseykjole black
REKLAME

OMRINGET AV PENISEREtter å ha vært to uker i Spania er det ekstra kjipt å komme tilbake til Bergen når gradestokken viser -5... Så her ligger  jeg pakket inn i tepper og hakker tenner, men neida jeg klager ikke. Har bare slappet av og kost meg.

Endte også opp to dager på badeland ved en feil. Booket to dager når jeg egentlig skulle en. Men det kom en vittig historie ut av det hele, eller historie? mer en flause. Så hør her... Jeg er så avhengig av telefonen min, garantert mer enn gjennomsnittet, jeg er på tlf 24/7,å greier ikke å legge den fra meg. Så etter et par timer i vannsklier og andre aktiviteter begynte det å klø i fingrene etter å hente tlf i skapet å bare ta turen hjemover. Jeg Skrudde på telefonen og der var det igang, verden rundt forsvant og akkurat der og da var det bare telefonen som sto i sentrum. Kompisen min gikk foran meg, så jeg fulgte etter bena hans i sidesynet mens vi gikk ut av badelandet. Det var værtfall det jeg trodde. Så mens jeg svarte folk på facebook,snapchat osv å ante fred og ingen fare hører jeg plutselig. " Sophie, hva faen gjør du? du er i herregarderoben!!" Jeg løftet blikket fra telefonen og rundt meg var jeg omringet av nakne menn og peniser i alle aldere og nasjoner. Jeg har aldri følt meg så liten og forvirret før! På veg ut av garderoben hører jeg alle mennene le i bakgrunnen av meg, mens jeg forsvinner ut av badelandet noe jeg i prinsippet skulle. Gu så komisk, men Hvordan greier jeg det? haha

 


Buksen finner du HER / Jakken HER / Sko HER
 

Dagen etter jeg kom hjem sjekket jeg postkassen min, og der lå det en hel hau av hentelapper fra Ebay, noe jeg nesten hadde glemt jeg hadde bestilt. Ebay er farlig. " den var kul, den får jeg sikkert bruk for"  Ja, så får vi håpe det. Isåfall er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, man kan fort ende opp med en pakke ris fra Asia istede for en genser man har bestilt, så thumbs up. Her er noe av det jeg bestilte nå værtfall :

 

Digger denne Rihanna genseren: Skinnbuksen finner du HER
Så må jeg nevne at LASH BAR i bergen, men som også holder til i Kristiansand og Oslo er sinnsykt flinke når det kommer til Vippeextension og Bryn, mine favoritter uten tvil. De ansatte har flere års erfaring innen yrket og vet virkelig hva de driver med. De bruker Fred Hamelten i behandligene sine,  Mitt favorittprodukt fra Fred Hamilton er " Brow light",  hightligt for å altså framheve øyenbrynene. Her kan du se mer om Fred Hamilton og hjemmesiden til lashbar er www.lashbar.no  Om du booker deg en time og sier mitt navn får du 20% på alle behandlinger. (sponset)

- Sophie  <3

 

 

Tamaris Jewelry AMY Smykke hvit / Urban Expressions STELLA Clutch black / Miss Selfridge Sommerkjole red burgundy / Zign Høye støvler black / ONLY RUTH Kort kåpe sort 
REKLAME