hits

oktober 2016

NETTROLL

hehehe, herregud jeg elsker mennesker. Er så vittig å se hva folk skriver og kommenterer om saken på God kveld Norge i går. Jeg bryr meg null om alle de negative kommentarene fra såkalte nettroll, hva dere sier har så lite betydning for meg, så vet dere det når dere bruker søndagen på meg- Takk ,det setter jeg pris på.

Som jeg har sagt tidligere er jeg i Spania, så nå turer jeg ned på stranden for å slappe av resten av Søndagen. Jeg Var ute i Playa del Ingles i går, var der for noen år tilbake også. I den alderen jeg var der var tydeligvis ting litt mer spennende, ett mer jalla sted skal du lete lenge etter.  Slenger med noen outfits bilder fra gårsdagens festligheter:)
Lignende skjørt finner du HER og lignende topp HER

Håper dere får en fin søndag:)

-Sophie

 

 

SPANIA OG GOD KVELD NORGEHeihei!

Har vært dårlig med aktivitet her siste uken, har dratt til Spania på ferie i 2 uker og samarbeidet litt med tv2 angående God kveld Norge som skal sendes nå i dag, Lørdag kl 21:30, så  følg med om du er keen.

Men wow så deilig å komme seg bort fra høst/vinter været i Norge! Kaste seg på en spontan tur til Spania for å få litt varmegrader og sol på kroppen. Deilige 28 grader og sol er ikke feil når man bor i Bergen.

Det ble veldig spontant, men etter min erafring er det det som ender opp med de gøyeste minnene i ettertid. Har ikke vært på ferie i år, værtfall ikke i varmere strøk så  jeg unner meg selv dette! Deilig å komme seg bort å slappe av, nekter å stresse med noe så lenge jeg er her.

akkuratt nå ligger jeg på stranden på Anfi Del Mar og taner. Senere blir det ut å spise middag og se kamp før jeg tar turen videre til Las Palmas på Halloweenparty.

 Noen av plaggene er kjøpt HER (masse salg der nå) resten er kjøpt på Pullandbear.com


Skoene er kjøpt HER
Ha en fin Lørdag!

-Sophie 

 

 

 
 

  

 

 

 

 

 

 

MÅNEDENS PERSON

Månedens person en kategori jeg har valgt å ha på bloggen for å få andre personer frem i lyset. Det er mange spennende, interessante og inspirerende personer der ute som kan ha mye å dele,lære og eventuelt være til hjelp for andre. Dette kan være en person med en spesiell livssituasjon, hobby, interesse,oppvekst og bakgrunn. Det kan egentlig være alt mulig. Så om du vet om eller har lyst selv så ta kontakt med meg på mail og gjerne fortell om hvorfor du eller denne personen kan være interessant for meg å skrive om. Sophievag@hotmail.com

-Sophie

FUCKBOY

Okei, kanskje et litt wierd og kleint innlegg men det får gå. Dette er en ting som har provosert meg lenge og jeg må få det ut. jeg føler at ordet " fuckboy " har tatt litt overhånd siste tiden.
" 12 tegn på at han er en fuckboy"
" En fuckboy i mine øyner"
"Slik avslører du en fuckboy"

Artikler, blogginnlegg og bilder i det uendelige.
Ja, hva er en fuckboy da? I følge mange jenter er det en gutt/mann som bare er ute etter å få seg et ligg, for å så stikke av å såre følelsene våre. Selvfølgelig er det tilfeller av det, men helt ærlig? Skal alle gutter du ligger med bli stemplet som fuckboy fordi han ikke lenger er interessert i deg?
"Ikke rot deg bort i han, han er en fuckboy" Og hva vet du om det? Fordi han ikke likte venninnen din, eller deg? Dere var to om det.. To! ikke en! Du vet godt at om du blir med en fyr hjem fra byen klokken hal 4 på natten at han ikke kommer til å koke kakao til deg å stryke deg på ryggen til du sovner, så dette velger du selv. Følelser får man ikke for alle, men behov er noe alle har. Sånn fungerer naturen. Og det har den alltid gjort.
Om dere har holdt på over lengre tid, og han plutselig ikke lenger er interessert. Hva er han da? En fuckboy? I mine øyne er han bare en gutt/mann som faktisk ikke får de rette følelsene for deg, kanskje håpet han på det innerst inne. Kjedelig ,men sant. Jeg tror flere kan ha godt av å tenke: "Fuck it, han var ikke den rette. Move on!" 
MEN, kanskje han er redd for å forelske seg å bli såret slik som du? Ikke glem at vi jenter kan fucke med følelser vi og, vi kan også ha knust hjerter tidligere, og gjort menn sårbare for kjærlighet. (Noe de helst ikke ønsker å innrømme)
Jeg synes bare ordene "fuckboy", "hore" og "løs" har noe til felles, dette er ord man skal være forsiktige med å bruke. Det kan ligge så mye annet bak. 
Så vist det er likestilling oss jenter vil ha så burde vi stå for det også,vi vet godt selv hva vi ikke vil bli kalt, så hvorfor skal de motsatte kjønn akseptere det.


Jakken jeg har på meg finner du HER . de har sinnsykt mange kule jakker og klær:)

-Sophie
 

New hair, don't care!

 

Heihei!

Jeg har alltid likt å eksperimentere med hårfarger og hårfrsyrer, når jeg tenker meg om har jeg nok hatt det meste.

Rødt,blondt,lilla,ombre,brunt,svart, bobb, kort,langt,sidecut og nå rastafletter, ja jeg skifter fortere farge og frisyre enn du skifter sokker.

Jeg synest det er gøy å skille seg ut på den måten og det er alltid gøy å teste ut nye ting. Kanskje litt crazy å gå for en slik frisyre, men jeg

synest det er døds fett.

 Kjolen jeg har på meg som du dessverre ikke ser så godt på bilde har jeg kjøpt HER Passer perfekt til feks. julebord:)

 

Dette gjorde jeg hos Nova frisørsalong I Bergen, de holder til rett ovenfor politistasjonen, de er ekstremt flinke på akkurat dette området og

jeg anbefaler de på det høyeste.

Det er en lang prosess, med meg tok det 9 timer! Så om du er hårsår opp etter ørene og har dårlig tålmodighet som ett barn anbefaler jeg deg til å prøve noe annet eller eventuelt bare bite tenna sammen.

Når det kommer til pris osv beregner de det utifra hvor mye hår du har,hvor tykt det er og hvor langt du vil ha det.

Om du lurer på noe , f.eks hvordan man behandler håret etterpå, så spør i kommentarfeltet.Her er girlsa som fikset håret mitt, fra Vietnam og Burundi. Kjempe skjønn og hyggelige jenter:)

 

-Sophie

Passion for..... TATTOOS

Hei. I går tok jeg ny tatovering hos Skin Fuel i Bergen. De holder til rett over Bryggen, men har også lokaler i Åsane, Sotra og Stavanger. Kjempe flinke, nøyaktige og effektive tattovører med mange års erfaring. 

Dette ble resultatet: 


           


Jeg har tenkt på denne tatoveringen veldig lenge. Jeg ble først inspirert av " henna" tatovering da jeg reise rundt i India, der ser man de overalt. India, wow for et land. Det mest inspirerende landet jeg noen gang har vært i. Jeg anbefaler ALLE å reise dit, det gir deg virkelig inntrykk og minner for livet..
Bildene er tatt av en venninne, Carine Nylander.
 

 Forresten en av mine favoritt nettisder å kjøpe klær fra, har MYE fint;) KLIKK HER
-Sophie

 

Dette er megJeg heter Sophie Sjåstad Vågsæter, Jeg er en jente på 24 år fra Stranda på Sunnmøre, ca en times kjøring med bil fra Ålesund. Jeg har nå bodd snart 3 år i Bergen men har tidligere vært bosatt i Trondheim,Stranda og Ålesund . Jeg har også reist en god del og sett mye av verden, bland annet India,Kenya,Tanzania,USA,Mexico, Belize og mer får dere vite senere.  Jeg har tidligere studert helsefagarbeider og hudpleier, men jobber nå på et sykehjem her i Bergen.Jeg anser meg selv som over gjennomsittet eventyrlysten som er med på det meste, så lenge det er tid og penger for det.. Egentlig så gjør jeg bare det jeg har lyst til, så lenge det ikke går negativt utover noen andre. Det synest jeg alle burde gjøre.
Det å begynne å blogge er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge, om det ikke har vært blogg har jeg alltid hatt noe i tankene, alt fra musikk, skuespiller,  jobb innen tv, værtfall ett eller annet innen media. Jeg  er kanskje litt pysete på akkuratt den fronten , men nå som jeg har vært en del i media, kanskje ikke mye i Norge men for det meste i utlandet, følte jeg at det var en gjylden mulighet til å begynne. Det er jo selvfølgelig rart at folk skal lese om akkuratt det jeg skriver. Jeg  er kanskje ikke verdens beste til å skrive, men så lenge jeg får frem mine meninger og synpunkter på ting jeg synest er viktig er jeg fornøyd, så vet dere det. Så om jeg skriv "å" når det er "og", så får det bare gå.
Min blogg kommer til å være fokusert på ting jeg føler er innteresant, viktig og kult for den del, jeg er selvfølgelig interessert i sminke slik som de fleste andre jenter er, men noe 1 timers film om hvordan jeg får ansiktet mitt til å ligne Kim Kardashian kommer det altså ikke til å være. Kommer også til å blogge om mitt liv og hva jeg kommer til å gjøre fremover.
Det er nå per dags dato 260 000 bloggere i Norge og jeg vet at  jeg  bare er en av mange.Jeg har ikke noe mål med bloggen her og nå, men om du finner det jeg skriver om interessant så er jo det en god ting.

-Sophie.

 Fikk denne parfymen i posten idag, sjekk den ut Her