Savner deg

Hei alle sammen!


 

Vet du hva det beste med bunad er? Jeg vet og  det er å ta den av!  Nå kom jeg nettopp inn døren hjemme etter å ha vært i konfirmasjon til lillebroren min. Det har har vært en kjekk  dag med mye god mat og drikke. Mest sannsynlig har det nok vært aller kjekkest for broren min som var storfornøyd og takknemlig for alt han har fått. Han ble veldig fornøyd med dagen sin og det er bra! Så gratulerer med dagen bror! 

Jeg er hjemme på Stranda og skal være her frem til onsdag før jeg reiser hjem til Bergen igjenn. Jeg er på farten hele tiden og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har reist frem og tilbake fra alle mulige steder siste halvåret. Jeg og kofferten min har hvertfall fått ett nært forhold til hverandre i løpet av de siste månedene.
Akkuratt på denne tiden av året skjer det veldig lite her på Stranda. I tilegg til det er bestevenninen min ute å reiser og akkuratt nå befinner hun seg nok på andre siden av jorden.. som vanlig. Jeg har ikke sett henne på snart ett halvt år og jeg kjenner att når jeg først er hjemme skulle jeg virkelig ønske hun var her!  Vi snakker i ny og ne, men det er ikke alltid like lett med tanke på tidsforskjell og wifi. Når det er sagt så trenger vi ikke å snakke ilag konstant,vi har hverandre uansett. Jeg gleder meg hvertfall mye til å se henne igjenn om ca en måned, vi har mye å å ta igjenn!


 

Håper dere får en fin Søndag!
Blogges senere.

 

- Sophie.

 

 

Tiden flyr

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg ute på byen i Oslo med Rebecca.Det ble en lang natt og det var ikke mange timene jeg lå på puten før jeg måtte opp og pakke for å komme meg avgårde til Gardermoen.

Jeg tok flyet til Ålesund og gikk en tur innom kjøpesenteret på veg hjem. Jeg viste virkelig ikke att så mange ser på Paradise hotel, men det sto folk i kø for å ta bilder med meg, merkelig følelse. Koslig att så mange har fulgt med på meg, det er gøy å se!

Nå er jeg hjemme på Stranda en tur fordi jeg skal i konfirmasjon til lillebroren min i morgen. Oppi hodet mitt er lillebroren min forsatt 10 år og det var i fjor jeg ble konfirmert. Men sånn er det nok ikke.. tiden flyr!

De siste to dagene har gått i ett så nå var det godt å slappe av sammen med en vennine på sofaen. Ja til rolig lørdag!

Håper dere får en fin kveld!

- Sophie

KLEINT

Hei alle sammen!

I går kveld tok jeg nattoget til Oslo fra Bergen. Jeg trodde aldri jeg skulle få sove på toget, men jeg sov nesten igjennom hele natten. Jeg våknet opp til lyden av " Oslo sentralstasjon", tingene mine lå spredt utover og jeg stresset meg ut av toget! Typisk meg om jeg hadde sovet forbi stasjonen jeg skulle av på. Flaks!

Jeg gikk hjem til Martine J som lå å sov, hun hørte ikke att jeg verken ringte eller ringte på så jeg måtte stå utenfor bygningen å rope på henne. Heldigvis hadde hun vinduet åpent og hørte meg. Sykt!

I dag har jeg vært i møte meg vgtv angående noe som kanskje kommer til sommeren , det blir spennende å se om alt går i boks! Etterpå møtte jeg Vegard Harm og vi laget ett innslag på panelet som kommer ut neste uke. Han tok over telefonen min og så på alt som skjulte seg i meldinger,bilder,snapchat,Instagram og tinder! Jeg blir helt svett av å tenke på alt det kleine han fann! Jeg poster på bloggen når dette kommer ut... jeg gruer meg!

Nå sitter jeg hjemme hos Rebecca og slapper av.Vi har lyst å gjøre noe gøy i dag! Så utrolig gøy å se henne igjenn. Har dere tips til hva vi kan gjøre i dag?

Ha en fin dag!

- Sophie

Jeg drar i morgen

Hei alle sammen! 

For en hærlig dag det har vært i Bergen i dag! Jeg har savnet en dag med så fint vær veldig lenge! I dag når jeg våknet og så ut av vinduet bestemte jeg meg for att denne dagen skal jeg nyte ute i solen. 

Jeg dro inn til sentrum og vandret rundt i solen.  
Siden jeg drar til Oslo i mårgen tidlig og videre til Sunnmøre i konfirmasjon på lørdag tenkte jeg att det var lurt å få fikset vippene og brynene før den tid, så jeg tok turen innom Lashbar i sentrum. Lashbar holder til rett ved lille lungårsvann i midt i sentrum. Jeg ble ferdig fornøyd, som alltid!   Etter jeg var ferdig der møtte jeg en vennine av meg som jeg ikke har sett på en  god stund, så vi satt oss ned i solen å drakk iskaffe langs lille lungårsvann.  En stund ut i praten kom vi frem til att det hadde vært perfekt med en fjelltur i dag, så vi kjørte avgårde ut mot Askøy. Det ble desverre ikke den lengste turen fordi det blåste sånn, men litt mosjon ble det! Bedre enn ingenting.

Nå er jeg akkuratt ferdig i ett møte og skal hjem å pakke til ett par dager i Oslo. Jeg regner med dagene i Oslo vil gå hekstisk for seg. Jeg har to viktige møter jeg skal i og jeg krysser fingrene for att de går i boks! Gjør de det, blir jeg overlykkelig og har mye spennende i vente!

Følg med!

I  dag ligger det også ute en ny artikkel om meg på dagbladet. I artikkelen står det alt om min barndom,oppvekst,bilulykken og alt som har skjedd siste halvåret. Du leser det her :http://www.dagbladet.no/magasinet/mamman-til-paradise-soph-om-skandaleoverskriftene---jeg-ble-nervos-for-at-hun-ikke-skulle-takle-det/67511874

Håper alle får en fin dag!

- Sophie

INNBRUDD!!!

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en kjempe fin helg, det har jeg!

Det er en god del som har skjedd siste dagene og jeg har helt glemt å fortelle dere om akkuratt dette.

Rett etter episoden av Paradise hotel på Torsdag, en episode som var litt trist i seg selv ringte en kompis av meg og fortalte att han hadde hatt innbrudd. Alt av elektronisk utstyr var stjelt, alt av toalettsaker og min koffert i tillegg. Kofferten min sto hjemme hos han stappfull av klær,sminke og sko. Det er selvfølgelig veldig kjipt, men dette får jeg igjenn på forsikringen. Haha, er ikke det det ene så er det andre! Noen sitter hvertfall ett sted å koser seg som ett lite barn på juleaften.. jeg håper dere blir tatt!

På lørdag var jeg på vors hos jentene mine i Bergen, det er stund siden alle har vært samlet og vi hadde det så sinnsykt gøy, en vill kveld!

I dag driver jeg å planlegger og konsentrerer meg om ett viktig møte jeg skal i på torsdsg! Jeg reiser til Oslo på onsdag og gleder meg veldig til å få kunne treffe Rebecca,Martine og resten av gjengen igjenn i samme slengen. Jeg har også flere ting på lur i løpet av uken, men dette tar jeg etterhvert. En dag om gangen! Jeg håper alle har hatt en bra start på uken!

- Sophie

Jeg må rekke alt

Hei alle sammen!I går var jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og fikk påsatt hairextension fra Hairtalk. Jeg har gledet meg veldig lenge til å begynne å sammarbeide med de og jeg er strålende fornøyd med håret jeg har fått og med jobben som er utført av AdamogEva. Håret kjennes helt natulig ut og kvaliteten er fantastisk! Jeg anbefaler haritalk og AdamogEva til alle som ønsker en forandring eller lengre hår, og det mener jeg!

Her er resultatet! Fint ikke sant? Følg Hairtalk og AdamogEva på Instagram. #SPONS

Etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom Galleriet på Torgallmenningen i Bergen. Jeg gikk innom Rituals  og tilfeldigvis så jobbet det en vennine av meg der. Jeg har hørt veldig lite om selve merke før, men bestemte meg for å teste ut sminken de hadde. Hun la full makeup på meg og jeg ble kjempe fornøyd. Dit skal jeg flere ganger! Det passet jo helt perfekt at hun hadde til å vise meg hva de hadde av sminke og produkter med tanke på att jeg skulle ut senere på kvelden. Ekstremt fint lokale! Ta en tur innom å se.

 

Etter jeg var ferdig med alt jeg skulle i sentrum dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle ut. Jeg har en tedens til å glemme å spise når jeg har mye å gjøre og det er en sykt dårlig uvane å ha. Jeg prioriterer alt annet enn mat og drikke og det kjente jeg på kroppen når jeg kom hjem. Jeg holdt på å svime av. Jeg  har nødt til å skjerpe meg på den fronten. Fra januar har jeg gått ned 12 kg fordi jeg springer rundt som en tulling for å rekke alt jeg skal gjøre. Jeg bruker ekstremt mye tid på sosial media og jeg slapper aldri av for tiden. Helt ærlig så tror jeg nok dette er grunnen til att jeg har gått ned i vekt. Jeg har fått mange spørsmål om netopp dette og dette er vell svare jeg kan gi dere. Stress , med andre ord.

I går kveld var jeg på vors hos noen venner av meg og dro ut på byen senre på kvelden.  I dag når jeg våknet var formen min perfekt, ingen hangover! Jeg elsker når det skjer! Jeg føler jeg begynner å bli for gammel for 2 dager etter hverdandre på byen, men i dag skal jeg nok greie det. Det er lørdag og jeg skal ut! Men først... Slappe av, drikke vann og spise!

God lørdag alle sammen!

 

- Sophie
 

Fordi jeg fortjener det!

Hei alle sammen!

 

Dette uken her har vært en smule turbulens, oppturer og nedturer , men sånn er livet. Etter gårsdagen episode har jeg fått sykt mye fine tilbakemeldinger og støtte fra alle kanter! Det setter jeg sykt pris på. For sann situasjonen er nå så velger jeg å ikke høre på noe av det dere negative mennesker forteller meg, for dere tar så innderlig feil av hvordan jeg er som person og det får dere bare gjøre. Helt ærlig, I dont give a fuck.

 

Uken som var på Paradise hotel var faktisk tung for meg, jeg gråter ingen tårer uten grunn. Jeg hadde aldri trodd att jeg skulle vær så følsom der inne i det jeg pakket kofferten og dro til Mexico, men Paradise hotel er mye tøffere enn det folk. Når man er der inne, er alt ekte. Når man blir sviktet der inne er det den samme følelsen man føler på utsiden om noen svikter deg. I dette tilfellet følte jeg det var ganske brutalt, alt som ble sagt og gjort. For sann det var, følte jeg og.

 

Når det er sagt så vil jeg ikke att verken Morten, Sofie, Andrea eller Kevin skal få pes for dette. Jeg vet hvordan det er å få så mye negativ kritikk og jeg unner ingen det. Så om du er på min side, spar deg for å skrive upassende ting til de, du er bedre enn det. Vi er alle venner i dag og jeg snakket sist med Morten i går kveld, så vet dere det. Jeg har blitt veldig gla i de på tross av alt som skjedde.

 

Akkuratt nå er jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og er klar for tidenes forandring, fordi jeg fortjener det! Jeg kommer til å bli så sinnsykt fornøyd med det vi skal gjøre i dag! Følg med senere på Bloggen for å se forandringen. I mellomtiden kan du gjerne følge AdamogEvaBergen og Hairtalk på instagram.

 

Takk alle sammen, dere er best.

 

- Sophie

Vi snakkes

Hei alle fine folk! <3 

Da var mitt opphold på Paradise over for denne gang. Det har vært ett eventyr på godt og vondt, men i det store og det hele sitter jeg igjenn med fine minner,nye venner og ærfaringer for livet. Jeg føler jeg kan stå for alt jeg har gjort der inne ,for jeg har vært meg selv. ( Utenom att jeg driver med skulspill i hverdagen selvøflgelig, haha) Denne sesongen er basert på sterke kvinner og jeg føler virkelig jeg har stilt til kravene sånn sett. Jeg er en tøff og smart jente som ikke er redd for å si hva jeg mener. Jeg har vært lojal mot alle de jeg har spilt med og alltid holdt ord, derfor drar jeg ut med hodet hevet og jeg har ingenting jeg kan angre på. Vi er alle veldig gode venner i dag og det er ingen sure miner mellom oss. Når alt dette er sagt så har jeg i det minste fall hvertfall laget tv, det kan ingen si noe på.
Jeg vil ønske alle de som er med videre på skjermen masse lykke til! Så vil jeg selvøflgelig takke alle som har fulgt og heiet på meg hele veien på Paradise hotel og til de som forsatt vil følge med på meg.

Vi ses plutselig #Altkanskjepåparadisehotel

 

- Soph

Dette er den sykeste episoden av Paradise hotel, noensinne.

Hei alle sammen!

Først vil jeg si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter innlegget jeg delte i går. Jeg prøver å holde humøret oppe fortiden og jeg sier til meg selv i speilet hver dag når jeg våkner " fyfaen så vakker du er" , for det er jeg. Dette burde vi alle gjøre til en vane. Fuck alle andre!

Jeg har allerede sett kveldes episode og jeg kan love dere at det blir ett drama uten like. I denne episoden her skjer det såppas mye att til å med jeg sitter med frysninger og sjokk etter å ha sett den. Jeg har virkelig lyst å fortelle dere alt akkuratt nå men jeg må bare holde igjenn til episoden er ferdig på TV! Jeg vet att denne epsioden her kommer til å være mye oppmerksomhet rundt, for den er rett og slett heftig. Jeg skal se den engang til på TV senere ikveld sammen med dere og jeg kommer til å kjøre live på Instagram gjennom hele episoden.

Om dere lurer på noe så spør meg!

 

- Sophie <3

 

 

På veg ned

Hei alle sammen!

Jeg er skikkelig sliten for tiden..Helt ærlig så er alt et tiltak. Alt som skjer rundt meg nå er mye tøffere enn jeg hadde trodd og hjernen min går på høygir konstant. Jeg føler det skjer mer negative ting i livet mitt enn positive akkurat nå. For første gang har jeg begynt å ta innover meg alle de stygge kommentarerene jeg får, så akkurat nå har jeg rett og slett gravd meg ned i en haug av negative tanker.

Jepp,sannheten rett og slett.

Jeg synest det er kleint å sitte å fortelle dere akkurat hvordan jeg har det nå, for de fleste tenker nok att jeg er beinhard. Det er jeg, men i løpet av denne uken her har jeg nådd en punkt, eller kanskje egentlig bare landet. Nå vil jeg bare sitte og stirre i veggen og faktisk ikke gjøre noe som helst. Jeg har ikke lyst å gi noe av meg selv.

Etter det innlegget jeg skrev på søndag om alt av stygge kommentarer jeg får slengt etter meg, virker det nesten som det bare har blitt mer og mer populært å hakke på meg. Helt ærlig, så skjønner jeg ikke hvorfor. Som sagt skrev jeg i innlegget at jeg ikke vil lage plass til de som skriver sånt i kommentarfeltene mine, fordi sånne ord og setninger ikke hører hjemme noen plass. Derfor ser jeg heller ikke poenget med å godkjenne de for at dere skal få lese de, det holder at jeg gjør det.

De kommentarene jeg får mest av handler om meg og kroppen min. Det er så ufint at jeg blir kvalm av å skrive det selv. Et sånt tema er såpass personlig og sårbart at det får komme i et eget innlegg når jeg er klar for det selv.

Snakkes.

- Soph

 

 

 

 

 

Ett helt normalt bilde

Hei alle sammen! 

Da var påskeferien hjemme på Stranda over og jeg er klar til å komme meg tilbake til Bergen i morgen, det blir deilig!

Denne påsken her hatt jeg tatt livet skikkelig med ro, bare slappet av og brukt tiden på familie og venner. Det har vært mye siste tiden så det var absolutt verdt å ofre ett par gøye og slitsomme dager i Hemsedal eller Trysil for Stranda kjenner jeg. Selv om det helt sikkert hadde vært gøy der og! Man kan desverre ikke bli med på alt... heletiden.

I går var jeg hjemme hos en kompis å slappet av. Vi handlet inn ost og kjeks å hadde planer om en rolig lørdagskveld for engang skyld,  men ut havnet vi alikavell, det burde vi vell egentlig ha skjønnt. To rastløse sjeler greier vell neppe å sitte i ro inne en lørdag når resten er ute å har det gøy, så da var det bare å hive seg rundt for å sminke og ordne seg.

Jeg var så fornøyd med sminken min i går og jeg følte meg super fresh, her slenger jeg ut ett nytt instagram bilde tenkte jeg, så jeg la det ut å så ikke på telefonen på en stund.. Jeg fikk helt sjokk over hvor  mye negative kommentarer jeg skulle få på akkuratt det bilde. Det skjønner jeg faktisk ikke noe av i dag heller. Ett helt normalt bilde med litt mer sminke enn jeg ellers bruker. Folk har virkelig lite å ta seg til med tenker jeg. Jeg skal vær ærlig å si att jeg har slettet stortsett alle kommentarene, hvertfall de groveste! Jeg ser ingen grunn til att de måtte stå der, verken  jeg  eller du får noe postivt ut av å lese det. I tilegg til det er det også mitt kommentarfelt, noe folk fort glemmer! Sorry, men her er jeg sjefen.

Nå skal jeg slappe av en siste kveld hjemme med foreldrene mine før en 9  timers lang busstur venter på meg i morgen. Sånn er det når det ikke er flere ledige flybiletter igjenn  til Bergen...  Krise.

God søndag! 

- Soph <3

 

 

 

Farmen

Hei alle sammen! 

I går sjekket jeg inn på Paradise hotel igjenn! Jeg vann duellen mot Rebecca, men det var ikke mange sekundene som skilte oss. Det var veldig trist att det var henne jeg måtte møte med tanke på att vi ble så gode venner på kort tid. Gode venner er vi forsatt. Det er hvertfall deilig å være tilbake på skjermen!

  

I går kveld kjørte jeg livestream på Instagram og det som er litt morsomt er at hver gang jeg gjør det så kommer det alltid kommentarer på att må melde meg på Farmen. Kanskje jeg allerede har gjort det? Hvem vet.. Jeg tåler litt skit under neglene så det hadde hvertfall  vært veldig gøy! Jeg elsker å kaste meg ut i nye eventyr så jeg hadde blitt med på strak arm.

I går kveld var jeg ute her hjemme på Stranda og møtte mange jeg ikke har sett på veldig lenge. Kanskje ikke så rart jeg treffer på alle når det kun er 2 uteplasser å velge imellom, sånn er det på bygden. Det var en gøy kveld hverfall!

I dag har jeg hvert i familieselskap på Hellesylt hos besteforeldrene mine og møtt mine kjære søskenbarn som jeg desverre ikke ser så ofte lenger fordi jeg bor i Bergen.

Og nå..

Ligger jeg i sengen å slapper av og gleder meg til dagens episode av Paradise hotel! Det blir spennende å se hvem som må reise hjem i dag.. I mårgen kommer jeg med ett innlegg om hva jeg har gjort på utsiden de siste to ukene! Det er mye tøffere enn dere tror.. Still meg gjerne spørsmål her på bloggen som jeg kan svare på til i mårgen, da hadde jeg blitt veldig gla. 

Håper dere får en fin dag videre!

- Soph

Anonyme pingler!

Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si at det er fint å se att så mange bryr seg og engasjerer seg i saken jeg delte i går! Nå er alle lappene blitt fjernet rundt om kring,men om du ser flere så ta de selvfølgelig ned, uansett hvor du er hen i Norge. Her er alle velkommen, uansett! Lappene har blitt hengt opp av en aksjonsgruppe her på Sunnmøre så nå er det viktig at vi som er imot dette står opp for meningene våre. Jeg kunne sagt mye om denne saken, men jeg har fått frem min mening rundt det og dere vet hva jeg står for. Jeg har derfor ikke noe behov for å diskutere med anonyme personer som skriver kommentarer på bloggen min, hadde dere vært tøffe nok til å stå frem med fullt navn hadde saken vært annerledes. Vi som har vett i hodet vet hva som er rett og galt.

I dag har jeg fått nye klær fra Junkyard og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! #SPONS

Jumpsuit HER, Solbriller HER, Caps HER, Leggings HER, Bomber jakke HER, Regnjakke HER

SKJERP DERE!

Hei alle sammen!

Jeg bor ikke lenger på Stranda, men jeg er fra Stranda. Jeg er stolt Strander, men DETTE er jeg ikke stolt av!

Etter å ha vært en kort tur ned i Stranda sentrum såg jeg fult av lapper som hang overalt. På lyktestolper,på vegger og skilt. Jeg gikk nærmere for å se hva som sto på lappene,  Det som sto der sjokkerte meg. " Refuuges are not welcome" altså.. " Flykninger er ikke velkommen"

Jeg og en kompis av meg ,Kristian Repvik tok ned og skrapte bort alt av lapper vi såg. For sånne ting vil jeg ikke se, noen som helst plass.

Jeg håper att de som har gjort dette kan sette seg inn i situasjonen til flyktninger og vise mer hensyn og omtanke. De har ikke kommet her fordi de vil, de har kommet hit fordi de må! De har flyktet fra krig og fra døden, ikke for penger og ett liv i luksus her i Norge.

Skjerp dere.

 
 

SKAM DERE! Sjekk bloggen for mer! Link i bio.

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter👑 (@sophievag) on


 

- Sophie

  

 

 

 

 

 

 

Photoshoot

Hei alle sammen!


Bildet er tatt av Kristian Repvik.
 

Nå har jeg nettopp vært å besøkt Farmor, det var veldig hyggelig å se henne igjenn! Jeg tror hun ble litt overrasket over att jeg plutselig dukket opp på døren, men hun blir like gla hver gang jeg kommer hjem. Vi drakk kaffe og snakket egentlig om alt mellom himmel og jord. Slik som vi alltid gjør.

I dag skal jeg på intervju og photoshoot i sammerbeid med Dagbladet. De skal ha en artikkel om meg og min mor i Dagbladet Magasinet i spalten  " Mamma`n til ". Det blir en gøy artikkel å lese om hvordan jeg var som ung og hvordan barndommen min var utifra moren mim sitt syn. Jeg deler artikkelen på bloggen senere når den er publisert.

Senere ikveld skal jeg på quiz på Strandafjellet med noen venner jeg ikke har sett på en god stund. Etter quiz`n vi skal hjem til meg å se dagens episode av Paradise hotel. Jeg er sykt spent på denne episoden her! Utifra hva som skjedde i går blir det gøy å se hva denne episoden bringer..... Følg med klokken 22:30 på tv3 eller gå inn på Viaplay.no for å se episoden før fra klokken 15:00.

Ha en fin dag!

- Sophie <3

Nå kan jeg puste ut.. enn så lenge.

Hei alle sammen!

 


 

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort de 2-3 siste dagene. Jeg har Blogget litt for lite, jeg har vært lei og sliten. Det er vell en ærlig sak det..

Den siste uken har jeg jobbet nattevakt på sykehjemmet jeg jobber på i tillegg til Bloggen. Jeg kjenner det er slitsomt å prøve å henge med fra morgen til kveld på sosiale media i tillegg til å vær våken hele nettene, det går nok ikke i lengden kjenner jeg. Natt til Lørdag jobbet jeg den siste nattevakten for uken. Det var en ganske tung nattevakt i seg selv. Det å være der for noen og holde de i hånden når de ligger for døden er veldig spesielt og brutalt vil jeg si..  I det jeg går ut dørene må jeg legge fra meg jobben og fokusere på mitt igjenn. Det er ikke alltid like lett etter å ha vært så tett på.
Livet har vi bare til låns dere..

Etter nattevakten dro jeg hjem å sov 2-3 timer før jeg skulle på ett møte i byen,etter møtet dro jeg rett til frisøren min AdamogEva for å planlegge påsetting av extension til uken etter påske igjenn. Nå har jeg begynet ett sammerbeid med Hairtalk i tillegg til AdamogEva.( Sjekk ut Hairtalk på Instagram om du vil se mer)  Det kommer til å bli så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, jeg kan nesten ikke vente..

Når jeg var ferdig hos AdamogEva dro jeg egentlig rett på vorspill til gutta. Jeg var så trøtt att de var like før jeg egentlig bare ble hjemme, men dere kjenner meg, jeg hater å gå glipp av ting. Jeg hadde nok dukket opp på vorspillet om jeg så brakk begge bena på vegen dit. Så da ble det ut..

Etter en veldig gøy og fuktig kveld på byen ( I say no more) våknet jeg opp kl 10 på Søndag av att telefonen min ringte.  Pakket dagen før hadde jeg ikke hatt tid til å nå var det bare en time til jeg skulle reise. Jeg sto opp og kastet meg i dusjen, i tillegg til å kaste meg selv i dusjen kastet jeg bare en hau av kler oppi en koffert før taxien kom.

Hangover og 7 timer i bil er ingen god kombinasjon, det kan jeg skrive under på. Nå er jeg heldigvis hjemme på Stranda på Påskeferie, det blir veldig deilig å få kunne slappet av litt hjemme med familien.

Nå kan jeg puste ut..

 

Håper dere får en kjempe fin Påske alle sammen!

- Sophie <3

Håper du er stolt!

 

Gratulere med dagen til alle dere som er 40+ og kommenterer så tankeløst i kommentarfeltene rundt omkring. Jeg håper barna og barnebarna deres er skikkelig stolte over at dere kaller vanlige mennesker for " Lam fra halsen og opp". Jeg håper de ser opp til dere, når de blir stor og følger i deres fotspor, sånn at vi blir kvitt mobbing og trakkasering en gang for alle! Gratulerer med dagen ❤ 

 

 

 

Er det egentlig så kjipt?

Hei alle sammen! 

I dag er det faktisk ikke mye å ta seg til med her i Bergen! Regnet bøtter ned og det er skikkelig surt ute. Akkuratt nå ligger jeg i sengen å hører på Ed Sheeran. Hver gang jeg hører på Ed sheeran går det opp ett lys for meg om hvor jævlig singel jeg egentlig er. Jeg er definisjonen på singel jeg.
Så her ligger jeg å tenker på mitt kjipe singelliv menst jeg ser på regnet som bøtter ned.. Men er det egentlig så kjipt?
Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om netopp det å være singel... i 5 år,  helt til jeg kom over ett av mine første innlegg som jeg delte her på Bloggen. Jeg har forsatt de samme tankene rundt det hele nå som da,  7 måneder etterpå, still the same.

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute, men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en Fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag , så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg hvertfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

Svar på spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

  

Jeg hadde spørrerunde for ett par dager tilbake og det har strømmet inn med spørmsål om alt mulig! Jeg kan nok ikke svare på absolutt alle men jeg har valgt ut noen spørsmål med svar her.

 

 

Hvorfor er ikke du med de andre Paradise deltakerene?

 

Jeg får ofte spørmål om hvorfor jeg ikke er med de andre deltakerene fra Paradise hotel og det kan jeg godt skjønne. Men saken er så enkel som att jeg bor i  Bergen og resten av gjengen bor i Oslo. Jeg liker meg i Bergen å har lyst å bo her , men jeg reiser så ofte jeg kan og når jeg har muligheten for å møte de å bli med på ting, men som sagt har jeg har ett liv her i Bergen. Vi er alle venner og det er ikke noen som er uvenner på utsiden.

 

Hvilken sminke bruker du?

Jeg bruker mye forskjellig og bytter stadig ut sminken min. Jeg elsker  prøve ut nye produkter og sminke. Jeg får ofte nye favoritter, men jeg har en favoritt som jeg aldri bytter ut, nemlig Fred Hamelten highligter til ansikt og bryn.

- Mac
- Tromborg
- Bare minerals
-Bobbi brown
-Nyx
- Fred Hamelten

 


Kan du beskrive ditt drømmeliv?

Det er viktig å ha drømmer og ambisjoner her livet, drømmelivet mitt må være å få kunne ha en jobb som jeg virkelig elsker og en hverdag som ikke er A4, Jeg har lyst å jobbe innen media, enten forann eller bakom kamera og jeg vil helst være min egen sjef ,  men det viktigeste er å leve ett bra liv.. Så lenge jeg og mine nærmeste er firsk og har det bra vil jeg si att jeg er fornøyd.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

Nå fortiden bruker jeg mest klær fra Junkyard siden jeg sammerbeider med de.Utenom det kjøper jeg mye av klerne mine på Kouture, Miinto, Carlings, og Pull&Bear.

 

Hva skal du i Påsken?

I påsken skal jeg hjem Stranda på Sunmmøre. Jeg har ikke sett familien og barndomsvenner på veldig lenge så det blir godt å kunne få komme hjem å slappe av litt. Jeg skal på fjelle å gå på ski, spise kvikklusj ,drikke øl og afterski, alt som hører påsken til! Det blir så deilig! Jeg drar hjem til Sunnmøre stortsett alle høytider og ferier, da er alle andre også hjemme og det er mye som skjer. 

Kan du lage flere videoblogger?

Neste videoblogg kommer i påsken,og det blir så bra! En videoblogg uten like skal det bli! Gled dere masse.

 

Håper  alle får en fin dag og takk for att dere leser bloggen min.

 

- Sophie.

 

Det gikk i ett sett

Hei alle sammen!


 

Denne helgen her har gått i ett sett, full timeplan kan man si.

Fredag formiddag dro jeg fra Bergen til Tønsberg på SKUP konferanse ( Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse) Jeg ble innvitert som hemmlig gjest for ett par uker siden og tenkte det kunne vær spennende å bli med på. Grunnen til att jeg ble innvitert er på grunn av alt som har vært i media det siste halvåret men også fordi jeg har hatt mye med pressen i utlandet å gjøre.  

 Når jeg kom frem var jeg bare en snartur innom hotellet for å skifte før jeg ble hentet inn backstage. Der møtte jeg to andre hemmelige gjester. Ellen Arnstad, tidligere konsernredaktør og sjefredaktør for Se og Hør og Kjell Alrich Schumann som  i mars 2006 dømt til 16 års forvaring for å ha deltatt i  NOKAS-Ranet.

Vi ble hver for oss tatt med opp på scenen på " Late night show" der de først viste en videosnutt om hver sak før vi fortalte om vår historie.  Etter showet var det fest og den varte litt for lenge.... Det ble minimalt med søvn denne natten og jeg satt i halvsvime på toget fra Tønsberg til Oslo  igjenn Lørdags morgen. Men jeg hadde det kjempe gøy!


 

LØRDAG

 

På Lørdag møtte jeg Rebecca og Morten i sentrum før vi dro på Gullsnutten ilag. Jeg hadde ikke sett noen av de på en liten stund så det var veldig gøy å se igjenn alle! Kvelden på Gullsnutten var sykt gøy!  Jeg møtte mange spennende og inspirerende mennesker så det var uten tvil en bra kveld. 

 


( Meg, Morten og Grunde) Livestream.(Martine,Rebecca og Meg)

 

SØNDAG 

Søndags morgen våknet jeg av vekkerklokken kl 09, alt for tidlig med tanke på att vi ikke kom oss i seng før nærmere 04. Etter att jeg hadde slumret i en evighet og diskutert med meg selv kom jeg meg opp . Men allerede for sent ute. Jeg skulle på ett møte kl 10, men kom meg ikke dit før nærmere kl 11 denne Søndagen. Heldigvis ordnet det seg!   Her filmet jeg blandt annet inn en filmsnutt med Labib Malik som er i semifinalen i Norske talenter i år. Sykt flink

Du kan se hele filmen her:

http://www.side2.no/video/se-paradise-sophie-og-magiker-labibs-facebook-stunt/3423328788.html

 Etter møtet og filmingen var det bare å komme seg avgårde til Gardemoen  for å rekke flyet hjem igjenn  til Bergen. Nå ligger jeg her og helgen var over på ett blunk...

Håper dere har hatt en fin helg <3

 

- Sophie