Sceneskrekk!

Heihei alle sammen :)

Nå har jeg nettopp pakket ferdig for helgen og skal snart komme meg avgårde til Flesland så jeg rekker flyet mitt. Hvor jeg skal får ikke dere vite før senere ikveld desverre, men jeg kan vær ærlig å si att jeg er en smule nervøs i dag. Jeg har ikke noe problemer med å være forann kamera, men å være på en scene forann nærmere 1000 stykker.. det gir meg litt nerver.

Jeg krysser fingrene for att alt går bra i dag og resten av helgen! For i mårgen drar jeg videre igjen.

Jeg skal oppdatere dere senere i dag på bloggen, men følg med på hva jeg gjør på Snapchat og, Sophievag heter jeg der.

Ha en fin dag!

-Sophie

''JÆVLA MUSLIMER''

Hei alle sammen!

  

I går kveld når jeg la meg bestemte jeg meg for at i morgen tidlig da skal jeg trene! I morgen begynner jeg! Så i det jeg våknet tenkte jeg at nå kaster jeg på meg treningsklærne og går på fløyen, men først vil jeg ha noen å gå med. I det jeg skal innpå facebook er jeg utlogget så jeg logger jo selvfølgelig inn igjen, men det gikk ikke helt etter planen. I det jeg logger inn ser jeg at facebook kontoen min har blitt gjort om til Arabisk og at jeg har fått meg ett nytt og vakkert profilbilde, klippet meg og hadde jeg gjort. Neida, dette var nok ikke meg. Langt ifra.

Jeg tenker jo det værste, og meg på det værste? En hysterisk jente som oppfører seg som om verden går under hvert sekund. Jeg fikk panikk for at de skulle ta alt av mine sosiale medier, noe de nesten gjorde. En god stund satt de med min Instagram, facebook og mail. Jeg var så forbanna og hadde puls til 1000 menst jeg skulle fikse opp i noe jeg egentlig ikke har peiling på.

 

" HJEEEELP MEG FOR FAEN"

Heldigvis har jeg en veldig grei bror som vet hvordan han skal takle en hysterisk søster som er i ferd med å miste det kjæreste hun har, nemlig Instagram,blogg og facebook. Vi styrte og ordnet i flere timer, frem og tilbake. Hackekrig, om det er ett ord i det heletatt. Til slutt greide han å få skiftet språk til norsk og endre alt av informasjon før hackeren gjorde det igjen. Flaks.

  

" MUSLIM FAEN"

Sånn oppi det hele ble jeg egentlig mer sjokkert over alle kommentarene jeg fikk på snapchat og facebook etter at jeg hadde delt at jeg har blitt hacket og trengte hjelp. Denne personen som hacket meg var muslim, snakket og skrev arabisk. Så kommer kommentarene på rekke og rad..

" Enda en grunn til å ikke slippe inn det pakket i landet vårt!"

" Jævla muslimer"

" Syke svin"

" Hater muslimer"

" Stem  på Trump!"

 

 Når skal folk slutte å tro at alle muslimer er en gjeng med kriminelle mennesker som bare har kommet til verden for å lage helvette. For det er akkuratt det dere sier, inndirekte.

Slutt med å sette alle i en bås, bare slutt.

Sånn, da har  jeg fått ut min frustrasjon.

- Sophie

 

 

 

 

 

Hva vil du vite?

Hei alle sammen!
 

Denne uken her går med på å planlegge helgen rett og slett. Jeg reiser bort Fredag, hvor jeg reiser kan ikke jeg helt si enda, men det får dere vite litt senere i uken! Det er nemlig mye som skjer fremover, så dette blir spennende!

Jeg får mye spørmål om jeg kan ha spørmålsrunde på bloggen , så i dag tenkte jeg att det passer fint. Dere kan stille meg spørsmål der dere vil på mine sosiale media så skal jeg svare på videoblogg senere ikveld eller i mårgen tidlig. Spør meg om akkuratt hva du lurer på eller vil vite., Det kan være alt fra min største flause til paradise hotel eller om livet mitt gennerelt.

Nå skal jeg se dagens episode av Paradise hotel, blogges senere <3

 

- Sophie

 

GLEDER MEG TIL Å DREPE DEG

Hei alle sammen!

  

 

Dette har vært litt av en helg! Det har vært alt fra fest og morro til kjærlighetserklæringer  og drapstrusler.

Sånn er det vell i denne bloggverden.

Folk er gal, bak tastaturet vel og merke.

Sånne som dere kaller jeg.. PINGLER.

 

Jeg kan ta i mot mye dritt så bare kjør på! Drittslenging har jeg blitt vandt til, og stygge kommentarer driter jeg i. Drapstrusler derimot, driter jeg ikke i.

I dag våknet jeg til flere kommentarer på bloggen, ekle kommentarer for å si det mildt. Ikke kommentarer på at jakken min er stygg. men hissige kommentarer fra noen som vil ta livet av meg. Dette er vel mest sannsynlig noen som sitter å tøffer seg bak tastaturet, men hvem vet? Kanskje ikke. Kanskje det er en sjalu jente? Kanskje det rett og slett er en psykopat? Psykopat er det nok uansett tenker jeg, for det kan da umulig følest riktig for flesteparten av oss å skrive noe sånt?

Ja, du har full rett til å skrive akkuratt det du vil på bloggen min, på lik linje  som jeg har med å annmelde deg.

Noe jeg har gjort.

Jeg nyter Søndagen min, du skulle vell ønske du kunne si det samme.

 


 

Heldigvis er flesteparten veldig greie. 

 

- Sophie

 

 

Bedre sent enn aldri!

Hei alle sammen!

 

Beklager så mye for att jeg er litt sent ute med bloggingen i dag! Bedre sent enn aldri.. Alt har gått i ett sett i dag og nå kom jeg netopp inn dørene. I dag har jeg vært på ett par intervju som jeg kommer til å linke til senere på bloggen når det kommer ut.
Jeg skal ut ikveld å var derfor innom frisøren min AdamogEva i Bergen for å få stylet håret mitt. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er der! Jonas heter frisøren min og han er døds dyktig! Jeg anbefaler de på det høyeste. 
Her er bilde av resultatet.
 

I tillegg til det har jeg vært litt på shopping og det endte i fullstendig kaos! Uansett hvor jeg gikk kom det folk å skulle ta bilde og hilse på. Litt stress er det,men også utrolig koselig att så mange liker meg og vil ta bilde med meg. Dere er best! Jeg var også en tur innom Spraytanhuset i Bergen for å freshe opp brunfargen min som begynner å forsvinne etter Mexico. Sjekk ut og følg Spraytanhuset på Instagram!

Ikveld skal jeg i 25årsdag til en kompis av meg så tar vi turen på byen etterpå. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat så godt jeg kan! Husk å add meg: Sophievag.

Jeg håper dere får en fin helg så blogges vi mer i mårgen.

God Fredag!

- Soph

Livet på utsiden

Hei alle sammen!


 

I dag har jeg ikke gjort en dritt, sykt tiltaksløs i dag med andre ord. Jeg lader opp til mårgen dagen, eller hvertfall bruker jeg det som en unnskyldning. Livet kan ikke vær spennendes hver dag for å si det sånn. I dag har jeg benyttet muligheten til å ringe venner jeg ikke har snakket med på en evighet fordi jeg har hatt så mye å gjøre, jeg får litt dårlig samvittighet for det fortiden, men sånn er det! De forstår nok. Det viktig å ta vare på de som har vært der for deg hele veien, de kan man ikke glemme oppi alt dette.

En chill dag rett og slett, det var på tide.

Så her har jeg slengt med en skikkelig kjedlig videoblogg for å vise dere hvor spennende livet mitt har vært i dag.
Nå skal jeg ha meg ett glass vin og se på dagens episode av " Pæærrraa", jeg gleder meg!

 

Ha en fin kveld og takk for att dere leser bloggen min!

- Soph
 

KRYSSER FINGRENE 

Endelig en dag jeg ikke gruer meg til å se på tv! I kveld skal jeg bare lene meg tilbake i sofaen og nyte den første episoden av Paradise hotel uten meg. Det blir deilig å kunne se på uten å ha et snev av nerver og angst. Likevel så vet jeg alt som skjer i denne sesongen, så det blir gøy å følge med på alt folk sier og gjør. Jeg syntes de som redigerer og klipper Paradise hotel gjør en sykt bra jobb med å få frem frem det som er innteresant og gøy, det er tross alt 24 timer som blir redigert ned til 45 minutter. Så når det er sagt er det mye jeg skulle ønske de kunne ta med som dere ikke får sett! Men men, noen minner får man ha for seg selv.

Jeg får mye spørsmål overalt på sosiale media om jeg sjekker inn igjen, dette er noe jeg ikke kan si ja eller nei til, så for dere som forsatt har ett håp er det nok bare å krysse fingrene å nyte hver episode selv om jeg ikke er der. Skjer det så skjer det.

I dag merker jeg at dagsformen min er litt mer avslappet enn andre dager, for det er litt slitsomt å se seg selv på tv og overalt i media såpass ofte som man gjør, selv om jeg selvfølgelig elsker det og. Fordel og ulemper med alt. Mediastorm uten like i hver fall..

Jeg gleder meg til kveldens episode og jeg kommer til å kjøre live på instagram før episoden starter. Når episoden er ferdig legger jeg også ut videoblogg på bloggen min, så følg med. Dette blir gøy!

Håper alle får en fin dag.

- Soph

Paradise hotel UTEN MEG og videoblogg!

 Hei alle sammen!

Der var jeg ute av Paradise hotel 2017, desverre.

Jeg sitter igjenn med sykt mange gode minner og venner for livet. Det har vært en opplevelse for livet å bli med på dette og jeg har lært mye om meg selv på vegen. I tilegg til det har jeg fått et stort innblikk i hvordan det egentlig er å lage tv og det er mye mer komplisert enn det folk tror og ikke minst veldig tidskrevende.

Jeg har bare blitt behandlet godt av de rundt meg og jeg bærer ikke " gnag" til noe som har blitt sagt eller gjort. Dette er ett spill og sånn er det. Jeg går ut med hode hevet og jeg kan virkelig stå for alt jeg har sagt og gjort inne på hotellet. Bedre blir det ikke.

Tusen takk til alle som har heiet på meg, det setter jeg veldig pris på. Oppi det hele så er jeg egentlig stolt.

Så husk.... vi ses plutselig!

 

Her er min første videoblogg, enjoy! ( Dårlig lyd i starter, blir bedre neste gang)


 

 


 

 

 

- Soph.

Jeg blir ikke påvirket

 Hei alle sammen!

Som jeg skrev tidligere i dag har jeg vært å  hjulpet noen elever med en mediaoppgåve. Oppgåven handlet mye om media sin påvirkning på oss mennesker, men kanskje mest på hvordan det påvirker den yngre genrasjonen av oss.


 

De spørte meg spørsmål som:

Blir du påvirket av andre personer i media?

- Ja og nei. Man blir nok påvirket mer enn man egentlig tror selv, store deler av hverdagen våres i dag er basert på sosiale media. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å bestemme hvor mye av det  som er og står i media man vil ta innover seg. Jeg som person vet værtfall att jeg blir veldig påvirket av klær,mote og musikk, men når det kommer til kropp og kroppspress blir jeg ikke påvirket. Heldigvis.

Hvordan følest det at du som person har en viss påvirkningkraft på sosiale mediaer?

Jeg vet jo att det er en god del som leser bloggen min, følger meg på instagram og på andre apper. Jeg vet også att mange av mine følgere er mye yngre enn meg så jeg vil gjerne gå frem som ett godt forbilde for de selvfølgelig. Jeg prøver å vær så ekte som mulig på min blogg og gjennom mine profiler, jeg vil aller helst være mest mulig usensuert og minst mulig overfladisk, når det egentlig er sånn som jeg er i virkeligheten og.

 Hvordan er det å være eller bli ett forbilde for så mange?

Jeg håper att de som leser bloggen min får ett postivit inntrykk over att man ikke alltid trenger å vær det " perfect pitcure" for å overleve i sosiale mediar. Jeg føler att veldig mange utleverer seg selv mye annerledes enn det de er og hvordan hverdagen deres er, det synest jeg blir veldig feil.Har man en kjip dag, så skriver værtfall jeg att jeg har en kjip dag. Livet mitt er ikke en dans på roser for å si det sånn.

Hvordan er det å se seg selv i overalt i sosiale mediar, går det inn på deg?

Det er  en veldig spesiell følelse att så mange kommenterer og liker bildene mine, jeg blir selvfølgelig veldig gla og stolt over alle de fine kommentarene jeg får, men det er også veldig rart å lese f.eks att folk hater meg når jeg aldri har møtt de. Men sånn er det i dette gamet og det må man bare leve med. Jeg elsker det jeg driver med akkuratt nå!

Ps. Jeg kommer med videoblogg etter kveldens episode, følg med!

- Soph

 

 

"

 

IKKE HJERTE TIL Å SI NEI

Hei alle sammen:)


FILA t-skjorten er fra JUNKYARD og den finner du HER og Capsen HER (sponset)

Akkuratt nå står jeg faktisk å venter på bussen inn til byen. I dag snør det i Bergen eller sludder kan man vell si. Jeg fikk en hyggelig mail fra noen skoleelever som lurte på om jeg kunne hjelpe de med en mediaoppgåve og det kan jeg selvfølgelig!

De spurte så fint og akkuratt det har jeg ikke hjerte til å si nei til. Så nå skal jeg inn til byen å hjelpe de før jeg skal møte ei vennine på kafé for å spise frokost! I kveld blir det spenning på Paradise hotel! Jeg kommer med ett innlegg om det litt senere i dag, gled dere!

-Soph

DÅRLIGE RUTINER

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag hittil.

Er dere spent på kveldens episode? Jeg vet og tror at denne episoden blir veldig gøy å følge med på. I dag har jeg stresset rundt som vanlig og vært på en del møter. Jeg har stresset så mye at frokosten min spiser jeg nå, for å vær ærlig så slengte jeg en grandis i ovnen, healty lifestyle it is. Jeg må skjerpe meg på den fronten der for å si det sann. Siden jeg dro på Paradise hotel tidlig i Januar har jeg gått ned 9 kg, hvor sykt er det? Mest sannsynlig på grunn av stress og dårlige rutiner. Men men, sånn er det!

I tillegg til var jeg nettopp innom posten å hentet pakken min fra Junkyard og jeg er så fornøyd med klærne,skoene og capsene jeg har fått.

Her slenger med ett par bilder.

(Sponset)


Digget denne rosa Hoodien, kjøp den HER


Kjørte på med Rosa sko også:) Kjøp de HER


Capsen finner du HER og jakken HER

 

 

Ha en fin kveld

- Soph

TIDENES BITCH

Hei alle sammen!
 

Gårsdagens episode har jeg hatt lenge i tankene! Jeg følte virkelig at jeg var i sentrum av denne dagen inne på hotellet og det ble jeg forsåvidt i episoden og. Mye drama i frykt for å ryke og mye drama rundt flasketuten peker på. Når man først er inne på hotellet så er alt man har lyst til å faktisk være der, hjernen går på høygir konstant og man tenker alltid det værste. Følelsene blir forsterket rett og slett.

Jeg er en jente som ikke redd for å si akkuratt hva jeg mener om ting og er det noe jeg er uenig i så har ikke jeg noe problem med å stå opp for meg selv foran 100 personer om det er det, jeg er sta som ett beist. Dette kan fort skremme andre jenter, sånn har det alltid vært. Noen jenter syntes fort at det kan bli en dose for mye attitude, mens noen jenter selvfølgelig digger at man står på sitt. Grunnen til at jeg nevner jenter og ikke gutter nå, er fordi at alle reaksjonene jeg fikk etter gårsdagens episode er fra jenter.  Postivt og negativt, som forventet.

" Du er tidenes bitch, hater deg"

" Endelig en jente med ben i nesa "

Akkuratt dette er ikke ukjent for meg i hverdagslivet heller om jeg skal være ærlig, men selvfølgelig så er Paradise hotel ett spill og det er ikke hverdagen min, Noe folk fort kan glemme. Jeg er 24 år og er ikke særlig fan av flasketuten peker på, men ellers er jeg en veldig hyggelig jente. Så vet dere det.

- Soph

 

Hva tenker du med!?

Mandag og det betyr ny uke på Paradise hotel! 

Jeg skal innrømme at jeg får litt angst av dagens episode! For ett drama! I kveldens episode er jeg vell ikke akkuratt den blideste kan man si. Så i dag er det krangling og kjæfting på menyen.. bon appetitt!  Alikavell så sitter vi Paradise deltakere og ler av alt som blir sagt og gjort. Det er så vanvittig komisk å se på alt nå i ettertid.
  Er det en ting jeg virkelig angrer på der inne så var det att jeg aldri ordnet meg! Jeg føler jeg går rundt som en dass på hver episode, det vet jeg att flere av delktakerene føler om seg selv og, så jeg er vell ikke alene om det. . Første tiden så tenker man over alle kamerane som er tilstede, men etter en stund glemmer du de og alt blir bare naturlig. Man går ikke rundt med sminke konstant og valget av klær blir etterhvert litt mer avslappet. Det er vell sånn alle realitykonsepter stortsett er.

I dag har jeg fått mye spørsmål på snapchat,instagram og på bloggen. Jeg har valgt ut en del spørsmål jeg svarer på her :

Hvorfor meldte du deg på Paradise hotel?

- Jeg meldte meg på for morro skyld og fordi  jeg hater å leve ett A4 liv.

Hva synest du om Aleksander?

Aleksander er er kjempe snill og skjønn gutt, men nei jeg har aldri vært innterisert i Aleksander, han er alt for ung for meg.

Hvilken person er du på Paradise hotel?

Jeg er vell den jenten som alltid sier rett ut hva jeg mener og føler om ting. Noen kan nok tolke meg som bitchy, men heller det enn en nikkedukke.

Hva er det gøyeste med å være med på Paradise hotel?

Hele opplevelsen til sammen.

Kan du beskrive din drømmemann?

 Høy, mørk, brune øyner, tattoveringer og ett fint smil. Jeg liker menn som er laidback, lojal, morsom og spontan.

Hvem liker du best av jentene på hotellet?

De jentene jeg liker best på hotellet er Rebecca og Martine J.

Har du hatt sex på hotellet?

Dere får vente å se..

 

Ha en fin kveld alle sammen!

- Soph <3

 

 

 

 

 

 

PORNOFILM

Heihei alle sammen! 

 Det er Mandag og det betyr ny uke, nye muligheter!

I dag våknet jeg til fult av mailer, meldinger og telefoner. Nå fortiden strømmer det på med tilbud om alt mulig! Jeg får mailer av mennesker som vil kjøpe undertøyet mitt og mailer om jeg vil stille i pornofilm. Helt alvorlig? Hva feiler det folk? Jaja, det er vell sånn det er. Jeg bruker værtfall ikke min energi på å svare de, og undertøyet mitt vil jeg gjerne beholde for meg selv. Så vet dere det.

Utenom det, er folk veldig hyggelige fortiden.

I dag tenkte jeg å høre med dere om dere har noen ønsker når det gjelder bloggen min. Om det er noe dere savner som f.eks videoblogg og spørrerunde. Jeg tar gledelig i mot tips og ideer fra dere.

Nå skal jeg inn til byen på ett møte, jeg er allerede sent ute.. Som vanlig.

Blogges litt senere <3

- Soph

TUSEN TAKK


 

wow! Jeg er helt overveldet over all responsen jeg har fått på det innlegget jeg delte tidligere i dag, tusen takk alle sammen!

Jeg har aldri delt noe så personlig før, egentlig så hater jeg å dele såpass personlige ting. Jeg har alltid vært en jente som aldri sier hvordan jeg egentlig har det, så dette var veldig nytt for meg. Fra nå av skal jeg bli mye mer personlig på bloggen, så dere får bli ordentlig kjent med meg, på ekte.

Jeg tenker at alt som skjer i livet, skjer for en grunn. Denne ulykken her har gjort meg mye sterkere psykisk. Jeg endret veldig syn på kropp og utseende etter denne hendelsen, ikke med engang, men i ettertid.

Jeg har nå siste årene fått ett veldig avslappet forhold til kropp og utseende, man ser ut som man ser ut, take it or leave it.

For meg er ikke det om å gjøre å være den fineste, den diggeste og ha den beste kroppen. Alt jeg vil i livet er egentlig bare å ha det fett, resten tar jeg som en bonus. Jeg elsker å ha det gøy,få gjøre og si det jeg vil, det er mine verdier og mine mål i livet. Så lenge jeg kan og får lov til det er jeg fornøyd. Det burde du også være.

Side2 har nå annonsert meg som Side2 blogger, trykk HER for å lese 18 kjappe med meg:)

Ha en fin Søndag alle sammen!

- Soph <3

 

VÆR FORSIKTIG 

I dag går det rundt en veldig personlig artikkel om meg på nettet og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi det er en viktig sak. Bruk alltid bilbelte og bruk vett i trafikken!


For ett par år tilbake var jeg i en ganske alvorlig bilulykke hjemme på Sunnmøre. Dette preget meg veldig mye i tennårene og i begynnelsen av 20årene, mye mer enn det folk tror.
Det var Lørdag, jeg og vennegjengen min var ute å kjørte. Det endte gale og vi mistet kontroll over bilen. Bilen rullet rundt på hovedveien 4 ganger i stor hastighet før vi landet ned i en grøft.Jeg husker ingenting annet enn at jeg våknet på sykehus omringet av ledninger,nakkestøtte og svekket syn. Jeg hadde vondt i hvert ett ben i kroppen, jeg følte alt pulserte men likevel kjente jeg ingenting. Jeg husker at jeg ikke forsto hva som hadde skjedd annet at jeg hadde vært i en ulykke og at jeg trodde alle mine nærmeste venner ikke overlevde. Blod, skrik, brent gummi og alt det der. traumer!
Heldigvis overlevde alle, englevakt uten tvil.
Tiden etterpå slet jeg innmari meg selvbildet mitt fordi denne ulykken gjorde at jeg så deformert ut i ansiktet,rett og slett.. Værtfall så følte jeg det slik. Jeg følte meg så stygg og annerledes og jeg tenkte hver dag at jeg aldri kom til å se fin ut igjen i hele mitt liv.
Jeg sto opp hver morgen og egentlig hatet meg selv fordi jeg var stygg. Hver gang jeg skulle ta ett bilde av meg selv tok jeg bare bilde av halve ansiktet og det samme om noen tok bilder av meg, jeg måtte alltid bli tatt bilde av fra høgre side. Det var det eneste som funket.
Ansiktet mitt er forsatt veldig annerledes den dag i dag, men langt ifra så gale som det var tidligere.   

Livet er fult av overaskelser og livet kan fort bli snudd på hodet. Det kommer ett innlegg senere ikveld om denne saken. Følg med.

Les resten HER

Soph<3

Lørdag, HVA SKJER?


 

Hei og god Lørdag!

 

I dag er jeg full av energi og klar for å gripe dagen! Det er døds fint vær i bergen og tempraturen er digg.Nå har jeg nettopp stått opp og skal til å lage meg frokost før jeg skal ut å gå tur i solen, herlig start på dagen!

Senere i dag skal jeg ut på byen , jeg har ikke vært ute her på evigheter så det blir gøy å se alle kjente og ukjente igjen. Jeg har vært mye ute i Oslo siste tiden, men helt ærlig så er det mye gøyere uteliv i Bergen. Her er det mye kortere avstander fra sted til sted og jeg liker miljøet i Bergen mye bedre enn i Oslo. Jeg venter på en pakke i posten som jeg håper skal dukke opp i løpet av dagen, Jeg har så lyst å ha på meg det outfitet så jeg krysser fingrene for at pakken kommer frem i tide.

Typisk Lørdag for meg:

1. Sove lenge

2.Spise en ekstra god frokost

3. Byvandring og shopping

4.. Stresse fordi jeg ligger bak tidsskjemaet

5. Krangle med kleskapet og sminkepugen

7. Stresse med å finne ut hvor jeg skal på vors

8. Ta masse selfie`s før jeg går ut døren som jeg aldri blir fornøyd med

9.  Poster ett bilde alikavell

10. Skål

 

-Soph

 

 

 

 

 

 

Du har ikke respekt

Heihei! 

Nå ligger jeg for meg selv i sengen og slapper av som jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle gjøre. Her ligger jeg å leser gjennom alt av negative, men også positive kommentarer om meg overalt på nettet. Jeg lovet meg selv egentlig å aldri gjøre det, men man blir jo litt nysgjerrig på hvilken mennesker det er der ute som sitter å trykker på tastaturet og fyrer løs.

Jeg har kommet over ett par kommentarer på Bloggen om at jeg har mye skrivefeil og at noen av setningene mine er veldig dårlig formulert.Jeg har også lest at jeg ikke har respekt for "yrkestittelen" min.

Jo, det har jeg.

Hele mitt liv har jeg hatt skrive og lese vansker, dysleksi med andre ord. Jeg har ikke bare dysleksi men også Dyskalkuli. Noe som gjør at jeg må bruke ekstra mye krefter hver gang jeg skal skrive noe, så hvis dere sier at jeg ikke legger krefter i arbeidet jeg gjør så tar dere veldig feil.

Hvis dere ruller helt ned på bloggen til mitt aller første innlegg fra Oktober i fjor så kan dere også lese at dette har jeg sagt ifra om for lenge siden.

Jeg vet jeg ikke er verdens beste til å skrive, men jeg vet jeg har mye fornuftig å komme med på bloggen. Mitt mål er aldri å bli verdens flinkeste i grammatikk. mitt mål er å gi leserne mine ett bilde av det jeg skriver om.

Så til dere med dysleksi og andre vansker, dere får i hvert fall min stemme!

- Soph

 

DRITT DAG
heihei og god helg alle sammen!

Som blogger er man avhengig av å alltid måtte prestere, alltid ha noe spennende å blogge om og man må allitd vær innteresant for leserene sine. Men akkurat nå i skrivende stund så skjer det faktisk ingenting, for i dag kjeder jeg meg og jeg er sliten. I dag har jeg faktisk ikke lyst å gjøre noe annet enn å bare ligge i sengen å høre på musikk og forsvinne helt i min egen verden. Alle har vell en sånn dag iblant, kjenner du deg igjen? Det er Fredag og denne Fredagen skal jeg bruke bare på meg selv! Om jeg vil ligge i sengen i hele dag å høre på musikk og ikke snakke med noen,så gjør jeg det. Jeg høres jo nesten deprimert ut på måten jeg skriver her, men vi har alle våre dager. I dag kjører jeg hjemmespa, popcorn og film for meg selv, så kommer jeg sterkere tilbake imorgen.

Mine tips på kjipe og kjedelige dager:

1.Husk at det er lov å kjede seg

2. Bruk tiden på å pleie deg selv, du føler deg bedre.

3. Sett på den beste serien eller filmen du vet om.

4. Menst du ser film så trykk i deg alt du liker av snacks og godteri uten dårlig sammvitighet

5. Sett på favorittmusikken din på fult volum og tenk at du er stjernen i sangen.

6. Gå deg en tur på 20 min med musikk på ørene, frisk luft er digg for kropp og sjel.

7. Gjør noe hjemme som du har hatt lyst til lenge som f.eks å ommublere rommet ditt.

8. Ring en venn

9. Tenk positivt

10.  Sett deg mål for neste dag

 


Har fått meg ny parfyme, er den beste jeg noensinne har hatt. Du finner den HER

 

- Soph

Haha PANELET, jeg elsker dere!


 

Fysøren, jeg elsker Panelet på VGTV! Jeg har alltid fulgt med på de og jeg elsker måten Morten og Vegard legger frem ting og saker på. Så utrolig morsomt! Takk for at dere får meg til å le titt og ofte. Det har jo alltid vært sånn at man skal teste kunnskapene til oss Paradise deltakere, å det gjør de rett i! Det er mye rart som blir sagt under press og alkohol, ellers hadde det jo ikke vært gøy. Jeg tar værfall dette her med ett smil og det tror jeg de fleste andre gjør og. HUMOR TIL FOLKET FOR Å SI DET SÅNN! TAKK!  Denne episoden kan dere se HER

Soph<3

DÅRLIG SAMVITTIGHET

Heihei alle sammen!
 

Denne uken her har vært helt syk, det har skjedd så utrolig mye. Jeg har blitt side2 blogger, jeg er på tv hver dag og det er mye nytt å forholde seg til.Men jeg har også kjent litt på dårlig sammvitighet denne uken fordi jeg føler att jeg ikke rekker å svare alle som skriver til meg, så jeg vil  bare si att det ikke er meningen, men det er desverre slik att man ikke alltid rekker rundt. Jeg skal svare hver enkelt så fort jeg har tid, så vet dere det.

Det er deilig å vær tilbake i Bergen igjenn selv om regnet bøtter ned, men det er vi vant til her på Vestlandet.

I dag har jeg vandret rundt i sentrum, shoppet litt, vært innom Lashbar å fikset vipper og bryn og sist men ikke minst innom tattovøren min i Bergen. Neste uke skal jeg ha ny tattovering så i dag var jeg innom for å planlegge den. Det er en stor tattovering som jeg har tenkt på en god stund nå, så nå gjør jeg det! Endelig! Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha, i mellomtiden får dere bare vente i spenning til neste uke.

Jeg elsker lashbar! De er sinnsykt dyktige på vippeextension og bryn. Jeg har gått til de i snart ett år nå og er alltid like fornøyd. Jeg har hatt vippeextension før og hadde det fast i 1 år. Desverre så begynte jeg å reagere på limet man bruker og jeg fikk en voldsom reaksjon i hele ansiktet, noe som gjør att jeg ikke kan ha det lengre. Men hva gjør vell det når man kan ta vippeløft? Det ser veldig naturlig ut og varer lengre enn vippeextension. Vil du vite mer så besøk www.lashbar.no. 

 

            - Sophie

 

For å si det sånn! 

Da var jeg og koffertene mine tilbake i Bergen Jeg er konstant på reisefot, så når jeg sier att jeg er en eventyrlysten jente så mener jeg det.Det har dere vell også kanskje allerede forstått. Nå er jeg hos en kompis av meg og slapper av helt alene, han er ikke her for øyeblikket og det gjør meg heller ingenting. Jeg har hatt folk rundt meg konstant siden Fredag og forsåvidt  hele den siste tiden og. Så litt alenetid oppi det hele har jeg nok bare godt av.

Nå ligger jeg bare å venter på att Paradise skal begynne for på denne episoden her mener jeg  att det er mye gøy som skjer. Jeg prøver å tenke tilbake på alt som ble sagt og gjort denne dagen men det går litt i surr, det gjør det. Så det blir like spennde for meg som for dere.

I mårgen har jeg en god del planer og ting jeg må ordne i byen, men jeg skal holde dere oppdatert så godt jeg kan. I tilegg til det kan dere spørre om ting i kommentarfeltet på innlegene jeg poster så svarer jeg så fort jeg kan her på bloggen, så om du lurer på noe er dere bare å fyre løs for å si det sånn!

- Sophie

FOR en uke!!


 

HeiHei! For noen dager! Jeg kom til Oslo Fredags morgen forrige uke og det føles ut som jeg bare har blunket og nå det plutselig Onsdag! Dagene går i ett sett fortiden og det er mye som skjer fra alle kanter! Premierefesten som var på Mandag var veldig vellykket, selv om dagsformen fortsatt er noe redusert enda. I dag er 3 episode av Paradise hotel på TV og jeg kjenner på kroppen at jeg ikke har like høy puls som jeg hadde på første episode, det blir en liten vanesak dette her.

Hva skjer på Onsdager på Paradise? Jo Pandorras eske og utflukt! Denne episoden her er det mye spennende som skjer så det er bare å følge med. I dag skal jeg hjem til Bergen igjen for å slappe av, føler livet er litt mer hektisk her enn i Bergen akkurat nå, men før det skal jeg ut å spise lunsj med noen venner. Jeg har fått mange spørsmål om outfitet jeg brukte under premierefesten så det finner du her :

 

Jumpsuiten finner du HER / Choker HER

 Soph<3

DET VAR FAEN PÅ TIDE

  

 

Endelig kan jeg fortelle dere att jeg har blitt Side2 blogger! Jeg er KJEMPE gla for dette sammarbeidet og jeg ser virkelig frem til å skrive mye, mer og oftere til  dere på bloggen. Jeg føler meg veldig heldig akkuratt nå.

Det har vært en berg og dalbane å komme meg hit jeg er i dag. Du veit når du blir skutt ut i 90 km/t og du gruer deg helt sykt til du blir kasta frem og tilbake i noe du ikke har kontroll over i det hele tatt, men nå begynner endelig brikkene å falle på plass.Akkuratt i dette øyeblikket her er jeg drit stolt! Jeg er veldig gla for att dere har fulgt meg på bloggen og tatt meg hit jeg er nå.Jeg håper dere forsetter.

Så nå var det faen på tide at jeg fikk min egen kanal. Takk SiDE2!

- Sophie

For en syk kveld!

God morgen!

Nå har jeg nettopp våknet, eller jeg har vell egentlig ikke sovet. Festen varte lenge i går og det er så mye som skjer overalt nå att det er vanskelig å prioritere å såve fremfor alt annet.

Premierefesten i går tok helt av, alle var i godt humør og det var topp stemning!

Det var en utrolig merkelig og gøy følelse å endelig få se første episode! Under hele episoden så tenkte værtfall jeg att det kun var oss i lokalet som såg på, man greier ikke å forstå att det faktisk er en halv million i tillegg.

Det er så sinnsykt mange personligheter sammen på ett hotell! Og hva skjer når såppas forskjellige mennesker havner på ett sted? Jo fest, drama,inntriger,romantikk og sex? Følg med ikveld.

Ha en fin dag!

-Sophie

Turn down for what

Mandag og premierefest! 

Da var endelig dagen kommet og ikveld er det premiere på årets sesong av Paradise hotel kl 22:30 på tv3. Er dere spent?

Denne dagen her er det mye som skjer for oss deltakere! Presse, møter, foto, styling, fest og morro. Premierefesten for oss holder til på Stratos der vi ser første episode på storskjerm.Det blir nok en lang kveld med mye inntrykk og tanker,  for det er mye følelser som er i sving i dag. Dette blir den siste dagen i mitt gamle liv og den første dagen i mitt nye!

Akkuratt nå ligger jeg i sengen å tenker over alle ting som har blitt sagt og gjort inne på hotellet, noe gruer man seg til og noe gleder man seg til å se, sånn er det med de fleste.

Dette blir tidenes sesong av Paradise hotel og  dere kan bare finne frem poppcornet å sette dere godt til rette i sofaen.

Nå skal jeg løpe hit og dit som en tulling for å få alt på stell til kvelden kommer.

Vi snakkes senere.

- Sophie

 

 

Oslohelg

God morgen!


 

Formen er endelig på topp igjenn! Jeg stresset sånn med at jeg skulle ligge syk på premierefesten på Mandag, men ingfær kurerer alt!

I går kveld slappet jeg av på hotellet sammen med Rebecca , vi har så mye å snakke om så det ble en sen kveld. Det er sykt rart at dere som skal se Paradise Hotel ikke vet noe om denne sesongen mens vi vet alt, man har lyst å fortelle alt som skjer , men her er det bare å klappe igjenn til spenning for dere.  Som jeg nevnte i mitt siste innlegg skulle jeg i ett møte i Oslo i går, og det ble meget vellykket! Følg med på bloggen så får dere snart vite hva som skjer, dette blir så bra!

Nå har jeg og Rebecca nettopp vært å spist en deilig hotell frokost. viktig med en bra start på dagen for denne dagen her blir lang og det er mye som skal gjøres av forbredelser til uken som kommer. Vi har så mye gøy i vente, det har dere også for å si det sånn!

Nå skal vi ut i solen å gjøre ett par ærender, så vi snakkes senere i dag.

 

- Sophie <3

 

 

 

STILLE FØR STORMEN

 


Jakken finner du HER / Skoene HER

God kveld!

Denne uken har bare flydd avgårde.. Nå har jeg pakket og er klar for Oslo igjen i mårgen tidlig! Hit og dit, frem og tilbake.Jeg skal i ett møte kl 12 og  jeg er så spent på hva som skjer videre etter møtet, er dere? I helgen skal jeg slappe av på hotell og lade opp til uken som kommer for på Mandag er det premierefest av årets sesong av Paradise hotel og det kommer til å bli fullstendig kaos.

Jeg greier ikke å forstå at jeg faktisk er med, det er så surrealistisk. Det føles ut som jeg har vært på ferie med en vennegjeng og nå skal hele Norges befolkning se hva vi har gjort på ferien vår, på godt og vondt. Merkelig følelse. Man ser på Paradise hotel med ett helt annet syn etter man har blitt med selv og  nå forstår jeg virkelig hva de mener med den såkalte " boblen" man lever i. Man har ikke tlf, ikke tv, ikke noe form for sosiale medier men kun hverandre, og da blir man mye fortere knyttet til hverandre enn det man ellers hadde blitt i hverdagen. Man greier ikke helt å forstå det før man er i situasjonen selv.

I det ene sekundet  gleder jeg meg til det begynner og i det andre sekundet har jeg bare en stor klump i magen. Latterkrampe og angst om hverandre kan man vell si. Heldigvis har jeg sett trynet mitt på tv før, så jeg begynner selv å føle at det er greit selv om man alltid analyserer seg selv til 1000 og bare har lyst å trykke en pute foran øynene for å unngå å se av og til, haha! Men til syvende og sist er det vell sånn jeg er og ser ut, take it or leave it.

Jeg føler selv at det ikke akkurat er en stor overraskelse at jeg er med på Paradise hotel, de som kjenner meg har vell allerede kunne forutsett at det  kom til skje for allerede mange sesonger siden, de første meldingene jeg fikk etter jeg ble publisert :  " JEG HAR VENTET LENGE PÅ DENNE DAGEN HER".

Det blir spennende å se hvordan man blir fremstilt og hvilket syn folk har på deg etterpå, for tv er tv. Uansett hva dette bringer meg på godt og vondt så er jeg sikker på att det kommer noe godt ut av det, om ikke så er jeg en lærdom rikere

Soph<<3

BLÅTT HÅR


har ikke brukt denne jakken på evigheter, har ligget langt inni skapet, men plutselig falt den i smak igjen. Vanskelig å finne samme type jakke men lignende finner du HER

 

Heihei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, jeg prøvde virkelig å plassere fingrene mine på tastaturet men lå langflat med influensa og bare det å gå å hente seg ett glass vann var tidenes tiltak. En ting er sikkert og det er at man skal være gla så lenge man er frisk, sånn tenker jeg hver gang " jeg skulle satt mer pris på livet når jeg var frisk" haha, det er vell fler som kjenner seg igjenn? merkelig hvor mye en tett nese kan ha å si.
Uken i Bergen har vell vært hipp som hap, en smule travelt men det kan jeg skylde meg selv! Nå har jeg nettopp vært hos frisøren min, AdamogEva I Bergen og farget og klippet håret til Premieren av Paradise hotel førstkommende Mandag 22:30! Jeg både gruer og gleder meg, gjør nok de fleste av deltakerene. Vist det er noe dere lurer på så spør i kommentarfeltet så svarer jeg på det jeg kan svare på i neste innlegg?

 

Litt blåfarge i:)


Sånn ble resultatet:) Veldig fornøyd

 


Litt produkter jeg fikk med fra ADAM&EVA. 

Soph<3

OVERRASKELSE I VENTE


 

Hei og God morgen!

wow ,så deilig å vær tilbake i Bergen, favoritt byen min uten tvil.  For å vær ærlig så har jeg nettopp våknet, døgnrytmen min er

helt ute å kjøre etter Mexico,hodet et proppet fult av tanker om ting jeg skal og må gjøre. Akkuratt nå svarer jeg på fult av mailer som har tikket inn siden vi ble publisert av tv3! Om kort tid så har jeg en overraskelse for dere ! Jeg er så gla!!!!

Nå skal jeg ut å spise med noen kompiser av meg i byen og nyte det fine men jævlig kalde været.

Som sagt bor jeg ingen steder nå, så. I dag skal jeg på ett par visninger på leiligheter/ rom, så jeg værtfall

finner en midlertidig plass å bo. Om du vet om noe så rop ut!

Ha en fiiiin dag.

 

-Sophie

KAOS


Lignende outfit finner du HER     (annonse)

Pakket og klar for å reise hjem til Bergen ❤️ Jeg skal vær ærlig å si at livet mitt er litt kaotisk fortiden, føler jeg sitter på en Berg og dalbane, noe er gøy og noe er skrekk og gru. Jeg har mye gøy i vente og det er mye som skjer fortiden, det som er mindre gøy er at jeg akkurat nå ikke bor noe som helst steder og at jeg lever i 2 kofferter som jeg drasser med meg hit og dit, slitsomt? Ja Som faen. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil ende opp, men det står mellom Oslo eller Bergen. Det er vell derfor jeg er i den situasjonen som jeg er i nå, meg i ett nøtteskall! Jeg har vell egentlig aldri hatt ting 100% på stell, ærlig sak det. Jeg er en uforutsigbar sjel med andre ord. Men det ordner seg alltid for snille jenter og Sophie.

Soph <3

 

FLAUT PÅ DRAKE KONSERT


 

For en syk helg! Alt for mye gøy. lørdag var jeg ute på NOX med resten av gjengen fra PH, det tok helt av kan man vell si mildt.. Det ble nok litt for mye innabords på noen av oss...... jepp, men gøy var det! Søndag våknet jeg med skallebank og altfor lite søvn, jeg tenkte først at jeg aldri kom til å komme meg avgårde på Drake konserten, men jeg hater å gå glipp av alt som er morro så det var vell aldri ett alternativ å ligge i sengen heller. Før konserten møtte jeg vennene mine fra Bergen som jeg ikke har sett på en stund, smågal gjeng kan man si. Drakk litt vin på hotellet og dro til Telenor Arena. Vi presset oss gjennom folkemengden for å få sett mest mulig av han. Plutselig ser vi at vi står blant det kongelige folk, Mette Marit.. trodde vi. Vi snakket og tok bilder, en stund ut i samtalen gjekk det opp for oss at det ikke var Mette Marit men faktisk Martha Louise, Fyfaen jeg ble så flau! Hvor forbanna sykt og flaut er det å kunne ta så feil, hvordan går det Ann..

Legger med noen bilder fra kvelden:)


 

 
Screenshot fra en snap jeg tok av Martha Louise haha.

Sophie<3
 

LØRDAG, MIN FAVORITT <3Lash Bar Oslo
 

Løøørdag! I dag er jeg sliten, men ut det skal vi. Har nettopp vært innom Lash bar i Oslo som jeg er sponset av og fått fikset brynene mine som har grodd til alle kanter siste ukene, haha! ( forsov meg til å med til timen kl 13:00) Nå er jeg ute å shopper kveldens outfit før det blir middag og ut på byen senere. Ikveld skal en god del fra årets Paradise sesong ut på Nox, det blir gøy å se folk igjen! Denne dagen blir amazing! god helg alle sammen ❤️ 

 

Her er kjolen jeg kjøpte i dag:) Jeg kjøper mesteparten av mine kjoler på kouture, Desverre har ikke de klær på Nelly, men om du vil ha lignende så trykk her <3

 -Savner sol og varme 

Sophie <3

CASH ME OUSSIDE HOWBOW DAH

 

Hei:) Ja jeg er med i årets sesong av paradise hotel :) jeg er så takknemlig for å bli med på dette syke eventyret, 7000 personer har søkt i år og jeg er veldig glad for at jeg har blitt valgt ut av så mange. Jeg gleder meg til 13 Mars for da er det PREMIERE! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått mye hets i kommentarfeltene,på meldinger,det har ringt telefoner og jeg har fått mye hat om hva som allerede står om meg i media. Så her er en ting jeg vil si dere.

Man vet godt selv at nå man er med på ett realityprogram så vil folk alltid ha en mening om deg, om hva du gjør, hva du sier  og hvordan du ser ut til en hver tid. Dette er de fleste forbredt på i det de skriver under på kontrakten. Om det er paradise hotel ,farmen eller robinson. Selvfølgelig er det en psykisk belasting å lese stygge kommentarer om seg selv på nettet, heldigvis har jeg en såppas sterk psyke at jeg på en eller annen måte takler dette veldig fint. Det er ikke meg det er synd i, jeg synest ikke synd på meg selv,jeg synest synd på deg som sitter å skriver dette. Vet du hvorfor? Det er fordi DU er usikker på deg selv, du er ikke gla i ditt eget utseende, du er ikke tilfreds med livet du selv lever og du har bare ikke forstått at det å skrive uverdige kommentarer om andre på nett er usaklig,unødvendig og forkastelig. Du har rett og slett bare ikke skjønt den biten. Jeg kan komme med ett eksempel. 
" Du er en jævla hore"     OK, greit. Men hva får DU ut av å skrive det? kan du nemne 5 postive ting du får ut av å skrive det? Send meg gjerne en mail med punktene. For jeg er virkelig nyrskjerrig på det.
Hva med å bare droppe den ene kommentaren? 5 postive ting du får ut av det?
- Du beviser for deg selv og andre at du har det bra med deg selv.
- Det viser at du har hatt en god oppdragelse
- Det viser at du har omsorg for andre personer
- Det viser at du er mot mobbing og trakkasering.
- Det viser rett og slett at du er en bra person med ett stort hjerte.
Selvfølgelig må vi får si meningen våres, men vær så snill å værtfall vær saklig når du først er igang med å trykke på tastaturet, det er alt jeg ber om. Selv tar jeg avstand fra å skrive kommentarer som kan såre, gå innpå eller ødelegge en person og jeg har det veldig fint med meg selv. Kanskje du også skal prøve? 

 

Alle kjolene er fra Kouture, men lignende finner du HER    (annonse)
 

Sophie<3