hits

Blogg

Wow! Dette er helt sykt.

Tusen milioner takk til alle som har delt, alle som har streamet og til alle som har lagt "Pelsjakka" i spillelisten sin! Setter veldig pris på det!
Siste døgnet har vært.... noe av det beste som har skjedd på lenge! Takk for alle tilbakemeldinger. 

To be continued... 

 

Jeg slipper låt


Utifra ett villt nachspill endte jeg opp med å lage en låt. Dette hadde jeg aldri trodd jeg kom til å gjøre, bare det å skrive dette blogginnlegget føles helt surrealistisk. Låten er ihvertfall på Spotify kl 00:00 i natt og allerede nå kan du legge låten min i spillelisten din. http://sptfy.com/Ec5
 

Livet på utsiden

 

Jeg får mange spørsmål om hvordan livet utenfor hotellet er, hva jeg gjør og hvem jeg er med.

Som dere kanskje fikk med dere i fjor var jeg en måned på utsiden helt alene. Jeg er faktisk den personen i hele ph historien som har ventet lengst alene utenfor hotellet. En måned i strekk uten sosiale media og kun omringet av folk som snakker spansk. Jeg får selvfølgelig besøk fra crewet i ny og ne, men 80% av dagen er man faktisk helt alene. Jeg tegnet, skrev dagbok, gikk turer langs stranden, solte meg og badet. Høres jo kanskje ikke så gale ut, men i lengden er det ekstremt ensomt og kjedlig. Jeg hold på å gå på veggene til slutt, men jeg er veldig gla jeg holdt ut. Jeg hadde nok ikke kommet med i år om det ikke var for det. Så det er vell en mening med alt! Om det er noe Spessielt dere lurer på så kan dere bare spørre :)

 

Jeg hater det!Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater den nye snapchatten. Jeg synest det hele er ett urettferdig og tragisk opplegg!
Jeg som " influencer" har allerede gått ned 6000 i seertall på mystoryen min etter oppdateringen. Noe som går utover alt jeg driver med. De som i utgangspunktet topper listene med følgere fra før får automatisk komme på toppen av den offisielle mystoryen, i menst vi andre bare må håpe på at noen " finner " oss i swipen til venstre blandt mye rot av chat, snapper og private story. Jeg er så frustrert, jeg vurderer bare å slette Snapchat, slik som visse andre har gjort. Man når jo ikke ut..

Jeg får operasjonen min gratis

Det er en del som har spurt hva jeg må betale for operasjon min. En slik operasjon koster egentlig rundt 40. 000 - 50 000 kr.
Men i samarbeid med en klinikk i Bergen så får jeg altså dette gratis. Noe jeg er veldig glad for! Hvor jeg skal operere meg kommer jeg tilbake til senere.
Jeg vet jeg også kunne fått dette dekt av staten i prinsippet, men det jeg slipper nå er å måtte gå igjennom hele prosessen med leger, papirer osv.
Jeg fikk en mail fra de for en liten stund tilbake der de spurte om jeg kunne tenke meg å samerbeide med de og det takket jeg ja til.
Etter er par mailer frem og tilbake spurte de hvilken form for operasjon jeg kunne tenke meg å ta og valget mitt var veldig lett. Nemlig å redusere puppene mine. Dette er noe jeg har hatt i tankene siden jeg var 16 år, og et valg jeg står 100% for. Jeg vil understreke at dette er noe jeg først og fremst gjør på grunn av egen helse og trivsel, men jeg gleder meg selvfølgelig til resultatet utseendemessing og. 

Portrettet mitt!
For  å vær helt  ærlig så jeg hater portrettet mitt fra i fjor! Haha! Jeg har kun sett det to ganger selv og har måttet
tatt puten opp til ansiktet hver gang. Jeg føler jeg har forandret meg så sinnsykt mye  på ett år og jeg kjenner meg selv nesten
ikke igjen. Håret, brynene, de ekstra kiloene og sminken. Når jeg reflekterer over det siste året som har gått så har jeg tatt mye bedre vare på meg selv å valgene jeg har tatt. Kanskje mest på grunn av alle negative kommentarer som kom min veg fjorårets sesong.Jeg bestemte meg for å bruke det negative til noe positivt. Som å jobbe med meg selv og kanskje bare bli en bedre verson enn det jeg framsto som på tv.Noe jeg føler jeg har blitt i løpet av året.

Portrettet mitt kan du se under her. 


 


 

Min ærlige mening om årets deltakere

 


Det er faktisk veldig rart å være i Mexico uten fjorårets gjeng. Jeg ser liksom for meg alle som var her i fjor.
Men alt er jo faktisk nytt. Hadde jeg valgt hadde jeg ville hatt med alle i fjor på en helt ny sesong,
Bare for å sett hvordan ting hadde vært på hotellet når alle kjenner hverandre. Haha! Jeg tror det kunne blitt veldig
spennende det også. Men sånn fungerer det altså ikke.
Gjengen i år er en kjempe gjeng med fult av fine mennesker. Noen
er ekstra morsom, noen er nok litt bitchy, noen spiller og noen soler seg. Stortsett sånn som hvert år.
Jeg tror denne sesongen her kommer til å toppe fjorårets faktisk. Det er jo tross alt tidligere deltagere som
sjekker inn, altså kjente ansikter. Jeg gleder meg til litt action på skjermen igjen!

 

Hvorfor går jeg med parykk?

Det har vært sinnsykt mye spørsmål om hvorfor jeg har på meg en blond parykk på bilder fortiden. Sannheten er at det ikke er en parykk, det er faktisk mitt ekte hår. Det er helt blondt og kort akkurat sånn som på bildene  jeg har lagt ut på storyene mine. Hvem som har gjort dette og hvorfor jeg har gjort det kommer jeg tilbake til neste uke en gang. Jeg kan ikke fortelle noe om det før da desverre.
Ha en fin dag!


 


 

Pupper på snapchatHelt tilfeldig etter at jeg delte innleggene om brystoperasjonen min kom jeg over ett sinnsykt vittig bilde
som passet perfekt til dagens tema i mitt liv. Nemlig pupp. Det valgte jeg å dele på snapchat. Mange trodde jeg hadde postet
 ett skikkelig vågalt puppebilde uten grunn og folk flest reagerer jo kraftig på dette. Andre såg humoren i det heldigvis.
Etterhvert klikket det på snapchaten min og følgerene strømmet inn fordi jeg havnet på " De mest poppulære snapchat storyene"
Men nei, det bildet jeg la ut i går var ikke mine pupper , men ett  random bilde jeg kom over. Så vet dere det.Jeg kommer til å vise puppene mine

Jeg var veldig skeptisk til om jeg skulle dele innlegget om at jeg skal operere puppene mine. Men så tenkte
jeg at nå er det faen på tide at også sånne operasjoner kan bli tatt litt frem i dagslys.
Når det er sagt så er jeg for at folk skal få gjøre akkurat det de vil med selv.
Det er ingen hemlighet at vi lever i en verden som stadig  er i "utvikling" når det kommer
nemlig utseende. Jeg skulle ønske folk, spesielt de som går frem som " forbilder"
som opererer seg kunne være mye mer åpen å ærlig rundt en opperasjon. Med tanke på de
yngre følgerene man har. Mange legger ut bilder der de ser " perfekt " og mange  har yngre følgere som
 ikke helt greier å forstå hva ett menneske må igjennom for nettopp å se sånn ut. For jeg personlig
vil faktisk at mine barn skal ha mine trekk og ligne på meg. Jeg greier ikke engang å tenke på hva
jeg skulle sagt til ungene mine om de noensinne sier " Du synes du var stygg, jeg også vil operere. Jeg synes
ikke jeg er fin sånn som jeg er " Jeg er ikke mor, men jeg tror nok det hadde gjort noe med mammahjertet mitt
en gang i fremtiden.
Jeg har bestemt meg for å være 100 % åpen igjennom hele denne prosesen. Jeg kommer til å legge ut bilder og video av puppene min både før og etter operasjonen. Jeg kommer til å filme alt sann som det er. Helt ufiltrert.


 

Jeg legger med under knivenJa, jeg legger meg under kniven. Dette er noe jeg har tenkt på i årevis og det har plaget meg så å si hver dag.

Helt uavhengig av hva min egen kroppsvekt er så
har puppene alltid vært der, like store og slitsomme. Jeg har alt for store pupper i forhold til kroppen min. Luksusproblem eller bare en byrde?
  Dette har gått utover det fysiske,som rygg og nakke hos meg. Etterhvert kommer den dårlige holdningen på slep også..
Jeg skal ta brystreduksjon og gleder meg så indelig til å bli kvitt ett par størrelser med pupp.
Jeg ser frem til bare " finne " en bikinioverdel, ha rett rygg og kunne jogge uten problem.

Har noen gjort det samme? Gruer meg litt også.

 

Jævla jodel

Det er helt sinnsykt å tenke på hvor mye rart man kan finne om seg selv på jodel.
For ett par minutter siden fikk jeg tilsendt ett screenshot av Sofie Caroline.
Noen har postet ett bilde av meg og bestekompisen min på jodel i oslo å skrevet at jeg er tilbake i Bergen.
Jeg skjønner ikke at folk kommer på en sånn ide i det heletatt.

Jeg har sendt meg selv ut..

Hey!

Er det mulig?

Tenk at dette snart er ett år siden allerede. Tiden har virkelig gått fort.
I dette øyeblikket husket jeg at jeg tenkte,  " hit skal jeg aldri tilbake".
Men hei, her er jeg i år også.

  


 

 

 

 

 

 

Life`s good


Nå har jeg nettopp stått opp her i LA. Klokken er 07:30 og det er døds varmt. Sinnsykt deilig! Reisen hit var så som så, men det gikk fint. Flyet mitt fra Oslo ble forsinket og det gjorde at jeg mistet flyet mitt fra London til Los angeles. Først booket de meg om på ett nytt ett som skulle gå 9 timer senere, men det ble jeg ikke med på. Så etter mye diskusjon endte det med at jeg fikk bli med på ett fly som gikk 2 timer etter det flyet jeg egentlig skulle ta. I tilegg til det så fikk jeg gratis mat og drikke på flyplassen og ikke minst vindusplass på flye. #STA
Jeg bor på Santa monica Beach så nå skal jeg ut å sjekke ut område før jeg drar å spiser frokost på Venice Beach.
Jeg skulle gjerne blogget mer akkurat nå, men jeg har ikke kjøpt adapter enda, så nå skriver jeg i full fart med 4% på pcn.
Blogges senere <3


 

 

Det er så typisk!God morgen!
Nå har jeg faktisk sittet på Gardemoen i allerede nesten 4 timer pga forsinket fly, med kun 1 time søvn i natt.
Jeg skal mellomlande i London og hadde i prinsippet kun 1 time på meg for å nå neste fly til Los Angeles. Akkurat nå vet jeg egentlig ikke helt hva jeg gjør, men jeg håper det ordner seg når jeg kommer til London. Til LA skal jeg uansett.
Hver gang jeg har flydd de siste månedene har absolutt alle flyene mine blitt innstilt, er det mulig! Jeg burde egentlig bare dra til flyplassen 2 timer senere enn hva som egentlig står på billetten
Jeg er døds giret på denne turen og hva den har i vente, det skjer bare alltid noe sinnsykt hver gang jeg er på reise så jeg er forbredt på det meste. Jeg er vell heller ikke kanskje en person som sier nei til å bli med på gøye ting, så kanskje det også har noe med det å gjøre.

 SJEKK UT ALLE DE FINE KLÆRNE JEG HAR FÅTT AV NELLY ! ( REKLAME)  1. Blogges mer når jeg kommer frem, ( om jeg noensinne gjør det) .

    - Sophie

Taper jeg veddemålet må jeg tattovere meg!

 

♥ Haha, ,for det første beklager håret og sminken på dette bildet. det piss regner i Bergen og jeg ser ut som en våt hund! 
Nå har jeg nettopp vært på intervju på  P5 her i Bergen. Fy søren for noen morsomme folk!
Intervjuet handler egentlig om mine 2 siste år og alt som har skjedd. Bare ett sinnsykt vittig intervju som
du kan høre på P5 i morgen tidlig 07:30. Jeg husker nesten ingenting av hva jeg sa, sånn er det hver
gang jeg er ferdig med ett intervju, jeg husker ingenting, bortsett fra at vi lo igjennom hele greien.
I tillegg til det snakket vi mye om neste sesong av Paradise hotel.
Kjellemann er 100% sikker på at jeg kommer til å hooke med noen inne på hotellet i år om jeg kommer med.
 Jeg garanterer at det ikke skjer og det har vi tatt hverandre i hånden på! MEN om det skjer så må jeg tattovere " kjellemann" på leggen!
Jeg er ikke så veldig bekymret, men om det skjer så må jeg faktisk gjøre det. Ett veddemål er ett veddemål. Haha!
Hva tror dere?

♥ HUSK Å STEMM PÅ MEG HER

Jeg skal bo i hollywood


♥ Akkurat nå kom jeg nettopp hjem. Jeg har vært ett sted i hele dag å jobbet med et prosjekt som jeg driver med.
Noe mer vil ikke jeg si om det enda, men det kommer til å bli så bra! Gled dere..
Jeg kjenner at denne uken stresser meg veldig. Jeg drar til Los Angeles tidlig mandags morgen og
når jeg drar nå så kommer jeg kanskje ikke tilbake til Bergen på en stund, kanskje ikke før Mars.
.Så jeg må pakke for Los Angeles og Mexico samtidig.Altså 4 måneder.. I tilegg til det har jeg mye annet
på agendaen, men jeg må bare prøve å komme i mål og tenke at det snart er ferie!
I Los Angeles skal jeg bo i West hollywood og Santa Monica under oppholdet, Jeg
gleder meg helt sykt til å oppleve byen og ikke minst julen i USA. Nå skal jeg begynne
smått å pakke, heldigvis nesten bare sommerklær. Deilig!

♥ HUSK Å STEM PÅ MEG HER !!! 

Kun en uke til jeg reiser!
 Jippi! om en uke er jeg i Los Angeles! Jeg reiser på ferie helt alene til Los Angeles neste uke.
Mange tenker nok at det er helt sykt av meg å gjøre, men jeg har alltid hatt lyst dit og da tenker jeg
at jeg like godt kan reise alene for å finne ut av ting.
En ferie og en slags utfordring vil jeg si. Eller kanskje jeg skal noe annet også? Hvem vet!
Jeg har alltid hatt lyst å bo i Los Angeles så nå reiser jeg alene for 
å bare sjekke ut byen, så tar jeg resten som det kommer.
Jeg vet godt at byen ikke er liten så det skal blir morsomt å se hvordan jeg takler det hele.
MEN det ordner seg for snille jenter. Jeg kommer til å ha det så fett!
 

Gleder meg!


♥ Tusen takk til alle som har stemt på meg! Jeg setter virkelig pris på det!
Om du vil se meg på skjermen så husk å gå inn HER hver dag fremover for å gi en stemme til meg,
 det kan du gjøre hver dag helt frem til juleaften :)
Jeg er veldig spent på hvem som får flest stemmer, hvem tror dere det blir?

♥ Jeg føler selv jeg fortjener en ny sjanse på hotellet etter sesongen som var i fjor.
Jeg ble fremstilt som veldig sur hele sesongen, noe jeg ikke er. Ingen er sur 24/7 så det skjønner dere
selv. Jeg har kjempe lyst å vise flere sider av meg selv enn kun nettopp det som ble vist av meg på tv i fjor.
For helt ærlig er jeg en veldig morsom og livlig jente, noe som kom litt dårlig frem sist sesong.
Jeg følte jeg ble satt veldig i lys som den " stygge ulven" når jeg egentlig aldri gjorde noe mot noen.
Jeg sendte ingen hjem på en kjip måte, Jeg snakket ikke stygt om noen og jeg sviktet heller aldri noen der inne,
 stikk motsatt vil jeg heller si. Når det er sagt så har jeg selvfølgelig sterke meninger og jeg ikke redd for å sette ned foten eller vise følelser 
når jeg synest noe er urettferdig eller galt. Det er bare sånn jeg er. 
Jeg er døds glad og giret for å ha fått denne muligheten igjen! 
Håper dere vil gi meg en ny sjanse på hotellet <3

♥Om dere lurer på noe så bare til å spørre i kommentarfelter så svarer jeg der
 

Vil du se meg på skjermen igjen?♥  Jeg er med i den nye sesongen av:

Det er endelig på tide med en ny sesong av... Paradise hotel!  Nå kan jeg endelig fortelle dere at JEG er med i neste sesong av Paradise hotel! Altså Paradise hotel 2018! Hvor gøy er det?!
Jeg gleder meg helt sykt til å dra tilbake Mexico og hotellet! Jeg tror nok at dette kommer til å bli den gøyeste og sykeste sesongen av Paradise hotel noensinne!
Jeg lover å lage action og ikke minst bra tv! Så Jeg håper virkelig at de som er keen på å se en sinnsyk sesong med meg på skjermen igjen vil stemme på meg HER.  Kjør da!

 krysser fingrene!


  
 

FUCK DERE!

Hei alle sammen!Long time no see og sånn er det, det er hvertfall ikke det som er poenget med dette blogginnlegget.
I dag er det mandag og jeg sitter helt ærlig igjenn med litt forskjellige tanker etter helgen og uken som har vært. Øya var amazing og jeg hadde det døds fett hele uken , eller hvertfall nesten. Det beste var uten tvil konserten til Migos, men det værste? Eller kanskje det som drog stemningen min ned fra 10 - 0 vil jeg heller si ? En gjeng med gutter fra Holmlia. Sorry, men fuck dere og den greien dere driver med eller prøver på. Prøver på vil jeg nok heller si.
Jeg var på konsert på Sentrum Scene med gutta hele kvelden. Noen kompiser av meg skulle spille og det var bare gode vibber. Når konserten var ferdig sto alle utenfor lokalet og diskuterte hvor vi skulle dra videre på nachspill. Plutselig begynner alle å løpe i en retning.  Jeg og en kompis av meg som jeg sto med forsto ikke hvorfor alle begynte å løpe, så vi løp etter vi og. En hel gjeng oppover mot gatene.
Plutselig  skjønner jeg og hører fra noen at det er en gjeng på 12 gutter fra Holmlia som springer etter Section boys som nettopp har hatt konsert. Bare for å banke de, ja dere skjønner greien.
Jeg ser at section boys greier å komme seg inn i en bil, rimelig kjapt vil jeg si. Så har du meg da? Plutselig står jeg der alene i en bakgate med de gutta fra Holmlia.  " Oh crap! " tenkte jeg...  " EY! er ikke du hun..? "  Før jeg hadde svart  ja til spørsmålet sto de rundt meg i en ring. De hadde våte håndklær som de slo rundt seg med. En av de  tok den våte  håndduken rundt hodet og ansiktet på meg og holdt fast imenst de dyttet, lugget, skrek og tok hendene under skjørtet på meg. Jeg husker ikke om de var under bh`n og, men mest sannsynlig.
 Hva jeg tenkte?  " Bare stå helt stille. Det er ikke noe poeng i å begynne å rive seg løs og slå frebrilsk rundt seg, de er 12 gutter og du er 1 jente " 
Jeg hører folk begynner å rope " Slipp henne, hva faen driver dere med?! ".
Til slutt slapp de håndkledet og jeg sa med rolig stemme " Er dere ferdig?". Så brøytet jeg meg ut av ringen. 
I menst jeg går begynner de å slå etter meg med håndkledet og kaste den over hodet på meg. Jeg gikk rett frem med hode hevet og  i rolig tempo,  " fuck dere " var det jeg tenkte. Endelig ser jeg noen av  vennene mine  igjenn og gutta fra Holmlia trekte seg unna for å så forsvinne fra stedet. 
Jeg kan sverge på at jeg har aldri vært så provosert og forbannet i hele mitt liv.
 Jeg vet ikke hva jeg skal kalle dette jeg, men en ting er sikkert og det er at dette er seksuell trakkasering, på høyeste nivå!
Håper karma biter dere tilbake.. hardt i pikken.
Takk for meg.


- Sophie

Endelig!

ANNONSE

TSHORTE HER, VESKE HER.
Bruk koden: SOPHIES15 og få 15% rabatt.


Hei alle sammen!

GÅRSDAGEN
I går bestemte jeg meg endelig for å ta ferie! For en deilig følelse! Det passet perfekt, for i går var den første dagen med sol i Bergen i løpet av hele juni. Hvor sykt er det? Jeg dro ut å spiste på fridays i går sammen med en vennine jeg bodde hos i fjor. Hver gang vi møtes så drar vi ut å spiser der, det er ikke første gangen. Det som er litt morsomt og  det som irriterer henne hver gang vi er der er at jeg  sitter  å synger under måltidet. Haha! På fridays spiller de så høy musikk at jeg nesten danser og synger i menst jeg spiser og jeg greier ikke å la vær. " Sitt i ro, spis, vær still"
Senere på kvelden dro vi ut en liten tur på " tirsdagsterapi " på KOK. Det ble ikke så alt for sent heldigvis for i dag måtte jeg opp kl 08 for å rekke frisøren.
I DAG
Jeg våknet kl 08 og gjorde meg klar til å dra til frisøren. Jeg burde ha vært der for minst to uker siden! Jeg har ikke sett så grusom ut på håret på lenge. Milevis med ettervekts og tørt hår fordi jeg ikke har orket å kuret det i det siste. I tilegg til det hadde hairextensionet mitt vokst 2 cm ned og det såg ut som ett kråkereir. Bokstavligtalt! Jeg stusset tuppene, farget håret, kuret det og flyttet haireextensionet opp igjenn.  Nå føler jeg meg endelig skikkelig fresh igjenn takket være Adam og Eva i Bergen! 
Nå driver jeg å pakker til Kristiansand og Palmesus. Vi kjører i 14 tiden fra Bergen i morgen, hele 8 timer tar det å kjøre og det er alt for langt spør du meg! Jeg drar med guttaboys  og vi har leiet leilighet midt i sentrum, kun 10 min å gå fra bystranden. Jeg gleder meg så sykt! Jeg gleder meg til å slippe meg litt løs og bare ha det ordentlig gøy en helg!
 Vi blogges mer i morgen for nå må jeg pakke ferdig og få ting på stell!- Sophie

Jeg må slutte! 

 

 

Hei alle sammen!

Hvorfor begynte jeg med det i det heletatt?
Jeg må fortelle dere en ting som irriterer meg noe sykt. Noe jeg angrer skikkelig på at jeg begynte med, nemlig å snuse.
I dag våknet jeg opp til tom snusboks fordi jeg tok den siste snusen i boksen min i går før jeg la meg. For skal jeg være ærlig så er det det første jeg gjør i det jeg våkner. De som snuser kjenner seg igjenn i dette. Når boksen er tom og du trenger en snus er det verdens mest frustrerende følelse ! Det gir meg en rett og slett en dårlig start på dagen.
Tenk at noe så domt som en klyse med tobakk til 85 kr på butikken skal være med på å nesten styre min hverdag. At en boks snus kan gjøre meg så lykkelig,  men alikavell så sint og irritabel om jeg ikke har.
Jeg er sint på meg selv fordi jeg er så avhengig av det. Hvorfor begynte jeg med det i det heletatt?
Det er verken økonomisk eller sunt og det ser jo heller ikke noe pent ut.

Min første gang.
Jeg husker så godt min første gang jeg prøvde å snuse. Da satt jeg med pulten min i 8klasse på Stranda ungdomskole. Jeg var nysgjerrig på han som satt vedsiden av meg som tok opp i snus etter snus i overlippen. Jeg bare måtte prøve, midt under undervisingen.
Jeg ble så dårlig og måtte rekke opp hånden for å gå på do å kaste opp, det hele endte med at jeg måtte gå hjem den dagen.
Og nå sitter jeg her å skriver om snus avhengighet, i menst jeg har snusboksen på fanget og en i overlippen.
Jeg hører ikke hvor ekkelt det egentlig er før jeg skriver dette.

Hvorfor utsetter jeg meg selv for dette?
Hvorfor betaler jeg penger for å dytte i meg noe som egentlig er farlig?  Hva tenker jeg med?
Snus inneholder helseskadelige og avhengighetsskapende stoffer. I tillegg til det er er det kreftfremmkallende, med økt risiko for kreft i  bukspyttkjertelen, spiserør og munnhule, det gir også andre negative helseeffekter. Når det er sagt så er det også med på å redusere overlevelse ved kreftsykdom. Hvor mye kreftrisikoen øker kommer helt ann på hvor lenge du har snuset, hvor ofte og hvor mye snus du bruker.

Hva er min motivasjon?
 Jeg snuser mye og det har jeg gjort det i flere år, men nå begynner jeg å få øynene opp for hvor farlig og negativt dette kan være for min egen helse. Jeg må gå inn i meg selv og bestemme meg for at nå skal jeg slutte! Det kommer bare gode fordeler til gode om jeg dropper snusen.

1 . 20 000 kr ekstra i året som jeg kan bruke på akkurat det jeg vil
2. Bedre helse og mindre risiko for kreft
3. Rett å slett det å være uavhengig av noe
4. Det ser ikke bra ut


- Sophie

 

Har du lyst på denne?

ANNONSE

 

Hei alle sammen!

Depper du over at morgendagen er mandag og ny arbeidsuke? Ser den! Det er alltid en tung tanke.. Dessverre er det nå bare en gang slik at helgen er kortere enn arbeidsuken. For mange føles det som om helgen er over når lørdagskvelden sniker seg innpå, og at søndagen bare er en mellomdag.
For å gjøre denne søndagen din litt bedre så tenkte jeg å ha en kokkuranse på bloggen. Selv om jeg ikke helt har fått sommerfeelingen enda på grunn av at det har regnet HVER dag i juni i Bergen prøver jeg å være mest mulig opptimistisk. Jeg venter fortsatt på at solen og sommeren skal kicke inn for fullt sånn jeg får brukt badedrakten min fra Elsa&Rose.
Har du også lyst på en slik badedrakt?  Det du trenger å gjøre er å følge @Elsaandrose på instagram, kommentere på bloggen min med namn, E-post og skrive noen få ord om hvorfor du nettopp vil ha denne. Lykke til!


Ha en fin Søndag!

- Sophie


Hun forventet noe annet

ANNONSE


Hei alle sammen!

I dag er det lørdag og jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt. Er dere spent? Hold dere fast.
Jeg boikotter å dra ut på byen. Gratulerer til meg selv!

Jeg var på tur tidligere i dag eller som venninen min heller kalte det " photoshoot".
Jeg kunne ikke dy meg med å ta på de nye klærne fra Junkyard! I det venninen min ringte på døren og sto klar i treningsthights, joggesko og regnjakke kom jeg ut på trappen med mine nye freshe hvite sko og var klar for tur.

" Skal du gå sånn?"
" Ja, jeg er klar"

Nå ligger jeg her kjempe sliten etter å ha forbrent minst 1000 kcal på tur, neida sikkert ikke mer enn 50 Kcal i det jeg poserte. Vi får nok ta en lengre tur en annen dag istede...

TSHORTE FRA FILA HER        SOLBRILLER HER


TIGHTS FRA ADIDAS HER                 VESKE FRA ADIDAS HER

SKO FRA FILA HER


God helg!

- Sophie
 

Beklager hvis du misforsto

Hei alle sammen!Jeg har fått mye spørsmål om hva som skjer mellom meg og Henote og det forstår jeg.
 Innlegget jeg skrev i går var ment som morsomt fra min side og ingenting annet. Mange missforsto dette kanskje på grunn av at de ikke leste blogginnlegget til Henote etterpå og kun  tolket det jeg skrev som negativt fra hennes side.
Sannheten  er bare at jeg skulle inn å stalke Henote på instagram og plutselig såg jeg at jeg ikke fulgte henne. Jeg skrev til henne i innboksen at jeg trodde jeg hadde kommet bort i "ikke følg" kanppen, men vi hadde bare aldri fulgt hverandre av ren tilfeldighet. Vi begge lo av det fordi vi ikke forsto hvordan vi ikke har merket det før nå, så langt tid etter at Paradise er over.
Jeg og Henote er gode venner og vi har kommet veldig godt oversens spesielt etter Paradise. Henote har en sinnsyk gøy humor og hun er full av selvironi. Jeg digger personer med mye selvironi! Så beklager hvis dette kom feil ut i går.

- Sophie

This post contains adlinks from Adviral

 

Jeans, here / Top, here

Henote, hvorfor følger du meg ikke på instagram?

Hei alle sammen!

 

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg lå inne for meg selv en fredagskveld alene. Med pledd, tente lys og film for meg selv. Dette er ikke det jeg vanligvis gjør en fredag for å vær ærlig, men i dag var det ingenting annet som fristet!  Alle har en dag der de bare vil ligge for seg selv, spise usunn mat, ikke snakke med noen og se på akkuratt det man vil uten at noen forstyrrer deg. Det er svært sjeldent det skjer denne jenten her, men i dag skjedde det. Digg!

I går etter at jeg delte innlegget " Dette er bare trist"  ringte Dagbladet og Seoghør for å få ett par ord med meg angående saken. De kontaktet også sjefen for magasiet Julia for å høre hennes side av saken. Jeg er ekstremt fornøyd med at de som jobber i Julia skulle ta dette opp til vurdering for å unngå at noe lignende skal skje i fremtiden. Vist de gjør det så tenker hvertfall jeg at jeg har bidratt til å gjort en forskjell og det følest bra. Kanskje de kommer til å fokusere på litt sunnere utgaver av magasinet fra nå av?

Har dere forestenn fått med dere att Henote ikke følger meg på instagram ? Hun har skrevet ett helt innlegg om hvorfor på bloggen hennes. Latterlig, jeg må bare le!

Håpe dere får en fin fredagskveld!

- Sophie

 

Dette er bare trist!

Hei alle sammen!
Jeg var en liten tur innom butikken i sta for å handle meg mat. I det jeg sto i køen å skulle til å betale sto jeg å så på ukeblader og magasiner i hyllen. Der kom jeg over noe som satt meg ut.Spørmålet er ikke lenger " Hvor er vi på veg?", vi er allerede langt på veg.

I et samfunn hvor skjønnhetspresset føles nærmest som en byrde for de yngre, gutter og jenter, men kanskje spesielt jenter så forsetter vi å gå mot en negativ retning, når vi allerede vet at det er feil.

Ungdom, og da spesielt unge jenter opplever et enormt skjønnhetspress. Moteblader, TV, reklame på nettet, sosiale medier og reklameplakater  som hele tiden skal fortelle vi ikke ser bra nok ut og at det finnes løsninger for den som er villig til å betale. " Mamma kan jeg få Julia magasinet til 50 kr, jeg har så lyst å lese det "  I dette tilfellet kan sannheten være. " Jeg spør mamma om jeg kan få Julia magasinet, for i denne utgaven ligger det løsvipper oppi og da kan jeg bli finere "

Jeg kjenner jeg bare blir trist og provosert av hele greien!

Det å hele tiden bli eksponert for unaturlige og manipulerte skjønnhetsidealer har store negative konsekvenser, mer enn vi aner. Jeg har også vært ett barn en gang, og når jeg tenker tilbake så hadde jeg også rollemoddeler jeg såg opp til. " Jeg vil bli som hun, jeg vil være som henne"   Én av tre jenter sier at de får dårligere selvbilde av å se på reklame for mote, jeg var en av de en gang jeg og.

Sannheten er at når man er ett barn er man mye mer sårbar og mye mer lett  påvirkelig enn man er i en eldre alder. Vi kan ikke la ting som dette bare gå sin gang. Det er på tide å skjerme unge mennesker mot skjønnhetshysteriet , ett skritt på veg er å boikotte Julia Magasinet.Nei til løsvipper på 8 åringer!


- Sophie

Onsdags inspo

Hei  alle sammen! 

Nå har vi allerede kommet oss halvegs ut i uken og det er jeg gla for! Dagene går fort fortiden og det er bare bra. Jeg har mye gøy i vente fremover, spesielt fra neste uke av. Nå sitter jeg å leter etter festivalantrekk som jeg må forte meg å bestille slik att de rekker å komme frem til meg i tide.
Om du selv skal på festival snart og trenger noen nye antrekk så finner du litt inspirasjon lenger nede her.
Nå skal jeg dra videre inn til byen på ett møte, håper alle får en fin dag!This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Flared Suiting Pants / 2. Black Have Tee

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Shorts / 2. Sandaler / 3. Set / 4. Solglasögon / 5. T-shirt / 6. Bikini / 7. Baddräkt / 8. Set / 9. T-shirt

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Skinnjacka / 2. Kjol / 3. Blus / 4. Sandaler / 5. Väska

Jeg vil reise!

Hei alle sammen!Akkuratt nå er været trist og grått i Bergen. Jeg kjenner på kroppen at jeg savner sol og sommer! Jeg begynner å bli ekstremt rasløs av meg og jeg kjenner jeg vil ut å reise på eventyr igjenn snart.

Før jeg flyttet til Bergen reiste jeg mye rundt mange steder i verden. Noen ganger med venner og andre ganger igjennom reiselinjen som jeg gikk på. Ingenting er gøyere enn å reise, ikke nok med det men det er faktisk det eneste du bruker penger på og  som du virkelig får noe igjenn for. Minner, erfaringer og venner for livet. Man lærer også å sette pris på alt man har hjemme, for det vi har er ikke det alle som har.
Jeg vet at mine reiser har lært meg mye om alle andre sine kulturer, verdier og normer, noe jeg aldri kunne hvert foruten i dag.

Jeg har sett mye forskjellig på de stedene jeg har vært. Mye fint og mye trist. Jeg har sett og møtt mennesker i slummen i både India og Kenya, jeg har sett hvor desperate mennesker kan være etter mat og jeg har sett noe av det sykeste som finnes på denne jord, pyramidene i Egypt.

De landene som har gjort mest inntrykk på meg er Kenya, Tanzania, India, Belize, Egypt, USA og  Mexico. De landene har jeg vært  over en lengre periode i og jeg har sett mye av det landene har å by på. Om jeg skal begynne å fortelle om alt her og nå så blir jeg sittendes i timesvis for det er så mye jeg har lyst å fortelle dere! Jeg slenger med en god del bilder så får dere spørre om det er noe dere ønsker å vite eller jeg skal fortelle om.

Jeg setter meg snart på ett fly å stikker herifra..
 India, Mumbai. Foto: Carine Nylander


India, Mumbai
India, Mumbai


India, GoaKenya, Arusha


Kenya


Tanzania, Safari i ngorongoro


Tanzania , Barnehjem


Belize, Cye Caulker


Mexizo, Tulum


Egypt, Kheopspyramiden- Sophie

 


 

Det værste jeg har opplevd

Hei alle sammen! 

På det forige innlegget jeg skrev oppfordret jeg dere til å stille meg spørmål dere ønsker å vite om meg. Det var ett spørsmål jeg begynte å reflektere over og det var følgende,  "  Hva er det værste du har opplevd ? "

For å vær ærlig så har ikke livet mitt alltid hvert en dans på roser og jeg har opplevd mye traumatiske ting i livet hittil, tro det eller ei.
Men så tenker jeg.. Hva får jeg igjenn av å dele alt dette i offentligheten? Sympati? Kanskje jeg kan hjelpe noen? Kanskje jeg kan få noen til å forstå hvor heldig man er som faktisk er som er i livet? For livet er egentlig bare flaks og det kan snu på ett sekund, det har jeg lært mye av i en alder av 25.

Jeg vet ikke hvor og hva jeg skal starte med for å være helt ærlig. Kanskje jeg deler for mye nå, kanskje jeg kommer til å angre, men alikavell så har jeg eksponert meg selv fullt ut det siste året så hvorfor ikke bare fortelle det folk egentlig ønsker å vite.

Jeg har vært igjennom mye til å bare være 25 år. Søvnløse netter, angst, mareritt og dårlig selvbilde. Av og til så tenker jeg  " for en ulykkesfugl jeg er ", men da må jeg ta meg selv i nakken, for egentlig så er jeg bare heldig.

Jeg har selv vært involvert i en alvorlig bilulykke, vært tilstede på to knivstikkinger der to nære venner av meg har hvert offer, sett min mor lagt i koma, hatt spiseforstyrrelser, blitt ordentlig hetset på nettet og blitt kalt hore av flere 100 personer, ja listen er lang.

Akkurat i dag føler jeg meg skikkelig stolt over å ha kommet meg igjennom alt dette, for i dag er ikke dette noe som plager meg på noen som helst måte i hverdagslivet lenger, sånn som det gjorde før. Før nektet jeg, når jeg sa at alt var bra så var ikke alt bra, når jeg sier att alt er bra nå, så er det det.  Jeg føler jeg bare har blitt sterkere og sterkere med årene på grunn av alt dette. Det er vell også en av grunnene til at jeg faktisk tørr å dele dette nå.

Jeg og folk flest har alle en eller annen gang dømt noen basert på det vi selv har sett og hørt om noen  og dannet vårt eget bilde om hvordan en person er utifra det. Sannheten er at vi som oftest tar feil, for det ligger alltid så mye mer bak enn det vi selv tror. Dette er noe jeg selv har blitt flinkere til, men også noe jeg forsatt må jobbe med.
Jeg kan ta hånden på hjerte og si att jeg selv har blitt ordentlig skuffet over personer som har dømt meg utifra alt som har hvert det siste året, desverre har de bare sett det " overfladiske " og dette er desverre personer som aldri har en tanke om å gå ned  i dybden på personer eller situsjoner.
Her gjelder det å holde hode høyt, vær rak i ryggen og ta oss dit vil skal..
Greier du det og alikavel kan stå for att du har det bra med deg selv, da har du greid det.

-  Sophie
 

Hva skal jeg denne uken?

God morgen alle sammen! 

I dag hadde jeg vekkerklokken stilt inn på klokken 10, men her ligger jeg forsatt i sengen. Mandag burde være søndag av og til kjenner jeg. Nå ligger jeg faktisk å spiser frokost på sengen og bestiller meg nye klær fra Junkyard. Jeg bruker evigheter når jeg skal bestille klær og jeg ombestemmer meg hele tiden undervegs! Til slutt er hele handlekurven full og det ender med at jeg blir helt forvirret, sletter alt og begynner på nytt. Noen som kjenner seg igjenn? Haha!

Denne uken her har jeg faktisk ingen planer og det er lenge siden jeg ikke har hatt. Det eneste jeg har på timeplanen er å dra til Adam og Eva i Bergen for å fikse opp i den milevise lange etterveksten jeg har fått, plutselig bare er den der før man vet ordet av det! Det må fikses opp i før festivalene kommer på rekke og rad snart.

Jeg gleder meg så sinnsykt til Palmesus som er om 10 dager! Planen er å være i Kristiansand fra  28 juni - 3 juli og jeg skal bo hos Marcus fra Paradise, det blir veldig gøy å se han igjenn.  Jeg har ikke vært i Kristiansand siden jeg var liten og da var det selvfølgelig dyreparken som sto på menyen og ikke Palmesus. Jeg gleder meg vilt til å se igjenn mange venner som jeg ikke har sett på lenge på grunn av litt for mange hektiske måneder bak meg.. Denne uken her må gå fort!

Siden jeg har veldig lite på timeplanen denne uken tenkte jeg å kjøre igang med en spørsmålsrunde, nå kan dere spørre meg om akkuratt det dere ønsker å vite om meg så svarer jeg dere senere ikveld på bloggen!

Håper mandagen og den nye uken har behandlet dere bra så langt.
- Sophie

 

Takler ikke å være alene


Nå kom jeg netopp ut av dusjen. I dag er jeg så sliten at jeg egentlig ikke har lyst eller orker å blogge i det heletatt. Hvorfor? Fordi jeg var ute på byen i går og det er kun min egen feil. Det er rett og slett ett dilemma dette her.  Det er valget om å være alene hjemme å kjede meg, som egentlig er det mest fornuftige eller gå ut ha det gøy, bruke unødvendig med penger og våkne opp å vær tom for energi. Jeg vet nok at flere kjenner seg igjenn i dette og må gå ett par runder med seg selv hver helg, sånn som meg.
Jeg som person takler ikke å være alene når jeg vet at alle andre er ute å har det gøy uten meg. Jeg skulle ønske jeg hadde såppas roen at jeg bare kunne være hjemme og slappe av for meg selv av og til, men jeg får det bare ikke til. Jeg må være sosial og eneste tiden jeg faktisk er alene er når jeg sover.  Sånn har jeg alltid hvert! Jeg er avhengig av å ha noen rundt meg stortsett heletiden. Sånn er det vell bare...

Som dere kanskje har fått med dere så ble telefonen min stjelt i går! Nå har jeg funnet en gammel Sony Ericson hjemme som jeg bruker. Problemet er bare det at batteriet kun vil til lade til 6% og att det ser ut som jeg er en røykdykker på frontkameraet.  Det er selvfølgelig bedre enn ingenting, men om jeg ikke oppdaterer meg på snapchat eller instagram så mye i helgen så er nok det grunnen.  Jeg kan ikke fatte at jeg synest den telefonen var så bra når fikk den! Jeg gleder meg hvertfall til å få ny telefon igjenn over helgen! Mer enn noe annet akkuratt nå.

Blogges senere <3

 

- Sophie

 

Det klikker for meg!

Hei alle sammen!
Nå har jeg netopp kommet inn dørene hjemme etter å ha hvert i byen i hele dag. Planen var ikke å være der så lenge som jeg og Andrea har hvert, men det ble fort slik etter att noen stjelte telefonen min. Jeg blir så irritert, jeg har ikke ord.

Vi var inne på Cubus å så på undertøy, jeg gikk til prøverommet for å prøve overdelen for å så gå videre til kassen for å betale. I det jeg kommer til kassen finner jeg ikke telefonen min og springer tilbake til prøverommet.  Inne på prøverommet er det en dame og jeg står på utsiden å spør " unnskyld , ligger det en telefon der inne?", damen svarer ikke og jeg forsetter å lete med kassen. I det jeg går tilbake til prøverommet for å lete igjenn er damen borte og mest sannsynlig telefonen og.

Jeg tente alle plugger, for jeg hater å myste telefonen min! Jeg føler meg helt ærlig naken uten den. Etter å ha tatt runden å hørt med folk rundt meg går jeg videre til security på Sundt for å høre om de kan se over kameraovervåkningen og det gjorde de. Der ser man på kamera en ung jente og dame som går inn i prøverommet rett etter att jeg går til kassen for å så putte noe rosa i lommen etterpå å gå.Jeg hadde en rosa Iphone 6 pluss.  Jeg går videre til Bergen Polti og annmelder det og nå håper jeg bare på att de som har gjort det blir tatt. Jeg er skikkelig frustrert nå og ikke minst oppgitt over att det finnes mennesker som er såppas frekke til å tørre å gjøre noe sånt. Er det mulig!

Nå driver jeg å prøver å finne en telefon  som jeg kan bruke inntil Politiet og forsikringen tar kontakt, som mest sannsynlig er over helgen... Livet!

I kveld blir det nok en bytur uten telefon, så jeg opptaterer dere i morgen på hvordan denne kvelden blir.

Håper alle får en fin helg!

- Sophie.

Typisk!

God morgen! 

Nå har jeg nettopp våknet. Jeg skal til å lage meg frokost før jeg og Andrea skal ta turen inn til byen for å shoppe litt. Vi hadde egentlig tenkt oss på Bergensfest i dag, men det er desverre utsolgt for fredagspass overalt. Den eneste dagen jeg faktisk hadde ordentlig lyst å dra, typisk! Jeg har lørdagspass til Bergensfest, men det har jeg allerede lagt ut for salg med tanke på att det skal pissregne i Bergen i hele morgen. Jeg elsker festivaler, men kjenner att jeg ikke orker å tvinge meg selv til å stå i regne hele dagen selvom jeg har kjøpt bilett. Vått og kaldt! Istedenfor finner vi heller på noe annet gøy, ut skal vi hvertfall nå som hun først er på besøk.

I dag våknet jeg til telefoner fra VG og andre nyhetssider som ville ha ett par ord med meg angående alt dramaet som har hvert  rundt saken jeg delte for to døgn siden. Det er mye delte meninger rundt dette skjønner jeg. Jeg vet hva som er sant og ikke. At det finnes to sider av en sak rundt dette føler jeg faktisk at det ikke gjør .Det  eneste det finnes to sider av er om jeg burde delt det eller ikke, den kan jeg forstå att folk reagerer på. Men att folk kan støtte opp under selve handlingen, det skjønner jeg ikke. Jeg personlig  hadde aldri gjort det og det er min mening.

Nå drar vi snart inn til byen, vi snakkes senere i dag!

- Sophie

Andrea er på besøk, endelig!

Hei alle sammen!
 

Nå ligger jeg i sengen og egentlig bare reflekterer over alt  som har skjedd på sosiale media det siste døgnet. Det forsetter å tikke inn med meldinger og spørsmål stortsett overalt om hele saken. Dette har blitt den nye " snakkisen" om jeg kan si det på den måten. Det er veldig mange som spør og skriver att dette er ett PR-stunt og at vi har planlagt dette oss imellom, men det er overhode ikke tilfellet. Denne saken her er som den er og jeg har delt den uten å ha snakket med noen som helst på forhånd.
 

Jeg har fått flere hundre meldinger fra folk som sier de setter pris på at jeg tørr å være så åpen og ærlig med tanke på att jeg på en måte må " sette" andre mennesker i ett dårlig lys for å bli forstått selv.  Det er netopp det som har vært dilemmaet rundt det hele med tanken på om jeg burde dele det eller ikke.
Jeg er faktisk gla for att jeg tok det skrittet og fortalte dere helt ærlig om hvordan ting egentlig har hvert for meg siste halvåret.  Jeg føler meg mye mer forstått og jeg føler også att dette er veldig rettferferdig ovenfor meg selv.

Jeg har ikke snakket med de det gjelder etter at jeg delte dette innlegget og de vil heller ikke unnskylde seg virker det som i følge kommentarer og blogginnlegg de selv skriver.

Nå lukker jeg pc`n for kvelden for tilbringe tiden min med Andrea, bestevenninen min som jeg ikke har sett på 7 måneder. Jeg er så gla for att hun endelig tok turen hit i dag! Det kunne ikke hvert ett bedre tidspunkt å komme på. I kveld skal vi spise pizza, slappe av og snakke ut om alt som har skjedd det siste halvåret. Om dere lurer på noe så svarer jeg gjerne på spørsmål i neste innlegg.


Ha en fin kveld!

- Sophie

 

" Melder meg herved ut "

Hei alle sammen!


Ja, hvor skal jeg starte denne gangen da? Jeg visste at det tidligere innlegget jeg skrev kom til å bli mye snakk og oppmerksomhet rundt, men at det skulle bli så mye det hadde jeg ikke forventet. Som jeg skrev tidligere er dette noe jeg har holdt tilbake fordi jeg har følt det aldri har hvert ett rett tidspunkt å fortelle dere om det på, men også fordi jeg har prøvd å unngå å skape konflikter mellom oss deltagere på utsiden så lenge det har gått. Grunnen til at jeg delte dette med dere er ikke for å "henge" ut de det gjelder, men for å få folk til å forstå min situasjon om hvordan jeg egentlig har blitt behandlet inne på hotellet og i etterkant. Jeg burde ha delt dette for en måned siden ,men jeg forteller ting her på bloggen når jeg er klar for det selv.

En av grunnene til at jeg ikke har snakket noe om det, er fordi jeg aldri noensinne kommer til å få en skikkelig unnskyldning av de. De greier ikke å innrømme for seg selv eller for meg at det det de har gjort faktisk er tilfellet. Ikke engang etter at jeg har delt dette. Jeg bare greier ikke å forstå hvorfor det skal være så vanskelig å legge seg flat å si " wow! ja, vi har virkelig dretet oss ut, kan vi på noen måte gjøre det godt igjenn?" I stedet for å finne opp elendige og usaklige bortforklaringer. Jeg er vet at ingen her i verden er perfekte mennesker og går livet ut uten å ha gjort noe feil. For alle mennesker kan gjøre feil og det er lov. Men samtidig må man også kunne være voksen nok til å innrømme når man har gjort feil, stå for det, og si unnskyld.

Det som sjokkerer meg er at man istede for å beklage, velger man heller å skrive et motinnlegg hvor man "angriper" / legger skylden over på den andre parten og fraskriver seg skyld og ansvar for sine uttalelser... Når det blir sagt at man bør ta det face to face, istede for via sosiale medier, bør man også tenke at, "har jeg gjort en innsats selv for å skvære opp?" eller har jeg fortsatt i samme sporet? Når man da påstår at man har skværet opp bør man faktisk ha gjort det. For det er ikke tilfellet. Jeg har enda ikke mottatt noen ordentlig unnskyldning, face to face, eller via sosiale medier. Det hjelper ikke å ta tiden til hjelp og tro at folk bare skal glemme det og så si at man har skværet opp. For slike ting kan sitte lenge.

Det å si at man bare lukker øre og øyner og sier at man melder seg ut og ikke vil snakke om det er ikke en løsning. Det å putte hodet i sanden og så tro at alt går over er lite voksent. Man bør være stor nok til å faktisk ta til seg det som blir sagt, si sin side av saken, men også kunne legge seg flat og si unnskyld når man faktisk har driti seg ut. Jeg sier ikke at jeg ikke har gjort noe galt, men når det gjelder det her så har jeg prøvde å være voksen, si ifra at ting ikke er greit, men har da bare blitt møtt med motargumenter istede for forståelse, dialog, og en unnskyldning.

Noen mener sikkert det er feil av meg å dele dette. Men jeg mener at dette er viktig å få ut i lyset. Hadde man skværet opp ordentlig så hadde jeg ikke trengt å skrive disse innleggene. For da hadde saken vært ute av verden og jeg lagt dette bak meg som alle andre voksne mennesker.

 Takk for støtten <3

- sophie

SANNHETEN SÅRER!
Hvor skal jeg starte?  Jeg hadde ingen planer om å skrive eller si noe om dette, men ting har begynnet å komme til overflaten nå så hvorfor ikke bare vær ærlig slik som de andre deltagerene av er?  Jeg har lenge tenkt " Nei jeg orker ikke å si eller snakke noe om det, folk blir bare sur og grinette om jeg gjør det og  de kommer til å gå rett i forsvarsmodus med engang". Akkuratt nå driter jeg i det for å vær ærlig.
Det jeg snakker om er innlegget som Henote postet for kort tid siden..
Vist du ikke har lest innlegget til Henote så er det ett ærlig innlegg om hvordan forholdet mellom oss som har vært med på Paradise egentlig er og har hvert. Jeg elsker att noen tok det første skrittet, jeg burde selv ha gjort det for lenge siden!

Det jeg vil si er noe som har irritert meg sinnsykt lenge og det er att noen av deltagerene skal prøve å fremstille seg selv som sinnsykt gode, fornuftige, ærlige og omsorgsfulle personer som nesten aldri har gjort feil, imenst jeg sitter her på mye " shady" informasjon som jeg aldri har har gått ut med, men som jeg egentlig kanskje burdet ha forklart dere for lenge siden for å bli mer forstått selv.
Okei, la meg bare si en ting først. Jeg håper att dere som leser dette kan ta det med dere videre ellers i hverdagen og ikke bare tenke at dette kun er tilfellet på ett program som Paradise hotel, for det er det ikke.

La meg bare si det som det er. Siste uken jeg var inne på hotellet snakket folk så stygt om meg att produksjonen måtte gripe inn å gi beskjed om att " Nå er det nok".  Jeg vet akkuratt hvem og hva som har blitt sagt, å gå inn på detaljer om dette er ikke nødvendig for det sier jo seg selv med tanke på att noen måtte gjøre noe. Og så sitter jeg her å føler att jeg har fått stempelet som " den stygge ulven" som egentlig ikke har gjort en drit mot noen, annet enn å stått opp for meg selv og kastet med samme mynt tilbake den siste uken. Jeg har verken baksnakket eller mobbet noen inne på hotellet, men alikavell skulle jeg bli den folk misslikte kanskje mest pga jeg blir fremstilt som sur når jeg egentlig kanskje heller bare var lei.
Jeg har fått direkte kommentarer fra folk inne på hotellet som " Du kommer til å få minst følgere"  og " Du kommer
til å bli minst likt". Vet dere hva? Om de virkelig kan si noe sånt så vil jeg heller ha 50 følgere enn 60 000.

De jeg snakker om har aldri gitt meg enn unnskylding, men heller gått til selvforsvar igjennom hele sesongen i frykt for å bli sett på som hvordan de egentlig er. For jeg tenkte att dette er sånn paradise hotel bare er, det er over når vi kommer hjem. Sånn er det altså ikke. En stund etter att jeg hadde backet mange av deltakerene som gikk imot meg inne på hotellet i sosiale media åpner jeg en snapchat på gruppen vi har hvor jeg ser att to jentene sitter å mobber og gjør narr av meg igjennom bilder og også latterligjør fortiden min. De hadde sendt snappen feil, snappen skulle aldri blir sendt til gruppen og dette vet jeg helt sikkert i dag fordi jeg har blitt fortalt det fra sikre kilder i "gjengen". Istedenfor å legge seg flat å si unnskyld går de rett i selvforsvar og begynner å dikte opp historier som " Vi skulle bruke det i en videoblogg der vi er frekke med alle som har hvert med", den kjøpte jeg aldri, fordi jeg er ikke dum! Etter att noen av deltakerene som Rebecca, Alexander, Isabelle, Martine Lunde og  Grunde backet meg i chatten  bestemte jeg meg alikavell  bare  for å slette meg fra gruppen. Jeg vil ikke omgås eller ha noe med personer som er sånn å gjøre, det gjør jeg til vanlig og. Gir du meg dårlige vibber så snakkes vi! For meg handler dette om selvrespekt og ingenting annet, ingen skal kunne godta noe sånt. Hvorfor? Fordi det er mobbing og jeg hater mobbing.

Dette er helt ærlig bunnen og grunnen til mye spørsmål jeg har fått , men som jeg aldri egentlig har orket å svare på. Mye av dette er også grunnen til att jeg valgte å stille meg bakom Martine Lunde og Kevin i finalen, Kevin er verdig vinner, men for meg stilte jeg meg kun der på grunn av Martine Lunde og det angrer  jeg ikke ett sekund på i dag. Jeg synest Martine Lunde har fått unødvendig mye drittslenging for å ha slengt kulen i bakken. Helt ærlig så synest jeg det bare er rått gjort!  Grunnen til att folk reagerer som de gjør er bare  på grunn av  ren missunnelse og ingenting annet. Dette er noe jeg aldri har nemt i sosiale media fordi jeg kanskje egentlig så å si har stått litt alene oppi det hele. Akkuratt nå var det godt å få ut frustrasjonen litt, kanskje noen forstår litt mer nå?  Mobbing er ikke greit.

- Sophie

For en helg!

Hei alle sammen!


 

Helgen min har gått i ett sett! På fredag jobbet jeg hele dagen og hadde planer om å ha en rolig kveld hjemme. I det jeg skulle til å gå fra jobb ringte en vennine av meg fra Oslo å sa hun var i Bergen, da skjønte jeg fort att dette ikke ble en rolig kveld. Jeg kjappet meg hjem for å skifte og sminke meg for å så dra rett ut på byen for å treffe henne. Vi dro ut på Klubb Kok i Bergen hvor jeg ofte ender opp i helgene.. Der var det døds god stemning og kjente artister som Kamelen og Dårlig vane hadde konsert. Løftet taket med andre ord! I det lokale stengte hadde jeg planer om å ta en taxi hjem, men det skjedde jo ikke. Plutselig satt jeg der på en nachspill i strandgaten og der ble vi hverende til tidlig på morningen. Jeg angrer hver gang! Dette var fredagen..

Lørdag våknet jeg hjemme til skallebank og maskara langt nedover ansiktet og tenkte " i dag skal jeg IKKE ut! ". Hvem er det jeg prøver å lure? I løpet av ett par timer hadde jeg huset fullt av mennesker og musikk på full guffe, så ble det ut denne dagen og! Nå skal jeg fortelle dere en ting som irriterer meg så sykt, kanskje noe av det som irriterer meg mest og det er mennesker med dårlig musikksmak! Hver fest jeg er på er det krig om AUX- kabelen og jeg er en av de som kriger om den.. Jeg takler ikke å høre på syremusikk og jeg blir gal i hodet av det! Når jeg har fest i mitt eget hus, er jeg sjefen. Vi dro en liten tur ut på byen, men jeg merket att ikke alle var så giret på å vær ute så vi dro heller hjem igjenn med engang, vi snudde nesten i døren.

I dag har jeg vasket i flere timer og jeg er sjokkert over att så få men alikavell så mange mennesker greier å rote noe så sinnsykt. Snus overalt, tyggis på gulvet, matrester og tomme ølbokser overalt.  Jeg tror jeg vasket i 4-5 timer og må forsatt gå over en ekstra runde i morgen. Nå er jeg døds sliten og skal tilbringe resten av kvelden på sofaen hjemme med en kompis jeg ikke har sett på veldig lenge. Det følest ut som jeg tar helg i dag..

Håper dere har hatt en fin helg!

- Sophie

Mine planer fremover!

Hei alle sammen!

Nå har jeg nettopp våknet. I natt fikk ikke jeg til å sove før kl var 05:00. Jeg lå bare å så i taket, la fra meg telefonen, tok opp igjen telefonen og sånn var timene i hele natt før jeg endelig sovnet. Kanskje ikke så veldig rart att natten ble sann med tanke på att jeg hadde en powernap på 5 timer på dagtid i går. Er det mulig? Jeg sover sjeldent på dagtid, men i går hadde jeg ikke sjangs til å la vær. På dagtid tenker jeg ikke så mye over ting, men på natten? Da skal det være rene sirkuset i hjernen på meg. Jeg ligger å løser mine egne problemer i tilegg til alle  verdensproblemer. Haha, regner med flere kjenner seg igjenn? Komisk hele greien egentlig.

Nå sitter jeg å spiser frokost og prøver å få planene mine i sommer til å gå opp med både blogg og jobben jeg har vedsiden, litt av en kabal! I fjor sommer jobbet jeg hele sommeren og var ikke på en eneste festival og jeg var heller ikke på ferie. I år skal jeg plutselig på alt mulig og jeg har troen på att denne sommeren her blir sinnsyk gøy! 

Her er mine planer for sommeren :

Bergensfest 14 - 17 juni.
Palmesus 30 - 1 juli.( Usikkert)
Stavernfestivalen 6 - 8 Juli
 Tysnesfest 12- 16 juli ( usikkert)
Findings festival 18 - 19 august

I tilegg til alt dette skal jeg jobbe, reise hjem til Sunnmøre og  på flere privatarrangemang her og der. Dette er hvertfall sånn  planen min  for sommeren ser ut nå. Om det ikke blir tid til og penger til alt må jeg nok droppe en av delene..
Ses vi på noen av festivalene? Hvor skal du i sommer?

Ha en fin helg!

- Sophie

 

Over og ut!

Hei alle sammen!

Jeg velger å gå rett på sak nå. Jeg har vært elendig på å blogge de to siste månedene, ikke fordi jeg ikke har orket å blogge, men fordi jeg har følt att det som har måttet stått i sentrum av bloggen min de siste to månedene har vært Paradise hotel. For meg er  ikke det noe jeg egentlig har lyst å blogge om,for det har fort blitt for tørt og kjedlig for meg å skrive om. Jeg vil dere skal bli kjent med meg igjennom bloggen og ikke som hvordan jeg har blitt klippt på tv. Paradise hotel hysteriet har allerede begynt  å roe seg og det er bare deilig.
For la oss bare være ærlig? Til slutt er det egentlig helt urelevant å kjedelig for mennesker å lese om. Neste år er det nye deltagere som kryper opp på topplisten fordi man har vært poppulær på tv skjermen blandt seerne. Sånn er det hvert år og det er vell ingen hemmlighet?

Så nå tenker jeg å starte helt på nytt her på bloggen.. Om meg, min hverdag og om livet generelt. Jeg er så mye mer enn akkuratt Paradise hotel.

Senere i dag skal jeg fortelle dere alle mine planer for sommeren!

Ha en fin helg alle samen <3

- Sophie

 

 

Gla for att jeg takket ja!

 

Det er sinnsykt rart å tenke på att årets sesong av Paradise hotel er over. For akkuratt 6 måneder siden i dag var jeg og jentene på veg til Mexico, for allerede ett halvt år siden! Jeg forstår nesten ikke selv hvor fort tiden har gått. Det følest ut som jeg bare har blunket og nå er både innspillingen og sesongen over.

Etter torsdagens finale satt jeg nesten igjenn med følelsen av :  " Ja, hva skal jeg gjøre nå da?" Kanskje ikke en unormal følelse å kjenne på når ett kapittiel i livet er over? For dere og for seerne er det bare " over " , men for oss er dette litt trist.

Jeg angrer ikke ett sekund på att jeg takket ja til å bli med på dette syke opplegget her! For akkuratt i dag sitter jeg bare igjenn med nye venner,erfaringer og minner for livet, i tillegg til det er det ingenting jeg angrer på heller. Det er en deilig følelse.

Hadde jeg fått spørmålet om å blitt med igjenn, så hadde jeg nok gjort det. Så hvem vet,? kanskje jeg kommer snikendes inn neste år  også.

Tusen takk for en helt sinnsyk opplevelse og til alle som har fulgt med!

Her slenger jeg med bilder fra litt av hvert de siste 6 månedene.
 Ha en fin lørdag alle sammen!

 

Hvem var jeg med på utsiden?

Hei alle sammen!

 

Nå er det ikke lenge igjen før siste uke av Paradise hotell er igang! Som jeg skrev i innlegget tidligere i dag var jeg på utsiden i en måned, men de siste 6 dagane kom Aleksander, heldigvis! Jeg var så lei av å vandre rundt på hotellet alene og ble super gla for å endelig få selskap og att det var Aleksander var jo enda bedre. Jeg og Aleksander er gode venner og jeg synest Aleksander er en skikkelig morsom gutt å være rundt og han er lett å snakke med. På utsiden badet vi, solet oss og bare snakket om alt som har skjedd inne på hotellet. Jeg merket att Aleksander var ekstremt sliten av å være der inne og det forstår jeg godt, det er ett psykisk spill og sliten det blir mann. Hehe, jeg trøstet Aleksander og han lå faktisk i armene mine og gråt mange ganger på utsiden fordi han savnet Martine og familien hjemme. Når det er sagt så såg jeg i ene innlegget som Martine postet att mange har sett att jeg og Aleksander ofte henger ilag. Det er fordi vi er i samme by, er venner , har samme vennekrets i Bergen og møtes ofte ute på byen. Jeg følte meg nesten som en storesøster for han på utsiden, han og Martine er sammen og de er skikkelig skjønne ilag. Jeg liker begge veldig godt!

Akkuratt nå sitter jeg å ser på Paradise hotel og dere burde glede dere til hva alt denne uken har i vente inne på hotellet!

Ha en fin kveld alle sammen <3

 

 

Jeg var alene i en måned

Hei alle sammen!


Bildet er fra Mexico, jeg savner å gå brun og usminket.
 

Flesteparten av dere har nok allerede fått med seg att jeg er tilbake på skjermen i dag fra kl 22:30. Mange av dere har nok tenkt att eventyret ikke var helt over for meg enda og noen av dere slo det helt i fra seg med tanke på att jeg sendte meg selv hjem, noe som er forstårlig. Vist jeg skal være helt ærlig så var mitt opphold på Paradise hotel rett og slett turbulent, tøft og til tider kjedlig ( hittil - Jeg var to ganger på utsiden alene, første gangen i 8 dager og andre gangen i en måned.
Jeg var helt alene på utisden på ett hotell uten telefon,uten sosiale media og kun mexicanere rundt meg som snakket spansk. Dette var en stor utfordring for meg. Det eneste jeg hadde var penn,papir og lesestoff som boken til Sophie Elise. I perioden jeg var utenfor alene skrev jeg dagbok flere ganger om dagen, las min første bok, lærte meg en del spansk og spilte fotball med barn og mennesker jeg i begyndelsen med ikke kunne kommunisere med. Jeg følte nesten att jeg var på en øde øy helt alene. 
Etterhvert begynte jeg å finne på ting og gjøre ting som jeg overhode ikke gjør eller har tid til hjemme som å tegne,male, skrive på papir og jeg gikk også mye turer alene langs stranden i solnedangen og soloppgangen. For meg var faktisk dette å koble helt av og det er også det jeg vil kalle det å " koble" helt av.  Selv om jeg selvølgelig holdt på å gå på veggene av å være så lenge alene uten å få snakket med noen hjemme og bare det å ikke vite hva som foregikk hjemme, men  jeg greide meg overraskende bra. Jeg er den paradise deltakeren som har vært mest alene igjennom hele historien av Paradise hotel. Jeg tror nok ikke alle hadde greid det, men jeg gjorde det.

Helt på slutten av oppholdet mitt utenfor kom det en annen deltaker til meg, vi var alene på utsiden i ett par dager før vi kommer på skjermen igjenn i dag, vil dere vite hvem det er og hva vi gjorde på?  Spør nå og jeg svarer på bloggen ikveld!

- Sophie

 

Kommer jeg inn igjenn på Paradise hotel?!

Hei alle sammen!


SPONS. Du får kjøpt denne body`n fra junkyard  HER

I dag har det hvert mye spørsmål rundt kveldens episode og for de som allerede har sett den så viser de ett par glimt av meg og noen andre deltakere som også har røket ut. Kommer jeg inn igjenn? Kommer de inn igjenn? Hvorfor skulle de ellers vise oss i dagens episode? Dette er noen av de spørsmålene jeg har fått. Jeg kan desverre ikke svare på dette, men dere skal få lov å spekulere på det. Det er to uker igjenn av Paradise hotel, mye kan forsatt skje og vi nærmer oss snart en finale. Spennende sant?

De siste 5 dagene har jeg hvert på jobb på sykehjemmet jeg jobber på her i Bergen. En dag denne uken fortalte de meg på jobb att det stadig ringer folk på avdelingen jeg jobber på for å få tak i meg,jeg må le litt av det. Om du vil ha tak i meg så kontakt meg heller via mail eller sosiale media, når jeg er på jobb på sykehjemmet er jeg på jobb på sykehjemmet og glemmer alt annet, da er ikke jeg i fokus lenger.  Jeg elsker å jobbe med mennesker og ta meg av de gamle og syke, selv om det til tider  også er en krevende jobb. Jeg føler hvertfall att jeg får noe tilbake igjenn for det om jeg kan si det på den måten. Jeg synest det er deilig å kunne kombinere bloggen med jobben på sykehjemmet i tillegg, det følest trygt.  Jeg tror faktisk ikke jeg har fortalt dere att jeg er utdannet hjelpepleier og hudpleier vedsiden av alt annet jeg driver med. Så om du vil ha tips når det kommer til hud og produkter så er det bare å spørre her på bloggen!

Jeg håper alle får en fin dag og kos dere med kvelden episode!

 

- Sophie

 

 

Tok tak i meg, spyttet og skrek.

Hei alle sammen!

 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om akkuratt dette, men jeg har tenkt mye på det de siste to dagene og jeg føler dette er noe folk trenger å høre.

 

I helgen som var på lørdag var jeg ute med noen venner av meg på ricks i Bergen. Stemningen var på topp og både jeg og resten koste oss. Etter en stund bestemte jeg og bestevenninen min Sandra for å gå videre til ett annet sted eller få oss noe å spise. Så vi gikk fra ricks og bort mot ett utested som hete Calibar, men vi kom oss aldri dit. På halveien ble jeg stoppet av to gutter/menn i slutten av tyveårene som spurte " Hei, heter du Sophie, eller Soph?". Jeg svarte jo hyggelig med att " Hei! Ja det er meg ja". Jeg tenkte først att nå vil de snakke om Paradise hotel, eller ta bilde slik som mange andre også spør om ute på byen, men det ville de absolutt ikke. I det jeg sa att det var meg tok han ene fyren tak i jakka mi å dro meg inntil seg og sa ordrett " Du er ett ekkelt ekkelt menneske og den størte taperen jeg vet om". Han fortsatte å holde i meg , kjeftet og spyttet meg i trynet fordi han var sint på meg og dette i menst bestekompisen sto å filmet det hele. Jeg prøvde å skubbe han bort fra meg, men det gikk ikke så bestevenninen min begynte å slå han i ryggen fordi han skulle gi seg. Kompisen til denne fyren sto forsatt på sidelinjen å filmet.. men nå var det flere som sto å filmet uten å gjøre noe som helst. Vi skubbet til de slik telefonen til han som sto å filmet dette falt i bakken. Noe vi ikke har ett snev av dårlig sammvitighet for. Etterhvert kom vi oss unna,menst de forsatt ropte og slengte drit etter meg.

Jeg har tenkt hva som hadde skjedd om jeg var alene når dette skjedde eller om det hele faktisk skjedde i en bakgate senere på kvelden.Jeg kjenner mange i Bergen og det er ikke mange meterene jeg må gå på en lørdagskveld for å møte på noen jeg kjenner, men akkuratt der og da var det bare jeg og Sandra, heldigvis.

Jeg kjenner de ikke, har aldri sett de, har ikke gjort de noe, alikavell var dette noen som hater eller missliker meg sterkt, helt uten grunn. Dette er vell ikke ett ukjent fenomen ellers i verden heller om du ser det fra flere sider og situasjoner. Noen mennesker hater fordi de ikke vet bedre..

- Sophie

VILL KVELD!

Hei alle sammen!

 

Nå ligger jeg på sofaen å ser på hangover, med hangover. Dagen og kvelden i går var perfekt! Først var jeg innom frisøren min AdamogEva for å gjøre meg klar til kvelden så dro jeg videre for å spise lunsj med en vennine i byen. Jeg har ikke sett henne på evigheter så det gikk mye i mimring fra tiden vi bodde sammen i Bergen sentrum for 2 år tilbake,en gøy tid!

Etter å ha vært i sentrum en stund dro jeg hjem for å ordne å gjøre meg klar til etterfesten av Gullruten. Jeg og 2 venniner dro dit sammen og det var ingenting annet enn gøy! Det forsto jeg hvertfall etter å ha sett mystory'n min i det jeg våknet kl 13 i dag.Litt småklining med vegard harm, bilde av meg og Else kåss og ellers andre syke situasjoner. Det er rart hvor mye faenskap man finner på med litt eller veldig mye alkohol i blodet.

Vi festet hele natten og til langt ut på morningen. Jeg kom inn døren hjemme kl 09 og nå ligger jeg her som en zoombie og venter på en deilig pizza fra Peppes på døren. I dag blir det rolig...

 

Ha en fin Lørdag!

- Sophie

Vinneren er....

Hei alle sammen og god morgen! #SPONS

 

Da har jeg trukket en heldig vinner av giveaway'n! Vinneren heter Camilla og har blitt kontaktet via e-post, gratulerer så mye med å vinne hele serien av " CoCO Loco" fra Lee Stafford og VITA! Flere gaver kommer etterhvert så det er bare å følge med!

I tilegg til giveaway'n jeg fikk av VITA fikk jeg også noen fantastiske produkter til meg selv fra Jan Tomas! Jeg elsker spesielt highligheren, den er min favoritt!

 

Nå har jeg netopp våknet å skal til frisøren min AdamogEva i Bergen for å gjøre håret mitt pent til 17 mai, for nå er det ikke lenge igjenn før den store dagen! Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg fikser håret mitt og om hvilket hairextension jeg bruker. Jeg går alltid til AdamogEva i Bergen og jeg bruker hairtalk sitt extension som jeg er ekstremt fornøyd med. Håret er av beste kvalitet og det følest helt naturlig ut. Jeg kommer med en oppdatering på bloggen senere så dere får se hva gøy vi har funnet på i dag! I mellomtiden kan du sjekke ut @Adamogevabergen ,@hairtalk og @hairtalknorway.

 

Håper alle får en kjempe fin dag!

 

- Sophie

 

GIVEAWAY!

Hei alle sammen! # SPONS
 
 
I går fikk jeg pakken min fra VITA.NO som blant annet inneholdt produkter fra Lee Stafford. Jeg har testet ut produktene og er kjempefornøyd med alt sammen.
I den sammenheng vil jeg ha en liten giveaway hvor jeg gir bort min favoritt, CoCo LoCo-serien til en heldig vinner. Dette er en herlig hårpleieserie med duft av kokos - hvor deilig er ikke det nå som sommeren kommer snikendes?
Kokosolje er et naturlig næringsstoff og bidrar med essensielle proteiner som kreves for å nære og reparere hud, negler og skadet hår. Kokos er en av de beste oljene for å virkelig trenge inn i håret og reduserer tap av protein som igjen hindrer skade og gir dypt fukt. Rett og slett en nyttig liten olje som gir fuktighet og næring til ditt hår!
 


Alt om hvert produkt finner du her https://www.vita.no/merker/lee-stafford
 

Du må gjøre følgende for å vinne:
1. Følge VITA på Instagram (@vita_no)
2. Kommentere på dette innlegget med navn og e-post
 
(Vinneren blir kontaktet på fredag)
 
- Sophie

 

HELT ÆRLIG!

Hei alle sammen! 

Nå kom jeg netopp inn dørene etter å ha vært på hyttetur 1 time unna Bergen. Den siste uken har jeg gjort alt annet enn å blogge,instagrammet og jobbet. Jeg føler nesten jeg må unnskylde meg for att jeg ikke har gjort det, men alikavell så orker jeg ikke å ha alt hengendes over meg 24/7. Jeg har hatt en kjempefin uke med venner. Vi har grillet, kost oss i solen og jeg har rett og slett gitt litt faen for å vær ærlig. Jeg har kjent siste tiden att jeg ikke orker alt jaget som har vært de siste månedene så denne uken her har jeg ikke vært så "fornuftig" som jeg burde være når det kommer til sosiale media. Jeg har rett og slett ikke stresset med noe.

Jeg får ofte spørsmål fra stortsett alle jeg møter om hvordan det er å være med i Paradise hotel. Helt ærlig så synest jeg ikke det er så sykt som det ser ut på tv og jeg tenker faktisk ikke over att jeg har vært med på programmet i det jeg sitter å skriver nå. Jeg har egentlig blogget utrolig lite om akkuratt Paradise hotel fordi det  ikke har engasjert meg noe særlig. Jeg har takket nei til alt av tilbud om å dukke opp på russetreff, "rulle" med russen og møte opp på utesteder. Jeg synest det bare er kleint og det må jeg få lov å mene. Jeg bikker snart 25 år og har null innteresse av å bruke min tid på  å sitte på en russebuss, den tid er over om jeg skal si det på den måten.

Litt av grunnen til att jeg også skriver dette er fordi mange synest jeg ikke " tilhører" eller er mye med de andre deltakere ellers og helt ærlig så er jeg ikke det heller. Det har ikke noe med att vi ikke kommer overens som personer, for venner er jeg med alle. Jeg blir bare ikke knyttet til mennesker for en så liten periode i livet mitt, det skal litt mer til. Jeg har veldig lite kontakt med de andre og det gjør meg heller ingenting.

Noen kommer, noen går.

- Sophie

 

 

 

 

ENDELIG

Hei alle sammen! 

I går tok jeg buss fra Sunnmøre og tilbake til Bergen. Jeg hadde tenkt å ta fly, men det måtte jeg revurdere når jeg så att jeg hadde litt for mye ting å ta med meg. Det hadde fort blitt litt for dyrt med 2 kofferter og en bag i overvekt. Grunnen til att jeg hadde med meg så mye er fordi jeg endelig har fått meg ny " crib " i Bergen! Jeg er overlykkelig og kjempe fornøyd akkuratt nå. I tillegg til det drar også været opp humøret i dag. Det er endelig skikkelig vår og sommeren er på vei, deilig!

Som jeg har skrevet tidligere var jeg veldig i tvil om jeg skulle flytte til Oslo eller forsatt bli boende i Bergen. Etter mye frem og tilbake siste månedene har jeg bestemt meg for att det er Bergen jeg vil bo. Jeg har så mye venner her og elsker byen såppas mye att jeg tror jeg hadde havnet tilbake her etter en stund uansett.

I dag har jeg aller mest lyst til å sitte ute i solen å grille,drikke øl og nyte været, men jeg skal prøve å få ting på stell her, hvertfall mest mulig. Jeg mangler seng, kommode, klestativ og litt andre smågreier. Det vil nok gå seg til i løpet av uken!  Jeg er veldig lettet akkuratt nå og jeg kjenner att jeg kan ta ting generelt litt mer med ro nå som jeg har mitt eget sted igjenn.

Her er bilder :

 

Håper alle får en fin dag i solen!

- Sophie

Savner deg

Hei alle sammen!


 

Vet du hva det beste med bunad er? Jeg vet og  det er å ta den av!  Nå kom jeg nettopp inn døren hjemme etter å ha vært i konfirmasjon til lillebroren min. Det har har vært en kjekk  dag med mye god mat og drikke. Mest sannsynlig har det nok vært aller kjekkest for broren min som var storfornøyd og takknemlig for alt han har fått. Han ble veldig fornøyd med dagen sin og det er bra! Så gratulerer med dagen bror! 

Jeg er hjemme på Stranda og skal være her frem til onsdag før jeg reiser hjem til Bergen igjenn. Jeg er på farten hele tiden og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har reist frem og tilbake fra alle mulige steder siste halvåret. Jeg og kofferten min har hvertfall fått ett nært forhold til hverandre i løpet av de siste månedene.
Akkuratt på denne tiden av året skjer det veldig lite her på Stranda. I tilegg til det er bestevenninen min ute å reiser og akkuratt nå befinner hun seg nok på andre siden av jorden.. som vanlig. Jeg har ikke sett henne på snart ett halvt år og jeg kjenner att når jeg først er hjemme skulle jeg virkelig ønske hun var her!  Vi snakker i ny og ne, men det er ikke alltid like lett med tanke på tidsforskjell og wifi. Når det er sagt så trenger vi ikke å snakke ilag konstant,vi har hverandre uansett. Jeg gleder meg hvertfall mye til å se henne igjenn om ca en måned, vi har mye å å ta igjenn!


 

Håper dere får en fin Søndag!
Blogges senere.

 

- Sophie.

 

 

Tiden flyr

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg ute på byen i Oslo med Rebecca.Det ble en lang natt og det var ikke mange timene jeg lå på puten før jeg måtte opp og pakke for å komme meg avgårde til Gardermoen.

Jeg tok flyet til Ålesund og gikk en tur innom kjøpesenteret på veg hjem. Jeg viste virkelig ikke att så mange ser på Paradise hotel, men det sto folk i kø for å ta bilder med meg, merkelig følelse. Koslig att så mange har fulgt med på meg, det er gøy å se!

Nå er jeg hjemme på Stranda en tur fordi jeg skal i konfirmasjon til lillebroren min i morgen. Oppi hodet mitt er lillebroren min forsatt 10 år og det var i fjor jeg ble konfirmert. Men sånn er det nok ikke.. tiden flyr!

De siste to dagene har gått i ett så nå var det godt å slappe av sammen med en vennine på sofaen. Ja til rolig lørdag!

Håper dere får en fin kveld!

- Sophie

KLEINT

Hei alle sammen!

I går kveld tok jeg nattoget til Oslo fra Bergen. Jeg trodde aldri jeg skulle få sove på toget, men jeg sov nesten igjennom hele natten. Jeg våknet opp til lyden av " Oslo sentralstasjon", tingene mine lå spredt utover og jeg stresset meg ut av toget! Typisk meg om jeg hadde sovet forbi stasjonen jeg skulle av på. Flaks!

Jeg gikk hjem til Martine J som lå å sov, hun hørte ikke att jeg verken ringte eller ringte på så jeg måtte stå utenfor bygningen å rope på henne. Heldigvis hadde hun vinduet åpent og hørte meg. Sykt!

I dag har jeg vært i møte meg vgtv angående noe som kanskje kommer til sommeren , det blir spennende å se om alt går i boks! Etterpå møtte jeg Vegard Harm og vi laget ett innslag på panelet som kommer ut neste uke. Han tok over telefonen min og så på alt som skjulte seg i meldinger,bilder,snapchat,Instagram og tinder! Jeg blir helt svett av å tenke på alt det kleine han fann! Jeg poster på bloggen når dette kommer ut... jeg gruer meg!

Nå sitter jeg hjemme hos Rebecca og slapper av.Vi har lyst å gjøre noe gøy i dag! Så utrolig gøy å se henne igjenn. Har dere tips til hva vi kan gjøre i dag?

Ha en fin dag!

- Sophie

Jeg drar i morgen

Hei alle sammen! 

For en hærlig dag det har vært i Bergen i dag! Jeg har savnet en dag med så fint vær veldig lenge! I dag når jeg våknet og så ut av vinduet bestemte jeg meg for att denne dagen skal jeg nyte ute i solen. 

Jeg dro inn til sentrum og vandret rundt i solen.  
Siden jeg drar til Oslo i mårgen tidlig og videre til Sunnmøre i konfirmasjon på lørdag tenkte jeg att det var lurt å få fikset vippene og brynene før den tid, så jeg tok turen innom Lashbar i sentrum. Lashbar holder til rett ved lille lungårsvann i midt i sentrum. Jeg ble ferdig fornøyd, som alltid!   Etter jeg var ferdig der møtte jeg en vennine av meg som jeg ikke har sett på en  god stund, så vi satt oss ned i solen å drakk iskaffe langs lille lungårsvann.  En stund ut i praten kom vi frem til att det hadde vært perfekt med en fjelltur i dag, så vi kjørte avgårde ut mot Askøy. Det ble desverre ikke den lengste turen fordi det blåste sånn, men litt mosjon ble det! Bedre enn ingenting.

Nå er jeg akkuratt ferdig i ett møte og skal hjem å pakke til ett par dager i Oslo. Jeg regner med dagene i Oslo vil gå hekstisk for seg. Jeg har to viktige møter jeg skal i og jeg krysser fingrene for att de går i boks! Gjør de det, blir jeg overlykkelig og har mye spennende i vente!

Følg med!

I  dag ligger det også ute en ny artikkel om meg på dagbladet. I artikkelen står det alt om min barndom,oppvekst,bilulykken og alt som har skjedd siste halvåret. Du leser det her :http://www.dagbladet.no/magasinet/mamman-til-paradise-soph-om-skandaleoverskriftene---jeg-ble-nervos-for-at-hun-ikke-skulle-takle-det/67511874

Håper alle får en fin dag!

- Sophie

INNBRUDD!!!

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en kjempe fin helg, det har jeg!

Det er en god del som har skjedd siste dagene og jeg har helt glemt å fortelle dere om akkuratt dette.

Rett etter episoden av Paradise hotel på Torsdag, en episode som var litt trist i seg selv ringte en kompis av meg og fortalte att han hadde hatt innbrudd. Alt av elektronisk utstyr var stjelt, alt av toalettsaker og min koffert i tillegg. Kofferten min sto hjemme hos han stappfull av klær,sminke og sko. Det er selvfølgelig veldig kjipt, men dette får jeg igjenn på forsikringen. Haha, er ikke det det ene så er det andre! Noen sitter hvertfall ett sted å koser seg som ett lite barn på juleaften.. jeg håper dere blir tatt!

På lørdag var jeg på vors hos jentene mine i Bergen, det er stund siden alle har vært samlet og vi hadde det så sinnsykt gøy, en vill kveld!

I dag driver jeg å planlegger og konsentrerer meg om ett viktig møte jeg skal i på torsdsg! Jeg reiser til Oslo på onsdag og gleder meg veldig til å få kunne treffe Rebecca,Martine og resten av gjengen igjenn i samme slengen. Jeg har også flere ting på lur i løpet av uken, men dette tar jeg etterhvert. En dag om gangen! Jeg håper alle har hatt en bra start på uken!

- Sophie

Jeg må rekke alt

Hei alle sammen!I går var jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og fikk påsatt hairextension fra Hairtalk. Jeg har gledet meg veldig lenge til å begynne å sammarbeide med de og jeg er strålende fornøyd med håret jeg har fått og med jobben som er utført av AdamogEva. Håret kjennes helt natulig ut og kvaliteten er fantastisk! Jeg anbefaler haritalk og AdamogEva til alle som ønsker en forandring eller lengre hår, og det mener jeg!

Her er resultatet! Fint ikke sant? Følg Hairtalk og AdamogEva på Instagram. #SPONS

Etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom Galleriet på Torgallmenningen i Bergen. Jeg gikk innom Rituals  og tilfeldigvis så jobbet det en vennine av meg der. Jeg har hørt veldig lite om selve merke før, men bestemte meg for å teste ut sminken de hadde. Hun la full makeup på meg og jeg ble kjempe fornøyd. Dit skal jeg flere ganger! Det passet jo helt perfekt at hun hadde til å vise meg hva de hadde av sminke og produkter med tanke på att jeg skulle ut senere på kvelden. Ekstremt fint lokale! Ta en tur innom å se.

 

Etter jeg var ferdig med alt jeg skulle i sentrum dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle ut. Jeg har en tedens til å glemme å spise når jeg har mye å gjøre og det er en sykt dårlig uvane å ha. Jeg prioriterer alt annet enn mat og drikke og det kjente jeg på kroppen når jeg kom hjem. Jeg holdt på å svime av. Jeg  har nødt til å skjerpe meg på den fronten. Fra januar har jeg gått ned 12 kg fordi jeg springer rundt som en tulling for å rekke alt jeg skal gjøre. Jeg bruker ekstremt mye tid på sosial media og jeg slapper aldri av for tiden. Helt ærlig så tror jeg nok dette er grunnen til att jeg har gått ned i vekt. Jeg har fått mange spørsmål om netopp dette og dette er vell svare jeg kan gi dere. Stress , med andre ord.

I går kveld var jeg på vors hos noen venner av meg og dro ut på byen senre på kvelden.  I dag når jeg våknet var formen min perfekt, ingen hangover! Jeg elsker når det skjer! Jeg føler jeg begynner å bli for gammel for 2 dager etter hverdandre på byen, men i dag skal jeg nok greie det. Det er lørdag og jeg skal ut! Men først... Slappe av, drikke vann og spise!

God lørdag alle sammen!

 

- Sophie
 

Fordi jeg fortjener det!

Hei alle sammen!

 

Dette uken her har vært en smule turbulens, oppturer og nedturer , men sånn er livet. Etter gårsdagen episode har jeg fått sykt mye fine tilbakemeldinger og støtte fra alle kanter! Det setter jeg sykt pris på. For sann situasjonen er nå så velger jeg å ikke høre på noe av det dere negative mennesker forteller meg, for dere tar så innderlig feil av hvordan jeg er som person og det får dere bare gjøre. Helt ærlig, I dont give a fuck.

 

Uken som var på Paradise hotel var faktisk tung for meg, jeg gråter ingen tårer uten grunn. Jeg hadde aldri trodd att jeg skulle vær så følsom der inne i det jeg pakket kofferten og dro til Mexico, men Paradise hotel er mye tøffere enn det folk. Når man er der inne, er alt ekte. Når man blir sviktet der inne er det den samme følelsen man føler på utsiden om noen svikter deg. I dette tilfellet følte jeg det var ganske brutalt, alt som ble sagt og gjort. For sann det var, følte jeg og.

 

Når det er sagt så vil jeg ikke att verken Morten, Sofie, Andrea eller Kevin skal få pes for dette. Jeg vet hvordan det er å få så mye negativ kritikk og jeg unner ingen det. Så om du er på min side, spar deg for å skrive upassende ting til de, du er bedre enn det. Vi er alle venner i dag og jeg snakket sist med Morten i går kveld, så vet dere det. Jeg har blitt veldig gla i de på tross av alt som skjedde.

 

Akkuratt nå er jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og er klar for tidenes forandring, fordi jeg fortjener det! Jeg kommer til å bli så sinnsykt fornøyd med det vi skal gjøre i dag! Følg med senere på Bloggen for å se forandringen. I mellomtiden kan du gjerne følge AdamogEvaBergen og Hairtalk på instagram.

 

Takk alle sammen, dere er best.

 

- Sophie

Vi snakkes

Hei alle fine folk! <3 

Da var mitt opphold på Paradise over for denne gang. Det har vært ett eventyr på godt og vondt, men i det store og det hele sitter jeg igjenn med fine minner,nye venner og ærfaringer for livet. Jeg føler jeg kan stå for alt jeg har gjort der inne ,for jeg har vært meg selv. ( Utenom att jeg driver med skulspill i hverdagen selvøflgelig, haha) Denne sesongen er basert på sterke kvinner og jeg føler virkelig jeg har stilt til kravene sånn sett. Jeg er en tøff og smart jente som ikke er redd for å si hva jeg mener. Jeg har vært lojal mot alle de jeg har spilt med og alltid holdt ord, derfor drar jeg ut med hodet hevet og jeg har ingenting jeg kan angre på. Vi er alle veldig gode venner i dag og det er ingen sure miner mellom oss. Når alt dette er sagt så har jeg i det minste fall hvertfall laget tv, det kan ingen si noe på.
Jeg vil ønske alle de som er med videre på skjermen masse lykke til! Så vil jeg selvøflgelig takke alle som har fulgt og heiet på meg hele veien på Paradise hotel og til de som forsatt vil følge med på meg.

Vi ses plutselig #Altkanskjepåparadisehotel

 

- Soph

Dette er den sykeste episoden av Paradise hotel, noensinne.

Hei alle sammen!

Først vil jeg si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter innlegget jeg delte i går. Jeg prøver å holde humøret oppe fortiden og jeg sier til meg selv i speilet hver dag når jeg våkner " fyfaen så vakker du er" , for det er jeg. Dette burde vi alle gjøre til en vane. Fuck alle andre!

Jeg har allerede sett kveldes episode og jeg kan love dere at det blir ett drama uten like. I denne episoden her skjer det såppas mye att til å med jeg sitter med frysninger og sjokk etter å ha sett den. Jeg har virkelig lyst å fortelle dere alt akkuratt nå men jeg må bare holde igjenn til episoden er ferdig på TV! Jeg vet att denne epsioden her kommer til å være mye oppmerksomhet rundt, for den er rett og slett heftig. Jeg skal se den engang til på TV senere ikveld sammen med dere og jeg kommer til å kjøre live på Instagram gjennom hele episoden.

Om dere lurer på noe så spør meg!

 

- Sophie <3

 

 

På veg ned

Hei alle sammen!

Jeg er skikkelig sliten for tiden..Helt ærlig så er alt et tiltak. Alt som skjer rundt meg nå er mye tøffere enn jeg hadde trodd og hjernen min går på høygir konstant. Jeg føler det skjer mer negative ting i livet mitt enn positive akkurat nå. For første gang har jeg begynt å ta innover meg alle de stygge kommentarerene jeg får, så akkurat nå har jeg rett og slett gravd meg ned i en haug av negative tanker.

Jepp,sannheten rett og slett.

Jeg synest det er kleint å sitte å fortelle dere akkurat hvordan jeg har det nå, for de fleste tenker nok att jeg er beinhard. Det er jeg, men i løpet av denne uken her har jeg nådd en punkt, eller kanskje egentlig bare landet. Nå vil jeg bare sitte og stirre i veggen og faktisk ikke gjøre noe som helst. Jeg har ikke lyst å gi noe av meg selv.

Etter det innlegget jeg skrev på søndag om alt av stygge kommentarer jeg får slengt etter meg, virker det nesten som det bare har blitt mer og mer populært å hakke på meg. Helt ærlig, så skjønner jeg ikke hvorfor. Som sagt skrev jeg i innlegget at jeg ikke vil lage plass til de som skriver sånt i kommentarfeltene mine, fordi sånne ord og setninger ikke hører hjemme noen plass. Derfor ser jeg heller ikke poenget med å godkjenne de for at dere skal få lese de, det holder at jeg gjør det.

De kommentarene jeg får mest av handler om meg og kroppen min. Det er så ufint at jeg blir kvalm av å skrive det selv. Et sånt tema er såpass personlig og sårbart at det får komme i et eget innlegg når jeg er klar for det selv.

Snakkes.

- Soph

 

 

 

 

 

Ett helt normalt bilde

Hei alle sammen! 

Da var påskeferien hjemme på Stranda over og jeg er klar til å komme meg tilbake til Bergen i morgen, det blir deilig!

Denne påsken her hatt jeg tatt livet skikkelig med ro, bare slappet av og brukt tiden på familie og venner. Det har vært mye siste tiden så det var absolutt verdt å ofre ett par gøye og slitsomme dager i Hemsedal eller Trysil for Stranda kjenner jeg. Selv om det helt sikkert hadde vært gøy der og! Man kan desverre ikke bli med på alt... heletiden.

I går var jeg hjemme hos en kompis å slappet av. Vi handlet inn ost og kjeks å hadde planer om en rolig lørdagskveld for engang skyld,  men ut havnet vi alikavell, det burde vi vell egentlig ha skjønnt. To rastløse sjeler greier vell neppe å sitte i ro inne en lørdag når resten er ute å har det gøy, så da var det bare å hive seg rundt for å sminke og ordne seg.

Jeg var så fornøyd med sminken min i går og jeg følte meg super fresh, her slenger jeg ut ett nytt instagram bilde tenkte jeg, så jeg la det ut å så ikke på telefonen på en stund.. Jeg fikk helt sjokk over hvor  mye negative kommentarer jeg skulle få på akkuratt det bilde. Det skjønner jeg faktisk ikke noe av i dag heller. Ett helt normalt bilde med litt mer sminke enn jeg ellers bruker. Folk har virkelig lite å ta seg til med tenker jeg. Jeg skal vær ærlig å si att jeg har slettet stortsett alle kommentarene, hvertfall de groveste! Jeg ser ingen grunn til att de måtte stå der, verken  jeg  eller du får noe postivt ut av å lese det. I tilegg til det er det også mitt kommentarfelt, noe folk fort glemmer! Sorry, men her er jeg sjefen.

Nå skal jeg slappe av en siste kveld hjemme med foreldrene mine før en 9  timers lang busstur venter på meg i morgen. Sånn er det når det ikke er flere ledige flybiletter igjenn  til Bergen...  Krise.

God søndag! 

- Soph <3

 

 

 

Farmen

Hei alle sammen! 

I går sjekket jeg inn på Paradise hotel igjenn! Jeg vann duellen mot Rebecca, men det var ikke mange sekundene som skilte oss. Det var veldig trist att det var henne jeg måtte møte med tanke på att vi ble så gode venner på kort tid. Gode venner er vi forsatt. Det er hvertfall deilig å være tilbake på skjermen!

  

I går kveld kjørte jeg livestream på Instagram og det som er litt morsomt er at hver gang jeg gjør det så kommer det alltid kommentarer på att må melde meg på Farmen. Kanskje jeg allerede har gjort det? Hvem vet.. Jeg tåler litt skit under neglene så det hadde hvertfall  vært veldig gøy! Jeg elsker å kaste meg ut i nye eventyr så jeg hadde blitt med på strak arm.

I går kveld var jeg ute her hjemme på Stranda og møtte mange jeg ikke har sett på veldig lenge. Kanskje ikke så rart jeg treffer på alle når det kun er 2 uteplasser å velge imellom, sånn er det på bygden. Det var en gøy kveld hverfall!

I dag har jeg hvert i familieselskap på Hellesylt hos besteforeldrene mine og møtt mine kjære søskenbarn som jeg desverre ikke ser så ofte lenger fordi jeg bor i Bergen.

Og nå..

Ligger jeg i sengen å slapper av og gleder meg til dagens episode av Paradise hotel! Det blir spennende å se hvem som må reise hjem i dag.. I mårgen kommer jeg med ett innlegg om hva jeg har gjort på utsiden de siste to ukene! Det er mye tøffere enn dere tror.. Still meg gjerne spørsmål her på bloggen som jeg kan svare på til i mårgen, da hadde jeg blitt veldig gla. 

Håper dere får en fin dag videre!

- Soph

Anonyme pingler!

Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si at det er fint å se att så mange bryr seg og engasjerer seg i saken jeg delte i går! Nå er alle lappene blitt fjernet rundt om kring,men om du ser flere så ta de selvfølgelig ned, uansett hvor du er hen i Norge. Her er alle velkommen, uansett! Lappene har blitt hengt opp av en aksjonsgruppe her på Sunnmøre så nå er det viktig at vi som er imot dette står opp for meningene våre. Jeg kunne sagt mye om denne saken, men jeg har fått frem min mening rundt det og dere vet hva jeg står for. Jeg har derfor ikke noe behov for å diskutere med anonyme personer som skriver kommentarer på bloggen min, hadde dere vært tøffe nok til å stå frem med fullt navn hadde saken vært annerledes. Vi som har vett i hodet vet hva som er rett og galt.

I dag har jeg fått nye klær fra Junkyard og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! #SPONS

Jumpsuit HER, Solbriller HER, Caps HER, Leggings HER, Bomber jakke HER, Regnjakke HER

SKJERP DERE!

Hei alle sammen!

Jeg bor ikke lenger på Stranda, men jeg er fra Stranda. Jeg er stolt Strander, men DETTE er jeg ikke stolt av!

Etter å ha vært en kort tur ned i Stranda sentrum såg jeg fult av lapper som hang overalt. På lyktestolper,på vegger og skilt. Jeg gikk nærmere for å se hva som sto på lappene,  Det som sto der sjokkerte meg. " Refuuges are not welcome" altså.. " Flykninger er ikke velkommen"

Jeg og en kompis av meg ,Kristian Repvik tok ned og skrapte bort alt av lapper vi såg. For sånne ting vil jeg ikke se, noen som helst plass.

Jeg håper att de som har gjort dette kan sette seg inn i situasjonen til flyktninger og vise mer hensyn og omtanke. De har ikke kommet her fordi de vil, de har kommet hit fordi de må! De har flyktet fra krig og fra døden, ikke for penger og ett liv i luksus her i Norge.

Skjerp dere.

 
 

SKAM DERE! Sjekk bloggen for mer! Link i bio.

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter👑 (@sophievag) on


 

- Sophie

  

 

 

 

 

 

 

Photoshoot

Hei alle sammen!


Bildet er tatt av Kristian Repvik.
 

Nå har jeg nettopp vært å besøkt Farmor, det var veldig hyggelig å se henne igjenn! Jeg tror hun ble litt overrasket over att jeg plutselig dukket opp på døren, men hun blir like gla hver gang jeg kommer hjem. Vi drakk kaffe og snakket egentlig om alt mellom himmel og jord. Slik som vi alltid gjør.

I dag skal jeg på intervju og photoshoot i sammerbeid med Dagbladet. De skal ha en artikkel om meg og min mor i Dagbladet Magasinet i spalten  " Mamma`n til ". Det blir en gøy artikkel å lese om hvordan jeg var som ung og hvordan barndommen min var utifra moren mim sitt syn. Jeg deler artikkelen på bloggen senere når den er publisert.

Senere ikveld skal jeg på quiz på Strandafjellet med noen venner jeg ikke har sett på en god stund. Etter quiz`n vi skal hjem til meg å se dagens episode av Paradise hotel. Jeg er sykt spent på denne episoden her! Utifra hva som skjedde i går blir det gøy å se hva denne episoden bringer..... Følg med klokken 22:30 på tv3 eller gå inn på Viaplay.no for å se episoden før fra klokken 15:00.

Ha en fin dag!

- Sophie <3

Nå kan jeg puste ut.. enn så lenge.

Hei alle sammen!

 


 

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort de 2-3 siste dagene. Jeg har Blogget litt for lite, jeg har vært lei og sliten. Det er vell en ærlig sak det..

Den siste uken har jeg jobbet nattevakt på sykehjemmet jeg jobber på i tillegg til Bloggen. Jeg kjenner det er slitsomt å prøve å henge med fra morgen til kveld på sosiale media i tillegg til å vær våken hele nettene, det går nok ikke i lengden kjenner jeg. Natt til Lørdag jobbet jeg den siste nattevakten for uken. Det var en ganske tung nattevakt i seg selv. Det å være der for noen og holde de i hånden når de ligger for døden er veldig spesielt og brutalt vil jeg si..  I det jeg går ut dørene må jeg legge fra meg jobben og fokusere på mitt igjenn. Det er ikke alltid like lett etter å ha vært så tett på.
Livet har vi bare til låns dere..

Etter nattevakten dro jeg hjem å sov 2-3 timer før jeg skulle på ett møte i byen,etter møtet dro jeg rett til frisøren min AdamogEva for å planlegge påsetting av extension til uken etter påske igjenn. Nå har jeg begynet ett sammerbeid med Hairtalk i tillegg til AdamogEva.( Sjekk ut Hairtalk på Instagram om du vil se mer)  Det kommer til å bli så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, jeg kan nesten ikke vente..

Når jeg var ferdig hos AdamogEva dro jeg egentlig rett på vorspill til gutta. Jeg var så trøtt att de var like før jeg egentlig bare ble hjemme, men dere kjenner meg, jeg hater å gå glipp av ting. Jeg hadde nok dukket opp på vorspillet om jeg så brakk begge bena på vegen dit. Så da ble det ut..

Etter en veldig gøy og fuktig kveld på byen ( I say no more) våknet jeg opp kl 10 på Søndag av att telefonen min ringte.  Pakket dagen før hadde jeg ikke hatt tid til å nå var det bare en time til jeg skulle reise. Jeg sto opp og kastet meg i dusjen, i tillegg til å kaste meg selv i dusjen kastet jeg bare en hau av kler oppi en koffert før taxien kom.

Hangover og 7 timer i bil er ingen god kombinasjon, det kan jeg skrive under på. Nå er jeg heldigvis hjemme på Stranda på Påskeferie, det blir veldig deilig å få kunne slappet av litt hjemme med familien.

Nå kan jeg puste ut..

 

Håper dere får en kjempe fin Påske alle sammen!

- Sophie <3

Håper du er stolt!

 

Gratulere med dagen til alle dere som er 40+ og kommenterer så tankeløst i kommentarfeltene rundt omkring. Jeg håper barna og barnebarna deres er skikkelig stolte over at dere kaller vanlige mennesker for " Lam fra halsen og opp". Jeg håper de ser opp til dere, når de blir stor og følger i deres fotspor, sånn at vi blir kvitt mobbing og trakkasering en gang for alle! Gratulerer med dagen ❤ 

 

 

 

Er det egentlig så kjipt?

Hei alle sammen! 

I dag er det faktisk ikke mye å ta seg til med her i Bergen! Regnet bøtter ned og det er skikkelig surt ute. Akkuratt nå ligger jeg i sengen å hører på Ed Sheeran. Hver gang jeg hører på Ed sheeran går det opp ett lys for meg om hvor jævlig singel jeg egentlig er. Jeg er definisjonen på singel jeg.
Så her ligger jeg å tenker på mitt kjipe singelliv menst jeg ser på regnet som bøtter ned.. Men er det egentlig så kjipt?
Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om netopp det å være singel... i 5 år,  helt til jeg kom over ett av mine første innlegg som jeg delte her på Bloggen. Jeg har forsatt de samme tankene rundt det hele nå som da,  7 måneder etterpå, still the same.

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute, men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en Fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag , så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg hvertfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

Svar på spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

  

Jeg hadde spørrerunde for ett par dager tilbake og det har strømmet inn med spørmsål om alt mulig! Jeg kan nok ikke svare på absolutt alle men jeg har valgt ut noen spørsmål med svar her.

 

 

Hvorfor er ikke du med de andre Paradise deltakerene?

 

Jeg får ofte spørmål om hvorfor jeg ikke er med de andre deltakerene fra Paradise hotel og det kan jeg godt skjønne. Men saken er så enkel som att jeg bor i  Bergen og resten av gjengen bor i Oslo. Jeg liker meg i Bergen å har lyst å bo her , men jeg reiser så ofte jeg kan og når jeg har muligheten for å møte de å bli med på ting, men som sagt har jeg har ett liv her i Bergen. Vi er alle venner og det er ikke noen som er uvenner på utsiden.

 

Hvilken sminke bruker du?

Jeg bruker mye forskjellig og bytter stadig ut sminken min. Jeg elsker  prøve ut nye produkter og sminke. Jeg får ofte nye favoritter, men jeg har en favoritt som jeg aldri bytter ut, nemlig Fred Hamelten highligter til ansikt og bryn.

- Mac
- Tromborg
- Bare minerals
-Bobbi brown
-Nyx
- Fred Hamelten

 


Kan du beskrive ditt drømmeliv?

Det er viktig å ha drømmer og ambisjoner her livet, drømmelivet mitt må være å få kunne ha en jobb som jeg virkelig elsker og en hverdag som ikke er A4, Jeg har lyst å jobbe innen media, enten forann eller bakom kamera og jeg vil helst være min egen sjef ,  men det viktigeste er å leve ett bra liv.. Så lenge jeg og mine nærmeste er firsk og har det bra vil jeg si att jeg er fornøyd.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

Nå fortiden bruker jeg mest klær fra Junkyard siden jeg sammerbeider med de.Utenom det kjøper jeg mye av klerne mine på Kouture, Miinto, Carlings, og Pull&Bear.

 

Hva skal du i Påsken?

I påsken skal jeg hjem Stranda på Sunmmøre. Jeg har ikke sett familien og barndomsvenner på veldig lenge så det blir godt å kunne få komme hjem å slappe av litt. Jeg skal på fjelle å gå på ski, spise kvikklusj ,drikke øl og afterski, alt som hører påsken til! Det blir så deilig! Jeg drar hjem til Sunnmøre stortsett alle høytider og ferier, da er alle andre også hjemme og det er mye som skjer. 

Kan du lage flere videoblogger?

Neste videoblogg kommer i påsken,og det blir så bra! En videoblogg uten like skal det bli! Gled dere masse.

 

Håper  alle får en fin dag og takk for att dere leser bloggen min.

 

- Sophie.

 

Det gikk i ett sett

Hei alle sammen!


 

Denne helgen her har gått i ett sett, full timeplan kan man si.

Fredag formiddag dro jeg fra Bergen til Tønsberg på SKUP konferanse ( Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse) Jeg ble innvitert som hemmlig gjest for ett par uker siden og tenkte det kunne vær spennende å bli med på. Grunnen til att jeg ble innvitert er på grunn av alt som har vært i media det siste halvåret men også fordi jeg har hatt mye med pressen i utlandet å gjøre.  

 Når jeg kom frem var jeg bare en snartur innom hotellet for å skifte før jeg ble hentet inn backstage. Der møtte jeg to andre hemmelige gjester. Ellen Arnstad, tidligere konsernredaktør og sjefredaktør for Se og Hør og Kjell Alrich Schumann som  i mars 2006 dømt til 16 års forvaring for å ha deltatt i  NOKAS-Ranet.

Vi ble hver for oss tatt med opp på scenen på " Late night show" der de først viste en videosnutt om hver sak før vi fortalte om vår historie.  Etter showet var det fest og den varte litt for lenge.... Det ble minimalt med søvn denne natten og jeg satt i halvsvime på toget fra Tønsberg til Oslo  igjenn Lørdags morgen. Men jeg hadde det kjempe gøy!


 

LØRDAG

 

På Lørdag møtte jeg Rebecca og Morten i sentrum før vi dro på Gullsnutten ilag. Jeg hadde ikke sett noen av de på en liten stund så det var veldig gøy å se igjenn alle! Kvelden på Gullsnutten var sykt gøy!  Jeg møtte mange spennende og inspirerende mennesker så det var uten tvil en bra kveld. 

 


( Meg, Morten og Grunde) Livestream.(Martine,Rebecca og Meg)

 

SØNDAG 

Søndags morgen våknet jeg av vekkerklokken kl 09, alt for tidlig med tanke på att vi ikke kom oss i seng før nærmere 04. Etter att jeg hadde slumret i en evighet og diskutert med meg selv kom jeg meg opp . Men allerede for sent ute. Jeg skulle på ett møte kl 10, men kom meg ikke dit før nærmere kl 11 denne Søndagen. Heldigvis ordnet det seg!   Her filmet jeg blandt annet inn en filmsnutt med Labib Malik som er i semifinalen i Norske talenter i år. Sykt flink

Du kan se hele filmen her:

http://www.side2.no/video/se-paradise-sophie-og-magiker-labibs-facebook-stunt/3423328788.html

 Etter møtet og filmingen var det bare å komme seg avgårde til Gardemoen  for å rekke flyet hjem igjenn  til Bergen. Nå ligger jeg her og helgen var over på ett blunk...

Håper dere har hatt en fin helg <3

 

- Sophie

 

Sceneskrekk!

Heihei alle sammen :)

Nå har jeg nettopp pakket ferdig for helgen og skal snart komme meg avgårde til Flesland så jeg rekker flyet mitt. Hvor jeg skal får ikke dere vite før senere ikveld desverre, men jeg kan vær ærlig å si att jeg er en smule nervøs i dag. Jeg har ikke noe problemer med å være forann kamera, men å være på en scene forann nærmere 1000 stykker.. det gir meg litt nerver.

Jeg krysser fingrene for att alt går bra i dag og resten av helgen! For i mårgen drar jeg videre igjen.

Jeg skal oppdatere dere senere i dag på bloggen, men følg med på hva jeg gjør på Snapchat og, Sophievag heter jeg der.

Ha en fin dag!

-Sophie

''JÆVLA MUSLIMER''

Hei alle sammen!

  

I går kveld når jeg la meg bestemte jeg meg for at i morgen tidlig da skal jeg trene! I morgen begynner jeg! Så i det jeg våknet tenkte jeg at nå kaster jeg på meg treningsklærne og går på fløyen, men først vil jeg ha noen å gå med. I det jeg skal innpå facebook er jeg utlogget så jeg logger jo selvfølgelig inn igjen, men det gikk ikke helt etter planen. I det jeg logger inn ser jeg at facebook kontoen min har blitt gjort om til Arabisk og at jeg har fått meg ett nytt og vakkert profilbilde, klippet meg og hadde jeg gjort. Neida, dette var nok ikke meg. Langt ifra.

Jeg tenker jo det værste, og meg på det værste? En hysterisk jente som oppfører seg som om verden går under hvert sekund. Jeg fikk panikk for at de skulle ta alt av mine sosiale medier, noe de nesten gjorde. En god stund satt de med min Instagram, facebook og mail. Jeg var så forbanna og hadde puls til 1000 menst jeg skulle fikse opp i noe jeg egentlig ikke har peiling på.

 

" HJEEEELP MEG FOR FAEN"

Heldigvis har jeg en veldig grei bror som vet hvordan han skal takle en hysterisk søster som er i ferd med å miste det kjæreste hun har, nemlig Instagram,blogg og facebook. Vi styrte og ordnet i flere timer, frem og tilbake. Hackekrig, om det er ett ord i det heletatt. Til slutt greide han å få skiftet språk til norsk og endre alt av informasjon før hackeren gjorde det igjen. Flaks.

  

" MUSLIM FAEN"

Sånn oppi det hele ble jeg egentlig mer sjokkert over alle kommentarene jeg fikk på snapchat og facebook etter at jeg hadde delt at jeg har blitt hacket og trengte hjelp. Denne personen som hacket meg var muslim, snakket og skrev arabisk. Så kommer kommentarene på rekke og rad..

" Enda en grunn til å ikke slippe inn det pakket i landet vårt!"

" Jævla muslimer"

" Syke svin"

" Hater muslimer"

" Stem  på Trump!"

 

 Når skal folk slutte å tro at alle muslimer er en gjeng med kriminelle mennesker som bare har kommet til verden for å lage helvette. For det er akkuratt det dere sier, inndirekte.

Slutt med å sette alle i en bås, bare slutt.

Sånn, da har  jeg fått ut min frustrasjon.

- Sophie

 

 

 

 

 

Hva vil du vite?

Hei alle sammen!
 

Denne uken her går med på å planlegge helgen rett og slett. Jeg reiser bort Fredag, hvor jeg reiser kan ikke jeg helt si enda, men det får dere vite litt senere i uken! Det er nemlig mye som skjer fremover, så dette blir spennende!

Jeg får mye spørmål om jeg kan ha spørmålsrunde på bloggen , så i dag tenkte jeg att det passer fint. Dere kan stille meg spørsmål der dere vil på mine sosiale media så skal jeg svare på videoblogg senere ikveld eller i mårgen tidlig. Spør meg om akkuratt hva du lurer på eller vil vite., Det kan være alt fra min største flause til paradise hotel eller om livet mitt gennerelt.

Nå skal jeg se dagens episode av Paradise hotel, blogges senere <3

 

- Sophie

 

GLEDER MEG TIL Å DREPE DEG

Hei alle sammen!

  

 

Dette har vært litt av en helg! Det har vært alt fra fest og morro til kjærlighetserklæringer  og drapstrusler.

Sånn er det vell i denne bloggverden.

Folk er gal, bak tastaturet vel og merke.

Sånne som dere kaller jeg.. PINGLER.

 

Jeg kan ta i mot mye dritt så bare kjør på! Drittslenging har jeg blitt vandt til, og stygge kommentarer driter jeg i. Drapstrusler derimot, driter jeg ikke i.

I dag våknet jeg til flere kommentarer på bloggen, ekle kommentarer for å si det mildt. Ikke kommentarer på at jakken min er stygg. men hissige kommentarer fra noen som vil ta livet av meg. Dette er vel mest sannsynlig noen som sitter å tøffer seg bak tastaturet, men hvem vet? Kanskje ikke. Kanskje det er en sjalu jente? Kanskje det rett og slett er en psykopat? Psykopat er det nok uansett tenker jeg, for det kan da umulig følest riktig for flesteparten av oss å skrive noe sånt?

Ja, du har full rett til å skrive akkuratt det du vil på bloggen min, på lik linje  som jeg har med å annmelde deg.

Noe jeg har gjort.

Jeg nyter Søndagen min, du skulle vell ønske du kunne si det samme.

 


 

Heldigvis er flesteparten veldig greie. 

 

- Sophie

 

 

Bedre sent enn aldri!

Hei alle sammen!

 

Beklager så mye for att jeg er litt sent ute med bloggingen i dag! Bedre sent enn aldri.. Alt har gått i ett sett i dag og nå kom jeg netopp inn dørene. I dag har jeg vært på ett par intervju som jeg kommer til å linke til senere på bloggen når det kommer ut.
Jeg skal ut ikveld å var derfor innom frisøren min AdamogEva i Bergen for å få stylet håret mitt. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er der! Jonas heter frisøren min og han er døds dyktig! Jeg anbefaler de på det høyeste. 
Her er bilde av resultatet.
 

I tillegg til det har jeg vært litt på shopping og det endte i fullstendig kaos! Uansett hvor jeg gikk kom det folk å skulle ta bilde og hilse på. Litt stress er det,men også utrolig koselig att så mange liker meg og vil ta bilde med meg. Dere er best! Jeg var også en tur innom Spraytanhuset i Bergen for å freshe opp brunfargen min som begynner å forsvinne etter Mexico. Sjekk ut og følg Spraytanhuset på Instagram!

Ikveld skal jeg i 25årsdag til en kompis av meg så tar vi turen på byen etterpå. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat så godt jeg kan! Husk å add meg: Sophievag.

Jeg håper dere får en fin helg så blogges vi mer i mårgen.

God Fredag!

- Soph

Livet på utsiden

Hei alle sammen!


 

I dag har jeg ikke gjort en dritt, sykt tiltaksløs i dag med andre ord. Jeg lader opp til mårgen dagen, eller hvertfall bruker jeg det som en unnskyldning. Livet kan ikke vær spennendes hver dag for å si det sånn. I dag har jeg benyttet muligheten til å ringe venner jeg ikke har snakket med på en evighet fordi jeg har hatt så mye å gjøre, jeg får litt dårlig samvittighet for det fortiden, men sånn er det! De forstår nok. Det viktig å ta vare på de som har vært der for deg hele veien, de kan man ikke glemme oppi alt dette.

En chill dag rett og slett, det var på tide.

Så her har jeg slengt med en skikkelig kjedlig videoblogg for å vise dere hvor spennende livet mitt har vært i dag.
Nå skal jeg ha meg ett glass vin og se på dagens episode av " Pæærrraa", jeg gleder meg!

 

Ha en fin kveld og takk for att dere leser bloggen min!

- Soph
 

KRYSSER FINGRENE 

Endelig en dag jeg ikke gruer meg til å se på tv! I kveld skal jeg bare lene meg tilbake i sofaen og nyte den første episoden av Paradise hotel uten meg. Det blir deilig å kunne se på uten å ha et snev av nerver og angst. Likevel så vet jeg alt som skjer i denne sesongen, så det blir gøy å følge med på alt folk sier og gjør. Jeg syntes de som redigerer og klipper Paradise hotel gjør en sykt bra jobb med å få frem frem det som er innteresant og gøy, det er tross alt 24 timer som blir redigert ned til 45 minutter. Så når det er sagt er det mye jeg skulle ønske de kunne ta med som dere ikke får sett! Men men, noen minner får man ha for seg selv.

Jeg får mye spørsmål overalt på sosiale media om jeg sjekker inn igjen, dette er noe jeg ikke kan si ja eller nei til, så for dere som forsatt har ett håp er det nok bare å krysse fingrene å nyte hver episode selv om jeg ikke er der. Skjer det så skjer det.

I dag merker jeg at dagsformen min er litt mer avslappet enn andre dager, for det er litt slitsomt å se seg selv på tv og overalt i media såpass ofte som man gjør, selv om jeg selvfølgelig elsker det og. Fordel og ulemper med alt. Mediastorm uten like i hver fall..

Jeg gleder meg til kveldens episode og jeg kommer til å kjøre live på instagram før episoden starter. Når episoden er ferdig legger jeg også ut videoblogg på bloggen min, så følg med. Dette blir gøy!

Håper alle får en fin dag.

- Soph

Paradise hotel UTEN MEG og videoblogg!

 Hei alle sammen!

Der var jeg ute av Paradise hotel 2017, desverre.

Jeg sitter igjenn med sykt mange gode minner og venner for livet. Det har vært en opplevelse for livet å bli med på dette og jeg har lært mye om meg selv på vegen. I tilegg til det har jeg fått et stort innblikk i hvordan det egentlig er å lage tv og det er mye mer komplisert enn det folk tror og ikke minst veldig tidskrevende.

Jeg har bare blitt behandlet godt av de rundt meg og jeg bærer ikke " gnag" til noe som har blitt sagt eller gjort. Dette er ett spill og sånn er det. Jeg går ut med hode hevet og jeg kan virkelig stå for alt jeg har sagt og gjort inne på hotellet. Bedre blir det ikke.

Tusen takk til alle som har heiet på meg, det setter jeg veldig pris på. Oppi det hele så er jeg egentlig stolt.

Så husk.... vi ses plutselig!

 

Her er min første videoblogg, enjoy! ( Dårlig lyd i starter, blir bedre neste gang)


 

 


 

 

 

- Soph.

Jeg blir ikke påvirket

 Hei alle sammen!

Som jeg skrev tidligere i dag har jeg vært å  hjulpet noen elever med en mediaoppgåve. Oppgåven handlet mye om media sin påvirkning på oss mennesker, men kanskje mest på hvordan det påvirker den yngre genrasjonen av oss.


 

De spørte meg spørsmål som:

Blir du påvirket av andre personer i media?

- Ja og nei. Man blir nok påvirket mer enn man egentlig tror selv, store deler av hverdagen våres i dag er basert på sosiale media. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å bestemme hvor mye av det  som er og står i media man vil ta innover seg. Jeg som person vet værtfall att jeg blir veldig påvirket av klær,mote og musikk, men når det kommer til kropp og kroppspress blir jeg ikke påvirket. Heldigvis.

Hvordan følest det at du som person har en viss påvirkningkraft på sosiale mediaer?

Jeg vet jo att det er en god del som leser bloggen min, følger meg på instagram og på andre apper. Jeg vet også att mange av mine følgere er mye yngre enn meg så jeg vil gjerne gå frem som ett godt forbilde for de selvfølgelig. Jeg prøver å vær så ekte som mulig på min blogg og gjennom mine profiler, jeg vil aller helst være mest mulig usensuert og minst mulig overfladisk, når det egentlig er sånn som jeg er i virkeligheten og.

 Hvordan er det å være eller bli ett forbilde for så mange?

Jeg håper att de som leser bloggen min får ett postivit inntrykk over att man ikke alltid trenger å vær det " perfect pitcure" for å overleve i sosiale mediar. Jeg føler att veldig mange utleverer seg selv mye annerledes enn det de er og hvordan hverdagen deres er, det synest jeg blir veldig feil.Har man en kjip dag, så skriver værtfall jeg att jeg har en kjip dag. Livet mitt er ikke en dans på roser for å si det sånn.

Hvordan er det å se seg selv i overalt i sosiale mediar, går det inn på deg?

Det er  en veldig spesiell følelse att så mange kommenterer og liker bildene mine, jeg blir selvfølgelig veldig gla og stolt over alle de fine kommentarene jeg får, men det er også veldig rart å lese f.eks att folk hater meg når jeg aldri har møtt de. Men sånn er det i dette gamet og det må man bare leve med. Jeg elsker det jeg driver med akkuratt nå!

Ps. Jeg kommer med videoblogg etter kveldens episode, følg med!

- Soph

 

 

"

 

IKKE HJERTE TIL Å SI NEI

Hei alle sammen:)


FILA t-skjorten er fra JUNKYARD og den finner du HER og Capsen HER (sponset)

Akkuratt nå står jeg faktisk å venter på bussen inn til byen. I dag snør det i Bergen eller sludder kan man vell si. Jeg fikk en hyggelig mail fra noen skoleelever som lurte på om jeg kunne hjelpe de med en mediaoppgåve og det kan jeg selvfølgelig!

De spurte så fint og akkuratt det har jeg ikke hjerte til å si nei til. Så nå skal jeg inn til byen å hjelpe de før jeg skal møte ei vennine på kafé for å spise frokost! I kveld blir det spenning på Paradise hotel! Jeg kommer med ett innlegg om det litt senere i dag, gled dere!

-Soph

DÅRLIGE RUTINER

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag hittil.

Er dere spent på kveldens episode? Jeg vet og tror at denne episoden blir veldig gøy å følge med på. I dag har jeg stresset rundt som vanlig og vært på en del møter. Jeg har stresset så mye at frokosten min spiser jeg nå, for å vær ærlig så slengte jeg en grandis i ovnen, healty lifestyle it is. Jeg må skjerpe meg på den fronten der for å si det sann. Siden jeg dro på Paradise hotel tidlig i Januar har jeg gått ned 9 kg, hvor sykt er det? Mest sannsynlig på grunn av stress og dårlige rutiner. Men men, sånn er det!

I tillegg til var jeg nettopp innom posten å hentet pakken min fra Junkyard og jeg er så fornøyd med klærne,skoene og capsene jeg har fått.

Her slenger med ett par bilder.

(Sponset)


Digget denne rosa Hoodien, kjøp den HER


Kjørte på med Rosa sko også:) Kjøp de HER


Capsen finner du HER og jakken HER

 

 

Ha en fin kveld

- Soph

TIDENES BITCH

Hei alle sammen!
 

Gårsdagens episode har jeg hatt lenge i tankene! Jeg følte virkelig at jeg var i sentrum av denne dagen inne på hotellet og det ble jeg forsåvidt i episoden og. Mye drama i frykt for å ryke og mye drama rundt flasketuten peker på. Når man først er inne på hotellet så er alt man har lyst til å faktisk være der, hjernen går på høygir konstant og man tenker alltid det værste. Følelsene blir forsterket rett og slett.

Jeg er en jente som ikke redd for å si akkuratt hva jeg mener om ting og er det noe jeg er uenig i så har ikke jeg noe problem med å stå opp for meg selv foran 100 personer om det er det, jeg er sta som ett beist. Dette kan fort skremme andre jenter, sånn har det alltid vært. Noen jenter syntes fort at det kan bli en dose for mye attitude, mens noen jenter selvfølgelig digger at man står på sitt. Grunnen til at jeg nevner jenter og ikke gutter nå, er fordi at alle reaksjonene jeg fikk etter gårsdagens episode er fra jenter.  Postivt og negativt, som forventet.

" Du er tidenes bitch, hater deg"

" Endelig en jente med ben i nesa "

Akkuratt dette er ikke ukjent for meg i hverdagslivet heller om jeg skal være ærlig, men selvfølgelig så er Paradise hotel ett spill og det er ikke hverdagen min, Noe folk fort kan glemme. Jeg er 24 år og er ikke særlig fan av flasketuten peker på, men ellers er jeg en veldig hyggelig jente. Så vet dere det.

- Soph

 

Hva tenker du med!?

Mandag og det betyr ny uke på Paradise hotel! 

Jeg skal innrømme at jeg får litt angst av dagens episode! For ett drama! I kveldens episode er jeg vell ikke akkuratt den blideste kan man si. Så i dag er det krangling og kjæfting på menyen.. bon appetitt!  Alikavell så sitter vi Paradise deltakere og ler av alt som blir sagt og gjort. Det er så vanvittig komisk å se på alt nå i ettertid.
  Er det en ting jeg virkelig angrer på der inne så var det att jeg aldri ordnet meg! Jeg føler jeg går rundt som en dass på hver episode, det vet jeg att flere av delktakerene føler om seg selv og, så jeg er vell ikke alene om det. . Første tiden så tenker man over alle kamerane som er tilstede, men etter en stund glemmer du de og alt blir bare naturlig. Man går ikke rundt med sminke konstant og valget av klær blir etterhvert litt mer avslappet. Det er vell sånn alle realitykonsepter stortsett er.

I dag har jeg fått mye spørsmål på snapchat,instagram og på bloggen. Jeg har valgt ut en del spørsmål jeg svarer på her :

Hvorfor meldte du deg på Paradise hotel?

- Jeg meldte meg på for morro skyld og fordi  jeg hater å leve ett A4 liv.

Hva synest du om Aleksander?

Aleksander er er kjempe snill og skjønn gutt, men nei jeg har aldri vært innterisert i Aleksander, han er alt for ung for meg.

Hvilken person er du på Paradise hotel?

Jeg er vell den jenten som alltid sier rett ut hva jeg mener og føler om ting. Noen kan nok tolke meg som bitchy, men heller det enn en nikkedukke.

Hva er det gøyeste med å være med på Paradise hotel?

Hele opplevelsen til sammen.

Kan du beskrive din drømmemann?

 Høy, mørk, brune øyner, tattoveringer og ett fint smil. Jeg liker menn som er laidback, lojal, morsom og spontan.

Hvem liker du best av jentene på hotellet?

De jentene jeg liker best på hotellet er Rebecca og Martine J.

Har du hatt sex på hotellet?

Dere får vente å se..

 

Ha en fin kveld alle sammen!

- Soph <3

 

 

 

 

 

 

PORNOFILM

Heihei alle sammen! 

 Det er Mandag og det betyr ny uke, nye muligheter!

I dag våknet jeg til fult av mailer, meldinger og telefoner. Nå fortiden strømmer det på med tilbud om alt mulig! Jeg får mailer av mennesker som vil kjøpe undertøyet mitt og mailer om jeg vil stille i pornofilm. Helt alvorlig? Hva feiler det folk? Jaja, det er vell sånn det er. Jeg bruker værtfall ikke min energi på å svare de, og undertøyet mitt vil jeg gjerne beholde for meg selv. Så vet dere det.

Utenom det, er folk veldig hyggelige fortiden.

I dag tenkte jeg å høre med dere om dere har noen ønsker når det gjelder bloggen min. Om det er noe dere savner som f.eks videoblogg og spørrerunde. Jeg tar gledelig i mot tips og ideer fra dere.

Nå skal jeg inn til byen på ett møte, jeg er allerede sent ute.. Som vanlig.

Blogges litt senere <3

- Soph

TUSEN TAKK


 

wow! Jeg er helt overveldet over all responsen jeg har fått på det innlegget jeg delte tidligere i dag, tusen takk alle sammen!

Jeg har aldri delt noe så personlig før, egentlig så hater jeg å dele såpass personlige ting. Jeg har alltid vært en jente som aldri sier hvordan jeg egentlig har det, så dette var veldig nytt for meg. Fra nå av skal jeg bli mye mer personlig på bloggen, så dere får bli ordentlig kjent med meg, på ekte.

Jeg tenker at alt som skjer i livet, skjer for en grunn. Denne ulykken her har gjort meg mye sterkere psykisk. Jeg endret veldig syn på kropp og utseende etter denne hendelsen, ikke med engang, men i ettertid.

Jeg har nå siste årene fått ett veldig avslappet forhold til kropp og utseende, man ser ut som man ser ut, take it or leave it.

For meg er ikke det om å gjøre å være den fineste, den diggeste og ha den beste kroppen. Alt jeg vil i livet er egentlig bare å ha det fett, resten tar jeg som en bonus. Jeg elsker å ha det gøy,få gjøre og si det jeg vil, det er mine verdier og mine mål i livet. Så lenge jeg kan og får lov til det er jeg fornøyd. Det burde du også være.

Side2 har nå annonsert meg som Side2 blogger, trykk HER for å lese 18 kjappe med meg:)

Ha en fin Søndag alle sammen!

- Soph <3

 

VÆR FORSIKTIG 

I dag går det rundt en veldig personlig artikkel om meg på nettet og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi det er en viktig sak. Bruk alltid bilbelte og bruk vett i trafikken!


For ett par år tilbake var jeg i en ganske alvorlig bilulykke hjemme på Sunnmøre. Dette preget meg veldig mye i tennårene og i begynnelsen av 20årene, mye mer enn det folk tror.
Det var Lørdag, jeg og vennegjengen min var ute å kjørte. Det endte gale og vi mistet kontroll over bilen. Bilen rullet rundt på hovedveien 4 ganger i stor hastighet før vi landet ned i en grøft.Jeg husker ingenting annet enn at jeg våknet på sykehus omringet av ledninger,nakkestøtte og svekket syn. Jeg hadde vondt i hvert ett ben i kroppen, jeg følte alt pulserte men likevel kjente jeg ingenting. Jeg husker at jeg ikke forsto hva som hadde skjedd annet at jeg hadde vært i en ulykke og at jeg trodde alle mine nærmeste venner ikke overlevde. Blod, skrik, brent gummi og alt det der. traumer!
Heldigvis overlevde alle, englevakt uten tvil.
Tiden etterpå slet jeg innmari meg selvbildet mitt fordi denne ulykken gjorde at jeg så deformert ut i ansiktet,rett og slett.. Værtfall så følte jeg det slik. Jeg følte meg så stygg og annerledes og jeg tenkte hver dag at jeg aldri kom til å se fin ut igjen i hele mitt liv.
Jeg sto opp hver morgen og egentlig hatet meg selv fordi jeg var stygg. Hver gang jeg skulle ta ett bilde av meg selv tok jeg bare bilde av halve ansiktet og det samme om noen tok bilder av meg, jeg måtte alltid bli tatt bilde av fra høgre side. Det var det eneste som funket.
Ansiktet mitt er forsatt veldig annerledes den dag i dag, men langt ifra så gale som det var tidligere.   

Livet er fult av overaskelser og livet kan fort bli snudd på hodet. Det kommer ett innlegg senere ikveld om denne saken. Følg med.

Les resten HER

Soph<3

Lørdag, HVA SKJER?


 

Hei og god Lørdag!

 

I dag er jeg full av energi og klar for å gripe dagen! Det er døds fint vær i bergen og tempraturen er digg.Nå har jeg nettopp stått opp og skal til å lage meg frokost før jeg skal ut å gå tur i solen, herlig start på dagen!

Senere i dag skal jeg ut på byen , jeg har ikke vært ute her på evigheter så det blir gøy å se alle kjente og ukjente igjen. Jeg har vært mye ute i Oslo siste tiden, men helt ærlig så er det mye gøyere uteliv i Bergen. Her er det mye kortere avstander fra sted til sted og jeg liker miljøet i Bergen mye bedre enn i Oslo. Jeg venter på en pakke i posten som jeg håper skal dukke opp i løpet av dagen, Jeg har så lyst å ha på meg det outfitet så jeg krysser fingrene for at pakken kommer frem i tide.

Typisk Lørdag for meg:

1. Sove lenge

2.Spise en ekstra god frokost

3. Byvandring og shopping

4.. Stresse fordi jeg ligger bak tidsskjemaet

5. Krangle med kleskapet og sminkepugen

7. Stresse med å finne ut hvor jeg skal på vors

8. Ta masse selfie`s før jeg går ut døren som jeg aldri blir fornøyd med

9.  Poster ett bilde alikavell

10. Skål

 

-Soph

 

 

 

 

 

 

Du har ikke respekt

Heihei! 

Nå ligger jeg for meg selv i sengen og slapper av som jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle gjøre. Her ligger jeg å leser gjennom alt av negative, men også positive kommentarer om meg overalt på nettet. Jeg lovet meg selv egentlig å aldri gjøre det, men man blir jo litt nysgjerrig på hvilken mennesker det er der ute som sitter å trykker på tastaturet og fyrer løs.

Jeg har kommet over ett par kommentarer på Bloggen om at jeg har mye skrivefeil og at noen av setningene mine er veldig dårlig formulert.Jeg har også lest at jeg ikke har respekt for "yrkestittelen" min.

Jo, det har jeg.

Hele mitt liv har jeg hatt skrive og lese vansker, dysleksi med andre ord. Jeg har ikke bare dysleksi men også Dyskalkuli. Noe som gjør at jeg må bruke ekstra mye krefter hver gang jeg skal skrive noe, så hvis dere sier at jeg ikke legger krefter i arbeidet jeg gjør så tar dere veldig feil.

Hvis dere ruller helt ned på bloggen til mitt aller første innlegg fra Oktober i fjor så kan dere også lese at dette har jeg sagt ifra om for lenge siden.

Jeg vet jeg ikke er verdens beste til å skrive, men jeg vet jeg har mye fornuftig å komme med på bloggen. Mitt mål er aldri å bli verdens flinkeste i grammatikk. mitt mål er å gi leserne mine ett bilde av det jeg skriver om.

Så til dere med dysleksi og andre vansker, dere får i hvert fall min stemme!

- Soph

 

DRITT DAG
heihei og god helg alle sammen!

Som blogger er man avhengig av å alltid måtte prestere, alltid ha noe spennende å blogge om og man må allitd vær innteresant for leserene sine. Men akkurat nå i skrivende stund så skjer det faktisk ingenting, for i dag kjeder jeg meg og jeg er sliten. I dag har jeg faktisk ikke lyst å gjøre noe annet enn å bare ligge i sengen å høre på musikk og forsvinne helt i min egen verden. Alle har vell en sånn dag iblant, kjenner du deg igjen? Det er Fredag og denne Fredagen skal jeg bruke bare på meg selv! Om jeg vil ligge i sengen i hele dag å høre på musikk og ikke snakke med noen,så gjør jeg det. Jeg høres jo nesten deprimert ut på måten jeg skriver her, men vi har alle våre dager. I dag kjører jeg hjemmespa, popcorn og film for meg selv, så kommer jeg sterkere tilbake imorgen.

Mine tips på kjipe og kjedelige dager:

1.Husk at det er lov å kjede seg

2. Bruk tiden på å pleie deg selv, du føler deg bedre.

3. Sett på den beste serien eller filmen du vet om.

4. Menst du ser film så trykk i deg alt du liker av snacks og godteri uten dårlig sammvitighet

5. Sett på favorittmusikken din på fult volum og tenk at du er stjernen i sangen.

6. Gå deg en tur på 20 min med musikk på ørene, frisk luft er digg for kropp og sjel.

7. Gjør noe hjemme som du har hatt lyst til lenge som f.eks å ommublere rommet ditt.

8. Ring en venn

9. Tenk positivt

10.  Sett deg mål for neste dag

 


Har fått meg ny parfyme, er den beste jeg noensinne har hatt. Du finner den HER

 

- Soph

Haha PANELET, jeg elsker dere!


 

Fysøren, jeg elsker Panelet på VGTV! Jeg har alltid fulgt med på de og jeg elsker måten Morten og Vegard legger frem ting og saker på. Så utrolig morsomt! Takk for at dere får meg til å le titt og ofte. Det har jo alltid vært sånn at man skal teste kunnskapene til oss Paradise deltakere, å det gjør de rett i! Det er mye rart som blir sagt under press og alkohol, ellers hadde det jo ikke vært gøy. Jeg tar værfall dette her med ett smil og det tror jeg de fleste andre gjør og. HUMOR TIL FOLKET FOR Å SI DET SÅNN! TAKK!  Denne episoden kan dere se HER

Soph<3

DÅRLIG SAMVITTIGHET

Heihei alle sammen!
 

Denne uken her har vært helt syk, det har skjedd så utrolig mye. Jeg har blitt side2 blogger, jeg er på tv hver dag og det er mye nytt å forholde seg til.Men jeg har også kjent litt på dårlig sammvitighet denne uken fordi jeg føler att jeg ikke rekker å svare alle som skriver til meg, så jeg vil  bare si att det ikke er meningen, men det er desverre slik att man ikke alltid rekker rundt. Jeg skal svare hver enkelt så fort jeg har tid, så vet dere det.

Det er deilig å vær tilbake i Bergen igjenn selv om regnet bøtter ned, men det er vi vant til her på Vestlandet.

I dag har jeg vandret rundt i sentrum, shoppet litt, vært innom Lashbar å fikset vipper og bryn og sist men ikke minst innom tattovøren min i Bergen. Neste uke skal jeg ha ny tattovering så i dag var jeg innom for å planlegge den. Det er en stor tattovering som jeg har tenkt på en god stund nå, så nå gjør jeg det! Endelig! Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha, i mellomtiden får dere bare vente i spenning til neste uke.

Jeg elsker lashbar! De er sinnsykt dyktige på vippeextension og bryn. Jeg har gått til de i snart ett år nå og er alltid like fornøyd. Jeg har hatt vippeextension før og hadde det fast i 1 år. Desverre så begynte jeg å reagere på limet man bruker og jeg fikk en voldsom reaksjon i hele ansiktet, noe som gjør att jeg ikke kan ha det lengre. Men hva gjør vell det når man kan ta vippeløft? Det ser veldig naturlig ut og varer lengre enn vippeextension. Vil du vite mer så besøk www.lashbar.no. 

 

            - Sophie

 

For å si det sånn! 

Da var jeg og koffertene mine tilbake i Bergen Jeg er konstant på reisefot, så når jeg sier att jeg er en eventyrlysten jente så mener jeg det.Det har dere vell også kanskje allerede forstått. Nå er jeg hos en kompis av meg og slapper av helt alene, han er ikke her for øyeblikket og det gjør meg heller ingenting. Jeg har hatt folk rundt meg konstant siden Fredag og forsåvidt  hele den siste tiden og. Så litt alenetid oppi det hele har jeg nok bare godt av.

Nå ligger jeg bare å venter på att Paradise skal begynne for på denne episoden her mener jeg  att det er mye gøy som skjer. Jeg prøver å tenke tilbake på alt som ble sagt og gjort denne dagen men det går litt i surr, det gjør det. Så det blir like spennde for meg som for dere.

I mårgen har jeg en god del planer og ting jeg må ordne i byen, men jeg skal holde dere oppdatert så godt jeg kan. I tilegg til det kan dere spørre om ting i kommentarfeltet på innlegene jeg poster så svarer jeg så fort jeg kan her på bloggen, så om du lurer på noe er dere bare å fyre løs for å si det sånn!

- Sophie

FOR en uke!!


 

HeiHei! For noen dager! Jeg kom til Oslo Fredags morgen forrige uke og det føles ut som jeg bare har blunket og nå det plutselig Onsdag! Dagene går i ett sett fortiden og det er mye som skjer fra alle kanter! Premierefesten som var på Mandag var veldig vellykket, selv om dagsformen fortsatt er noe redusert enda. I dag er 3 episode av Paradise hotel på TV og jeg kjenner på kroppen at jeg ikke har like høy puls som jeg hadde på første episode, det blir en liten vanesak dette her.

Hva skjer på Onsdager på Paradise? Jo Pandorras eske og utflukt! Denne episoden her er det mye spennende som skjer så det er bare å følge med. I dag skal jeg hjem til Bergen igjen for å slappe av, føler livet er litt mer hektisk her enn i Bergen akkurat nå, men før det skal jeg ut å spise lunsj med noen venner. Jeg har fått mange spørsmål om outfitet jeg brukte under premierefesten så det finner du her :

 

Jumpsuiten finner du HER / Choker HER

 Soph<3

DET VAR FAEN PÅ TIDE

  

 

Endelig kan jeg fortelle dere att jeg har blitt Side2 blogger! Jeg er KJEMPE gla for dette sammarbeidet og jeg ser virkelig frem til å skrive mye, mer og oftere til  dere på bloggen. Jeg føler meg veldig heldig akkuratt nå.

Det har vært en berg og dalbane å komme meg hit jeg er i dag. Du veit når du blir skutt ut i 90 km/t og du gruer deg helt sykt til du blir kasta frem og tilbake i noe du ikke har kontroll over i det hele tatt, men nå begynner endelig brikkene å falle på plass.Akkuratt i dette øyeblikket her er jeg drit stolt! Jeg er veldig gla for att dere har fulgt meg på bloggen og tatt meg hit jeg er nå.Jeg håper dere forsetter.

Så nå var det faen på tide at jeg fikk min egen kanal. Takk SiDE2!

- Sophie

For en syk kveld!

God morgen!

Nå har jeg nettopp våknet, eller jeg har vell egentlig ikke sovet. Festen varte lenge i går og det er så mye som skjer overalt nå att det er vanskelig å prioritere å såve fremfor alt annet.

Premierefesten i går tok helt av, alle var i godt humør og det var topp stemning!

Det var en utrolig merkelig og gøy følelse å endelig få se første episode! Under hele episoden så tenkte værtfall jeg att det kun var oss i lokalet som såg på, man greier ikke å forstå att det faktisk er en halv million i tillegg.

Det er så sinnsykt mange personligheter sammen på ett hotell! Og hva skjer når såppas forskjellige mennesker havner på ett sted? Jo fest, drama,inntriger,romantikk og sex? Følg med ikveld.

Ha en fin dag!

-Sophie

Turn down for what

Mandag og premierefest! 

Da var endelig dagen kommet og ikveld er det premiere på årets sesong av Paradise hotel kl 22:30 på tv3. Er dere spent?

Denne dagen her er det mye som skjer for oss deltakere! Presse, møter, foto, styling, fest og morro. Premierefesten for oss holder til på Stratos der vi ser første episode på storskjerm.Det blir nok en lang kveld med mye inntrykk og tanker,  for det er mye følelser som er i sving i dag. Dette blir den siste dagen i mitt gamle liv og den første dagen i mitt nye!

Akkuratt nå ligger jeg i sengen å tenker over alle ting som har blitt sagt og gjort inne på hotellet, noe gruer man seg til og noe gleder man seg til å se, sånn er det med de fleste.

Dette blir tidenes sesong av Paradise hotel og  dere kan bare finne frem poppcornet å sette dere godt til rette i sofaen.

Nå skal jeg løpe hit og dit som en tulling for å få alt på stell til kvelden kommer.

Vi snakkes senere.

- Sophie

 

 

Oslohelg

God morgen!


 

Formen er endelig på topp igjenn! Jeg stresset sånn med at jeg skulle ligge syk på premierefesten på Mandag, men ingfær kurerer alt!

I går kveld slappet jeg av på hotellet sammen med Rebecca , vi har så mye å snakke om så det ble en sen kveld. Det er sykt rart at dere som skal se Paradise Hotel ikke vet noe om denne sesongen mens vi vet alt, man har lyst å fortelle alt som skjer , men her er det bare å klappe igjenn til spenning for dere.  Som jeg nevnte i mitt siste innlegg skulle jeg i ett møte i Oslo i går, og det ble meget vellykket! Følg med på bloggen så får dere snart vite hva som skjer, dette blir så bra!

Nå har jeg og Rebecca nettopp vært å spist en deilig hotell frokost. viktig med en bra start på dagen for denne dagen her blir lang og det er mye som skal gjøres av forbredelser til uken som kommer. Vi har så mye gøy i vente, det har dere også for å si det sånn!

Nå skal vi ut i solen å gjøre ett par ærender, så vi snakkes senere i dag.

 

- Sophie <3

 

 

 

STILLE FØR STORMEN

 


Jakken finner du HER / Skoene HER

God kveld!

Denne uken har bare flydd avgårde.. Nå har jeg pakket og er klar for Oslo igjen i mårgen tidlig! Hit og dit, frem og tilbake.Jeg skal i ett møte kl 12 og  jeg er så spent på hva som skjer videre etter møtet, er dere? I helgen skal jeg slappe av på hotell og lade opp til uken som kommer for på Mandag er det premierefest av årets sesong av Paradise hotel og det kommer til å bli fullstendig kaos.

Jeg greier ikke å forstå at jeg faktisk er med, det er så surrealistisk. Det føles ut som jeg har vært på ferie med en vennegjeng og nå skal hele Norges befolkning se hva vi har gjort på ferien vår, på godt og vondt. Merkelig følelse. Man ser på Paradise hotel med ett helt annet syn etter man har blitt med selv og  nå forstår jeg virkelig hva de mener med den såkalte " boblen" man lever i. Man har ikke tlf, ikke tv, ikke noe form for sosiale medier men kun hverandre, og da blir man mye fortere knyttet til hverandre enn det man ellers hadde blitt i hverdagen. Man greier ikke helt å forstå det før man er i situasjonen selv.

I det ene sekundet  gleder jeg meg til det begynner og i det andre sekundet har jeg bare en stor klump i magen. Latterkrampe og angst om hverandre kan man vell si. Heldigvis har jeg sett trynet mitt på tv før, så jeg begynner selv å føle at det er greit selv om man alltid analyserer seg selv til 1000 og bare har lyst å trykke en pute foran øynene for å unngå å se av og til, haha! Men til syvende og sist er det vell sånn jeg er og ser ut, take it or leave it.

Jeg føler selv at det ikke akkurat er en stor overraskelse at jeg er med på Paradise hotel, de som kjenner meg har vell allerede kunne forutsett at det  kom til skje for allerede mange sesonger siden, de første meldingene jeg fikk etter jeg ble publisert :  " JEG HAR VENTET LENGE PÅ DENNE DAGEN HER".

Det blir spennende å se hvordan man blir fremstilt og hvilket syn folk har på deg etterpå, for tv er tv. Uansett hva dette bringer meg på godt og vondt så er jeg sikker på att det kommer noe godt ut av det, om ikke så er jeg en lærdom rikere

Soph<<3

BLÅTT HÅR


har ikke brukt denne jakken på evigheter, har ligget langt inni skapet, men plutselig falt den i smak igjen. Vanskelig å finne samme type jakke men lignende finner du HER

 

Heihei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, jeg prøvde virkelig å plassere fingrene mine på tastaturet men lå langflat med influensa og bare det å gå å hente seg ett glass vann var tidenes tiltak. En ting er sikkert og det er at man skal være gla så lenge man er frisk, sånn tenker jeg hver gang " jeg skulle satt mer pris på livet når jeg var frisk" haha, det er vell fler som kjenner seg igjenn? merkelig hvor mye en tett nese kan ha å si.
Uken i Bergen har vell vært hipp som hap, en smule travelt men det kan jeg skylde meg selv! Nå har jeg nettopp vært hos frisøren min, AdamogEva I Bergen og farget og klippet håret til Premieren av Paradise hotel førstkommende Mandag 22:30! Jeg både gruer og gleder meg, gjør nok de fleste av deltakerene. Vist det er noe dere lurer på så spør i kommentarfeltet så svarer jeg på det jeg kan svare på i neste innlegg?

 

Litt blåfarge i:)


Sånn ble resultatet:) Veldig fornøyd

 


Litt produkter jeg fikk med fra ADAM&EVA. 

Soph<3

OVERRASKELSE I VENTE


 

Hei og God morgen!

wow ,så deilig å vær tilbake i Bergen, favoritt byen min uten tvil.  For å vær ærlig så har jeg nettopp våknet, døgnrytmen min er

helt ute å kjøre etter Mexico,hodet et proppet fult av tanker om ting jeg skal og må gjøre. Akkuratt nå svarer jeg på fult av mailer som har tikket inn siden vi ble publisert av tv3! Om kort tid så har jeg en overraskelse for dere ! Jeg er så gla!!!!

Nå skal jeg ut å spise med noen kompiser av meg i byen og nyte det fine men jævlig kalde været.

Som sagt bor jeg ingen steder nå, så. I dag skal jeg på ett par visninger på leiligheter/ rom, så jeg værtfall

finner en midlertidig plass å bo. Om du vet om noe så rop ut!

Ha en fiiiin dag.

 

-Sophie

KAOS


Lignende outfit finner du HER     (annonse)

Pakket og klar for å reise hjem til Bergen ❤️ Jeg skal vær ærlig å si at livet mitt er litt kaotisk fortiden, føler jeg sitter på en Berg og dalbane, noe er gøy og noe er skrekk og gru. Jeg har mye gøy i vente og det er mye som skjer fortiden, det som er mindre gøy er at jeg akkurat nå ikke bor noe som helst steder og at jeg lever i 2 kofferter som jeg drasser med meg hit og dit, slitsomt? Ja Som faen. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil ende opp, men det står mellom Oslo eller Bergen. Det er vell derfor jeg er i den situasjonen som jeg er i nå, meg i ett nøtteskall! Jeg har vell egentlig aldri hatt ting 100% på stell, ærlig sak det. Jeg er en uforutsigbar sjel med andre ord. Men det ordner seg alltid for snille jenter og Sophie.

Soph <3

 

FLAUT PÅ DRAKE KONSERT


 

For en syk helg! Alt for mye gøy. lørdag var jeg ute på NOX med resten av gjengen fra PH, det tok helt av kan man vell si mildt.. Det ble nok litt for mye innabords på noen av oss...... jepp, men gøy var det! Søndag våknet jeg med skallebank og altfor lite søvn, jeg tenkte først at jeg aldri kom til å komme meg avgårde på Drake konserten, men jeg hater å gå glipp av alt som er morro så det var vell aldri ett alternativ å ligge i sengen heller. Før konserten møtte jeg vennene mine fra Bergen som jeg ikke har sett på en stund, smågal gjeng kan man si. Drakk litt vin på hotellet og dro til Telenor Arena. Vi presset oss gjennom folkemengden for å få sett mest mulig av han. Plutselig ser vi at vi står blant det kongelige folk, Mette Marit.. trodde vi. Vi snakket og tok bilder, en stund ut i samtalen gjekk det opp for oss at det ikke var Mette Marit men faktisk Martha Louise, Fyfaen jeg ble så flau! Hvor forbanna sykt og flaut er det å kunne ta så feil, hvordan går det Ann..

Legger med noen bilder fra kvelden:)


 

 
Screenshot fra en snap jeg tok av Martha Louise haha.

Sophie<3
 

LØRDAG, MIN FAVORITT <3Lash Bar Oslo
 

Løøørdag! I dag er jeg sliten, men ut det skal vi. Har nettopp vært innom Lash bar i Oslo som jeg er sponset av og fått fikset brynene mine som har grodd til alle kanter siste ukene, haha! ( forsov meg til å med til timen kl 13:00) Nå er jeg ute å shopper kveldens outfit før det blir middag og ut på byen senere. Ikveld skal en god del fra årets Paradise sesong ut på Nox, det blir gøy å se folk igjen! Denne dagen blir amazing! god helg alle sammen ❤️ 

 

Her er kjolen jeg kjøpte i dag:) Jeg kjøper mesteparten av mine kjoler på kouture, Desverre har ikke de klær på Nelly, men om du vil ha lignende så trykk her <3

 -Savner sol og varme 

Sophie <3

CASH ME OUSSIDE HOWBOW DAH

 

Hei:) Ja jeg er med i årets sesong av paradise hotel :) jeg er så takknemlig for å bli med på dette syke eventyret, 7000 personer har søkt i år og jeg er veldig glad for at jeg har blitt valgt ut av så mange. Jeg gleder meg til 13 Mars for da er det PREMIERE! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått mye hets i kommentarfeltene,på meldinger,det har ringt telefoner og jeg har fått mye hat om hva som allerede står om meg i media. Så her er en ting jeg vil si dere.

Man vet godt selv at nå man er med på ett realityprogram så vil folk alltid ha en mening om deg, om hva du gjør, hva du sier  og hvordan du ser ut til en hver tid. Dette er de fleste forbredt på i det de skriver under på kontrakten. Om det er paradise hotel ,farmen eller robinson. Selvfølgelig er det en psykisk belasting å lese stygge kommentarer om seg selv på nettet, heldigvis har jeg en såppas sterk psyke at jeg på en eller annen måte takler dette veldig fint. Det er ikke meg det er synd i, jeg synest ikke synd på meg selv,jeg synest synd på deg som sitter å skriver dette. Vet du hvorfor? Det er fordi DU er usikker på deg selv, du er ikke gla i ditt eget utseende, du er ikke tilfreds med livet du selv lever og du har bare ikke forstått at det å skrive uverdige kommentarer om andre på nett er usaklig,unødvendig og forkastelig. Du har rett og slett bare ikke skjønt den biten. Jeg kan komme med ett eksempel. 
" Du er en jævla hore"     OK, greit. Men hva får DU ut av å skrive det? kan du nemne 5 postive ting du får ut av å skrive det? Send meg gjerne en mail med punktene. For jeg er virkelig nyrskjerrig på det.
Hva med å bare droppe den ene kommentaren? 5 postive ting du får ut av det?
- Du beviser for deg selv og andre at du har det bra med deg selv.
- Det viser at du har hatt en god oppdragelse
- Det viser at du har omsorg for andre personer
- Det viser at du er mot mobbing og trakkasering.
- Det viser rett og slett at du er en bra person med ett stort hjerte.
Selvfølgelig må vi får si meningen våres, men vær så snill å værtfall vær saklig når du først er igang med å trykke på tastaturet, det er alt jeg ber om. Selv tar jeg avstand fra å skrive kommentarer som kan såre, gå innpå eller ødelegge en person og jeg har det veldig fint med meg selv. Kanskje du også skal prøve? 

 

Alle kjolene er fra Kouture, men lignende finner du HER    (annonse)
 

Sophie<3

20 FUNFACTS OM MEG


Ganske lik caps finner du HER (annonse)

- Jeg er natulig blond

-  Jeg har spilt Klarinett

- Når jeg var liten ville jeg bli poppstjerne

-   Jeg stoppet en stor bil på en motorveg i Mexico full av bevepnet Mexicansk militær for å spørre etter venninen min jeg ikke fant.

-Jeg får på meg str 33 i sko og ender ofte opp med å måtte kjøpe sko på barneavdelingen.

- Jeg har aldri møtt noen på min alder som har mindre hender enn meg

- Jeg har brukket nesen to ganger

-  Jeg HATER fisk

-  Jeg har hatt percing i brynet. HAHAHAHA

-  Jeg har verdens styggeste håndskrift

-  Jeg har vært elevrådsleder,men samtidig terrorsjef i russetiden

- Det sykeste jeg har sett er Pyramidene i Cairo i Egypt, må oppleves.

- Jeg HATER trance.

- Alltid vært mer med gutter enn jenter

- Jeg har AAAALDRI bestått en eneste test i matte

- Jeg har bodd i 4 forskjellige byer

- Jeg har nesten aldri samme frisyre i mer enn to uker

- Jeg er avhengi av leppestick

-  Jeg skulle hatt klippekort på legevakten....

- Har aldri lest en bok. 

Sophie<3
 

Mine Tatoveringer

 

Heihei :)

 
Jeg ser det er en god del i kommentarfeltene som lurer på om jeg kan skrive ett innlegg om tattoveringene jeg har, om de betyr noe eller om jeg bare har tatt de fordi jeg synest de er fine. Noen betyr veldig mye, andre betyr lite eller ingenting.


Løven på ryggen: Mange tror nok jeg har løven på ryggen på grunn av stjernetegnet " løven", det stemmer nok ikke, jeg har " vekten" som mitt stjernetegn. Grunnen til at jeg har en løve på ryggen er utifra ting og situasjoner  jeg har opplveld tidligere i livet,som jeg mest sannsynlig kommer til å skrive om senere på bloggen. Løvehode betyr beskyttelse,overlevelse og styrke.


Colibri ute av burdet på armen:  Dette er ett symbol for frihet , og frihet skal man ikke ta for gitt. Jeg har alltid gjort det jeg har hatt lyst til og ønsket, jeg er gla for at vi har den muligheten her i Norge, det er det ikke alle som har. Jeg elsker å reise, oppleve nye ting og går egentlig dit vinden tar meg. Jeg liker å føle meg fri. Kolibri betyr også  Glede, skjønnhet, harmoni og nytelse.


Ørnevinge på underarmen : En ørn symboliserer først og fremst makt, menst løven blir regnet som dyrenes konge, er ørnen himmelens hersker, og den har i årtusener symbolisert styrke, mot og udødelighet. men når det er sagt er nok denne tattoveringen bare tilfeldighet fordi jeg vile og følte det passet med resten av armen.


"Henna" tattovering på armen:  For meg er denne tatoveringen mer for inspirasjonen sin skyld, den betyr lite for meg, men jeg elsker den! "henna-tatto" er en slags kroppskunst som har eksistert fra langt tilbake i tid, rundt 5000 år. For mange er dette ett symbol på " livets  kamp" ekteskap,religion og glede.


Minimalistisk dame på låret : Denne betyr virkelig ingenting,jeg bare synest den er fet. En minimalistisk tatovering av en dame som røyker, kanskje litt 60talls inspirert, kanskje litt på kanten, kanskje litt " samma faen det"


Kinesiske tegn i nakken:  Jeg har tre kinesiske tegn i nakken. Det er den første tatoveringen jeg tok når jeg var 14. " lev livet". Den er meget lite synlig og jeg glemmer ofte att jeg har den der.Noe mer har jeg ikke å si om den egentlig.


Naken engel med vinger på magen/ribbena: Bare fordi jeg ville ha den egentlig.


Den kleineste tatoveringen noensinne: JODA, selvfølgelig har jeg er skikkelig jævlig tattovering, heldigvis var jeg klok nok i fylla til å værtfall greie å plassere den lengst mulig ned på helen så værtfall minst mulig kan se den. Jeg vet faktisk ikke hva det er tattovering av. Jeg og bestevenninen min bestilte envegs bilett til "korfu", en øy i hellas.. Biletten hjem tenkte vi å fikse undervegs. Så vi endte opp i en liten by som heter" Cavos", og der endte vi faktisk opp. Vi var tydeligvis de første norske som hadde vært der " what the fuck are you guys doing here?" Det skjønte ikke vi heller etter at vi hadde havnet midt opp i " fylleparadiset" til Britene, så vi ble jo med på festen vi. Det var tydligvis en eller annen syk realityserie også som ble spilt inn der, heldigvis hold vi oss unna kamerane( ikke hørt eller sett noe)  Men sann alt i alt tapte vi ett veddemål og måtte tattovere oss, det endte også med ett par turer på sykehus,minimalt med søvn og en veldig dyr flybilett hjem til Norge, men brun det ble vi.

 

 
Sko finner du HER / Lignende bukse HER / Caps HER / T-skjorte på ZARA

annonse
 


- Sophie

Nytt Kapittel

 

Denne jakken kan du finne lignende av HER Og lignende bukse HER  (annonse)


Heihei:)
Yey, nytt kapittel! Har flyttet ut av leiligheten min i Bergen å tenkte først å finne meg en ny leilighet i nærheten:) Istedenfor tar jeg turen til Stockholm til en vennine for å bo hos henne en periode til jeg finner meg jobb og leilighet der selv. Deilig med litt forandring og prøve ut noe nytt.Jeg er en person som blir fort lei av å vær på samme sted over lengre tid så hvorfor ikke:) Blir spennende å se hvordan livet i Stockholm blir! Noen som har noen tips og kjenner byen godt?

Sophie <3

God jul fra megFoto:Instagram : Repvik Photography

 

Yes, så har jeg ikke skrevet noe på lenge, har faktisk ikke orket, ingen unnskyldinger. Så sånn er det.
Whatever.
Så var det plutselig jul og snart ett nytt år igjenn! 2016 har bare flydd avgårde, ett blunk og snart er 2016 bare historie.


Julen skal være en fin tid, en tid man deler med familie og de nærmeste. En tid der man setter ekstra pris på de man har rundt seg.
For oss som er heldig feirest julen med hauevis av gaver, penger, mat og drikke menst  " Deilig er jorden" spilles på radioen, i hjemmet, i gatene og i kirken.
 For noen er julen en tid uten gaver, penger,mat og drikke. Julesanger som " Deilig er jorden" er byttet ut med bomber, barnegråt, sult og sorg.


Det er så store kontraster at det er vanskelig å forstå. Vi har det så godt, det er jo "selvfølgelig" en selvfølge at vi skal ha det sånn.


"Hva ønsker du deg til jul?"
"Penger, sko, gavekort, telefon og sminke.. hmm, søren jeg kommer ikke på noe mer jeg"
"Okei, si ifra vist du kommer på noe da"


Vi har det så godt att somme av oss sliter med å finne noe vi ønsker oss til jul, så menst vi sliter med å finne noe vi ønsker oss så sitter det nok ett lite barn en eller annen plass i verden som ønsker foreldrene, brødrene eller søstrene sine tilbake.


Heldigvis kan man bidra til å gjøre en forskjell, hva man velger å gjøre er opp til hver enkelt. Noen sender penger til organisasjoner, noen dropper å gi hverandre julegaver og heller gir penger og klær til noen som virkelig har bruk for det.
Med å bidra mener jeg selvfølgelig ikke " bare " til mennesker i nød utenfor vårt land, for det finnest hauevis av mennesker som trenger hjelp rundt oss, her og nå, så lenge vi løfter blikket og ser oss selv over skulderen.


Jeg skulle dra å trene og i det jeg var på veg til trening møtte jeg en barnefamilie fra Syria, en barnefamilie som har vært på flukt men som har vært så heldig og havne her, i trygge hender. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvordan livet mitt hadde vært om alt ble revet ut av hendene på meg og jeg måtte flykte og ble plassert i en trygg by som Aleppo om det skulle vært motsatt og om det var tilfellet. Selv om det hadde vært trygt hadde jeg alikavell følt meg forlatt, jeg hadde følt at alt av identitet og kultur bare hadde forsvunnet.


Her i min hjembygd har butikker,iddrettsklubber og privatpersoner gått sammen om å ordne lokale,mat,drikke,gaver og underholding til de som trenger og har behov for det. Enslige, ensomme,flyktninger, eldre og til  personer som trenger det. Alle fortjener en  verdig juleaften uansett hvor man er i verden. Og en ting er sikkert.. vi bor i ett av verdens rikeste land, de fleste av oss har det vi trenger, om ikke mer. Så " litt " kan de fleste bidra med.
God jul <3

- Sophie