Blogg

Kommer jeg inn igjenn på Paradise hotel?!

Hei alle sammen!


SPONS. Du får kjøpt denne body`n fra junkyard  HER

I dag har det hvert mye spørsmål rundt kveldens episode og for de som allerede har sett den så viser de ett par glimt av meg og noen andre deltakere som også har røket ut. Kommer jeg inn igjenn? Kommer de inn igjenn? Hvorfor skulle de ellers vise oss i dagens episode? Dette er noen av de spørsmålene jeg har fått. Jeg kan desverre ikke svare på dette, men dere skal få lov å spekulere på det. Det er to uker igjenn av Paradise hotel, mye kan forsatt skje og vi nærmer oss snart en finale. Spennende sant?

De siste 5 dagene har jeg hvert på jobb på sykehjemmet jeg jobber på her i Bergen. En dag denne uken fortalte de meg på jobb att det stadig ringer folk på avdelingen jeg jobber på for å få tak i meg,jeg må le litt av det. Om du vil ha tak i meg så kontakt meg heller via mail eller sosiale media, når jeg er på jobb på sykehjemmet er jeg på jobb på sykehjemmet og glemmer alt annet, da er ikke jeg i fokus lenger.  Jeg elsker å jobbe med mennesker og ta meg av de gamle og syke, selv om det til tider  også er en krevende jobb. Jeg føler hvertfall att jeg får noe tilbake igjenn for det om jeg kan si det på den måten. Jeg synest det er deilig å kunne kombinere bloggen med jobben på sykehjemmet i tillegg, det følest trygt.  Jeg tror faktisk ikke jeg har fortalt dere att jeg er utdannet hjelpepleier og hudpleier vedsiden av alt annet jeg driver med. Så om du vil ha tips når det kommer til hud og produkter så er det bare å spørre her på bloggen!

Jeg håper alle får en fin dag og kos dere med kvelden episode!

 

- Sophie

 

 

Tok tak i meg, spyttet og skrek.

Hei alle sammen!

 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om akkuratt dette, men jeg har tenkt mye på det de siste to dagene og jeg føler dette er noe folk trenger å høre.

 

I helgen som var på lørdag var jeg ute med noen venner av meg på ricks i Bergen. Stemningen var på topp og både jeg og resten koste oss. Etter en stund bestemte jeg og bestevenninen min Sandra for å gå videre til ett annet sted eller få oss noe å spise. Så vi gikk fra ricks og bort mot ett utested som hete Calibar, men vi kom oss aldri dit. På halveien ble jeg stoppet av to gutter/menn i slutten av tyveårene som spurte " Hei, heter du Sophie, eller Soph?". Jeg svarte jo hyggelig med att " Hei! Ja det er meg ja". Jeg tenkte først att nå vil de snakke om Paradise hotel, eller ta bilde slik som mange andre også spør om ute på byen, men det ville de absolutt ikke. I det jeg sa att det var meg tok han ene fyren tak i jakka mi å dro meg inntil seg og sa ordrett " Du er ett ekkelt ekkelt menneske og den størte taperen jeg vet om". Han fortsatte å holde i meg , kjeftet og spyttet meg i trynet fordi han var sint på meg og dette i menst bestekompisen sto å filmet det hele. Jeg prøvde å skubbe han bort fra meg, men det gikk ikke så bestevenninen min begynte å slå han i ryggen fordi han skulle gi seg. Kompisen til denne fyren sto forsatt på sidelinjen å filmet.. men nå var det flere som sto å filmet uten å gjøre noe som helst. Vi skubbet til de slik telefonen til han som sto å filmet dette falt i bakken. Noe vi ikke har ett snev av dårlig sammvitighet for. Etterhvert kom vi oss unna,menst de forsatt ropte og slengte drit etter meg.

Jeg har tenkt hva som hadde skjedd om jeg var alene når dette skjedde eller om det hele faktisk skjedde i en bakgate senere på kvelden.Jeg kjenner mange i Bergen og det er ikke mange meterene jeg må gå på en lørdagskveld for å møte på noen jeg kjenner, men akkuratt der og da var det bare jeg og Sandra, heldigvis.

Jeg kjenner de ikke, har aldri sett de, har ikke gjort de noe, alikavell var dette noen som hater eller missliker meg sterkt, helt uten grunn. Dette er vell ikke ett ukjent fenomen ellers i verden heller om du ser det fra flere sider og situasjoner. Noen mennesker hater fordi de ikke vet bedre..

- Sophie

VILL KVELD!

Hei alle sammen!

 

Nå ligger jeg på sofaen å ser på hangover, med hangover. Dagen og kvelden i går var perfekt! Først var jeg innom frisøren min AdamogEva for å gjøre meg klar til kvelden så dro jeg videre for å spise lunsj med en vennine i byen. Jeg har ikke sett henne på evigheter så det gikk mye i mimring fra tiden vi bodde sammen i Bergen sentrum for 2 år tilbake,en gøy tid!

Etter å ha vært i sentrum en stund dro jeg hjem for å ordne å gjøre meg klar til etterfesten av Gullruten. Jeg og 2 venniner dro dit sammen og det var ingenting annet enn gøy! Det forsto jeg hvertfall etter å ha sett mystory'n min i det jeg våknet kl 13 i dag.Litt småklining med vegard harm, bilde av meg og Else kåss og ellers andre syke situasjoner. Det er rart hvor mye faenskap man finner på med litt eller veldig mye alkohol i blodet.

Vi festet hele natten og til langt ut på morningen. Jeg kom inn døren hjemme kl 09 og nå ligger jeg her som en zoombie og venter på en deilig pizza fra Peppes på døren. I dag blir det rolig...

 

Ha en fin Lørdag!

- Sophie

Vinneren er....

Hei alle sammen og god morgen! #SPONS

 

Da har jeg trukket en heldig vinner av giveaway'n! Vinneren heter Camilla og har blitt kontaktet via e-post, gratulerer så mye med å vinne hele serien av " CoCO Loco" fra Lee Stafford og VITA! Flere gaver kommer etterhvert så det er bare å følge med!

I tilegg til giveaway'n jeg fikk av VITA fikk jeg også noen fantastiske produkter til meg selv fra Jan Tomas! Jeg elsker spesielt highligheren, den er min favoritt!

 

Nå har jeg netopp våknet å skal til frisøren min AdamogEva i Bergen for å gjøre håret mitt pent til 17 mai, for nå er det ikke lenge igjenn før den store dagen! Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg fikser håret mitt og om hvilket hairextension jeg bruker. Jeg går alltid til AdamogEva i Bergen og jeg bruker hairtalk sitt extension som jeg er ekstremt fornøyd med. Håret er av beste kvalitet og det følest helt naturlig ut. Jeg kommer med en oppdatering på bloggen senere så dere får se hva gøy vi har funnet på i dag! I mellomtiden kan du sjekke ut @Adamogevabergen ,@hairtalk og @hairtalknorway.

 

Håper alle får en kjempe fin dag!

 

- Sophie

 

GIVEAWAY!

Hei alle sammen! # SPONS
 
 
I går fikk jeg pakken min fra VITA.NO som blant annet inneholdt produkter fra Lee Stafford. Jeg har testet ut produktene og er kjempefornøyd med alt sammen.
I den sammenheng vil jeg ha en liten giveaway hvor jeg gir bort min favoritt, CoCo LoCo-serien til en heldig vinner. Dette er en herlig hårpleieserie med duft av kokos - hvor deilig er ikke det nå som sommeren kommer snikendes?
Kokosolje er et naturlig næringsstoff og bidrar med essensielle proteiner som kreves for å nære og reparere hud, negler og skadet hår. Kokos er en av de beste oljene for å virkelig trenge inn i håret og reduserer tap av protein som igjen hindrer skade og gir dypt fukt. Rett og slett en nyttig liten olje som gir fuktighet og næring til ditt hår!
 


Alt om hvert produkt finner du her https://www.vita.no/merker/lee-stafford
 

Du må gjøre følgende for å vinne:
1. Følge VITA på Instagram (@vita_no)
2. Kommentere på dette innlegget med navn og e-post
 
(Vinneren blir kontaktet på fredag)
 
- Sophie

 

HELT ÆRLIG!

Hei alle sammen! 

Nå kom jeg netopp inn dørene etter å ha vært på hyttetur 1 time unna Bergen. Den siste uken har jeg gjort alt annet enn å blogge,instagrammet og jobbet. Jeg føler nesten jeg må unnskylde meg for att jeg ikke har gjort det, men alikavell så orker jeg ikke å ha alt hengendes over meg 24/7. Jeg har hatt en kjempefin uke med venner. Vi har grillet, kost oss i solen og jeg har rett og slett gitt litt faen for å vær ærlig. Jeg har kjent siste tiden att jeg ikke orker alt jaget som har vært de siste månedene så denne uken her har jeg ikke vært så "fornuftig" som jeg burde være når det kommer til sosiale media. Jeg har rett og slett ikke stresset med noe.

Jeg får ofte spørsmål fra stortsett alle jeg møter om hvordan det er å være med i Paradise hotel. Helt ærlig så synest jeg ikke det er så sykt som det ser ut på tv og jeg tenker faktisk ikke over att jeg har vært med på programmet i det jeg sitter å skriver nå. Jeg har egentlig blogget utrolig lite om akkuratt Paradise hotel fordi det  ikke har engasjert meg noe særlig. Jeg har takket nei til alt av tilbud om å dukke opp på russetreff, "rulle" med russen og møte opp på utesteder. Jeg synest det bare er kleint og det må jeg få lov å mene. Jeg bikker snart 25 år og har null innteresse av å bruke min tid på  å sitte på en russebuss, den tid er over om jeg skal si det på den måten.

Litt av grunnen til att jeg også skriver dette er fordi mange synest jeg ikke " tilhører" eller er mye med de andre deltakere ellers og helt ærlig så er jeg ikke det heller. Det har ikke noe med att vi ikke kommer overens som personer, for venner er jeg med alle. Jeg blir bare ikke knyttet til mennesker for en så liten periode i livet mitt, det skal litt mer til. Jeg har veldig lite kontakt med de andre og det gjør meg heller ingenting.

Noen kommer, noen går.

- Sophie

 

 

 

 

ENDELIG

Hei alle sammen! 

I går tok jeg buss fra Sunnmøre og tilbake til Bergen. Jeg hadde tenkt å ta fly, men det måtte jeg revurdere når jeg så att jeg hadde litt for mye ting å ta med meg. Det hadde fort blitt litt for dyrt med 2 kofferter og en bag i overvekt. Grunnen til att jeg hadde med meg så mye er fordi jeg endelig har fått meg ny " crib " i Bergen! Jeg er overlykkelig og kjempe fornøyd akkuratt nå. I tillegg til det drar også været opp humøret i dag. Det er endelig skikkelig vår og sommeren er på vei, deilig!

Som jeg har skrevet tidligere var jeg veldig i tvil om jeg skulle flytte til Oslo eller forsatt bli boende i Bergen. Etter mye frem og tilbake siste månedene har jeg bestemt meg for att det er Bergen jeg vil bo. Jeg har så mye venner her og elsker byen såppas mye att jeg tror jeg hadde havnet tilbake her etter en stund uansett.

I dag har jeg aller mest lyst til å sitte ute i solen å grille,drikke øl og nyte været, men jeg skal prøve å få ting på stell her, hvertfall mest mulig. Jeg mangler seng, kommode, klestativ og litt andre smågreier. Det vil nok gå seg til i løpet av uken!  Jeg er veldig lettet akkuratt nå og jeg kjenner att jeg kan ta ting generelt litt mer med ro nå som jeg har mitt eget sted igjenn.

Her er bilder :

 

Håper alle får en fin dag i solen!

- Sophie

Savner deg

Hei alle sammen!


 

Vet du hva det beste med bunad er? Jeg vet og  det er å ta den av!  Nå kom jeg nettopp inn døren hjemme etter å ha vært i konfirmasjon til lillebroren min. Det har har vært en kjekk  dag med mye god mat og drikke. Mest sannsynlig har det nok vært aller kjekkest for broren min som var storfornøyd og takknemlig for alt han har fått. Han ble veldig fornøyd med dagen sin og det er bra! Så gratulerer med dagen bror! 

Jeg er hjemme på Stranda og skal være her frem til onsdag før jeg reiser hjem til Bergen igjenn. Jeg er på farten hele tiden og jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har reist frem og tilbake fra alle mulige steder siste halvåret. Jeg og kofferten min har hvertfall fått ett nært forhold til hverandre i løpet av de siste månedene.
Akkuratt på denne tiden av året skjer det veldig lite her på Stranda. I tilegg til det er bestevenninen min ute å reiser og akkuratt nå befinner hun seg nok på andre siden av jorden.. som vanlig. Jeg har ikke sett henne på snart ett halvt år og jeg kjenner att når jeg først er hjemme skulle jeg virkelig ønske hun var her!  Vi snakker i ny og ne, men det er ikke alltid like lett med tanke på tidsforskjell og wifi. Når det er sagt så trenger vi ikke å snakke ilag konstant,vi har hverandre uansett. Jeg gleder meg hvertfall mye til å se henne igjenn om ca en måned, vi har mye å å ta igjenn!


 

Håper dere får en fin Søndag!
Blogges senere.

 

- Sophie.

 

 

Tiden flyr

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg ute på byen i Oslo med Rebecca.Det ble en lang natt og det var ikke mange timene jeg lå på puten før jeg måtte opp og pakke for å komme meg avgårde til Gardermoen.

Jeg tok flyet til Ålesund og gikk en tur innom kjøpesenteret på veg hjem. Jeg viste virkelig ikke att så mange ser på Paradise hotel, men det sto folk i kø for å ta bilder med meg, merkelig følelse. Koslig att så mange har fulgt med på meg, det er gøy å se!

Nå er jeg hjemme på Stranda en tur fordi jeg skal i konfirmasjon til lillebroren min i morgen. Oppi hodet mitt er lillebroren min forsatt 10 år og det var i fjor jeg ble konfirmert. Men sånn er det nok ikke.. tiden flyr!

De siste to dagene har gått i ett så nå var det godt å slappe av sammen med en vennine på sofaen. Ja til rolig lørdag!

Håper dere får en fin kveld!

- Sophie

KLEINT

Hei alle sammen!

I går kveld tok jeg nattoget til Oslo fra Bergen. Jeg trodde aldri jeg skulle få sove på toget, men jeg sov nesten igjennom hele natten. Jeg våknet opp til lyden av " Oslo sentralstasjon", tingene mine lå spredt utover og jeg stresset meg ut av toget! Typisk meg om jeg hadde sovet forbi stasjonen jeg skulle av på. Flaks!

Jeg gikk hjem til Martine J som lå å sov, hun hørte ikke att jeg verken ringte eller ringte på så jeg måtte stå utenfor bygningen å rope på henne. Heldigvis hadde hun vinduet åpent og hørte meg. Sykt!

I dag har jeg vært i møte meg vgtv angående noe som kanskje kommer til sommeren , det blir spennende å se om alt går i boks! Etterpå møtte jeg Vegard Harm og vi laget ett innslag på panelet som kommer ut neste uke. Han tok over telefonen min og så på alt som skjulte seg i meldinger,bilder,snapchat,Instagram og tinder! Jeg blir helt svett av å tenke på alt det kleine han fann! Jeg poster på bloggen når dette kommer ut... jeg gruer meg!

Nå sitter jeg hjemme hos Rebecca og slapper av.Vi har lyst å gjøre noe gøy i dag! Så utrolig gøy å se henne igjenn. Har dere tips til hva vi kan gjøre i dag?

Ha en fin dag!

- Sophie

Jeg drar i morgen

Hei alle sammen! 

For en hærlig dag det har vært i Bergen i dag! Jeg har savnet en dag med så fint vær veldig lenge! I dag når jeg våknet og så ut av vinduet bestemte jeg meg for att denne dagen skal jeg nyte ute i solen. 

Jeg dro inn til sentrum og vandret rundt i solen.  
Siden jeg drar til Oslo i mårgen tidlig og videre til Sunnmøre i konfirmasjon på lørdag tenkte jeg att det var lurt å få fikset vippene og brynene før den tid, så jeg tok turen innom Lashbar i sentrum. Lashbar holder til rett ved lille lungårsvann i midt i sentrum. Jeg ble ferdig fornøyd, som alltid!   Etter jeg var ferdig der møtte jeg en vennine av meg som jeg ikke har sett på en  god stund, så vi satt oss ned i solen å drakk iskaffe langs lille lungårsvann.  En stund ut i praten kom vi frem til att det hadde vært perfekt med en fjelltur i dag, så vi kjørte avgårde ut mot Askøy. Det ble desverre ikke den lengste turen fordi det blåste sånn, men litt mosjon ble det! Bedre enn ingenting.

Nå er jeg akkuratt ferdig i ett møte og skal hjem å pakke til ett par dager i Oslo. Jeg regner med dagene i Oslo vil gå hekstisk for seg. Jeg har to viktige møter jeg skal i og jeg krysser fingrene for att de går i boks! Gjør de det, blir jeg overlykkelig og har mye spennende i vente!

Følg med!

I  dag ligger det også ute en ny artikkel om meg på dagbladet. I artikkelen står det alt om min barndom,oppvekst,bilulykken og alt som har skjedd siste halvåret. Du leser det her :http://www.dagbladet.no/magasinet/mamman-til-paradise-soph-om-skandaleoverskriftene---jeg-ble-nervos-for-at-hun-ikke-skulle-takle-det/67511874

Håper alle får en fin dag!

- Sophie

INNBRUDD!!!

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en kjempe fin helg, det har jeg!

Det er en god del som har skjedd siste dagene og jeg har helt glemt å fortelle dere om akkuratt dette.

Rett etter episoden av Paradise hotel på Torsdag, en episode som var litt trist i seg selv ringte en kompis av meg og fortalte att han hadde hatt innbrudd. Alt av elektronisk utstyr var stjelt, alt av toalettsaker og min koffert i tillegg. Kofferten min sto hjemme hos han stappfull av klær,sminke og sko. Det er selvfølgelig veldig kjipt, men dette får jeg igjenn på forsikringen. Haha, er ikke det det ene så er det andre! Noen sitter hvertfall ett sted å koser seg som ett lite barn på juleaften.. jeg håper dere blir tatt!

På lørdag var jeg på vors hos jentene mine i Bergen, det er stund siden alle har vært samlet og vi hadde det så sinnsykt gøy, en vill kveld!

I dag driver jeg å planlegger og konsentrerer meg om ett viktig møte jeg skal i på torsdsg! Jeg reiser til Oslo på onsdag og gleder meg veldig til å få kunne treffe Rebecca,Martine og resten av gjengen igjenn i samme slengen. Jeg har også flere ting på lur i løpet av uken, men dette tar jeg etterhvert. En dag om gangen! Jeg håper alle har hatt en bra start på uken!

- Sophie

Jeg må rekke alt

Hei alle sammen!I går var jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og fikk påsatt hairextension fra Hairtalk. Jeg har gledet meg veldig lenge til å begynne å sammarbeide med de og jeg er strålende fornøyd med håret jeg har fått og med jobben som er utført av AdamogEva. Håret kjennes helt natulig ut og kvaliteten er fantastisk! Jeg anbefaler haritalk og AdamogEva til alle som ønsker en forandring eller lengre hår, og det mener jeg!

Her er resultatet! Fint ikke sant? Følg Hairtalk og AdamogEva på Instagram. #SPONS

Etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom Galleriet på Torgallmenningen i Bergen. Jeg gikk innom Rituals  og tilfeldigvis så jobbet det en vennine av meg der. Jeg har hørt veldig lite om selve merke før, men bestemte meg for å teste ut sminken de hadde. Hun la full makeup på meg og jeg ble kjempe fornøyd. Dit skal jeg flere ganger! Det passet jo helt perfekt at hun hadde til å vise meg hva de hadde av sminke og produkter med tanke på att jeg skulle ut senere på kvelden. Ekstremt fint lokale! Ta en tur innom å se.

 

Etter jeg var ferdig med alt jeg skulle i sentrum dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle ut. Jeg har en tedens til å glemme å spise når jeg har mye å gjøre og det er en sykt dårlig uvane å ha. Jeg prioriterer alt annet enn mat og drikke og det kjente jeg på kroppen når jeg kom hjem. Jeg holdt på å svime av. Jeg  har nødt til å skjerpe meg på den fronten. Fra januar har jeg gått ned 12 kg fordi jeg springer rundt som en tulling for å rekke alt jeg skal gjøre. Jeg bruker ekstremt mye tid på sosial media og jeg slapper aldri av for tiden. Helt ærlig så tror jeg nok dette er grunnen til att jeg har gått ned i vekt. Jeg har fått mange spørsmål om netopp dette og dette er vell svare jeg kan gi dere. Stress , med andre ord.

I går kveld var jeg på vors hos noen venner av meg og dro ut på byen senre på kvelden.  I dag når jeg våknet var formen min perfekt, ingen hangover! Jeg elsker når det skjer! Jeg føler jeg begynner å bli for gammel for 2 dager etter hverdandre på byen, men i dag skal jeg nok greie det. Det er lørdag og jeg skal ut! Men først... Slappe av, drikke vann og spise!

God lørdag alle sammen!

 

- Sophie
 

Fordi jeg fortjener det!

Hei alle sammen!

 

Dette uken her har vært en smule turbulens, oppturer og nedturer , men sånn er livet. Etter gårsdagen episode har jeg fått sykt mye fine tilbakemeldinger og støtte fra alle kanter! Det setter jeg sykt pris på. For sann situasjonen er nå så velger jeg å ikke høre på noe av det dere negative mennesker forteller meg, for dere tar så innderlig feil av hvordan jeg er som person og det får dere bare gjøre. Helt ærlig, I dont give a fuck.

 

Uken som var på Paradise hotel var faktisk tung for meg, jeg gråter ingen tårer uten grunn. Jeg hadde aldri trodd att jeg skulle vær så følsom der inne i det jeg pakket kofferten og dro til Mexico, men Paradise hotel er mye tøffere enn det folk. Når man er der inne, er alt ekte. Når man blir sviktet der inne er det den samme følelsen man føler på utsiden om noen svikter deg. I dette tilfellet følte jeg det var ganske brutalt, alt som ble sagt og gjort. For sann det var, følte jeg og.

 

Når det er sagt så vil jeg ikke att verken Morten, Sofie, Andrea eller Kevin skal få pes for dette. Jeg vet hvordan det er å få så mye negativ kritikk og jeg unner ingen det. Så om du er på min side, spar deg for å skrive upassende ting til de, du er bedre enn det. Vi er alle venner i dag og jeg snakket sist med Morten i går kveld, så vet dere det. Jeg har blitt veldig gla i de på tross av alt som skjedde.

 

Akkuratt nå er jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og er klar for tidenes forandring, fordi jeg fortjener det! Jeg kommer til å bli så sinnsykt fornøyd med det vi skal gjøre i dag! Følg med senere på Bloggen for å se forandringen. I mellomtiden kan du gjerne følge AdamogEvaBergen og Hairtalk på instagram.

 

Takk alle sammen, dere er best.

 

- Sophie

Vi snakkes

Hei alle fine folk! <3 

Da var mitt opphold på Paradise over for denne gang. Det har vært ett eventyr på godt og vondt, men i det store og det hele sitter jeg igjenn med fine minner,nye venner og ærfaringer for livet. Jeg føler jeg kan stå for alt jeg har gjort der inne ,for jeg har vært meg selv. ( Utenom att jeg driver med skulspill i hverdagen selvøflgelig, haha) Denne sesongen er basert på sterke kvinner og jeg føler virkelig jeg har stilt til kravene sånn sett. Jeg er en tøff og smart jente som ikke er redd for å si hva jeg mener. Jeg har vært lojal mot alle de jeg har spilt med og alltid holdt ord, derfor drar jeg ut med hodet hevet og jeg har ingenting jeg kan angre på. Vi er alle veldig gode venner i dag og det er ingen sure miner mellom oss. Når alt dette er sagt så har jeg i det minste fall hvertfall laget tv, det kan ingen si noe på.
Jeg vil ønske alle de som er med videre på skjermen masse lykke til! Så vil jeg selvøflgelig takke alle som har fulgt og heiet på meg hele veien på Paradise hotel og til de som forsatt vil følge med på meg.

Vi ses plutselig #Altkanskjepåparadisehotel

 

- Soph

Dette er den sykeste episoden av Paradise hotel, noensinne.

Hei alle sammen!

Først vil jeg si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter innlegget jeg delte i går. Jeg prøver å holde humøret oppe fortiden og jeg sier til meg selv i speilet hver dag når jeg våkner " fyfaen så vakker du er" , for det er jeg. Dette burde vi alle gjøre til en vane. Fuck alle andre!

Jeg har allerede sett kveldes episode og jeg kan love dere at det blir ett drama uten like. I denne episoden her skjer det såppas mye att til å med jeg sitter med frysninger og sjokk etter å ha sett den. Jeg har virkelig lyst å fortelle dere alt akkuratt nå men jeg må bare holde igjenn til episoden er ferdig på TV! Jeg vet att denne epsioden her kommer til å være mye oppmerksomhet rundt, for den er rett og slett heftig. Jeg skal se den engang til på TV senere ikveld sammen med dere og jeg kommer til å kjøre live på Instagram gjennom hele episoden.

Om dere lurer på noe så spør meg!

 

- Sophie <3

 

 

På veg ned

Hei alle sammen!

Jeg er skikkelig sliten for tiden..Helt ærlig så er alt et tiltak. Alt som skjer rundt meg nå er mye tøffere enn jeg hadde trodd og hjernen min går på høygir konstant. Jeg føler det skjer mer negative ting i livet mitt enn positive akkurat nå. For første gang har jeg begynt å ta innover meg alle de stygge kommentarerene jeg får, så akkurat nå har jeg rett og slett gravd meg ned i en haug av negative tanker.

Jepp,sannheten rett og slett.

Jeg synest det er kleint å sitte å fortelle dere akkurat hvordan jeg har det nå, for de fleste tenker nok att jeg er beinhard. Det er jeg, men i løpet av denne uken her har jeg nådd en punkt, eller kanskje egentlig bare landet. Nå vil jeg bare sitte og stirre i veggen og faktisk ikke gjøre noe som helst. Jeg har ikke lyst å gi noe av meg selv.

Etter det innlegget jeg skrev på søndag om alt av stygge kommentarer jeg får slengt etter meg, virker det nesten som det bare har blitt mer og mer populært å hakke på meg. Helt ærlig, så skjønner jeg ikke hvorfor. Som sagt skrev jeg i innlegget at jeg ikke vil lage plass til de som skriver sånt i kommentarfeltene mine, fordi sånne ord og setninger ikke hører hjemme noen plass. Derfor ser jeg heller ikke poenget med å godkjenne de for at dere skal få lese de, det holder at jeg gjør det.

De kommentarene jeg får mest av handler om meg og kroppen min. Det er så ufint at jeg blir kvalm av å skrive det selv. Et sånt tema er såpass personlig og sårbart at det får komme i et eget innlegg når jeg er klar for det selv.

Snakkes.

- Soph

 

 

 

 

 

Ett helt normalt bilde

Hei alle sammen! 

Da var påskeferien hjemme på Stranda over og jeg er klar til å komme meg tilbake til Bergen i morgen, det blir deilig!

Denne påsken her hatt jeg tatt livet skikkelig med ro, bare slappet av og brukt tiden på familie og venner. Det har vært mye siste tiden så det var absolutt verdt å ofre ett par gøye og slitsomme dager i Hemsedal eller Trysil for Stranda kjenner jeg. Selv om det helt sikkert hadde vært gøy der og! Man kan desverre ikke bli med på alt... heletiden.

I går var jeg hjemme hos en kompis å slappet av. Vi handlet inn ost og kjeks å hadde planer om en rolig lørdagskveld for engang skyld,  men ut havnet vi alikavell, det burde vi vell egentlig ha skjønnt. To rastløse sjeler greier vell neppe å sitte i ro inne en lørdag når resten er ute å har det gøy, så da var det bare å hive seg rundt for å sminke og ordne seg.

Jeg var så fornøyd med sminken min i går og jeg følte meg super fresh, her slenger jeg ut ett nytt instagram bilde tenkte jeg, så jeg la det ut å så ikke på telefonen på en stund.. Jeg fikk helt sjokk over hvor  mye negative kommentarer jeg skulle få på akkuratt det bilde. Det skjønner jeg faktisk ikke noe av i dag heller. Ett helt normalt bilde med litt mer sminke enn jeg ellers bruker. Folk har virkelig lite å ta seg til med tenker jeg. Jeg skal vær ærlig å si att jeg har slettet stortsett alle kommentarene, hvertfall de groveste! Jeg ser ingen grunn til att de måtte stå der, verken  jeg  eller du får noe postivt ut av å lese det. I tilegg til det er det også mitt kommentarfelt, noe folk fort glemmer! Sorry, men her er jeg sjefen.

Nå skal jeg slappe av en siste kveld hjemme med foreldrene mine før en 9  timers lang busstur venter på meg i morgen. Sånn er det når det ikke er flere ledige flybiletter igjenn  til Bergen...  Krise.

God søndag! 

- Soph <3

 

 

 

Farmen

Hei alle sammen! 

I går sjekket jeg inn på Paradise hotel igjenn! Jeg vann duellen mot Rebecca, men det var ikke mange sekundene som skilte oss. Det var veldig trist att det var henne jeg måtte møte med tanke på att vi ble så gode venner på kort tid. Gode venner er vi forsatt. Det er hvertfall deilig å være tilbake på skjermen!

  

I går kveld kjørte jeg livestream på Instagram og det som er litt morsomt er at hver gang jeg gjør det så kommer det alltid kommentarer på att må melde meg på Farmen. Kanskje jeg allerede har gjort det? Hvem vet.. Jeg tåler litt skit under neglene så det hadde hvertfall  vært veldig gøy! Jeg elsker å kaste meg ut i nye eventyr så jeg hadde blitt med på strak arm.

I går kveld var jeg ute her hjemme på Stranda og møtte mange jeg ikke har sett på veldig lenge. Kanskje ikke så rart jeg treffer på alle når det kun er 2 uteplasser å velge imellom, sånn er det på bygden. Det var en gøy kveld hverfall!

I dag har jeg hvert i familieselskap på Hellesylt hos besteforeldrene mine og møtt mine kjære søskenbarn som jeg desverre ikke ser så ofte lenger fordi jeg bor i Bergen.

Og nå..

Ligger jeg i sengen å slapper av og gleder meg til dagens episode av Paradise hotel! Det blir spennende å se hvem som må reise hjem i dag.. I mårgen kommer jeg med ett innlegg om hva jeg har gjort på utsiden de siste to ukene! Det er mye tøffere enn dere tror.. Still meg gjerne spørsmål her på bloggen som jeg kan svare på til i mårgen, da hadde jeg blitt veldig gla. 

Håper dere får en fin dag videre!

- Soph

Anonyme pingler!

Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si at det er fint å se att så mange bryr seg og engasjerer seg i saken jeg delte i går! Nå er alle lappene blitt fjernet rundt om kring,men om du ser flere så ta de selvfølgelig ned, uansett hvor du er hen i Norge. Her er alle velkommen, uansett! Lappene har blitt hengt opp av en aksjonsgruppe her på Sunnmøre så nå er det viktig at vi som er imot dette står opp for meningene våre. Jeg kunne sagt mye om denne saken, men jeg har fått frem min mening rundt det og dere vet hva jeg står for. Jeg har derfor ikke noe behov for å diskutere med anonyme personer som skriver kommentarer på bloggen min, hadde dere vært tøffe nok til å stå frem med fullt navn hadde saken vært annerledes. Vi som har vett i hodet vet hva som er rett og galt.

I dag har jeg fått nye klær fra Junkyard og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! #SPONS

Jumpsuit HER, Solbriller HER, Caps HER, Leggings HER, Bomber jakke HER, Regnjakke HER

SKJERP DERE!

Hei alle sammen!

Jeg bor ikke lenger på Stranda, men jeg er fra Stranda. Jeg er stolt Strander, men DETTE er jeg ikke stolt av!

Etter å ha vært en kort tur ned i Stranda sentrum såg jeg fult av lapper som hang overalt. På lyktestolper,på vegger og skilt. Jeg gikk nærmere for å se hva som sto på lappene,  Det som sto der sjokkerte meg. " Refuuges are not welcome" altså.. " Flykninger er ikke velkommen"

Jeg og en kompis av meg ,Kristian Repvik tok ned og skrapte bort alt av lapper vi såg. For sånne ting vil jeg ikke se, noen som helst plass.

Jeg håper att de som har gjort dette kan sette seg inn i situasjonen til flyktninger og vise mer hensyn og omtanke. De har ikke kommet her fordi de vil, de har kommet hit fordi de må! De har flyktet fra krig og fra døden, ikke for penger og ett liv i luksus her i Norge.

Skjerp dere.

 
 

SKAM DERE! Sjekk bloggen for mer! Link i bio.

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter👑 (@sophievag) on


 

- Sophie

  

 

 

 

 

 

 

Photoshoot

Hei alle sammen!


Bildet er tatt av Kristian Repvik.
 

Nå har jeg nettopp vært å besøkt Farmor, det var veldig hyggelig å se henne igjenn! Jeg tror hun ble litt overrasket over att jeg plutselig dukket opp på døren, men hun blir like gla hver gang jeg kommer hjem. Vi drakk kaffe og snakket egentlig om alt mellom himmel og jord. Slik som vi alltid gjør.

I dag skal jeg på intervju og photoshoot i sammerbeid med Dagbladet. De skal ha en artikkel om meg og min mor i Dagbladet Magasinet i spalten  " Mamma`n til ". Det blir en gøy artikkel å lese om hvordan jeg var som ung og hvordan barndommen min var utifra moren mim sitt syn. Jeg deler artikkelen på bloggen senere når den er publisert.

Senere ikveld skal jeg på quiz på Strandafjellet med noen venner jeg ikke har sett på en god stund. Etter quiz`n vi skal hjem til meg å se dagens episode av Paradise hotel. Jeg er sykt spent på denne episoden her! Utifra hva som skjedde i går blir det gøy å se hva denne episoden bringer..... Følg med klokken 22:30 på tv3 eller gå inn på Viaplay.no for å se episoden før fra klokken 15:00.

Ha en fin dag!

- Sophie <3

Nå kan jeg puste ut.. enn så lenge.

Hei alle sammen!

 


 

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort de 2-3 siste dagene. Jeg har Blogget litt for lite, jeg har vært lei og sliten. Det er vell en ærlig sak det..

Den siste uken har jeg jobbet nattevakt på sykehjemmet jeg jobber på i tillegg til Bloggen. Jeg kjenner det er slitsomt å prøve å henge med fra morgen til kveld på sosiale media i tillegg til å vær våken hele nettene, det går nok ikke i lengden kjenner jeg. Natt til Lørdag jobbet jeg den siste nattevakten for uken. Det var en ganske tung nattevakt i seg selv. Det å være der for noen og holde de i hånden når de ligger for døden er veldig spesielt og brutalt vil jeg si..  I det jeg går ut dørene må jeg legge fra meg jobben og fokusere på mitt igjenn. Det er ikke alltid like lett etter å ha vært så tett på.
Livet har vi bare til låns dere..

Etter nattevakten dro jeg hjem å sov 2-3 timer før jeg skulle på ett møte i byen,etter møtet dro jeg rett til frisøren min AdamogEva for å planlegge påsetting av extension til uken etter påske igjenn. Nå har jeg begynet ett sammerbeid med Hairtalk i tillegg til AdamogEva.( Sjekk ut Hairtalk på Instagram om du vil se mer)  Det kommer til å bli så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, jeg kan nesten ikke vente..

Når jeg var ferdig hos AdamogEva dro jeg egentlig rett på vorspill til gutta. Jeg var så trøtt att de var like før jeg egentlig bare ble hjemme, men dere kjenner meg, jeg hater å gå glipp av ting. Jeg hadde nok dukket opp på vorspillet om jeg så brakk begge bena på vegen dit. Så da ble det ut..

Etter en veldig gøy og fuktig kveld på byen ( I say no more) våknet jeg opp kl 10 på Søndag av att telefonen min ringte.  Pakket dagen før hadde jeg ikke hatt tid til å nå var det bare en time til jeg skulle reise. Jeg sto opp og kastet meg i dusjen, i tillegg til å kaste meg selv i dusjen kastet jeg bare en hau av kler oppi en koffert før taxien kom.

Hangover og 7 timer i bil er ingen god kombinasjon, det kan jeg skrive under på. Nå er jeg heldigvis hjemme på Stranda på Påskeferie, det blir veldig deilig å få kunne slappet av litt hjemme med familien.

Nå kan jeg puste ut..

 

Håper dere får en kjempe fin Påske alle sammen!

- Sophie <3

Håper du er stolt!

 

Gratulere med dagen til alle dere som er 40+ og kommenterer så tankeløst i kommentarfeltene rundt omkring. Jeg håper barna og barnebarna deres er skikkelig stolte over at dere kaller vanlige mennesker for " Lam fra halsen og opp". Jeg håper de ser opp til dere, når de blir stor og følger i deres fotspor, sånn at vi blir kvitt mobbing og trakkasering en gang for alle! Gratulerer med dagen ❤ 

 

 

 

Er det egentlig så kjipt?

Hei alle sammen! 

I dag er det faktisk ikke mye å ta seg til med her i Bergen! Regnet bøtter ned og det er skikkelig surt ute. Akkuratt nå ligger jeg i sengen å hører på Ed Sheeran. Hver gang jeg hører på Ed sheeran går det opp ett lys for meg om hvor jævlig singel jeg egentlig er. Jeg er definisjonen på singel jeg.
Så her ligger jeg å tenker på mitt kjipe singelliv menst jeg ser på regnet som bøtter ned.. Men er det egentlig så kjipt?
Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om netopp det å være singel... i 5 år,  helt til jeg kom over ett av mine første innlegg som jeg delte her på Bloggen. Jeg har forsatt de samme tankene rundt det hele nå som da,  7 måneder etterpå, still the same.

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute, men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en Fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag , så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg hvertfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

Svar på spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

  

Jeg hadde spørrerunde for ett par dager tilbake og det har strømmet inn med spørmsål om alt mulig! Jeg kan nok ikke svare på absolutt alle men jeg har valgt ut noen spørsmål med svar her.

 

 

Hvorfor er ikke du med de andre Paradise deltakerene?

 

Jeg får ofte spørmål om hvorfor jeg ikke er med de andre deltakerene fra Paradise hotel og det kan jeg godt skjønne. Men saken er så enkel som att jeg bor i  Bergen og resten av gjengen bor i Oslo. Jeg liker meg i Bergen å har lyst å bo her , men jeg reiser så ofte jeg kan og når jeg har muligheten for å møte de å bli med på ting, men som sagt har jeg har ett liv her i Bergen. Vi er alle venner og det er ikke noen som er uvenner på utsiden.

 

Hvilken sminke bruker du?

Jeg bruker mye forskjellig og bytter stadig ut sminken min. Jeg elsker  prøve ut nye produkter og sminke. Jeg får ofte nye favoritter, men jeg har en favoritt som jeg aldri bytter ut, nemlig Fred Hamelten highligter til ansikt og bryn.

- Mac
- Tromborg
- Bare minerals
-Bobbi brown
-Nyx
- Fred Hamelten

 


Kan du beskrive ditt drømmeliv?

Det er viktig å ha drømmer og ambisjoner her livet, drømmelivet mitt må være å få kunne ha en jobb som jeg virkelig elsker og en hverdag som ikke er A4, Jeg har lyst å jobbe innen media, enten forann eller bakom kamera og jeg vil helst være min egen sjef ,  men det viktigeste er å leve ett bra liv.. Så lenge jeg og mine nærmeste er firsk og har det bra vil jeg si att jeg er fornøyd.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

Nå fortiden bruker jeg mest klær fra Junkyard siden jeg sammerbeider med de.Utenom det kjøper jeg mye av klerne mine på Kouture, Miinto, Carlings, og Pull&Bear.

 

Hva skal du i Påsken?

I påsken skal jeg hjem Stranda på Sunmmøre. Jeg har ikke sett familien og barndomsvenner på veldig lenge så det blir godt å kunne få komme hjem å slappe av litt. Jeg skal på fjelle å gå på ski, spise kvikklusj ,drikke øl og afterski, alt som hører påsken til! Det blir så deilig! Jeg drar hjem til Sunnmøre stortsett alle høytider og ferier, da er alle andre også hjemme og det er mye som skjer. 

Kan du lage flere videoblogger?

Neste videoblogg kommer i påsken,og det blir så bra! En videoblogg uten like skal det bli! Gled dere masse.

 

Håper  alle får en fin dag og takk for att dere leser bloggen min.

 

- Sophie.

 

Det gikk i ett sett

Hei alle sammen!


 

Denne helgen her har gått i ett sett, full timeplan kan man si.

Fredag formiddag dro jeg fra Bergen til Tønsberg på SKUP konferanse ( Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse) Jeg ble innvitert som hemmlig gjest for ett par uker siden og tenkte det kunne vær spennende å bli med på. Grunnen til att jeg ble innvitert er på grunn av alt som har vært i media det siste halvåret men også fordi jeg har hatt mye med pressen i utlandet å gjøre.  

 Når jeg kom frem var jeg bare en snartur innom hotellet for å skifte før jeg ble hentet inn backstage. Der møtte jeg to andre hemmelige gjester. Ellen Arnstad, tidligere konsernredaktør og sjefredaktør for Se og Hør og Kjell Alrich Schumann som  i mars 2006 dømt til 16 års forvaring for å ha deltatt i  NOKAS-Ranet.

Vi ble hver for oss tatt med opp på scenen på " Late night show" der de først viste en videosnutt om hver sak før vi fortalte om vår historie.  Etter showet var det fest og den varte litt for lenge.... Det ble minimalt med søvn denne natten og jeg satt i halvsvime på toget fra Tønsberg til Oslo  igjenn Lørdags morgen. Men jeg hadde det kjempe gøy!


 

LØRDAG

 

På Lørdag møtte jeg Rebecca og Morten i sentrum før vi dro på Gullsnutten ilag. Jeg hadde ikke sett noen av de på en liten stund så det var veldig gøy å se igjenn alle! Kvelden på Gullsnutten var sykt gøy!  Jeg møtte mange spennende og inspirerende mennesker så det var uten tvil en bra kveld. 

 


( Meg, Morten og Grunde) Livestream.(Martine,Rebecca og Meg)

 

SØNDAG 

Søndags morgen våknet jeg av vekkerklokken kl 09, alt for tidlig med tanke på att vi ikke kom oss i seng før nærmere 04. Etter att jeg hadde slumret i en evighet og diskutert med meg selv kom jeg meg opp . Men allerede for sent ute. Jeg skulle på ett møte kl 10, men kom meg ikke dit før nærmere kl 11 denne Søndagen. Heldigvis ordnet det seg!   Her filmet jeg blandt annet inn en filmsnutt med Labib Malik som er i semifinalen i Norske talenter i år. Sykt flink

Du kan se hele filmen her:

http://www.side2.no/video/se-paradise-sophie-og-magiker-labibs-facebook-stunt/3423328788.html

 Etter møtet og filmingen var det bare å komme seg avgårde til Gardemoen  for å rekke flyet hjem igjenn  til Bergen. Nå ligger jeg her og helgen var over på ett blunk...

Håper dere har hatt en fin helg <3

 

- Sophie

 

Sceneskrekk!

Heihei alle sammen :)

Nå har jeg nettopp pakket ferdig for helgen og skal snart komme meg avgårde til Flesland så jeg rekker flyet mitt. Hvor jeg skal får ikke dere vite før senere ikveld desverre, men jeg kan vær ærlig å si att jeg er en smule nervøs i dag. Jeg har ikke noe problemer med å være forann kamera, men å være på en scene forann nærmere 1000 stykker.. det gir meg litt nerver.

Jeg krysser fingrene for att alt går bra i dag og resten av helgen! For i mårgen drar jeg videre igjen.

Jeg skal oppdatere dere senere i dag på bloggen, men følg med på hva jeg gjør på Snapchat og, Sophievag heter jeg der.

Ha en fin dag!

-Sophie

''JÆVLA MUSLIMER''

Hei alle sammen!

  

I går kveld når jeg la meg bestemte jeg meg for at i morgen tidlig da skal jeg trene! I morgen begynner jeg! Så i det jeg våknet tenkte jeg at nå kaster jeg på meg treningsklærne og går på fløyen, men først vil jeg ha noen å gå med. I det jeg skal innpå facebook er jeg utlogget så jeg logger jo selvfølgelig inn igjen, men det gikk ikke helt etter planen. I det jeg logger inn ser jeg at facebook kontoen min har blitt gjort om til Arabisk og at jeg har fått meg ett nytt og vakkert profilbilde, klippet meg og hadde jeg gjort. Neida, dette var nok ikke meg. Langt ifra.

Jeg tenker jo det værste, og meg på det værste? En hysterisk jente som oppfører seg som om verden går under hvert sekund. Jeg fikk panikk for at de skulle ta alt av mine sosiale medier, noe de nesten gjorde. En god stund satt de med min Instagram, facebook og mail. Jeg var så forbanna og hadde puls til 1000 menst jeg skulle fikse opp i noe jeg egentlig ikke har peiling på.

 

" HJEEEELP MEG FOR FAEN"

Heldigvis har jeg en veldig grei bror som vet hvordan han skal takle en hysterisk søster som er i ferd med å miste det kjæreste hun har, nemlig Instagram,blogg og facebook. Vi styrte og ordnet i flere timer, frem og tilbake. Hackekrig, om det er ett ord i det heletatt. Til slutt greide han å få skiftet språk til norsk og endre alt av informasjon før hackeren gjorde det igjen. Flaks.

  

" MUSLIM FAEN"

Sånn oppi det hele ble jeg egentlig mer sjokkert over alle kommentarene jeg fikk på snapchat og facebook etter at jeg hadde delt at jeg har blitt hacket og trengte hjelp. Denne personen som hacket meg var muslim, snakket og skrev arabisk. Så kommer kommentarene på rekke og rad..

" Enda en grunn til å ikke slippe inn det pakket i landet vårt!"

" Jævla muslimer"

" Syke svin"

" Hater muslimer"

" Stem  på Trump!"

 

 Når skal folk slutte å tro at alle muslimer er en gjeng med kriminelle mennesker som bare har kommet til verden for å lage helvette. For det er akkuratt det dere sier, inndirekte.

Slutt med å sette alle i en bås, bare slutt.

Sånn, da har  jeg fått ut min frustrasjon.

- Sophie

 

 

 

 

 

Hva vil du vite?

Hei alle sammen!
 

Denne uken her går med på å planlegge helgen rett og slett. Jeg reiser bort Fredag, hvor jeg reiser kan ikke jeg helt si enda, men det får dere vite litt senere i uken! Det er nemlig mye som skjer fremover, så dette blir spennende!

Jeg får mye spørmål om jeg kan ha spørmålsrunde på bloggen , så i dag tenkte jeg att det passer fint. Dere kan stille meg spørsmål der dere vil på mine sosiale media så skal jeg svare på videoblogg senere ikveld eller i mårgen tidlig. Spør meg om akkuratt hva du lurer på eller vil vite., Det kan være alt fra min største flause til paradise hotel eller om livet mitt gennerelt.

Nå skal jeg se dagens episode av Paradise hotel, blogges senere <3

 

- Sophie

 

GLEDER MEG TIL Å DREPE DEG

Hei alle sammen!

  

 

Dette har vært litt av en helg! Det har vært alt fra fest og morro til kjærlighetserklæringer  og drapstrusler.

Sånn er det vell i denne bloggverden.

Folk er gal, bak tastaturet vel og merke.

Sånne som dere kaller jeg.. PINGLER.

 

Jeg kan ta i mot mye dritt så bare kjør på! Drittslenging har jeg blitt vandt til, og stygge kommentarer driter jeg i. Drapstrusler derimot, driter jeg ikke i.

I dag våknet jeg til flere kommentarer på bloggen, ekle kommentarer for å si det mildt. Ikke kommentarer på at jakken min er stygg. men hissige kommentarer fra noen som vil ta livet av meg. Dette er vel mest sannsynlig noen som sitter å tøffer seg bak tastaturet, men hvem vet? Kanskje ikke. Kanskje det er en sjalu jente? Kanskje det rett og slett er en psykopat? Psykopat er det nok uansett tenker jeg, for det kan da umulig følest riktig for flesteparten av oss å skrive noe sånt?

Ja, du har full rett til å skrive akkuratt det du vil på bloggen min, på lik linje  som jeg har med å annmelde deg.

Noe jeg har gjort.

Jeg nyter Søndagen min, du skulle vell ønske du kunne si det samme.

 


 

Heldigvis er flesteparten veldig greie. 

 

- Sophie

 

 

Bedre sent enn aldri!

Hei alle sammen!

 

Beklager så mye for att jeg er litt sent ute med bloggingen i dag! Bedre sent enn aldri.. Alt har gått i ett sett i dag og nå kom jeg netopp inn dørene. I dag har jeg vært på ett par intervju som jeg kommer til å linke til senere på bloggen når det kommer ut.
Jeg skal ut ikveld å var derfor innom frisøren min AdamogEva i Bergen for å få stylet håret mitt. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er der! Jonas heter frisøren min og han er døds dyktig! Jeg anbefaler de på det høyeste. 
Her er bilde av resultatet.
 

I tillegg til det har jeg vært litt på shopping og det endte i fullstendig kaos! Uansett hvor jeg gikk kom det folk å skulle ta bilde og hilse på. Litt stress er det,men også utrolig koselig att så mange liker meg og vil ta bilde med meg. Dere er best! Jeg var også en tur innom Spraytanhuset i Bergen for å freshe opp brunfargen min som begynner å forsvinne etter Mexico. Sjekk ut og følg Spraytanhuset på Instagram!

Ikveld skal jeg i 25årsdag til en kompis av meg så tar vi turen på byen etterpå. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat så godt jeg kan! Husk å add meg: Sophievag.

Jeg håper dere får en fin helg så blogges vi mer i mårgen.

God Fredag!

- Soph

Livet på utsiden

Hei alle sammen!


 

I dag har jeg ikke gjort en dritt, sykt tiltaksløs i dag med andre ord. Jeg lader opp til mårgen dagen, eller hvertfall bruker jeg det som en unnskyldning. Livet kan ikke vær spennendes hver dag for å si det sånn. I dag har jeg benyttet muligheten til å ringe venner jeg ikke har snakket med på en evighet fordi jeg har hatt så mye å gjøre, jeg får litt dårlig samvittighet for det fortiden, men sånn er det! De forstår nok. Det viktig å ta vare på de som har vært der for deg hele veien, de kan man ikke glemme oppi alt dette.

En chill dag rett og slett, det var på tide.

Så her har jeg slengt med en skikkelig kjedlig videoblogg for å vise dere hvor spennende livet mitt har vært i dag.
Nå skal jeg ha meg ett glass vin og se på dagens episode av " Pæærrraa", jeg gleder meg!

 

Ha en fin kveld og takk for att dere leser bloggen min!

- Soph
 

KRYSSER FINGRENE 

Endelig en dag jeg ikke gruer meg til å se på tv! I kveld skal jeg bare lene meg tilbake i sofaen og nyte den første episoden av Paradise hotel uten meg. Det blir deilig å kunne se på uten å ha et snev av nerver og angst. Likevel så vet jeg alt som skjer i denne sesongen, så det blir gøy å følge med på alt folk sier og gjør. Jeg syntes de som redigerer og klipper Paradise hotel gjør en sykt bra jobb med å få frem frem det som er innteresant og gøy, det er tross alt 24 timer som blir redigert ned til 45 minutter. Så når det er sagt er det mye jeg skulle ønske de kunne ta med som dere ikke får sett! Men men, noen minner får man ha for seg selv.

Jeg får mye spørsmål overalt på sosiale media om jeg sjekker inn igjen, dette er noe jeg ikke kan si ja eller nei til, så for dere som forsatt har ett håp er det nok bare å krysse fingrene å nyte hver episode selv om jeg ikke er der. Skjer det så skjer det.

I dag merker jeg at dagsformen min er litt mer avslappet enn andre dager, for det er litt slitsomt å se seg selv på tv og overalt i media såpass ofte som man gjør, selv om jeg selvfølgelig elsker det og. Fordel og ulemper med alt. Mediastorm uten like i hver fall..

Jeg gleder meg til kveldens episode og jeg kommer til å kjøre live på instagram før episoden starter. Når episoden er ferdig legger jeg også ut videoblogg på bloggen min, så følg med. Dette blir gøy!

Håper alle får en fin dag.

- Soph

Paradise hotel UTEN MEG og videoblogg!

 Hei alle sammen!

Der var jeg ute av Paradise hotel 2017, desverre.

Jeg sitter igjenn med sykt mange gode minner og venner for livet. Det har vært en opplevelse for livet å bli med på dette og jeg har lært mye om meg selv på vegen. I tilegg til det har jeg fått et stort innblikk i hvordan det egentlig er å lage tv og det er mye mer komplisert enn det folk tror og ikke minst veldig tidskrevende.

Jeg har bare blitt behandlet godt av de rundt meg og jeg bærer ikke " gnag" til noe som har blitt sagt eller gjort. Dette er ett spill og sånn er det. Jeg går ut med hode hevet og jeg kan virkelig stå for alt jeg har sagt og gjort inne på hotellet. Bedre blir det ikke.

Tusen takk til alle som har heiet på meg, det setter jeg veldig pris på. Oppi det hele så er jeg egentlig stolt.

Så husk.... vi ses plutselig!

 

Her er min første videoblogg, enjoy! ( Dårlig lyd i starter, blir bedre neste gang)


 

 


 

 

 

- Soph.

Jeg blir ikke påvirket

 Hei alle sammen!

Som jeg skrev tidligere i dag har jeg vært å  hjulpet noen elever med en mediaoppgåve. Oppgåven handlet mye om media sin påvirkning på oss mennesker, men kanskje mest på hvordan det påvirker den yngre genrasjonen av oss.


 

De spørte meg spørsmål som:

Blir du påvirket av andre personer i media?

- Ja og nei. Man blir nok påvirket mer enn man egentlig tror selv, store deler av hverdagen våres i dag er basert på sosiale media. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å bestemme hvor mye av det  som er og står i media man vil ta innover seg. Jeg som person vet værtfall att jeg blir veldig påvirket av klær,mote og musikk, men når det kommer til kropp og kroppspress blir jeg ikke påvirket. Heldigvis.

Hvordan følest det at du som person har en viss påvirkningkraft på sosiale mediaer?

Jeg vet jo att det er en god del som leser bloggen min, følger meg på instagram og på andre apper. Jeg vet også att mange av mine følgere er mye yngre enn meg så jeg vil gjerne gå frem som ett godt forbilde for de selvfølgelig. Jeg prøver å vær så ekte som mulig på min blogg og gjennom mine profiler, jeg vil aller helst være mest mulig usensuert og minst mulig overfladisk, når det egentlig er sånn som jeg er i virkeligheten og.

 Hvordan er det å være eller bli ett forbilde for så mange?

Jeg håper att de som leser bloggen min får ett postivit inntrykk over att man ikke alltid trenger å vær det " perfect pitcure" for å overleve i sosiale mediar. Jeg føler att veldig mange utleverer seg selv mye annerledes enn det de er og hvordan hverdagen deres er, det synest jeg blir veldig feil.Har man en kjip dag, så skriver værtfall jeg att jeg har en kjip dag. Livet mitt er ikke en dans på roser for å si det sånn.

Hvordan er det å se seg selv i overalt i sosiale mediar, går det inn på deg?

Det er  en veldig spesiell følelse att så mange kommenterer og liker bildene mine, jeg blir selvfølgelig veldig gla og stolt over alle de fine kommentarene jeg får, men det er også veldig rart å lese f.eks att folk hater meg når jeg aldri har møtt de. Men sånn er det i dette gamet og det må man bare leve med. Jeg elsker det jeg driver med akkuratt nå!

Ps. Jeg kommer med videoblogg etter kveldens episode, følg med!

- Soph

 

 

"

 

IKKE HJERTE TIL Å SI NEI

Hei alle sammen:)


FILA t-skjorten er fra JUNKYARD og den finner du HER og Capsen HER (sponset)

Akkuratt nå står jeg faktisk å venter på bussen inn til byen. I dag snør det i Bergen eller sludder kan man vell si. Jeg fikk en hyggelig mail fra noen skoleelever som lurte på om jeg kunne hjelpe de med en mediaoppgåve og det kan jeg selvfølgelig!

De spurte så fint og akkuratt det har jeg ikke hjerte til å si nei til. Så nå skal jeg inn til byen å hjelpe de før jeg skal møte ei vennine på kafé for å spise frokost! I kveld blir det spenning på Paradise hotel! Jeg kommer med ett innlegg om det litt senere i dag, gled dere!

-Soph

DÅRLIGE RUTINER

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag hittil.

Er dere spent på kveldens episode? Jeg vet og tror at denne episoden blir veldig gøy å følge med på. I dag har jeg stresset rundt som vanlig og vært på en del møter. Jeg har stresset så mye at frokosten min spiser jeg nå, for å vær ærlig så slengte jeg en grandis i ovnen, healty lifestyle it is. Jeg må skjerpe meg på den fronten der for å si det sann. Siden jeg dro på Paradise hotel tidlig i Januar har jeg gått ned 9 kg, hvor sykt er det? Mest sannsynlig på grunn av stress og dårlige rutiner. Men men, sånn er det!

I tillegg til var jeg nettopp innom posten å hentet pakken min fra Junkyard og jeg er så fornøyd med klærne,skoene og capsene jeg har fått.

Her slenger med ett par bilder.

(Sponset)


Digget denne rosa Hoodien, kjøp den HER


Kjørte på med Rosa sko også:) Kjøp de HER


Capsen finner du HER og jakken HER

 

 

Ha en fin kveld

- Soph

TIDENES BITCH

Hei alle sammen!
 

Gårsdagens episode har jeg hatt lenge i tankene! Jeg følte virkelig at jeg var i sentrum av denne dagen inne på hotellet og det ble jeg forsåvidt i episoden og. Mye drama i frykt for å ryke og mye drama rundt flasketuten peker på. Når man først er inne på hotellet så er alt man har lyst til å faktisk være der, hjernen går på høygir konstant og man tenker alltid det værste. Følelsene blir forsterket rett og slett.

Jeg er en jente som ikke redd for å si akkuratt hva jeg mener om ting og er det noe jeg er uenig i så har ikke jeg noe problem med å stå opp for meg selv foran 100 personer om det er det, jeg er sta som ett beist. Dette kan fort skremme andre jenter, sånn har det alltid vært. Noen jenter syntes fort at det kan bli en dose for mye attitude, mens noen jenter selvfølgelig digger at man står på sitt. Grunnen til at jeg nevner jenter og ikke gutter nå, er fordi at alle reaksjonene jeg fikk etter gårsdagens episode er fra jenter.  Postivt og negativt, som forventet.

" Du er tidenes bitch, hater deg"

" Endelig en jente med ben i nesa "

Akkuratt dette er ikke ukjent for meg i hverdagslivet heller om jeg skal være ærlig, men selvfølgelig så er Paradise hotel ett spill og det er ikke hverdagen min, Noe folk fort kan glemme. Jeg er 24 år og er ikke særlig fan av flasketuten peker på, men ellers er jeg en veldig hyggelig jente. Så vet dere det.

- Soph

 

Hva tenker du med!?

Mandag og det betyr ny uke på Paradise hotel! 

Jeg skal innrømme at jeg får litt angst av dagens episode! For ett drama! I kveldens episode er jeg vell ikke akkuratt den blideste kan man si. Så i dag er det krangling og kjæfting på menyen.. bon appetitt!  Alikavell så sitter vi Paradise deltakere og ler av alt som blir sagt og gjort. Det er så vanvittig komisk å se på alt nå i ettertid.
  Er det en ting jeg virkelig angrer på der inne så var det att jeg aldri ordnet meg! Jeg føler jeg går rundt som en dass på hver episode, det vet jeg att flere av delktakerene føler om seg selv og, så jeg er vell ikke alene om det. . Første tiden så tenker man over alle kamerane som er tilstede, men etter en stund glemmer du de og alt blir bare naturlig. Man går ikke rundt med sminke konstant og valget av klær blir etterhvert litt mer avslappet. Det er vell sånn alle realitykonsepter stortsett er.

I dag har jeg fått mye spørsmål på snapchat,instagram og på bloggen. Jeg har valgt ut en del spørsmål jeg svarer på her :

Hvorfor meldte du deg på Paradise hotel?

- Jeg meldte meg på for morro skyld og fordi  jeg hater å leve ett A4 liv.

Hva synest du om Aleksander?

Aleksander er er kjempe snill og skjønn gutt, men nei jeg har aldri vært innterisert i Aleksander, han er alt for ung for meg.

Hvilken person er du på Paradise hotel?

Jeg er vell den jenten som alltid sier rett ut hva jeg mener og føler om ting. Noen kan nok tolke meg som bitchy, men heller det enn en nikkedukke.

Hva er det gøyeste med å være med på Paradise hotel?

Hele opplevelsen til sammen.

Kan du beskrive din drømmemann?

 Høy, mørk, brune øyner, tattoveringer og ett fint smil. Jeg liker menn som er laidback, lojal, morsom og spontan.

Hvem liker du best av jentene på hotellet?

De jentene jeg liker best på hotellet er Rebecca og Martine J.

Har du hatt sex på hotellet?

Dere får vente å se..

 

Ha en fin kveld alle sammen!

- Soph <3

 

 

 

 

 

 

PORNOFILM

Heihei alle sammen! 

 Det er Mandag og det betyr ny uke, nye muligheter!

I dag våknet jeg til fult av mailer, meldinger og telefoner. Nå fortiden strømmer det på med tilbud om alt mulig! Jeg får mailer av mennesker som vil kjøpe undertøyet mitt og mailer om jeg vil stille i pornofilm. Helt alvorlig? Hva feiler det folk? Jaja, det er vell sånn det er. Jeg bruker værtfall ikke min energi på å svare de, og undertøyet mitt vil jeg gjerne beholde for meg selv. Så vet dere det.

Utenom det, er folk veldig hyggelige fortiden.

I dag tenkte jeg å høre med dere om dere har noen ønsker når det gjelder bloggen min. Om det er noe dere savner som f.eks videoblogg og spørrerunde. Jeg tar gledelig i mot tips og ideer fra dere.

Nå skal jeg inn til byen på ett møte, jeg er allerede sent ute.. Som vanlig.

Blogges litt senere <3

- Soph

TUSEN TAKK


 

wow! Jeg er helt overveldet over all responsen jeg har fått på det innlegget jeg delte tidligere i dag, tusen takk alle sammen!

Jeg har aldri delt noe så personlig før, egentlig så hater jeg å dele såpass personlige ting. Jeg har alltid vært en jente som aldri sier hvordan jeg egentlig har det, så dette var veldig nytt for meg. Fra nå av skal jeg bli mye mer personlig på bloggen, så dere får bli ordentlig kjent med meg, på ekte.

Jeg tenker at alt som skjer i livet, skjer for en grunn. Denne ulykken her har gjort meg mye sterkere psykisk. Jeg endret veldig syn på kropp og utseende etter denne hendelsen, ikke med engang, men i ettertid.

Jeg har nå siste årene fått ett veldig avslappet forhold til kropp og utseende, man ser ut som man ser ut, take it or leave it.

For meg er ikke det om å gjøre å være den fineste, den diggeste og ha den beste kroppen. Alt jeg vil i livet er egentlig bare å ha det fett, resten tar jeg som en bonus. Jeg elsker å ha det gøy,få gjøre og si det jeg vil, det er mine verdier og mine mål i livet. Så lenge jeg kan og får lov til det er jeg fornøyd. Det burde du også være.

Side2 har nå annonsert meg som Side2 blogger, trykk HER for å lese 18 kjappe med meg:)

Ha en fin Søndag alle sammen!

- Soph <3

 

VÆR FORSIKTIG 

I dag går det rundt en veldig personlig artikkel om meg på nettet og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi det er en viktig sak. Bruk alltid bilbelte og bruk vett i trafikken!


For ett par år tilbake var jeg i en ganske alvorlig bilulykke hjemme på Sunnmøre. Dette preget meg veldig mye i tennårene og i begynnelsen av 20årene, mye mer enn det folk tror.
Det var Lørdag, jeg og vennegjengen min var ute å kjørte. Det endte gale og vi mistet kontroll over bilen. Bilen rullet rundt på hovedveien 4 ganger i stor hastighet før vi landet ned i en grøft.Jeg husker ingenting annet enn at jeg våknet på sykehus omringet av ledninger,nakkestøtte og svekket syn. Jeg hadde vondt i hvert ett ben i kroppen, jeg følte alt pulserte men likevel kjente jeg ingenting. Jeg husker at jeg ikke forsto hva som hadde skjedd annet at jeg hadde vært i en ulykke og at jeg trodde alle mine nærmeste venner ikke overlevde. Blod, skrik, brent gummi og alt det der. traumer!
Heldigvis overlevde alle, englevakt uten tvil.
Tiden etterpå slet jeg innmari meg selvbildet mitt fordi denne ulykken gjorde at jeg så deformert ut i ansiktet,rett og slett.. Værtfall så følte jeg det slik. Jeg følte meg så stygg og annerledes og jeg tenkte hver dag at jeg aldri kom til å se fin ut igjen i hele mitt liv.
Jeg sto opp hver morgen og egentlig hatet meg selv fordi jeg var stygg. Hver gang jeg skulle ta ett bilde av meg selv tok jeg bare bilde av halve ansiktet og det samme om noen tok bilder av meg, jeg måtte alltid bli tatt bilde av fra høgre side. Det var det eneste som funket.
Ansiktet mitt er forsatt veldig annerledes den dag i dag, men langt ifra så gale som det var tidligere.   

Livet er fult av overaskelser og livet kan fort bli snudd på hodet. Det kommer ett innlegg senere ikveld om denne saken. Følg med.

Les resten HER

Soph<3

Lørdag, HVA SKJER?


 

Hei og god Lørdag!

 

I dag er jeg full av energi og klar for å gripe dagen! Det er døds fint vær i bergen og tempraturen er digg.Nå har jeg nettopp stått opp og skal til å lage meg frokost før jeg skal ut å gå tur i solen, herlig start på dagen!

Senere i dag skal jeg ut på byen , jeg har ikke vært ute her på evigheter så det blir gøy å se alle kjente og ukjente igjen. Jeg har vært mye ute i Oslo siste tiden, men helt ærlig så er det mye gøyere uteliv i Bergen. Her er det mye kortere avstander fra sted til sted og jeg liker miljøet i Bergen mye bedre enn i Oslo. Jeg venter på en pakke i posten som jeg håper skal dukke opp i løpet av dagen, Jeg har så lyst å ha på meg det outfitet så jeg krysser fingrene for at pakken kommer frem i tide.

Typisk Lørdag for meg:

1. Sove lenge

2.Spise en ekstra god frokost

3. Byvandring og shopping

4.. Stresse fordi jeg ligger bak tidsskjemaet

5. Krangle med kleskapet og sminkepugen

7. Stresse med å finne ut hvor jeg skal på vors

8. Ta masse selfie`s før jeg går ut døren som jeg aldri blir fornøyd med

9.  Poster ett bilde alikavell

10. Skål

 

-Soph

 

 

 

 

 

 

Du har ikke respekt

Heihei! 

Nå ligger jeg for meg selv i sengen og slapper av som jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle gjøre. Her ligger jeg å leser gjennom alt av negative, men også positive kommentarer om meg overalt på nettet. Jeg lovet meg selv egentlig å aldri gjøre det, men man blir jo litt nysgjerrig på hvilken mennesker det er der ute som sitter å trykker på tastaturet og fyrer løs.

Jeg har kommet over ett par kommentarer på Bloggen om at jeg har mye skrivefeil og at noen av setningene mine er veldig dårlig formulert.Jeg har også lest at jeg ikke har respekt for "yrkestittelen" min.

Jo, det har jeg.

Hele mitt liv har jeg hatt skrive og lese vansker, dysleksi med andre ord. Jeg har ikke bare dysleksi men også Dyskalkuli. Noe som gjør at jeg må bruke ekstra mye krefter hver gang jeg skal skrive noe, så hvis dere sier at jeg ikke legger krefter i arbeidet jeg gjør så tar dere veldig feil.

Hvis dere ruller helt ned på bloggen til mitt aller første innlegg fra Oktober i fjor så kan dere også lese at dette har jeg sagt ifra om for lenge siden.

Jeg vet jeg ikke er verdens beste til å skrive, men jeg vet jeg har mye fornuftig å komme med på bloggen. Mitt mål er aldri å bli verdens flinkeste i grammatikk. mitt mål er å gi leserne mine ett bilde av det jeg skriver om.

Så til dere med dysleksi og andre vansker, dere får i hvert fall min stemme!

- Soph

 

DRITT DAG
heihei og god helg alle sammen!

Som blogger er man avhengig av å alltid måtte prestere, alltid ha noe spennende å blogge om og man må allitd vær innteresant for leserene sine. Men akkurat nå i skrivende stund så skjer det faktisk ingenting, for i dag kjeder jeg meg og jeg er sliten. I dag har jeg faktisk ikke lyst å gjøre noe annet enn å bare ligge i sengen å høre på musikk og forsvinne helt i min egen verden. Alle har vell en sånn dag iblant, kjenner du deg igjen? Det er Fredag og denne Fredagen skal jeg bruke bare på meg selv! Om jeg vil ligge i sengen i hele dag å høre på musikk og ikke snakke med noen,så gjør jeg det. Jeg høres jo nesten deprimert ut på måten jeg skriver her, men vi har alle våre dager. I dag kjører jeg hjemmespa, popcorn og film for meg selv, så kommer jeg sterkere tilbake imorgen.

Mine tips på kjipe og kjedelige dager:

1.Husk at det er lov å kjede seg

2. Bruk tiden på å pleie deg selv, du føler deg bedre.

3. Sett på den beste serien eller filmen du vet om.

4. Menst du ser film så trykk i deg alt du liker av snacks og godteri uten dårlig sammvitighet

5. Sett på favorittmusikken din på fult volum og tenk at du er stjernen i sangen.

6. Gå deg en tur på 20 min med musikk på ørene, frisk luft er digg for kropp og sjel.

7. Gjør noe hjemme som du har hatt lyst til lenge som f.eks å ommublere rommet ditt.

8. Ring en venn

9. Tenk positivt

10.  Sett deg mål for neste dag

 


Har fått meg ny parfyme, er den beste jeg noensinne har hatt. Du finner den HER

 

- Soph

Haha PANELET, jeg elsker dere!


 

Fysøren, jeg elsker Panelet på VGTV! Jeg har alltid fulgt med på de og jeg elsker måten Morten og Vegard legger frem ting og saker på. Så utrolig morsomt! Takk for at dere får meg til å le titt og ofte. Det har jo alltid vært sånn at man skal teste kunnskapene til oss Paradise deltakere, å det gjør de rett i! Det er mye rart som blir sagt under press og alkohol, ellers hadde det jo ikke vært gøy. Jeg tar værfall dette her med ett smil og det tror jeg de fleste andre gjør og. HUMOR TIL FOLKET FOR Å SI DET SÅNN! TAKK!  Denne episoden kan dere se HER

Soph<3

DÅRLIG SAMVITTIGHET

Heihei alle sammen!
 

Denne uken her har vært helt syk, det har skjedd så utrolig mye. Jeg har blitt side2 blogger, jeg er på tv hver dag og det er mye nytt å forholde seg til.Men jeg har også kjent litt på dårlig sammvitighet denne uken fordi jeg føler att jeg ikke rekker å svare alle som skriver til meg, så jeg vil  bare si att det ikke er meningen, men det er desverre slik att man ikke alltid rekker rundt. Jeg skal svare hver enkelt så fort jeg har tid, så vet dere det.

Det er deilig å vær tilbake i Bergen igjenn selv om regnet bøtter ned, men det er vi vant til her på Vestlandet.

I dag har jeg vandret rundt i sentrum, shoppet litt, vært innom Lashbar å fikset vipper og bryn og sist men ikke minst innom tattovøren min i Bergen. Neste uke skal jeg ha ny tattovering så i dag var jeg innom for å planlegge den. Det er en stor tattovering som jeg har tenkt på en god stund nå, så nå gjør jeg det! Endelig! Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha, i mellomtiden får dere bare vente i spenning til neste uke.

Jeg elsker lashbar! De er sinnsykt dyktige på vippeextension og bryn. Jeg har gått til de i snart ett år nå og er alltid like fornøyd. Jeg har hatt vippeextension før og hadde det fast i 1 år. Desverre så begynte jeg å reagere på limet man bruker og jeg fikk en voldsom reaksjon i hele ansiktet, noe som gjør att jeg ikke kan ha det lengre. Men hva gjør vell det når man kan ta vippeløft? Det ser veldig naturlig ut og varer lengre enn vippeextension. Vil du vite mer så besøk www.lashbar.no. 

 

            - Sophie

 

For å si det sånn! 

Da var jeg og koffertene mine tilbake i Bergen Jeg er konstant på reisefot, så når jeg sier att jeg er en eventyrlysten jente så mener jeg det.Det har dere vell også kanskje allerede forstått. Nå er jeg hos en kompis av meg og slapper av helt alene, han er ikke her for øyeblikket og det gjør meg heller ingenting. Jeg har hatt folk rundt meg konstant siden Fredag og forsåvidt  hele den siste tiden og. Så litt alenetid oppi det hele har jeg nok bare godt av.

Nå ligger jeg bare å venter på att Paradise skal begynne for på denne episoden her mener jeg  att det er mye gøy som skjer. Jeg prøver å tenke tilbake på alt som ble sagt og gjort denne dagen men det går litt i surr, det gjør det. Så det blir like spennde for meg som for dere.

I mårgen har jeg en god del planer og ting jeg må ordne i byen, men jeg skal holde dere oppdatert så godt jeg kan. I tilegg til det kan dere spørre om ting i kommentarfeltet på innlegene jeg poster så svarer jeg så fort jeg kan her på bloggen, så om du lurer på noe er dere bare å fyre løs for å si det sånn!

- Sophie

FOR en uke!!


 

HeiHei! For noen dager! Jeg kom til Oslo Fredags morgen forrige uke og det føles ut som jeg bare har blunket og nå det plutselig Onsdag! Dagene går i ett sett fortiden og det er mye som skjer fra alle kanter! Premierefesten som var på Mandag var veldig vellykket, selv om dagsformen fortsatt er noe redusert enda. I dag er 3 episode av Paradise hotel på TV og jeg kjenner på kroppen at jeg ikke har like høy puls som jeg hadde på første episode, det blir en liten vanesak dette her.

Hva skjer på Onsdager på Paradise? Jo Pandorras eske og utflukt! Denne episoden her er det mye spennende som skjer så det er bare å følge med. I dag skal jeg hjem til Bergen igjen for å slappe av, føler livet er litt mer hektisk her enn i Bergen akkurat nå, men før det skal jeg ut å spise lunsj med noen venner. Jeg har fått mange spørsmål om outfitet jeg brukte under premierefesten så det finner du her :

 

Jumpsuiten finner du HER / Choker HER

 Soph<3

DET VAR FAEN PÅ TIDE

  

 

Endelig kan jeg fortelle dere att jeg har blitt Side2 blogger! Jeg er KJEMPE gla for dette sammarbeidet og jeg ser virkelig frem til å skrive mye, mer og oftere til  dere på bloggen. Jeg føler meg veldig heldig akkuratt nå.

Det har vært en berg og dalbane å komme meg hit jeg er i dag. Du veit når du blir skutt ut i 90 km/t og du gruer deg helt sykt til du blir kasta frem og tilbake i noe du ikke har kontroll over i det hele tatt, men nå begynner endelig brikkene å falle på plass.Akkuratt i dette øyeblikket her er jeg drit stolt! Jeg er veldig gla for att dere har fulgt meg på bloggen og tatt meg hit jeg er nå.Jeg håper dere forsetter.

Så nå var det faen på tide at jeg fikk min egen kanal. Takk SiDE2!

- Sophie

For en syk kveld!

God morgen!

Nå har jeg nettopp våknet, eller jeg har vell egentlig ikke sovet. Festen varte lenge i går og det er så mye som skjer overalt nå att det er vanskelig å prioritere å såve fremfor alt annet.

Premierefesten i går tok helt av, alle var i godt humør og det var topp stemning!

Det var en utrolig merkelig og gøy følelse å endelig få se første episode! Under hele episoden så tenkte værtfall jeg att det kun var oss i lokalet som såg på, man greier ikke å forstå att det faktisk er en halv million i tillegg.

Det er så sinnsykt mange personligheter sammen på ett hotell! Og hva skjer når såppas forskjellige mennesker havner på ett sted? Jo fest, drama,inntriger,romantikk og sex? Følg med ikveld.

Ha en fin dag!

-Sophie

Turn down for what

Mandag og premierefest! 

Da var endelig dagen kommet og ikveld er det premiere på årets sesong av Paradise hotel kl 22:30 på tv3. Er dere spent?

Denne dagen her er det mye som skjer for oss deltakere! Presse, møter, foto, styling, fest og morro. Premierefesten for oss holder til på Stratos der vi ser første episode på storskjerm.Det blir nok en lang kveld med mye inntrykk og tanker,  for det er mye følelser som er i sving i dag. Dette blir den siste dagen i mitt gamle liv og den første dagen i mitt nye!

Akkuratt nå ligger jeg i sengen å tenker over alle ting som har blitt sagt og gjort inne på hotellet, noe gruer man seg til og noe gleder man seg til å se, sånn er det med de fleste.

Dette blir tidenes sesong av Paradise hotel og  dere kan bare finne frem poppcornet å sette dere godt til rette i sofaen.

Nå skal jeg løpe hit og dit som en tulling for å få alt på stell til kvelden kommer.

Vi snakkes senere.

- Sophie

 

 

Oslohelg

God morgen!


 

Formen er endelig på topp igjenn! Jeg stresset sånn med at jeg skulle ligge syk på premierefesten på Mandag, men ingfær kurerer alt!

I går kveld slappet jeg av på hotellet sammen med Rebecca , vi har så mye å snakke om så det ble en sen kveld. Det er sykt rart at dere som skal se Paradise Hotel ikke vet noe om denne sesongen mens vi vet alt, man har lyst å fortelle alt som skjer , men her er det bare å klappe igjenn til spenning for dere.  Som jeg nevnte i mitt siste innlegg skulle jeg i ett møte i Oslo i går, og det ble meget vellykket! Følg med på bloggen så får dere snart vite hva som skjer, dette blir så bra!

Nå har jeg og Rebecca nettopp vært å spist en deilig hotell frokost. viktig med en bra start på dagen for denne dagen her blir lang og det er mye som skal gjøres av forbredelser til uken som kommer. Vi har så mye gøy i vente, det har dere også for å si det sånn!

Nå skal vi ut i solen å gjøre ett par ærender, så vi snakkes senere i dag.

 

- Sophie <3

 

 

 

STILLE FØR STORMEN

 


Jakken finner du HER / Skoene HER

God kveld!

Denne uken har bare flydd avgårde.. Nå har jeg pakket og er klar for Oslo igjen i mårgen tidlig! Hit og dit, frem og tilbake.Jeg skal i ett møte kl 12 og  jeg er så spent på hva som skjer videre etter møtet, er dere? I helgen skal jeg slappe av på hotell og lade opp til uken som kommer for på Mandag er det premierefest av årets sesong av Paradise hotel og det kommer til å bli fullstendig kaos.

Jeg greier ikke å forstå at jeg faktisk er med, det er så surrealistisk. Det føles ut som jeg har vært på ferie med en vennegjeng og nå skal hele Norges befolkning se hva vi har gjort på ferien vår, på godt og vondt. Merkelig følelse. Man ser på Paradise hotel med ett helt annet syn etter man har blitt med selv og  nå forstår jeg virkelig hva de mener med den såkalte " boblen" man lever i. Man har ikke tlf, ikke tv, ikke noe form for sosiale medier men kun hverandre, og da blir man mye fortere knyttet til hverandre enn det man ellers hadde blitt i hverdagen. Man greier ikke helt å forstå det før man er i situasjonen selv.

I det ene sekundet  gleder jeg meg til det begynner og i det andre sekundet har jeg bare en stor klump i magen. Latterkrampe og angst om hverandre kan man vell si. Heldigvis har jeg sett trynet mitt på tv før, så jeg begynner selv å føle at det er greit selv om man alltid analyserer seg selv til 1000 og bare har lyst å trykke en pute foran øynene for å unngå å se av og til, haha! Men til syvende og sist er det vell sånn jeg er og ser ut, take it or leave it.

Jeg føler selv at det ikke akkurat er en stor overraskelse at jeg er med på Paradise hotel, de som kjenner meg har vell allerede kunne forutsett at det  kom til skje for allerede mange sesonger siden, de første meldingene jeg fikk etter jeg ble publisert :  " JEG HAR VENTET LENGE PÅ DENNE DAGEN HER".

Det blir spennende å se hvordan man blir fremstilt og hvilket syn folk har på deg etterpå, for tv er tv. Uansett hva dette bringer meg på godt og vondt så er jeg sikker på att det kommer noe godt ut av det, om ikke så er jeg en lærdom rikere

Soph<<3

BLÅTT HÅR


har ikke brukt denne jakken på evigheter, har ligget langt inni skapet, men plutselig falt den i smak igjen. Vanskelig å finne samme type jakke men lignende finner du HER

 

Heihei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, jeg prøvde virkelig å plassere fingrene mine på tastaturet men lå langflat med influensa og bare det å gå å hente seg ett glass vann var tidenes tiltak. En ting er sikkert og det er at man skal være gla så lenge man er frisk, sånn tenker jeg hver gang " jeg skulle satt mer pris på livet når jeg var frisk" haha, det er vell fler som kjenner seg igjenn? merkelig hvor mye en tett nese kan ha å si.
Uken i Bergen har vell vært hipp som hap, en smule travelt men det kan jeg skylde meg selv! Nå har jeg nettopp vært hos frisøren min, AdamogEva I Bergen og farget og klippet håret til Premieren av Paradise hotel førstkommende Mandag 22:30! Jeg både gruer og gleder meg, gjør nok de fleste av deltakerene. Vist det er noe dere lurer på så spør i kommentarfeltet så svarer jeg på det jeg kan svare på i neste innlegg?

 

Litt blåfarge i:)


Sånn ble resultatet:) Veldig fornøyd

 


Litt produkter jeg fikk med fra ADAM&EVA. 

Soph<3

OVERRASKELSE I VENTE


 

Hei og God morgen!

wow ,så deilig å vær tilbake i Bergen, favoritt byen min uten tvil.  For å vær ærlig så har jeg nettopp våknet, døgnrytmen min er

helt ute å kjøre etter Mexico,hodet et proppet fult av tanker om ting jeg skal og må gjøre. Akkuratt nå svarer jeg på fult av mailer som har tikket inn siden vi ble publisert av tv3! Om kort tid så har jeg en overraskelse for dere ! Jeg er så gla!!!!

Nå skal jeg ut å spise med noen kompiser av meg i byen og nyte det fine men jævlig kalde været.

Som sagt bor jeg ingen steder nå, så. I dag skal jeg på ett par visninger på leiligheter/ rom, så jeg værtfall

finner en midlertidig plass å bo. Om du vet om noe så rop ut!

Ha en fiiiin dag.

 

-Sophie

KAOS


Lignende outfit finner du HER     (annonse)

Pakket og klar for å reise hjem til Bergen ❤️ Jeg skal vær ærlig å si at livet mitt er litt kaotisk fortiden, føler jeg sitter på en Berg og dalbane, noe er gøy og noe er skrekk og gru. Jeg har mye gøy i vente og det er mye som skjer fortiden, det som er mindre gøy er at jeg akkurat nå ikke bor noe som helst steder og at jeg lever i 2 kofferter som jeg drasser med meg hit og dit, slitsomt? Ja Som faen. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil ende opp, men det står mellom Oslo eller Bergen. Det er vell derfor jeg er i den situasjonen som jeg er i nå, meg i ett nøtteskall! Jeg har vell egentlig aldri hatt ting 100% på stell, ærlig sak det. Jeg er en uforutsigbar sjel med andre ord. Men det ordner seg alltid for snille jenter og Sophie.

Soph <3

 

FLAUT PÅ DRAKE KONSERT


 

For en syk helg! Alt for mye gøy. lørdag var jeg ute på NOX med resten av gjengen fra PH, det tok helt av kan man vell si mildt.. Det ble nok litt for mye innabords på noen av oss...... jepp, men gøy var det! Søndag våknet jeg med skallebank og altfor lite søvn, jeg tenkte først at jeg aldri kom til å komme meg avgårde på Drake konserten, men jeg hater å gå glipp av alt som er morro så det var vell aldri ett alternativ å ligge i sengen heller. Før konserten møtte jeg vennene mine fra Bergen som jeg ikke har sett på en stund, smågal gjeng kan man si. Drakk litt vin på hotellet og dro til Telenor Arena. Vi presset oss gjennom folkemengden for å få sett mest mulig av han. Plutselig ser vi at vi står blant det kongelige folk, Mette Marit.. trodde vi. Vi snakket og tok bilder, en stund ut i samtalen gjekk det opp for oss at det ikke var Mette Marit men faktisk Martha Louise, Fyfaen jeg ble så flau! Hvor forbanna sykt og flaut er det å kunne ta så feil, hvordan går det Ann..

Legger med noen bilder fra kvelden:)


 

 
Screenshot fra en snap jeg tok av Martha Louise haha.

Sophie<3
 

LØRDAG, MIN FAVORITT <3Lash Bar Oslo
 

Løøørdag! I dag er jeg sliten, men ut det skal vi. Har nettopp vært innom Lash bar i Oslo som jeg er sponset av og fått fikset brynene mine som har grodd til alle kanter siste ukene, haha! ( forsov meg til å med til timen kl 13:00) Nå er jeg ute å shopper kveldens outfit før det blir middag og ut på byen senere. Ikveld skal en god del fra årets Paradise sesong ut på Nox, det blir gøy å se folk igjen! Denne dagen blir amazing! god helg alle sammen ❤️ 

 

Her er kjolen jeg kjøpte i dag:) Jeg kjøper mesteparten av mine kjoler på kouture, Desverre har ikke de klær på Nelly, men om du vil ha lignende så trykk her <3

 -Savner sol og varme 

Sophie <3

CASH ME OUSSIDE HOWBOW DAH

 

Hei:) Ja jeg er med i årets sesong av paradise hotel :) jeg er så takknemlig for å bli med på dette syke eventyret, 7000 personer har søkt i år og jeg er veldig glad for at jeg har blitt valgt ut av så mange. Jeg gleder meg til 13 Mars for da er det PREMIERE! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått mye hets i kommentarfeltene,på meldinger,det har ringt telefoner og jeg har fått mye hat om hva som allerede står om meg i media. Så her er en ting jeg vil si dere.

Man vet godt selv at nå man er med på ett realityprogram så vil folk alltid ha en mening om deg, om hva du gjør, hva du sier  og hvordan du ser ut til en hver tid. Dette er de fleste forbredt på i det de skriver under på kontrakten. Om det er paradise hotel ,farmen eller robinson. Selvfølgelig er det en psykisk belasting å lese stygge kommentarer om seg selv på nettet, heldigvis har jeg en såppas sterk psyke at jeg på en eller annen måte takler dette veldig fint. Det er ikke meg det er synd i, jeg synest ikke synd på meg selv,jeg synest synd på deg som sitter å skriver dette. Vet du hvorfor? Det er fordi DU er usikker på deg selv, du er ikke gla i ditt eget utseende, du er ikke tilfreds med livet du selv lever og du har bare ikke forstått at det å skrive uverdige kommentarer om andre på nett er usaklig,unødvendig og forkastelig. Du har rett og slett bare ikke skjønt den biten. Jeg kan komme med ett eksempel. 
" Du er en jævla hore"     OK, greit. Men hva får DU ut av å skrive det? kan du nemne 5 postive ting du får ut av å skrive det? Send meg gjerne en mail med punktene. For jeg er virkelig nyrskjerrig på det.
Hva med å bare droppe den ene kommentaren? 5 postive ting du får ut av det?
- Du beviser for deg selv og andre at du har det bra med deg selv.
- Det viser at du har hatt en god oppdragelse
- Det viser at du har omsorg for andre personer
- Det viser at du er mot mobbing og trakkasering.
- Det viser rett og slett at du er en bra person med ett stort hjerte.
Selvfølgelig må vi får si meningen våres, men vær så snill å værtfall vær saklig når du først er igang med å trykke på tastaturet, det er alt jeg ber om. Selv tar jeg avstand fra å skrive kommentarer som kan såre, gå innpå eller ødelegge en person og jeg har det veldig fint med meg selv. Kanskje du også skal prøve? 

 

Alle kjolene er fra Kouture, men lignende finner du HER    (annonse)
 

Sophie<3

20 FUNFACTS OM MEG


Ganske lik caps finner du HER (annonse)

- Jeg er natulig blond

-  Jeg har spilt Klarinett

- Når jeg var liten ville jeg bli poppstjerne

-   Jeg stoppet en stor bil på en motorveg i Mexico full av bevepnet Mexicansk militær for å spørre etter venninen min jeg ikke fant.

-Jeg får på meg str 33 i sko og ender ofte opp med å måtte kjøpe sko på barneavdelingen.

- Jeg har aldri møtt noen på min alder som har mindre hender enn meg

- Jeg har brukket nesen to ganger

-  Jeg HATER fisk

-  Jeg har hatt percing i brynet. HAHAHAHA

-  Jeg har verdens styggeste håndskrift

-  Jeg har vært elevrådsleder,men samtidig terrorsjef i russetiden

- Det sykeste jeg har sett er Pyramidene i Cairo i Egypt, må oppleves.

- Jeg HATER trance.

- Alltid vært mer med gutter enn jenter

- Jeg har AAAALDRI bestått en eneste test i matte

- Jeg har bodd i 4 forskjellige byer

- Jeg har nesten aldri samme frisyre i mer enn to uker

- Jeg er avhengi av leppestick

-  Jeg skulle hatt klippekort på legevakten....

- Har aldri lest en bok. 

Sophie<3
 

Mine Tatoveringer

 

Heihei :)

 
Jeg ser det er en god del i kommentarfeltene som lurer på om jeg kan skrive ett innlegg om tattoveringene jeg har, om de betyr noe eller om jeg bare har tatt de fordi jeg synest de er fine. Noen betyr veldig mye, andre betyr lite eller ingenting.


Løven på ryggen: Mange tror nok jeg har løven på ryggen på grunn av stjernetegnet " løven", det stemmer nok ikke, jeg har " vekten" som mitt stjernetegn. Grunnen til at jeg har en løve på ryggen er utifra ting og situasjoner  jeg har opplveld tidligere i livet,som jeg mest sannsynlig kommer til å skrive om senere på bloggen. Løvehode betyr beskyttelse,overlevelse og styrke.


Colibri ute av burdet på armen:  Dette er ett symbol for frihet , og frihet skal man ikke ta for gitt. Jeg har alltid gjort det jeg har hatt lyst til og ønsket, jeg er gla for at vi har den muligheten her i Norge, det er det ikke alle som har. Jeg elsker å reise, oppleve nye ting og går egentlig dit vinden tar meg. Jeg liker å føle meg fri. Kolibri betyr også  Glede, skjønnhet, harmoni og nytelse.


Ørnevinge på underarmen : En ørn symboliserer først og fremst makt, menst løven blir regnet som dyrenes konge, er ørnen himmelens hersker, og den har i årtusener symbolisert styrke, mot og udødelighet. men når det er sagt er nok denne tattoveringen bare tilfeldighet fordi jeg vile og følte det passet med resten av armen.


"Henna" tattovering på armen:  For meg er denne tatoveringen mer for inspirasjonen sin skyld, den betyr lite for meg, men jeg elsker den! "henna-tatto" er en slags kroppskunst som har eksistert fra langt tilbake i tid, rundt 5000 år. For mange er dette ett symbol på " livets  kamp" ekteskap,religion og glede.


Minimalistisk dame på låret : Denne betyr virkelig ingenting,jeg bare synest den er fet. En minimalistisk tatovering av en dame som røyker, kanskje litt 60talls inspirert, kanskje litt på kanten, kanskje litt " samma faen det"


Kinesiske tegn i nakken:  Jeg har tre kinesiske tegn i nakken. Det er den første tatoveringen jeg tok når jeg var 14. " lev livet". Den er meget lite synlig og jeg glemmer ofte att jeg har den der.Noe mer har jeg ikke å si om den egentlig.


Naken engel med vinger på magen/ribbena: Bare fordi jeg ville ha den egentlig.


Den kleineste tatoveringen noensinne: JODA, selvfølgelig har jeg er skikkelig jævlig tattovering, heldigvis var jeg klok nok i fylla til å værtfall greie å plassere den lengst mulig ned på helen så værtfall minst mulig kan se den. Jeg vet faktisk ikke hva det er tattovering av. Jeg og bestevenninen min bestilte envegs bilett til "korfu", en øy i hellas.. Biletten hjem tenkte vi å fikse undervegs. Så vi endte opp i en liten by som heter" Cavos", og der endte vi faktisk opp. Vi var tydeligvis de første norske som hadde vært der " what the fuck are you guys doing here?" Det skjønte ikke vi heller etter at vi hadde havnet midt opp i " fylleparadiset" til Britene, så vi ble jo med på festen vi. Det var tydligvis en eller annen syk realityserie også som ble spilt inn der, heldigvis hold vi oss unna kamerane( ikke hørt eller sett noe)  Men sann alt i alt tapte vi ett veddemål og måtte tattovere oss, det endte også med ett par turer på sykehus,minimalt med søvn og en veldig dyr flybilett hjem til Norge, men brun det ble vi.

 

 
Sko finner du HER / Lignende bukse HER / Caps HER / T-skjorte på ZARA

annonse
 


- Sophie

Nytt Kapittel

 

Denne jakken kan du finne lignende av HER Og lignende bukse HER  (annonse)


Heihei:)
Yey, nytt kapittel! Har flyttet ut av leiligheten min i Bergen å tenkte først å finne meg en ny leilighet i nærheten:) Istedenfor tar jeg turen til Stockholm til en vennine for å bo hos henne en periode til jeg finner meg jobb og leilighet der selv. Deilig med litt forandring og prøve ut noe nytt.Jeg er en person som blir fort lei av å vær på samme sted over lengre tid så hvorfor ikke:) Blir spennende å se hvordan livet i Stockholm blir! Noen som har noen tips og kjenner byen godt?

Sophie <3

God jul fra megFoto:Instagram : Repvik Photography

 

Yes, så har jeg ikke skrevet noe på lenge, har faktisk ikke orket, ingen unnskyldinger. Så sånn er det.
Whatever.
Så var det plutselig jul og snart ett nytt år igjenn! 2016 har bare flydd avgårde, ett blunk og snart er 2016 bare historie.


Julen skal være en fin tid, en tid man deler med familie og de nærmeste. En tid der man setter ekstra pris på de man har rundt seg.
For oss som er heldig feirest julen med hauevis av gaver, penger, mat og drikke menst  " Deilig er jorden" spilles på radioen, i hjemmet, i gatene og i kirken.
 For noen er julen en tid uten gaver, penger,mat og drikke. Julesanger som " Deilig er jorden" er byttet ut med bomber, barnegråt, sult og sorg.


Det er så store kontraster at det er vanskelig å forstå. Vi har det så godt, det er jo "selvfølgelig" en selvfølge at vi skal ha det sånn.


"Hva ønsker du deg til jul?"
"Penger, sko, gavekort, telefon og sminke.. hmm, søren jeg kommer ikke på noe mer jeg"
"Okei, si ifra vist du kommer på noe da"


Vi har det så godt att somme av oss sliter med å finne noe vi ønsker oss til jul, så menst vi sliter med å finne noe vi ønsker oss så sitter det nok ett lite barn en eller annen plass i verden som ønsker foreldrene, brødrene eller søstrene sine tilbake.


Heldigvis kan man bidra til å gjøre en forskjell, hva man velger å gjøre er opp til hver enkelt. Noen sender penger til organisasjoner, noen dropper å gi hverandre julegaver og heller gir penger og klær til noen som virkelig har bruk for det.
Med å bidra mener jeg selvfølgelig ikke " bare " til mennesker i nød utenfor vårt land, for det finnest hauevis av mennesker som trenger hjelp rundt oss, her og nå, så lenge vi løfter blikket og ser oss selv over skulderen.


Jeg skulle dra å trene og i det jeg var på veg til trening møtte jeg en barnefamilie fra Syria, en barnefamilie som har vært på flukt men som har vært så heldig og havne her, i trygge hender. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvordan livet mitt hadde vært om alt ble revet ut av hendene på meg og jeg måtte flykte og ble plassert i en trygg by som Aleppo om det skulle vært motsatt og om det var tilfellet. Selv om det hadde vært trygt hadde jeg alikavell følt meg forlatt, jeg hadde følt at alt av identitet og kultur bare hadde forsvunnet.


Her i min hjembygd har butikker,iddrettsklubber og privatpersoner gått sammen om å ordne lokale,mat,drikke,gaver og underholding til de som trenger og har behov for det. Enslige, ensomme,flyktninger, eldre og til  personer som trenger det. Alle fortjener en  verdig juleaften uansett hvor man er i verden. Og en ting er sikkert.. vi bor i ett av verdens rikeste land, de fleste av oss har det vi trenger, om ikke mer. Så " litt " kan de fleste bidra med.
God jul <3

- Sophie

hits