Jeg får operasjonen min gratis

Det er en del som har spurt hva jeg må betale for operasjon min. En slik operasjon koster egentlig rundt 40. 000 - 50 000 kr.
Men i samarbeid med en klinikk i Bergen så får jeg altså dette gratis. Noe jeg er veldig glad for! Hvor jeg skal operere meg kommer jeg tilbake til senere.
Jeg vet jeg også kunne fått dette dekt av staten i prinsippet, men det jeg slipper nå er å måtte gå igjennom hele prosessen med leger, papirer osv.
Jeg fikk en mail fra de for en liten stund tilbake der de spurte om jeg kunne tenke meg å samerbeide med de og det takket jeg ja til.
Etter er par mailer frem og tilbake spurte de hvilken form for operasjon jeg kunne tenke meg å ta og valget mitt var veldig lett. Nemlig å redusere puppene mine. Dette er noe jeg har hatt i tankene siden jeg var 16 år, og et valg jeg står 100% for. Jeg vil understreke at dette er noe jeg først og fremst gjør på grunn av egen helse og trivsel, men jeg gleder meg selvfølgelig til resultatet utseendemessing og. 

15

så bra :)

Trenger du noe operasjon da beby !? Du er jo så vakker fra før av 😍😍😍

Playboy: takk

skal du kun opperere puppene?

lisa: Ja, brystredusksjon og brystløft.

Syns ikke du burde ta brøstløft også, blir for mye arr....

Er du venn med alle fra i fjor?

Anonym: Jeg kommer godt overens med stortsett alle fra i fjor og er venner med de fleste. Det er vell kun en person jeg ikke har noe til overs for.
Jeg har ikke noe problemer i å ordne opp i ting,men når personen forsetter å bruke energien sin på å blogge og nemne meg i negative og unødvendige kommentarer ser jeg ikke noen annen løsning enn å bare gi faen.

Doggy?

Jon: hva er skummelt med arr :)? Heller bra helse og noen arr enn dårligere helse uten arr :)

🤷🏼‍♀️ Undertegnede har arr på mage, lår og snart puppene og jeg angrer ikke et sekund.. :) arrene er helt fine å leve med også 💃

Renate: ja :)

Hvem er den ene som du ikke er venn med? Det er ikke no farlig å si det hvis hun never deg på bloggen sin hele tiden:)

Håper du kommer langt i Ph i år! Digger deg! Og du kommer til å vinne!

Anonym: har ikke noe behov for å gi denne personen noe form for oppmerksomhet :) tusen takk for det!

Det er Andrea

Lol Andrea er dritt barnslig bloggen hennes er drutt dårlig derfor hun brukte deg for og få mer klikk😂 mrn jeg håper du kommer langttt opp på topplisten i år

Skriv en ny kommentar