Hvorfor går jeg med parykk?

Det har vært sinnsykt mye spørsmål om hvorfor jeg har på meg en blond parykk på bilder fortiden. Sannheten er at det ikke er en parykk, det er faktisk mitt ekte hår. Det er helt blondt og kort akkurat sånn som på bildene  jeg har lagt ut på storyene mine. Hvem som har gjort dette og hvorfor jeg har gjort det kommer jeg tilbake til neste uke en gang. Jeg kan ikke fortelle noe om det før da desverre.
Ha en fin dag!


 


 

12

Hvordan poster du bilder av deg selv på snap har du tillgang på snap på hotelle

fint :)

Er du åpen for sex på hotellet?

Anonym: Nei, absolutt ikke.

Kommer du til å slippe kula? Evt på hvor mye?

tipper hun fortsatt er på hotellet eller venter på å komme inn siden hun ikke kan sie noe om hvorfor hun har kortere hår å siden blogg innleggene er kortere. håper du kommer inn iallefall <3

Africa for africans, Asia for asians, Europe for EVERYONE!

Masseinnvandringen transformerer Europa. Venstresidens politikk (som promoteres i media), fører til at den opprinnelige hvite europeiske befolkningen blir erstattet og utryddet.

www.frieord.no/eksklusivt/norsk-skoleelev-slatt-blods-utlendinger-pa-skole-trondheim/

https://justpaste.it/1eqgj

er du ikke på paradise hotell siden du blogger og har tilgang på sosiale media?

Parykk** digger det:)

Haha sier det er tullete at folk mener du ikke er inne på hotellet nå, farget du håret blondt og klipte deg der inne da eller? Du har jo langt brunt hår på bildene som er tatt denne sesongen.😂😂

Kan du skrive litt lengre innlegg? Litt kjedelig og dårlig kvalitet å komme inn så er det 4-5 setninger liksom. Og ja bare å si « så ikke les» men for all del. Liker ikke isabel raad men liker deg - men desverre har hun bedre kvalitet på bloggen.

Skrimmel skrammel

Er du åpen for førting? Eller og finne en litta mann du kan gosse mæ🙂

Skriv en ny kommentar