Har du lyst på denne?

ANNONSE

 

Hei alle sammen!

Depper du over at morgendagen er mandag og ny arbeidsuke? Ser den! Det er alltid en tung tanke.. Dessverre er det nå bare en gang slik at helgen er kortere enn arbeidsuken. For mange føles det som om helgen er over når lørdagskvelden sniker seg innpå, og at søndagen bare er en mellomdag.
For å gjøre denne søndagen din litt bedre så tenkte jeg å ha en kokkuranse på bloggen. Selv om jeg ikke helt har fått sommerfeelingen enda på grunn av at det har regnet HVER dag i juni i Bergen prøver jeg å være mest mulig opptimistisk. Jeg venter fortsatt på at solen og sommeren skal kicke inn for fullt sånn jeg får brukt badedrakten min fra Elsa&Rose.
Har du også lyst på en slik badedrakt?  Det du trenger å gjøre er å følge @Elsaandrose på instagram, kommentere på bloggen min med namn, E-post og skrive noen få ord om hvorfor du nettopp vil ha denne. Lykke til!


Ha en fin Søndag!

- Sophie


6

Susann Elisabeth Pettersen

Jeg har lyst til å vinne rett og slett fordi jeg synes den badedrakten ser drit søt ut og den hadde passet meg perfekt 👌🏼😍

Jeg ønsker meg badedrakten fordi jeg nylig har tatt silikon og derfor må kjøpe alt badetøy nytt nå til sommeren. Hadde derfor passet perfekt å vinne en fin badedrakt så jeg slipper å handle inn dyre bikinier 😍

Jeg har sommerferie så jeg har ikke no skole imorgen😃😃😃😃😃😃

Silje bjørklund

Ååh 😍 Denne hadde passet utrolig bra til meg :) har lyst til å vinne denne fordi jeg har gått ned 50 kg på 2 år . Og det hadde hvert då utrolig gøy med en ny badedrakt.. alltid hatt fordommer for kroppen min , og mye kroppspress . Men føler meg endelig litt klar for strandsessongen :)

Jeg ønsker å vinne rett og slett fordi jeg synes det er en helt fantastisk fin badedrakt ☺️☺️

Tiril Elise

Tirilefkarlsen@hotmail.com

Jeg har lyst til og vinne denne, for den rett og slett er rålekker og søt. Jeg har ikke argumenter som kroppspress og silikon som de over. Men krysser fingrene for det!

Jeg eier heller ingen badedrakt, og etter å ha sett deg legge ut bilde av den! Så fikk jeg sykt lyst på en badedrakt!

Skriv en ny kommentar