Henote, hvorfor følger du meg ikke på instagram?

Hei alle sammen!

 

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg lå inne for meg selv en fredagskveld alene. Med pledd, tente lys og film for meg selv. Dette er ikke det jeg vanligvis gjør en fredag for å vær ærlig, men i dag var det ingenting annet som fristet!  Alle har en dag der de bare vil ligge for seg selv, spise usunn mat, ikke snakke med noen og se på akkuratt det man vil uten at noen forstyrrer deg. Det er svært sjeldent det skjer denne jenten her, men i dag skjedde det. Digg!

I går etter at jeg delte innlegget " Dette er bare trist"  ringte Dagbladet og Seoghør for å få ett par ord med meg angående saken. De kontaktet også sjefen for magasiet Julia for å høre hennes side av saken. Jeg er ekstremt fornøyd med at de som jobber i Julia skulle ta dette opp til vurdering for å unngå at noe lignende skal skje i fremtiden. Vist de gjør det så tenker hvertfall jeg at jeg har bidratt til å gjort en forskjell og det følest bra. Kanskje de kommer til å fokusere på litt sunnere utgaver av magasinet fra nå av?

Har dere forestenn fått med dere att Henote ikke følger meg på instagram ? Hun har skrevet ett helt innlegg om hvorfor på bloggen hennes. Latterlig, jeg må bare le!

Håpe dere får en fin fredagskveld!

- Sophie

 

3

Når du like greit skal ligge hjemme og slappe av i kveld, ta en titt. Mulig du ikke vil angre :) Fin kveld videre :)

Ironi? Altså bortforklarer hun?

Positivt og bra at gårsdagens innlegg får så mye oppmerksomhet.

Skriv en ny kommentar