Hva skal jeg denne uken?

God morgen alle sammen! 

I dag hadde jeg vekkerklokken stilt inn på klokken 10, men her ligger jeg forsatt i sengen. Mandag burde være søndag av og til kjenner jeg. Nå ligger jeg faktisk å spiser frokost på sengen og bestiller meg nye klær fra Junkyard. Jeg bruker evigheter når jeg skal bestille klær og jeg ombestemmer meg hele tiden undervegs! Til slutt er hele handlekurven full og det ender med at jeg blir helt forvirret, sletter alt og begynner på nytt. Noen som kjenner seg igjenn? Haha!

Denne uken her har jeg faktisk ingen planer og det er lenge siden jeg ikke har hatt. Det eneste jeg har på timeplanen er å dra til Adam og Eva i Bergen for å fikse opp i den milevise lange etterveksten jeg har fått, plutselig bare er den der før man vet ordet av det! Det må fikses opp i før festivalene kommer på rekke og rad snart.

Jeg gleder meg så sinnsykt til Palmesus som er om 10 dager! Planen er å være i Kristiansand fra  28 juni - 3 juli og jeg skal bo hos Marcus fra Paradise, det blir veldig gøy å se han igjenn.  Jeg har ikke vært i Kristiansand siden jeg var liten og da var det selvfølgelig dyreparken som sto på menyen og ikke Palmesus. Jeg gleder meg vilt til å se igjenn mange venner som jeg ikke har sett på lenge på grunn av litt for mange hektiske måneder bak meg.. Denne uken her må gå fort!

Siden jeg har veldig lite på timeplanen denne uken tenkte jeg å kjøre igang med en spørsmålsrunde, nå kan dere spørre meg om akkuratt det dere ønsker å vite om meg så svarer jeg dere senere ikveld på bloggen!

Håper mandagen og den nye uken har behandlet dere bra så langt.
- Sophie

 

6

Hvis du kunne bosatt deg hvor du ville i verden, hvor hadde det blitt?

hva jobber du med?

Både Sofie og Andrea sier dere hadde snakket sammen og ordnet opp dere imellom før du la ut det innlegget... Stemmer det?

Hva heter skinnjakke di?

Hvilken musikk liker du?

Hva liker du best med deg selv? hva er det værste du har opplevd?

Skriv en ny kommentar