hits

Takler ikke å være alene

17.06.2017 - 16:00 5 kommentarer


Nå kom jeg netopp ut av dusjen. I dag er jeg så sliten at jeg egentlig ikke har lyst eller orker å blogge i det heletatt. Hvorfor? Fordi jeg var ute på byen i går og det er kun min egen feil. Det er rett og slett ett dilemma dette her.  Det er valget om å være alene hjemme å kjede meg, som egentlig er det mest fornuftige eller gå ut ha det gøy, bruke unødvendig med penger og våkne opp å vær tom for energi. Jeg vet nok at flere kjenner seg igjenn i dette og må gå ett par runder med seg selv hver helg, sånn som meg.
Jeg som person takler ikke å være alene når jeg vet at alle andre er ute å har det gøy uten meg. Jeg skulle ønske jeg hadde såppas roen at jeg bare kunne være hjemme og slappe av for meg selv av og til, men jeg får det bare ikke til. Jeg må være sosial og eneste tiden jeg faktisk er alene er når jeg sover.  Sånn har jeg alltid hvert! Jeg er avhengig av å ha noen rundt meg stortsett heletiden. Sånn er det vell bare...

Som dere kanskje har fått med dere så ble telefonen min stjelt i går! Nå har jeg funnet en gammel Sony Ericson hjemme som jeg bruker. Problemet er bare det at batteriet kun vil til lade til 6% og att det ser ut som jeg er en røykdykker på frontkameraet.  Det er selvfølgelig bedre enn ingenting, men om jeg ikke oppdaterer meg på snapchat eller instagram så mye i helgen så er nok det grunnen.  Jeg kan ikke fatte at jeg synest den telefonen var så bra når fikk den! Jeg gleder meg hvertfall til å få ny telefon igjenn over helgen! Mer enn noe annet akkuratt nå.

Blogges senere <3

 

- Sophie

 

5 kommentarer

Thomas Frydenberg

17.06.2017 kl.16:16

Rart det der med å bruke eldre telefoner, når man er vant med å bruke nyere og bedre. Håper du får ordnet deg en bedre!

17.06.2017 kl.17:05

Istedenfor å gå ut på byn, så kan du jo heller invitere noen venner hjem på foreksempel pizza og film. Da er du ikke alene, samtidig som du ikke våkner opp trøtt og sliten

Sophie Sjåstad Vågsæter

17.06.2017 kl.17:06

Anonym: hehehe ja! :) men problemet er bare att alle går ut da..

Jenny

17.06.2017 kl.21:15

Åh jeg føler med deg! Klarer ikke bare være hjemme og slappe av med en serie når jeg vet at venner og kjente finner på noe kjekt... Håper uansett du får en strålende kveld! :-)

ranni

18.06.2017 kl.10:37

Elsker bloggen din <3 du er så flott!

Skriv en ny kommentar