hits

Andrea er på besøk, endelig!

15.06.2017 - 22:46 4 kommentarer

Hei alle sammen!
 

Nå ligger jeg i sengen og egentlig bare reflekterer over alt  som har skjedd på sosiale media det siste døgnet. Det forsetter å tikke inn med meldinger og spørsmål stortsett overalt om hele saken. Dette har blitt den nye " snakkisen" om jeg kan si det på den måten. Det er veldig mange som spør og skriver att dette er ett PR-stunt og at vi har planlagt dette oss imellom, men det er overhode ikke tilfellet. Denne saken her er som den er og jeg har delt den uten å ha snakket med noen som helst på forhånd.
 

Jeg har fått flere hundre meldinger fra folk som sier de setter pris på at jeg tørr å være så åpen og ærlig med tanke på att jeg på en måte må " sette" andre mennesker i ett dårlig lys for å bli forstått selv.  Det er netopp det som har vært dilemmaet rundt det hele med tanken på om jeg burde dele det eller ikke.
Jeg er faktisk gla for att jeg tok det skrittet og fortalte dere helt ærlig om hvordan ting egentlig har hvert for meg siste halvåret.  Jeg føler meg mye mer forstått og jeg føler også att dette er veldig rettferferdig ovenfor meg selv.

Jeg har ikke snakket med de det gjelder etter at jeg delte dette innlegget og de vil heller ikke unnskylde seg virker det som i følge kommentarer og blogginnlegg de selv skriver.

Nå lukker jeg pc`n for kvelden for tilbringe tiden min med Andrea, bestevenninen min som jeg ikke har sett på 7 måneder. Jeg er så gla for att hun endelig tok turen hit i dag! Det kunne ikke hvert ett bedre tidspunkt å komme på. I kveld skal vi spise pizza, slappe av og snakke ut om alt som har skjedd det siste halvåret. Om dere lurer på noe så svarer jeg gjerne på spørsmål i neste innlegg.


Ha en fin kveld!

- Sophie

 

4 kommentarer

16.06.2017 kl.09:55

Ordet "at" skrives med en t, og ikke to t'er :)

Synes de andre deltakerne er feige som ikke tør å forklare saken fra dems side. Du er utrolig sterk, og jeg vet hvertfall at det ikke var du som var den store stygge ulven, men Andrea og Sofie.

Thomas Frydenberg

16.06.2017 kl.10:04

Alltid fantastisk å treffe mennesker man ikke har sett på lenge.

16.06.2017 kl.11:44

Det at du offentliggjør private snapchat - meldinger synes jeg du burde spart deg. Var det virkelig så ille det Sofie og Andrea postet på felleschatten?

16.06.2017 kl.12:16

Lurt å få folk til å klikke inn på deg med den overskriften. Må kjøre på nå som du har karret deg til 12 plass.

Skriv en ny kommentar