hits

SANNHETEN SÅRER!

14.06.2017 - 13:59 121 kommentarer
Hvor skal jeg starte?  Jeg hadde ingen planer om å skrive eller si noe om dette, men ting har begynnet å komme til overflaten nå så hvorfor ikke bare vær ærlig slik som de andre deltagerene av er?  Jeg har lenge tenkt " Nei jeg orker ikke å si eller snakke noe om det, folk blir bare sur og grinette om jeg gjør det og  de kommer til å gå rett i forsvarsmodus med engang". Akkuratt nå driter jeg i det for å vær ærlig.
Det jeg snakker om er innlegget som Henote postet for kort tid siden..
Vist du ikke har lest innlegget til Henote så er det ett ærlig innlegg om hvordan forholdet mellom oss som har vært med på Paradise egentlig er og har hvert. Jeg elsker att noen tok det første skrittet, jeg burde selv ha gjort det for lenge siden!

Det jeg vil si er noe som har irritert meg sinnsykt lenge og det er att noen av deltagerene skal prøve å fremstille seg selv som sinnsykt gode, fornuftige, ærlige og omsorgsfulle personer som nesten aldri har gjort feil, imenst jeg sitter her på mye " shady" informasjon som jeg aldri har har gått ut med, men som jeg egentlig kanskje burdet ha forklart dere for lenge siden for å bli mer forstått selv.
Okei, la meg bare si en ting først. Jeg håper att dere som leser dette kan ta det med dere videre ellers i hverdagen og ikke bare tenke at dette kun er tilfellet på ett program som Paradise hotel, for det er det ikke.

La meg bare si det som det er. Siste uken jeg var inne på hotellet snakket folk så stygt om meg att produksjonen måtte gripe inn å gi beskjed om att " Nå er det nok".  Jeg vet akkuratt hvem og hva som har blitt sagt, å gå inn på detaljer om dette er ikke nødvendig for det sier jo seg selv med tanke på att noen måtte gjøre noe. Og så sitter jeg her å føler att jeg har fått stempelet som " den stygge ulven" som egentlig ikke har gjort en drit mot noen, annet enn å stått opp for meg selv og kastet med samme mynt tilbake den siste uken. Jeg har verken baksnakket eller mobbet noen inne på hotellet, men alikavell skulle jeg bli den folk misslikte kanskje mest pga jeg blir fremstilt som sur når jeg egentlig kanskje heller bare var lei.
Jeg har fått direkte kommentarer fra folk inne på hotellet som " Du kommer til å få minst følgere"  og " Du kommer
til å bli minst likt". Vet dere hva? Om de virkelig kan si noe sånt så vil jeg heller ha 50 følgere enn 60 000.

De jeg snakker om har aldri gitt meg enn unnskylding, men heller gått til selvforsvar igjennom hele sesongen i frykt for å bli sett på som hvordan de egentlig er. For jeg tenkte att dette er sånn paradise hotel bare er, det er over når vi kommer hjem. Sånn er det altså ikke. En stund etter att jeg hadde backet mange av deltakerene som gikk imot meg inne på hotellet i sosiale media åpner jeg en snapchat på gruppen vi har hvor jeg ser att to jentene sitter å mobber og gjør narr av meg igjennom bilder og også latterligjør fortiden min. De hadde sendt snappen feil, snappen skulle aldri blir sendt til gruppen og dette vet jeg helt sikkert i dag fordi jeg har blitt fortalt det fra sikre kilder i "gjengen". Istedenfor å legge seg flat å si unnskyld går de rett i selvforsvar og begynner å dikte opp historier som " Vi skulle bruke det i en videoblogg der vi er frekke med alle som har hvert med", den kjøpte jeg aldri, fordi jeg er ikke dum! Etter att noen av deltakerene som Rebecca, Alexander, Isabelle, Martine Lunde og  Grunde backet meg i chatten  bestemte jeg meg alikavell  bare  for å slette meg fra gruppen. Jeg vil ikke omgås eller ha noe med personer som er sånn å gjøre, det gjør jeg til vanlig og. Gir du meg dårlige vibber så snakkes vi! For meg handler dette om selvrespekt og ingenting annet, ingen skal kunne godta noe sånt. Hvorfor? Fordi det er mobbing og jeg hater mobbing.

Dette er helt ærlig bunnen og grunnen til mye spørsmål jeg har fått , men som jeg aldri egentlig har orket å svare på. Mye av dette er også grunnen til att jeg valgte å stille meg bakom Martine Lunde og Kevin i finalen, Kevin er verdig vinner, men for meg stilte jeg meg kun der på grunn av Martine Lunde og det angrer  jeg ikke ett sekund på i dag. Jeg synest Martine Lunde har fått unødvendig mye drittslenging for å ha slengt kulen i bakken. Helt ærlig så synest jeg det bare er rått gjort!  Grunnen til att folk reagerer som de gjør er bare  på grunn av  ren missunnelse og ingenting annet. Dette er noe jeg aldri har nemt i sosiale media fordi jeg kanskje egentlig så å si har stått litt alene oppi det hele. Akkuratt nå var det godt å få ut frustrasjonen litt, kanskje noen forstår litt mer nå?  Mobbing er ikke greit.

- Sophie

121 kommentarer

Anonym

14.06.2017 kl.14:21

Ouff, den håper jeg svei for Andrea og Sofie..

All creds til deg som legger ut dette innlegget, du er rå!

Nå venter jeg bare i spenning for å se om Andrea eller Sofie skal prøve å lage et innlegg til sin fordel for dette, for da driter dem seg hvertfall ut. Haha, ville likt å sett det!

Martine Lunde og deg er dreamteam + alle som støtta deg i denne chatten <3

Ikke gi opp!

Ella

14.06.2017 kl.14:24

Wow. Takk for at du legger ut dette, trodde virkelig ikke dem var sånn. Er helt sjokkert, men bra å se at du ble støtta av de andre. Da ser man hvem som er ekte venner <3 Stå på Soph!

Anna

14.06.2017 kl.14:26

Heia deg Sophie!!❤️

Sofie

14.06.2017 kl.14:27

U go girl <3 endelig!

Eline

14.06.2017 kl.14:27

Hahaha akkurat sånn de er desverre! På hotellet mente de at de hadde gjort så jævlig mye for alle andre og at de tydligvis aldri gjorde noe feil, men fortjente noe tilbake. Bra du beviser at de ikke er så uskyldige som de selv skal ha det til

Lisa Marie

14.06.2017 kl.14:29

Heiet på deg fra dag 1 inne på pærra!! Bra at dere har begynt å snakke mer om hva som egt skjer mellom deltagerene🙏🏻Go soph🙏🏻

Sara

14.06.2017 kl.14:30

Haha fy søren, Andrea kalte jo hun Ida på paradise for bitchy uten at hun var det....så å se Andrea baksnakke andre kom ikke akkurat som er sjokk! Hun oppfører seg som en umoden tenåring noen ganger, og det merket man gjennom hele Paradise sesongen.

Henriette

14.06.2017 kl.14:32

Der kom sannheten om Sofie og Andrea frem ja. Skjønte gjennom hele programmet at de to må være typisk jenter som lett kan fryse andre ut og mobbe andre. Petter er heller ikke noe bedre, så dette kom ikke som et sjokk. For noen drittmennesker! Håper det går bra med deg Sophie ❤️

Anonym❤️❤️

14.06.2017 kl.14:33

Ouff jeg får vondt i meg av å lese dette, syns det er såå bra gjort av deg å stå frem og si ting som de er!❤️Bra at du er ærlig<3 Syns det er så forjævlig dårlig gjort av Andrea og Sofie å mobbe deg på den måten, det fortjener du så absolutt ikke! Og i tillegg så mobba de også Lunde og Isabelle liksom.

Men syns hvertfall at det er sååå herlig å se at Lunde, Isabelle, Rebecca og Aleks støtter deg på den måten❤️Sånne venner MÅ du bevare<3

Får vente i spenning på hva slags ræva unnskyldning Sofie og Andrea skal komme med nå.

Syns du og alle som støtta deg er den ekte gjengen❤️Som støtter hverandre uansett hva<33

Vær sterk, og ikke la deg bli dratt ned av mobbere❤️

Ha en herlig dag videre❤️Jeg digger deg<33

Lene

14.06.2017 kl.14:43

Jeg synes ikke at det hjelper at de prøver å dekke over dette ved å si unnskyld. Eneste grunnen til at de faktisk unnskylder seg er fordi at du ved et uhell så det. FYYFAEN jeg blir irritert. Du er ekte Soph, du tørr å være en stemme, du tørr å stå opp for deg selv! Takk for at du viste oss disse chattene på snap, jeg fikk se hvordan de egentlig er.

Stå på <3

14.06.2017 kl.14:44

du er ei herlig jente, jeg digget deg på PH<3

14.06.2017 kl.14:48

You go giiirl, bra du har dine som står opp for deg <3

Martine L, Sophie, Isabell og Martine (huska ikke navne)

14.06.2017 kl.14:49

Utrolig tøft skrevet både på snap å på bloggen❤️Synes egt det var Andrea og Sofie som var de slemme men kom bare me dimme unskylninger❤️Artig og se at Andrea og Sofie blir så grillet (fortjent)👏🏼Bra skrevet😉Synes det er bra at du tør å si det som det er å ikke bare jør som Sofie og Andrea å sier aller er venner❤️

14.06.2017 kl.14:54

Fuck them bitches, e ikke verdt tida di.

Alle ser Andrea e falsk, og hvertfall Sofie blir kvalm av all den oppmerksomheten ho prøva å få (så skrive ho innlegg på bloggen at ho va deprimert å lei å ville trekke sej fra paradise, why the fuck you wanna do paradise kollektive ? Makes no sence.. attention hoe)

Stå på Sophie! 😃

Adrian

14.06.2017 kl.14:54

Haha, likte den første kommentaren til Kevin😂

14.06.2017 kl.14:57

Jeg synes synd på deg Sophie. Håper dere fikser opp i det❤️

Anonym

14.06.2017 kl.15:06

Herregud så kvalme mennesker skal man lete lenge etter. You go girl, soph!! Andrea og Sofie er tydeligvis fortsatt i tenåringsfasen og ikke tror jeg at de kommer til å komme ut av den heller.

Stin

14.06.2017 kl.15:07

Så råttent. Veldig glad for at de klarte å drite seg nok en gang, nå ser vi enda mere hvordan de er. Håper ikke du tar deg nær av det Soph, du er ei fin og sterk jente!

De som ser mest uskyldig ut er de som faktisk er mobbere, og dette kaller jeg mobbing!! Det finnes mange typer mobbing, og dette er en av de.

Leit å høre at de var så ekle på hotellet. Ble oppriktig lei meg når du gråt, håpa enda at Morten skulle ta riktig valg, noe han ikke gjorde. Men han hadde vel ikke kommet dit han er ellers heller. Falsk falsk falsk. Stå på du <3

14.06.2017 kl.15:10

Så bra at du deler sannheten med oss<33 Du e rå Soph❤️❤️

Astrid

14.06.2017 kl.15:13

Du er helt rå. Alle kan se nå hvordan de er. De oppfører seg som om de skulle gått på ungdomsskolen og ikke har noe annet å gjøre. Du ble fremstilt skikkelig dårlig pga de. Syke mobbere er syke i hode. Stakkars dem, bare å synes synd på dem når dem ikke kan noe bedre enn dette. Fy søren for noen dritt jenter. Hva ser Morten i Sopie, er han lik eller ? Hva søren.

14.06.2017 kl.15:15

Du ser ut som en fin jente og alt sånt. Men jeg må bare si at jeg ikke synes det er greit at folk skriver om dramaet sitt på bloggene sine. For selv om dere er offentlige personer så kan dere ta det mellom dere og ikke til resten av Norge. For det synes jeg absolutt ingenting om. Men ellers så digger jeg deg som person! Måtte bare si min mening om denne saken her

Anonym

14.06.2017 kl.15:21

Dette er mobbing. Og det håper jeg Andrea og Sofie forstår. De er jo trossalt voksne mennesker... Ser ut som om de enda er i tenåringsfasen sin :/ Håper de faktisk kan stå opp for handlingene sine og forstå at dette ikke er på noen som helst måte greit.

Stå på soph! Du er sterk <3

M

14.06.2017 kl.15:45

Så glad du deler dette. Likte Andrea og Sofie i starten, spesielt Sofie - men etter hvert skjønte jeg at de begge er falske drittkjerringer. Alle skjønner ut fra snappene att de har sendt feil, og måten de prøver å dekke over det på er for meg helt patetisk. Att de i det hele tatt gidder å prøve! Må si jeg blir skuffet over Kevin i snappene.. Han forsvarer jo på en måte Andrea og Sofie, og det er jævlig skuffende av Kevin...

Jeg likte det fra starten inne på hotellet, og likte veldig godt at du er en jente med bein i nesa som sier ting akkurat som det er. Heia Soph!!

Meg

14.06.2017 kl.15:57

Ka faen?? Andrea og Sofie e nåken bitches, støtten min for dei e loong gone no as... støtte deg 110% soph.

Stine

14.06.2017 kl.16:06

Digger at du står opp for deg selv og vennene dine. Ikke ta dritt fra noen!

Hot chocolate

14.06.2017 kl.16:09

Du er helt konge, så på husk at redigeringen av tv3 får deg til å få et dårlig intrykk. Så det er egentlig de som har Skylla...

14.06.2017 kl.16:13

Du er helt rå, Soph❤️❤️❤️ Digger deg!

Silje

14.06.2017 kl.16:18

Hvorfor har du tatt svart linje over navnene i Snapchat chatten? Leste innlegget i sted, og da kunne man se navnene

Sara

14.06.2017 kl.16:24

Fy så slemme de er!!!

IGJ

14.06.2017 kl.16:47

Takk for at du deler dette. Det er synd at det må gå så her langt at man er nødt å opplyse om slikt. Ikke alle er luke ærlig og god og ofte er det de som prøver å framstå slik og aldri kan innrømme egne feil som er de værste.

YOU GO Soph!

Anonym

14.06.2017 kl.16:51

Andrea er rett Og slett en mobber. Det ser mann flere ganger gjennom paradise måten hun opptrer på. Hadde ikke Sofie vært der for henne fra dag enn hadde Hu så og si vært den første jenta til å ryke.

Attpåtil så oppfører hun seg sånn mot deg.

En fake fjortis kjerring er hun som endelig har fått litt oppmerksomhet. Dama går jo helt bananas. Fake drittkjerring er hun. Og Med engang de blir tatt på noe eller driter seg ut så kommer de med "nå glemmer vi dette" bitcheeees f offfff.

Stå på soph

14.06.2017 kl.16:57

Fysøren. Sofie og Andrea må være en av de frekkeste deltagerne jeg har vært borti, spesielt Andrea som virker 3 år i hodet.

IA

14.06.2017 kl.16:59

Stå på ❤️ Du e sterk 💕

14.06.2017 kl.17:02

Fyfaen Sofie og Andrea er rasshøl. Takk for at du deler dette

14.06.2017 kl.17:11

Har sagt det siden dag 1 at de to er så usikre på seg selv at dw må mobbe andre. Jeg så det med engang på Sofie, hun virker litt som mikela fra forrige sesong. Usikker på seg selv, og må dermed dytte andre ned. Andrea er vel bare sånn av natur

Rub

14.06.2017 kl.17:16

Creeds til deg, å eksponere de så offentlig som du har gjort nå er bare bra! Støtter deg fullt ut på den!

Kristina

14.06.2017 kl.17:24

GO Soph!! Kunne ikke fordra Sofie og Andrea på TV, og nå har du virkelig vært med på å bevise at de ikke er noe bedre mennesker av TV-skjermen. Håper den svir og at de går godt i seg selv og tenker seg om!

14.06.2017 kl.17:46

Digger deg Soph! Bra du står opp for deg selv, og fuck Sofie og Andrea.

Camilla Eriksen

14.06.2017 kl.17:54

❤️❤️❤️ Sjuuuukt! Godt å få ut sannheten tenke ej. Synes du virka som ei sjukt kul dame med bein i nasa. Så e du vakker i tillegg 😍

Charlotte

14.06.2017 kl.18:00

Takk for ærligheten!! Blir faktisk uvel av at "voksne" jenter kan være sånn mot andre..

Tina

14.06.2017 kl.18:19

Soph❤️❤️❤️

14.06.2017 kl.18:37

<3

14.06.2017 kl.18:41

Digger deg soph!! Du er garantert bedre likt enn Sofie og Andrea æsj, ingen har respekt for dem lenger

14.06.2017 kl.19:13

<3

A

14.06.2017 kl.19:35

<3

vic

14.06.2017 kl.19:42

dritbra !! ❤❤❤

14.06.2017 kl.19:49

Hahah alltid skjønt at Andrea og Sofie har vært sånn. Utestengende og baksnakker andre. Dobbeltmoralske langt inn i ryggmargen er de.

14.06.2017 kl.19:54

Ja hvem er egentlig sophie? Måtte bla så langt ned på listen for å finne deg...?? jaja endrer seg vel litt nå som du har postet dette for å få flere lesere ...

Susanne

14.06.2017 kl.20:02

Backer deg virkelig soph!! Du var virkelig min favorittdeltager for du var så ærlig og var deg selv! Noen mennesker vokser desverre aldri opp og må snakke med andre for å løfte seg selv opp! Og i etterkant prøver de å pynte på sannheten og si det ikke var meningen bare for å ikke være "den store stygge ulven"! Det er bedre at de bare legger seg flate! De får ikke noe ut av det. Stå på!!! Digger deg💋💋

Martine

14.06.2017 kl.20:04

Å fyy aldri slett dette innlegget. Denne svei nok for dem at folk får se hvor jævlig de oppfører seg. Syns du er kul som tør å stå opp for deg selv!!

14.06.2017 kl.20:17

Dette fortjener de! KJØR!

Sandra

14.06.2017 kl.20:29

Elsket deg på pærra! Du er helt rå.

Har fra dag 1 syntes at Andrea var falsk og litt mildt tilbakestående (oppførte seg jo som en 5 åring) inne på hotellet. Veldig leit at hun og Sofie oppfører seg sånn.

Mari

14.06.2017 kl.21:01

BRA!! Håper du forteller dette til media om du får mulighet. Jentene eier ikke selvinnsikt og jeg er så sykt lei av å se dem desperat forsvare seg selv og rakke ned på andre i forsøk på å selv fremstå som skinnhellige. Det er virkelig på tide at noen tar grep og får rista litt vett i dem. Forkastelig oppførsel

Sofie

14.06.2017 kl.21:13

All creds til deg Soph ❤️ Synes du er rå som sier i fra når ting ikke er greit. Digger at du står opp for deg selv, virkelig 🙌🏻 Du er en rå dame ❤️

14.06.2017 kl.21:18

ser på fargekodene hvem som skriver hva, selv om du tegner over navnet, tegnet du ikke over fargen og navnene står under med fargekode, så lett å se hvem som skriver

14.06.2017 kl.21:20

Faen så bra av deg å legge ut!! Du er en ekte jente i motsetning til de... syns også det er gøy at de ikke tørr å. Skrive noe om deh shajah

Sk

14.06.2017 kl.21:26

You go girl!! Sykt bra at du står opp for deg selv. Ikke minst at du ikke lar dem komme unna med å slenge dritt og tro at alt blir fint igjen ved å si "sorry" når det blir tatt dårlig i mot.

14.06.2017 kl.21:27

Hahaha er så fantastisk hvor dobbeltmoralsk du er =D Innleggene jeg har skrevet som ikke støtter deg legger du ikke ut men kommentarer som støtter opp om deg og mobber de andre det legger du ut =D =D

Monika årdal

14.06.2017 kl.21:28

Ser for meg skrekk tryna deira no forann pcn/tlf. Sitt vel å Ruga på ei bra historie dei skal komme med.

CANT WAIT!

Lise

14.06.2017 kl.21:33

Sofie og Andrea 4 Life❤️❤️ Ja de har kanskje tappa

Seg ut, men det betyr ikke at de fortjener hate. Sofie og

Andrea er helt fantastiske mennesker og er som regel

Bare snill og god❤️

Takk for meg

Vik

14.06.2017 kl.21:35

Bra du sier i fra, herregud som man kan ta feil av mennesker!

Du er queen❤️❤️

Livi💋

14.06.2017 kl.21:47

Har en ting å si...... FUCK THE HATERS❤️

Stella

14.06.2017 kl.22:22

Digga deg fra dag 1 Soph.

Hvordan du kom inn på slutten og bare...."karma is a bitch" var helt forbanna dronning.

Vicci

14.06.2017 kl.22:36

Først og fremst: DU ER RÅ SOPH

and then: Hvem skriver hva? Kan noen bare si fargekodene??

O

14.06.2017 kl.22:37

queen as fuck!!!

Hold deg med Martine L, Isabelle, Aleks og sånt, dere er de beste ❤️

M

14.06.2017 kl.22:38

Jeg er helt på din side og har alltid vært det!!

Men kan du kanskje skrive ett lite innlegg om hvorfor du valgte å legge dette innlegget ut nå? (Som tydeligvis alt dramaet var over mellom dere) eller var det noe du fortsatt tenkte på (SOM SEØVFØLGELG hadde vært helt forståelig)

H

14.06.2017 kl.22:56

DU ER RÅ SOPH!!

Helene

14.06.2017 kl.23:02

Morsomt at både Sofie og Andrea skriver på bloggen sin at de "melder seg ut av dette dramaet" og at de er "for voksen for dette".. sier vel bare at de ikke har noe å si, for alt du skriver er sant. De har vel brukt opp alle forsvartene de har på lager;) Digger deg, stå på videre!<3

14.06.2017 kl.23:17

Takk for sannhetten og ærligheten, ikke alle som bare er opptatt av å ivareta det perfekte glansbilde når det ikke er realiteten tydeligvis, godt og se du har ben i nesa og gode verdier.

Virker dessverre som Sofie og Andre enda er i tenåringsfasen i en alder av godt 20+....Unnskylder seg sikkert med at dem er voksne nok til å ta det face til face og bruker dette nå som en unnskyldning at du legger ut sannheten til å vri og vende på det til at det er plutseligt dem det skal vær synd på nå, det forandrer jo ikke hvordan det har oppført seg på noen måte, finnes ingen unnskyldninger mot mobbing! leste hva lunde og skrev og virker som de fleste av dei andre deltakerne også er oppegående nok heldigvis til å skjønne at slik oppførsel er mann for voksen til!

Håper det ordner seg og at de innser hvordan de har holdt på og lærer av det.

14.06.2017 kl.23:26

Bra skrevet Sophie! Har virkelig fått et nytt syn på Andrea og Sofie nå, dette er ikke greit...

Stine

14.06.2017 kl.23:28

Haha herregud, man merke at dem fortsatt e i den såkalte "fjortis fasen"

Bra du står opp for det hær!!

Michelle

14.06.2017 kl.23:52

Nydelig!

Greit at folk kan bli feil fremstilt på tv og hele den pakken. Men det lyser av både Andrea og Sofie hvor kvalme de begge to er, og det kan nok ikke fremstilles på en annen måte om man vil det eller ei.

Bra du ikke lar deg dulle med og står opp for deg selv!

klappklappklapppklapp

Silje Lien

14.06.2017 kl.23:56

Lage en videoblogg der de gjør narr av deltakere, faktisk...

A_J

15.06.2017 kl.00:10

Soph er en fantastisk jente på alle måter.. merket fort at hun er mest voksen av samtlige der inne.. Andrea og Sofie er fortsatt i puberteten desverre, har nok såpass dårlig selvtillit at de må hakke på andre for å føle seg bedre.. helt utrolig at de prøver å henge ut folk på den måten.. men heldigvis til syvende å sist viser de bare hvor smart og sofistikert de er 😂😂🤣

Issi

15.06.2017 kl.00:21

Jaja det viser jo bare deres sanne side og det ser jo ut til at alle de andre også ser det som du ser, om du forstår!! Utrolig irriterende at de ikke er voksne nok til å innrømme det og legge seg flat. Du er en stor inspirasjon for du gir faen og du tar ikke dritt fra NOEN. Det der er selvrespekt og det er slik det skal være altså... Plis lær meg!!

Anonym

15.06.2017 kl.00:24

Kjempestolt av deg❤❤ Endelig noen som tør å stå opp #goforit

Ella

15.06.2017 kl.00:42

Har hele tiden anet at de ikke var slik som de fremstilte seg ja..

får skikkelig vondt av å lese dette, du fortjener det virkelig ikke ❤️ Jeg digger deg, du har og vil alltid være en av favorittene mine! Er sjelden så kule mennesker er på pærra 💪

H

15.06.2017 kl.00:45

You go girl!

Jeg tror de feste har skjønt at de er ganske falske og at de bare later som at alt er så fint å flott.. lett å se igjennom sånne mennesker.

Du er rå<3

15.06.2017 kl.00:48

Så utrolig umodent av deg og dele dette på sosiale medier. Da er du jo like mye mobber selv som henger ut folk:/ så ble skuffet av deg der

Anonym

15.06.2017 kl.00:57

Jeg leser egentlig ikke blogger, men har sett litt på Paradise Hotel og du gjorde en utrolig fin figur. Jeg ser på meg selv som menneskekjenner, og inntrykket jeg fikk når jeg så deg på TV var at du er en person med bein i nesa og som tør å stå for ditt. Det beviser du i dette blogginnlegget. Du er helt rå! Det jeg skriver nå er bare ord, men jeg skulle gjerne sagt det til deg face 2 face.

At Sofie og Andrea er som de er er dessverre ikke noe å gjøre med. De prøvde å gjøre deg fornærmet, men feilet. To jenter på over 20 år, jeg har virkelig ikke ord!

Igjen - du er rå, og at du knekte dette på den måten viser bare at du er helt unik. Husk det til fremtiden og, for livet byr på både oppturer og nedturer. Ønsker deg en HERLIG dag, og til fremtiden så anbefaler jeg deg å overse Andrea og Sofie, uansett hva de prøver seg på for å ro seg inn igjen - dette er bare for drøyt til at en unnskyldning er OK. :)

MS

15.06.2017 kl.01:14

Good girl, stå opp for deg selv😎

15.06.2017 kl.01:34

wow..æsj. kjærlighet til deg Soph😘 du er så waay mye bedre enn de feige jentene der..Det er ingen kul følelse man sitter igjen med når man får sånn servert i trynet. Det vet jeg alt om...folk er rett å slett ekkle..men Du er helt rå..never change guurl<33 heia deg

15.06.2017 kl.03:11

Sympatipoeng får du ikke fra meg!

15.06.2017 kl.04:45

Digger deg Soph! Andrea og Sofie er dessverre to typiske umodne jenter, som mest sannsynlig aldri kommer til å vokse av seg den barnslige tenåringsoppførselen.

Fuck those bitches, du er rå!

På tide at hele Norge får se hvor jævlig falske de er!

Anonym

15.06.2017 kl.05:33

selv om det andrea og sofie gjorde mot deg ikke var greit i det hele tatt, gjør ikke det det til en bedre person av å legge ut bilde av navnene demmes fra en snapchat dialog, da kunne du faktisk ha strøket ut alle navnene som står der, du er ikke noe bedre enn de i og med at du la ut bilder med demmes navn på. Jeg har selv mistet min respekt til sofie og andrea etter jeg leste dette innlegget ditt, og det ikke er greit å oppføre seg sånn som de gjorde. De burde virkelig skamme seg. Men det er ikke greit å henge folk ut heller?

Anonym

15.06.2017 kl.06:01

Fy søren ass du er så rå soph❤️❤️❤️❤️Elsker deg og ble så syyyyykt glad da du skulle være med i juryen❤️❤️Stå på videre og fortsett å være den søte morsomme jenta med en fortryllende latter❤️❤️U GO GIRL❤️❤️

Annette

15.06.2017 kl.07:01

Soph <3 Må le av hvordan de fremstiller seg selv som to disipler også er de djevelen selv. Sånn her gjør man rett og slett bare ikke. Står stor respekt av deg, at du står opp for deg selv. Blir oppriktig forbanne på sånn oppførsel, det er ikke ok. Vi er mange som støtter deg, du er en rå dame med bein i nesa.

Jørgen

15.06.2017 kl.08:49

Syntes du er rå soph! Andrea og Sofie er noen usle små skapninger som får glede av og såre andre. Sånne mennesker fortjene lite glede i livet. Heier på deg!

15.06.2017 kl.08:55

Å si: unnskyld, MEN... jeg legger meg flat, MEN... Det er ikke en skikkelig unnskyldning/legge seg flat. For de prøver fortsatt å rettferdiggjøre det. Bra du ikke godtar de unnskyldningene.

S

15.06.2017 kl.08:55

Skal ærlig innrømme at du var "not my cup of tea" på tv Soph, men jeg liker deg mer og mer. Stå på!!! De to har alltid virker som bitches i mine øyne, men det var jo i spillet på TV, så er faktisk ikke sjokkert å se at de er like bitches til vanlig.

15.06.2017 kl.09:08

Jeg har digget deg fra dag 1!

Du har vært en ærlig spiller og har gjort PH underholdene å se på. Innlegget ditt er ærlig og oppriktig. På tide at noen satt prikken over i'en istedenfor å gå rundt grøten. Andrea og sofie har vært mobbere på hotellet fra første dag - feige, frekke og løgnaktige.

EN TING kjære soph du kunne spart deg for var teksten angående Kevin. Lunde vant (som vi alle paradise seere vet) pga Kevin. Han var absolutt en verdig vinner og har spilt drit bra hele veien fra A til Å!

Det er en grunn for at det var en trend om å vippse Kevin penger.

Lunde hadde aldri vunnet foruten Kevin! Syns det var jævla kjipt av henne å slippe kula. Hun fortjente ikke dødtstrusler, men jeg syns overhodet ikke at kritikken hun får er ufortjent. Det hun gjorde var fælt!

Ellers er dette innlegget helt gull!

Stå på

15.06.2017 kl.09:29

Syns dette innlegget var ekte og ærlig. Credz til deg! Jeg har aldri skjønt meg på hvorfor du har blitt sett på som den stygge ulven. Foruten Kevin og deg hadde ikke PH vært underholdene å se på for fem flate øre.

Syns ikke Martine Lunde skulle dengt den kulen ned i bakken. Det var smakløst og ekkelt gjort, med tanke på at hun vant finalen pga Kevin. Kevin er den virkelige vinneren av Paradise Hotel 2017, Martine er selvsentrert og dårlig TV! Etter valget hun tok må hun tolerere hat og hets, det er jo noe hun har lagt opp til selv og visste da hun meldte seg på PH og tok den avgjørelsen hun gjorde...

LIKEVEL, tilbake til deg Soph! stå på! digger deg

Ingalill

15.06.2017 kl.09:39

Fuck de som slenger hat og mobbet deg inne/utenpå hotellet! Du er rå Soph!! <3

Hege

15.06.2017 kl.10:08

Har alltid hatt sansen for deg! selv om jeg til tider ikke var enig i alt som ble gjort inne på hotellet, så har jeg alltid sett på deg som mer "voksen" enn enkelte andre! Syntes du alltid har virket så rettferdig og ordentlig - og stått opp for alt du har ment! Vondt å lese hvordan andre behandler deg - det er overhode ikke greit! Hold deg til de gode menneskene som støttet deg <3

Alina

15.06.2017 kl.10:32

Fyyyy faen, sier jeg bare.

Jeg var ikke fan av deg inne på hotellet (muligens fordi du ble fremstilt feil), men herregud som jeg har forandret mening.

Det er faktisk helt sykt hva de to kan finne på. De fremstår som de mest hjelpsomme, omsorgsfulle og beste jentene på jord, men så er de rett og slett forferdelige mot folk. Og de mener at ingen andre enn dem har rett og tar ikke selvkritikk. Synes det er råttent gjort av dem, med tanke på alt som har skjedd inne på hotellet, hva de gjorde mot deg og hva de gjorde mot Lunde.

YOU GO GIRL!!!

Anonym

15.06.2017 kl.11:56

Har vist dette fra dag 1.. AMEN til deg! endelig får disse jentene som fortjent

❤️❤️❤️

15.06.2017 kl.13:26

❤️Soph❤️

Anonym

15.06.2017 kl.15:07

Helt sjokka? Hva slags mennesker holder på sånn.

Stå på Soph du er bestttt❤️❤️

15.06.2017 kl.15:31

❤️Masse medfølelse for deg, stå på❤️

15.06.2017 kl.18:23

<3

15.06.2017 kl.18:25

Liker måten du godkjenner alle kommentarene med dritt om Sofie og Andrea men med en gang noen forsvarer dem eller argumenterer på en konstruktiv måte mot deg om at dette innlegget ikke burde blitt delt med hele Norge da godkjenner du ikke? Jaja, snakk om å ha bein i nesa...

A

15.06.2017 kl.19:04

Heisann Soph.

Synes det er utrolig tøft av deg å legge ut dette.❤️

Men, og dette er ment som konstruktiv kritikk,

Er ikke hele vitsen med å blanke ut navnene som gjort over,

For å skjule identiten til deltagere? Her skjønner man jo hvem det er snakk om med en gang.

Det de gjorde var ikke greit, men å betale med samme mynt (les: å henge de ut foran hele Norge) blir kanskje ikke helt riktig? Jeg skjønner at du er sint og lei og det er greit.

Digger deg! ❤️ Du er tøff som tør å gjøre dette!

15.06.2017 kl.19:04

Ååå, så fantastisk at du poster det her. Andrea og Sofie har vært bitches fra dag en, håper de får som fortjent. "Gode forbilder" du liksom, langt ifra. Godt dere styrer unna

Mari

15.06.2017 kl.21:10

Liker veldig godt måten du står opp for deg selv på, Sophie! Mobbing er faktisk ikke greit i det hele tatt! Synes også det er flott å se hvem av deltagerne det er som støtter deg. De som kanskje har fått mest skyld for ting viser seg å være de mest ekte. Disse andre som mobber er bare feige, og helt seriøst den dårlige unnskyldningen der kan de droppe :) selv en 11 år gammel jente hadde ikke gått på det der.. De fortjener virkelig å få høre det! Stå på videre Soph!! Du er råå

15.06.2017 kl.21:14

Nå er jeg så glad for at det var Martine Lunde som vant i finalen at jeg ikke har ord :)

Linn

15.06.2017 kl.23:54

woow soph, digger deg! Jeg har digget deg helt siden starten, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Synes du er en utrolig tøff, morsom og pen jente. Alle skjønner at det er Sofie og Andrea som driter seg ut. Gjennom hele Paradise-sesongen har de latet som de er så hyggelig. Noe jeg ikke synes de er. Du og Martine Lunde er favorittene mine fra årets sesong<3 Og jeg synes serr du bare bør fortsette å stå for hva du mener! For du er råååå

16.06.2017 kl.03:28

Herregud, du e jo meir drama en ei jente på 16.

Bernt Stasjon Bensinmann

16.06.2017 kl.12:48

Halla soph, du er eitt stert kvinnemenneske! U GO GØRL! Det att alle misslikker deg er ikke akksepptabbellt! Att alle sier domme tinng er ikke greiitt! Jeg ellsker deg Soffiee! Harr du lysst til å komme til bensinstassjonen min? Den err nessten ved ditt hus, hvor bor du? E kommmmer frra Strannda, og jegg jober derr de lagger Grandiss fabrikken! HAHAH de er kommiske som kan snake morosamt om deg eller stykt som jeg mente da, som sakt gå jenta mi, du er en sterkt kvinne <3

16.06.2017 kl.12:49

Hei Soph! Jeg elsker deg! Du er ltset i mimtt liv.

O

R

E

Susann

16.06.2017 kl.15:45

Stå på❤ utrolig tøft det du gjør her❤

16.06.2017 kl.16:30

Heei! Skulle bare nevne at dum skrives med "u" og ikke med "o"

flaue jenter

16.06.2017 kl.17:03

wow det forundret meg i grunn ikke. har sett for meg tidligere at både sofie og andrea er jenter som har mobbet andre på skolen, men der tok jeg feil - de holder fortsatt på. hjelpes

16.06.2017 kl.19:27

Det morsomme er at de skal være "voksen" og "ikke" prate om det på bloggene sine men de nevner det jo. Og legger heller skylden over på dere som vil nevne dette. Dette er din blogg, den handler om deg lg jeg synd da at det er bra du skriver det? Haha liksom. Nei jeg skjønner ikke. De skriver på bloggene sine "hvordan bli gode forbilder", "liker ikke mobbere" så er de mobbere selv og tvert imot erfarne eller kvalifisert nok til å uttale seg som noen gode forbilder. Jeez kjenner jeg vil på ricks nå og drikke meg full. Snakkast, ha en fin kveld. Håper vi møtes på ricks en dag:-)))))) klemz fra meg

Sophie Sjåstad Vågsæter

16.06.2017 kl.19:29

Anonym: Takk! Det er jeg enig i.. Kanskje vi møtes :)

Anonym

16.06.2017 kl.22:20

Jeg skjønner at du ble irritert på Sofie og Andrea, og jeg synes det er "bra" at du tar det frem, men det er mulig å tilgi noen også. Jo, det kan kalles for mobbing, det har jeg selv opplevd, men nå er jeg selv bestis med dem. Nettopp fordi jeg ga dem en ny sjanse. En ny sjanse for dem til å vise hvem de faktisk er. Det er tøft av deg å skrive om dette på bloggen din, men det å vise chatten på bloggen synes jeg ikke selv er like greit. Det er en grunn til at dere ikke hadde denne samtalen på my story eller på en direkte sending. Ja, det var teit gjort av Andrea og Sofie, og de fortjente å få vite det, men du kan ikke "hate" på de selv heller. Hvorfor ikke heller avtale en dag å snakke på, og faktisk få frem sannheten. Det er ikke sikkert at du vet sannheten. Jo, det er veldig tydelig at de skulle sende videoer av deg til hverandre, og det er veldig dårlig gjort, men det å vise chatten og være så, hva skal jeg si, kald, er det ikke mye vits i. Det her er bare min mening, og det kan godt hende at Sofie og Andrea er mye bedre personer enn det du framstiller dem som. Du får dem til å virke som noen skikkelige bitcher, noe som jeg ikke tror de er. Det er ikke lett for de heller å faktisk si unnskyld, når du ikke tar det til deg. Hvis det er mer du vil at de skal gjøre, må du si det. Jeg prøver ikke å gå imot deg nå, det gjør jeg absolutt ikke, men vise en annen side av saken. Ingen på Paradise spilte helt rent, men sånn er spillet. Sånn er det utenfor spillet også, alle lyver en eller annen gang, og jeg tror de fleste vil forsvare seg på en eller annen måte.

Er det mulig

16.06.2017 kl.23:53

Oi... De jentene er så barnslige på måten de reagerer!

Støtter deg, du forklarer deg bra og er sterk som sier det som det er. Dette er ingen overraskelse, etter hvordan de "sjefet" rundt og mobbet/dro ned alle jentene.

Du fortjente det ikke <3 sååå glad du har noen som støtter deg og ser det som der er.

17.06.2017 kl.02:08

Æ liker hvordan du skriver du ikke liker mobbing, men mobber dem på en måte tilbake, og til og med på nett. Vi som leser bloggen din har ikke behov for å vite sånne her drama i mellom dåkker, dt e en privat sak i mellom dåkk. Dt va ikke greit dt dæm gjord, men å lage et innlegg e faen ikke greit dt heller.

17.06.2017 kl.03:29

Anonym over her; fordi Sofie og Andrea for det første lyger om alt, i tillegg er det neppe noe gøy å sitte oppi trynet på noen som er "hyggelig" mens man er der, men som garantert snakker dritt etterpå, og når man er klar over det. Du sier selv du har blitt mobbet, det tror jeg kngenting på! Man får en stuck i seg som sier at "disse menneskene vil jeg unngå", og det er helt normalt. Jeg ble mobbet på barneskolen, fra 4. til 8. og jeg kunne aldri tenkt meg til å henge sammen med de personene, uansett hvor hyggelige de prøver å være - mobbere er mennesker som lyger deg i trynet, men prater dritt så fort du ikke er der.

Dette innlegget beviste bare det jeg alltid har trodd. Andrea sitter å baksnakker andre fordi "de andre baksnakker", mens hun er den eneste som gjør det. Sykt bitch, aldri likt henne.

synnis

17.06.2017 kl.17:37

stå på sophie!! alle som ser dette burde skjønne hvem som er uskyldig <3 dette var jo faktisk helt sjukt! håper du har det bra, du er veldig flink som hever deg over sånn oppførsel. u go girl.

18.06.2017 kl.20:47

Shit! Den så jeg ikke komme. Rått at du legger det ut!

19.06.2017 kl.23:14

You go girl !!!!!

Skriv en ny kommentar