hits

For en helg!

11.06.2017 - 20:09 Én kommentar

Hei alle sammen!


 

Helgen min har gått i ett sett! På fredag jobbet jeg hele dagen og hadde planer om å ha en rolig kveld hjemme. I det jeg skulle til å gå fra jobb ringte en vennine av meg fra Oslo å sa hun var i Bergen, da skjønte jeg fort att dette ikke ble en rolig kveld. Jeg kjappet meg hjem for å skifte og sminke meg for å så dra rett ut på byen for å treffe henne. Vi dro ut på Klubb Kok i Bergen hvor jeg ofte ender opp i helgene.. Der var det døds god stemning og kjente artister som Kamelen og Dårlig vane hadde konsert. Løftet taket med andre ord! I det lokale stengte hadde jeg planer om å ta en taxi hjem, men det skjedde jo ikke. Plutselig satt jeg der på en nachspill i strandgaten og der ble vi hverende til tidlig på morningen. Jeg angrer hver gang! Dette var fredagen..

Lørdag våknet jeg hjemme til skallebank og maskara langt nedover ansiktet og tenkte " i dag skal jeg IKKE ut! ". Hvem er det jeg prøver å lure? I løpet av ett par timer hadde jeg huset fullt av mennesker og musikk på full guffe, så ble det ut denne dagen og! Nå skal jeg fortelle dere en ting som irriterer meg så sykt, kanskje noe av det som irriterer meg mest og det er mennesker med dårlig musikksmak! Hver fest jeg er på er det krig om AUX- kabelen og jeg er en av de som kriger om den.. Jeg takler ikke å høre på syremusikk og jeg blir gal i hodet av det! Når jeg har fest i mitt eget hus, er jeg sjefen. Vi dro en liten tur ut på byen, men jeg merket att ikke alle var så giret på å vær ute så vi dro heller hjem igjenn med engang, vi snudde nesten i døren.

I dag har jeg vasket i flere timer og jeg er sjokkert over att så få men alikavell så mange mennesker greier å rote noe så sinnsykt. Snus overalt, tyggis på gulvet, matrester og tomme ølbokser overalt.  Jeg tror jeg vasket i 4-5 timer og må forsatt gå over en ekstra runde i morgen. Nå er jeg døds sliten og skal tilbringe resten av kvelden på sofaen hjemme med en kompis jeg ikke har sett på veldig lenge. Det følest ut som jeg tar helg i dag..

Håper dere har hatt en fin helg!

- Sophie

Én kommentar

Stine

14.06.2017 kl.10:54

Hei! Kan du skrive et innlegg om at Sofie og Andrea fryste ut Lunde etter finalen? Lunde forsvarer deg i eget kommentarfelt, så det er tydelig at du ikke var med på det. Heldigvis <3 Du er god!

Skriv en ny kommentar