hits

Mine planer fremover!

09.06.2017 - 12:46 Én kommentar

Hei alle sammen!

Nå har jeg nettopp våknet. I natt fikk ikke jeg til å sove før kl var 05:00. Jeg lå bare å så i taket, la fra meg telefonen, tok opp igjen telefonen og sånn var timene i hele natt før jeg endelig sovnet. Kanskje ikke så veldig rart att natten ble sann med tanke på att jeg hadde en powernap på 5 timer på dagtid i går. Er det mulig? Jeg sover sjeldent på dagtid, men i går hadde jeg ikke sjangs til å la vær. På dagtid tenker jeg ikke så mye over ting, men på natten? Da skal det være rene sirkuset i hjernen på meg. Jeg ligger å løser mine egne problemer i tilegg til alle  verdensproblemer. Haha, regner med flere kjenner seg igjenn? Komisk hele greien egentlig.

Nå sitter jeg å spiser frokost og prøver å få planene mine i sommer til å gå opp med både blogg og jobben jeg har vedsiden, litt av en kabal! I fjor sommer jobbet jeg hele sommeren og var ikke på en eneste festival og jeg var heller ikke på ferie. I år skal jeg plutselig på alt mulig og jeg har troen på att denne sommeren her blir sinnsyk gøy! 

Her er mine planer for sommeren :

Bergensfest 14 - 17 juni.
Palmesus 30 - 1 juli.( Usikkert)
Stavernfestivalen 6 - 8 Juli
 Tysnesfest 12- 16 juli ( usikkert)
Findings festival 18 - 19 august

I tilegg til alt dette skal jeg jobbe, reise hjem til Sunnmøre og  på flere privatarrangemang her og der. Dette er hvertfall sånn  planen min  for sommeren ser ut nå. Om det ikke blir tid til og penger til alt må jeg nok droppe en av delene..
Ses vi på noen av festivalene? Hvor skal du i sommer?

Ha en fin helg!

- Sophie

 

Én kommentar

10.06.2017 kl.10:27

Skal til bulgaria til vinteren. Ellers skal jeg bare reise på cruise på bursdagen min 7 juli :)

Skriv en ny kommentar