hits

Gla for att jeg takket ja!

03.06.2017 - 14:41 5 kommentarer

 

Det er sinnsykt rart å tenke på att årets sesong av Paradise hotel er over. For akkuratt 6 måneder siden i dag var jeg og jentene på veg til Mexico, for allerede ett halvt år siden! Jeg forstår nesten ikke selv hvor fort tiden har gått. Det følest ut som jeg bare har blunket og nå er både innspillingen og sesongen over.

Etter torsdagens finale satt jeg nesten igjenn med følelsen av :  " Ja, hva skal jeg gjøre nå da?" Kanskje ikke en unormal følelse å kjenne på når ett kapittiel i livet er over? For dere og for seerne er det bare " over " , men for oss er dette litt trist.

Jeg angrer ikke ett sekund på att jeg takket ja til å bli med på dette syke opplegget her! For akkuratt i dag sitter jeg bare igjenn med nye venner,erfaringer og minner for livet, i tillegg til det er det ingenting jeg angrer på heller. Det er en deilig følelse.

Hadde jeg fått spørmålet om å blitt med igjenn, så hadde jeg nok gjort det. Så hvem vet,? kanskje jeg kommer snikendes inn neste år  også.

Tusen takk for en helt sinnsyk opplevelse og til alle som har fulgt med!

Her slenger jeg med bilder fra litt av hvert de siste 6 månedene.
 Ha en fin lørdag alle sammen!

 

5 kommentarer

Lise

03.06.2017 kl.16:02

Har du dysleksi? "At" skrives med én "t", ikke to. "Igjen" skrives slik, ikke men to "n"-er.

Sophie Sjåstad Vågsæter

03.06.2017 kl.16:15

Lise: Ja, jeg har dysleksi :) Har skrevet ett innlegg om det lenger nede. fornøyd? :)

Birgitte

03.06.2017 kl.19:28

Sophie, du er så flott og fabulous! Hvor er kjolen din fra? Du så bare helt smashing ut i den <3

Ønsker deg ei fin helg, og håper du har det bra :)

Ingrid

07.06.2017 kl.16:46

Har den som vant fått giveawayen enda? Kan du ha en til?

08.06.2017 kl.21:53

Dette er IKKE ment personlig, for jeg kjenner deg ikke. Jeg klarer bare ikke å forstå hvordan nettavisen signerte kontrakt med deg? Du blogger jo så svært skjeldent, og mesteparten er tørre paradiseinnlegg. Du er utrolig langt nede på listen, ser ikke ut til at det blir noe ut av denne bloggen. Vil dette bli endret på ettersom paradise-hysteriet går over og vi får bli mer kjent med deg? Du virker jo så spennende!

Skriv en ny kommentar