hits

Hvem var jeg med på utsiden?

29.05.2017 - 22:12 5 kommentarer

Hei alle sammen!

 

Nå er det ikke lenge igjen før siste uke av Paradise hotell er igang! Som jeg skrev i innlegget tidligere i dag var jeg på utsiden i en måned, men de siste 6 dagane kom Aleksander, heldigvis! Jeg var så lei av å vandre rundt på hotellet alene og ble super gla for å endelig få selskap og att det var Aleksander var jo enda bedre. Jeg og Aleksander er gode venner og jeg synest Aleksander er en skikkelig morsom gutt å være rundt og han er lett å snakke med. På utsiden badet vi, solet oss og bare snakket om alt som har skjedd inne på hotellet. Jeg merket att Aleksander var ekstremt sliten av å være der inne og det forstår jeg godt, det er ett psykisk spill og sliten det blir mann. Hehe, jeg trøstet Aleksander og han lå faktisk i armene mine og gråt mange ganger på utsiden fordi han savnet Martine og familien hjemme. Når det er sagt så såg jeg i ene innlegget som Martine postet att mange har sett att jeg og Aleksander ofte henger ilag. Det er fordi vi er i samme by, er venner , har samme vennekrets i Bergen og møtes ofte ute på byen. Jeg følte meg nesten som en storesøster for han på utsiden, han og Martine er sammen og de er skikkelig skjønne ilag. Jeg liker begge veldig godt!

Akkuratt nå sitter jeg å ser på Paradise hotel og dere burde glede dere til hva alt denne uken har i vente inne på hotellet!

Ha en fin kveld alle sammen <3

 

 

5 kommentarer

Bare lurer

30.05.2017 kl.08:16

Hei soph jeg bare lurer på om du og Morten henger mye ilag er dere venner etter pH og har dere et bra forhold nå.

30.05.2017 kl.09:55

Håper ikke du shipper ut Morten, da blir jeg knust 🌚🌚🌚🌚🌚

30.05.2017 kl.11:45

Lurer på hvordan forholdet ditt mellom Morten er nå? siden alt dere har sakt om hverandre på tv.. kan du lage et innlegg om det?

Håper du kommer inn igjen å regjere hotellet å vinner hele dritten sammen med Martine Lunde og Morten + Grunde og Isabelle!

30.05.2017 kl.13:03

Morten er min babe🤓 Håper ikke du tar en "revenge" på han 😓👀👀👀👀👋🏼👋🏼

30.05.2017 kl.21:49

Hva er grunnen til at du fikk være igjen så lenge i mexico og ikke ble sendt hjem slik som andre?

Skriv en ny kommentar