hits

Jeg var alene i en måned

29.05.2017 - 17:47 8 kommentarer

Hei alle sammen!


Bildet er fra Mexico, jeg savner å gå brun og usminket.
 

Flesteparten av dere har nok allerede fått med seg att jeg er tilbake på skjermen i dag fra kl 22:30. Mange av dere har nok tenkt att eventyret ikke var helt over for meg enda og noen av dere slo det helt i fra seg med tanke på att jeg sendte meg selv hjem, noe som er forstårlig. Vist jeg skal være helt ærlig så var mitt opphold på Paradise hotel rett og slett turbulent, tøft og til tider kjedlig ( hittil - Jeg var to ganger på utsiden alene, første gangen i 8 dager og andre gangen i en måned.
Jeg var helt alene på utisden på ett hotell uten telefon,uten sosiale media og kun mexicanere rundt meg som snakket spansk. Dette var en stor utfordring for meg. Det eneste jeg hadde var penn,papir og lesestoff som boken til Sophie Elise. I perioden jeg var utenfor alene skrev jeg dagbok flere ganger om dagen, las min første bok, lærte meg en del spansk og spilte fotball med barn og mennesker jeg i begyndelsen med ikke kunne kommunisere med. Jeg følte nesten att jeg var på en øde øy helt alene. 
Etterhvert begynte jeg å finne på ting og gjøre ting som jeg overhode ikke gjør eller har tid til hjemme som å tegne,male, skrive på papir og jeg gikk også mye turer alene langs stranden i solnedangen og soloppgangen. For meg var faktisk dette å koble helt av og det er også det jeg vil kalle det å " koble" helt av.  Selv om jeg selvølgelig holdt på å gå på veggene av å være så lenge alene uten å få snakket med noen hjemme og bare det å ikke vite hva som foregikk hjemme, men  jeg greide meg overraskende bra. Jeg er den paradise deltakeren som har vært mest alene igjennom hele historien av Paradise hotel. Jeg tror nok ikke alle hadde greid det, men jeg gjorde det.

Helt på slutten av oppholdet mitt utenfor kom det en annen deltaker til meg, vi var alene på utsiden i ett par dager før vi kommer på skjermen igjenn i dag, vil dere vite hvem det er og hva vi gjorde på?  Spør nå og jeg svarer på bloggen ikveld!

- Sophie

 

8 kommentarer

Oline

29.05.2017 kl.18:07

Ææ hvem var det og hva gjorde dere?❤❤

Tina

29.05.2017 kl.18:23

Dumt at du spolerer før episoden er ute. Det er veldig ukult.

Sophie Sjåstad Vågsæter

29.05.2017 kl.18:25

Tina: Hei! jeg spoiler ingenting. De viser meg allerede på tv i dag :)

29.05.2017 kl.18:52

tror det er aleks, eller andre, eller henote. haha vanskelig. men siden du kjente aleks best vil jeg egentlig tro de plasserte han med deg. men sjukt vanskelig å vite sånt egentlig.

Hedda

29.05.2017 kl.19:42

Hvordan var det og spille alene og vite at nesten alle ville ha deg ut? Håper du vinner hele greia;)

29.05.2017 kl.20:10

Hvem var du med på utsiden av hotellet? Hva gjorde dere?

PS: dere som skriver at henne spoiler så viser de allerede forrige torsdag at Soph var en av de som kom inn :)

30.05.2017 kl.16:44

Men var det ingen fra selve castingen som var på hotellet? Ble du bokstavelig talt plassert på et hotell helt alene? Uansett så virker det hvertfall som at du er en utrolig sterk og tøff jente! Heier på deg

31.05.2017 kl.06:37

Fikk du velge selv å bli i Mexico for å være med i juryen? :)

Skriv en ny kommentar