hits

Kommer jeg inn igjenn på Paradise hotel?!

22.05.2017 - 19:37 4 kommentarer

Hei alle sammen!


SPONS. Du får kjøpt denne body`n fra junkyard  HER

I dag har det hvert mye spørsmål rundt kveldens episode og for de som allerede har sett den så viser de ett par glimt av meg og noen andre deltakere som også har røket ut. Kommer jeg inn igjenn? Kommer de inn igjenn? Hvorfor skulle de ellers vise oss i dagens episode? Dette er noen av de spørsmålene jeg har fått. Jeg kan desverre ikke svare på dette, men dere skal få lov å spekulere på det. Det er to uker igjenn av Paradise hotel, mye kan forsatt skje og vi nærmer oss snart en finale. Spennende sant?

De siste 5 dagene har jeg hvert på jobb på sykehjemmet jeg jobber på her i Bergen. En dag denne uken fortalte de meg på jobb att det stadig ringer folk på avdelingen jeg jobber på for å få tak i meg,jeg må le litt av det. Om du vil ha tak i meg så kontakt meg heller via mail eller sosiale media, når jeg er på jobb på sykehjemmet er jeg på jobb på sykehjemmet og glemmer alt annet, da er ikke jeg i fokus lenger.  Jeg elsker å jobbe med mennesker og ta meg av de gamle og syke, selv om det til tider  også er en krevende jobb. Jeg føler hvertfall att jeg får noe tilbake igjenn for det om jeg kan si det på den måten. Jeg synest det er deilig å kunne kombinere bloggen med jobben på sykehjemmet i tillegg, det følest trygt.  Jeg tror faktisk ikke jeg har fortalt dere att jeg er utdannet hjelpepleier og hudpleier vedsiden av alt annet jeg driver med. Så om du vil ha tips når det kommer til hud og produkter så er det bare å spørre her på bloggen!

Jeg håper alle får en fin dag og kos dere med kvelden episode!

 

- Sophie

 

 

4 kommentarer

Camilla

22.05.2017 kl.19:41

Kom tilbake igjen ! Er kjedelig uten deg på PH

Victor

28.05.2017 kl.18:57

Du er ok, liker deg egt ikke så godt. Du gjorde veldig rare ting på PH, så derfor vil jeg bare utpeke deg som en drittunge. Jeg håper du egt ikke kommer inn igjen, men jeg vet du gjør det, og derfor hater jeg deg! Kan du bare stikke til et eller annet drittsted? Plis dra! Du gjør meg gal! Du torturerer meg med ansiktet ditt, og du er jævlig teit som ikke tørr å gjøre en dritt. Så bare gå å legg deg med kjæresten din. Vedder på at han kaster opp på deg, så stygg som du er. Ha en dårlig dag videre!!!

29.05.2017 kl.17:49

Det er ganske tydelig at du hadde kontakt med Aleksander før PH, det kan man lese fra meldingene du sendte ham, selv om du prøvde å skjule det med Vegard Harm. Brudd på taushetsplikten?

30.05.2017 kl.05:30

Victor å du gjør ikke rare ting ho var ikke rare ting

Skriv en ny kommentar