hits

HELT ÆRLIG!

09.05.2017 - 18:11 7 kommentarer

Hei alle sammen! 

Nå kom jeg netopp inn dørene etter å ha vært på hyttetur 1 time unna Bergen. Den siste uken har jeg gjort alt annet enn å blogge,instagrammet og jobbet. Jeg føler nesten jeg må unnskylde meg for att jeg ikke har gjort det, men alikavell så orker jeg ikke å ha alt hengendes over meg 24/7. Jeg har hatt en kjempefin uke med venner. Vi har grillet, kost oss i solen og jeg har rett og slett gitt litt faen for å vær ærlig. Jeg har kjent siste tiden att jeg ikke orker alt jaget som har vært de siste månedene så denne uken her har jeg ikke vært så "fornuftig" som jeg burde være når det kommer til sosiale media. Jeg har rett og slett ikke stresset med noe.

Jeg får ofte spørsmål fra stortsett alle jeg møter om hvordan det er å være med i Paradise hotel. Helt ærlig så synest jeg ikke det er så sykt som det ser ut på tv og jeg tenker faktisk ikke over att jeg har vært med på programmet i det jeg sitter å skriver nå. Jeg har egentlig blogget utrolig lite om akkuratt Paradise hotel fordi det  ikke har engasjert meg noe særlig. Jeg har takket nei til alt av tilbud om å dukke opp på russetreff, "rulle" med russen og møte opp på utesteder. Jeg synest det bare er kleint og det må jeg få lov å mene. Jeg bikker snart 25 år og har null innteresse av å bruke min tid på  å sitte på en russebuss, den tid er over om jeg skal si det på den måten.

Litt av grunnen til att jeg også skriver dette er fordi mange synest jeg ikke " tilhører" eller er mye med de andre deltakere ellers og helt ærlig så er jeg ikke det heller. Det har ikke noe med att vi ikke kommer overens som personer, for venner er jeg med alle. Jeg blir bare ikke knyttet til mennesker for en så liten periode i livet mitt, det skal litt mer til. Jeg har veldig lite kontakt med de andre og det gjør meg heller ingenting.

Noen kommer, noen går.

- Sophie

 

 

 

 

7 kommentarer

09.05.2017 kl.19:54

Har du ikkje kontakt med rebecca og martine J ?

Sophie Sjåstad Vågsæter

09.05.2017 kl.20:20

Anonym: jo det har jeg :)

Mikaela

10.05.2017 kl.22:26

Okei, dette er definitivt ett totalt randomt og kanskje kjempekleint spørsmål, men etter å ha googla meg opp og ned i mente, så er jeg bare nødt til å spørre 0:)

Fra den videoen på VGTV der Vegard Harm "tok over" mobilen din, så var det ett bilde han gikk inn på der du satt på ei seng, med ryggen til (tror faktisk det var noen pizzabiter med på det bildet, haha!) iført kun ei stringtruse. Og håper virkelig ikke du tar dette så creepy som det kan høres ut som, men husker du hvor du kjøpte den trusa du hadde på deg på det bildet? :D Det var liksom en vanlig blondertruse, men med en ekstra sånn "kant" der oppe på eller no, og den var bare sååå fin, derfor jeg måtte spørre, eheh :) Hvis du ikke husker hvilken det gjelder, så rakk jeg å ta printscreen av bildet da jeg begynte letingen min etter denne pene saken, så let me know hvis du trenger å bli påmint, eheh ^^,

Foruten om det, keep ut the good work!

10.05.2017 kl.22:46

Når skal du være med de neste gang?

12.05.2017 kl.16:51

Off, er så tragisk å lese ting du skriver. Du burde også ta opp igjen noen bøker og lære deg rettskriving. Først av alt vil jeg punktere at du gjorde ett helt latterlig bilde av deg selv på tv. Patetisk, haha. Er vel derfor du ikke tenker så mye på det? Å ingen av de andre deltagerne likte deg noe særlig heller. Noe dom er forståelig. Du er rett å slett nasty, oppførsel og ordbruk. Klør deg i skrittet og har dårligere voksbulær enn en unge i barnehagen. 25 år sier du? Du prøver så hardt å være noe du ikke er. Ingen av bildene dine tilsvarer realitetet av hvordan du egentlig ser ut. Ingenting av det du sier tilsvarer med realitet. Du klarer ikke å smile uten å skjule munnen med en av hendene dine eller å bruke ansiktsmuskler for å holde igjen smilet. Alt på deg henger å slenger. Du sier du er 25 men du har kroppen til en dame på 50 som har vært gjennom 4 fødseler. Alt annet enn va du legger ut på sosiale medier er bare lureri og en refleksjon av hva du ønsker du var. Latterlig person du, rett og slett. Grav deg ned.

Tess

12.05.2017 kl.23:54

Til anonym: gaaad shut the fuck up! Hvem er du til å bodyshame andre? Også som anonym, det er er bare FLAUT! Hvordan ser du ut? Hvordan er du som person? Jeg hadde aldri kommentert dritt om noens utseende eller personlighet som anonym i tillegg til at du virker som tidenes mest miserable, frekke og tragiske person :---)))) "prøver så hardt å være noe du ikke er" skriver du, men du vet vel ikke en dritt om hvordan hun er som person, utenom hva du har sett på PH. Og btw hvem faen klør seg ikke på fitta i løpet av dagen, eller skal jeg si i løpet av flere uker, og hvem drar ikke g-strengen som har gnagd seg inn i ræva ut i løpet av hele det oppholdet?!?!!!!??? Please det gjorde de helt sikkert hele gjengen der inne i løpet av den tiden

C

18.05.2017 kl.00:25

Anonym: Enn å få seg til å skrive noe sånt til et annet menneske? Hvor tragisk er ikke DET? Og hva så om hun hadde "kroppen til ei dame på 50"? Ville det vært en god grunn til å henge henne ut slik?? Nå har Sophie verken en kropp som henger og slenger eller prøver å være noe hun ikke er, så bare hold kjeft og dra deg til helvete med den der stygge tankegangen din.

Og Sophie, det ER lov å ikke like de andre på hotellet (hva annet kan man forvente når man går oppi hverandre 24/7) og å ikke være med i russebusser og på sånne teite arrangement bare fordi man skal høste oppmerksomhet. Det er de som dummer seg ut, ikke du :-)

Skriv en ny kommentar