hits

ENDELIG

03.05.2017 - 11:59 6 kommentarer

Hei alle sammen! 

I går tok jeg buss fra Sunnmøre og tilbake til Bergen. Jeg hadde tenkt å ta fly, men det måtte jeg revurdere når jeg så att jeg hadde litt for mye ting å ta med meg. Det hadde fort blitt litt for dyrt med 2 kofferter og en bag i overvekt. Grunnen til att jeg hadde med meg så mye er fordi jeg endelig har fått meg ny " crib " i Bergen! Jeg er overlykkelig og kjempe fornøyd akkuratt nå. I tillegg til det drar også været opp humøret i dag. Det er endelig skikkelig vår og sommeren er på vei, deilig!

Som jeg har skrevet tidligere var jeg veldig i tvil om jeg skulle flytte til Oslo eller forsatt bli boende i Bergen. Etter mye frem og tilbake siste månedene har jeg bestemt meg for att det er Bergen jeg vil bo. Jeg har så mye venner her og elsker byen såppas mye att jeg tror jeg hadde havnet tilbake her etter en stund uansett.

I dag har jeg aller mest lyst til å sitte ute i solen å grille,drikke øl og nyte været, men jeg skal prøve å få ting på stell her, hvertfall mest mulig. Jeg mangler seng, kommode, klestativ og litt andre smågreier. Det vil nok gå seg til i løpet av uken!  Jeg er veldig lettet akkuratt nå og jeg kjenner att jeg kan ta ting generelt litt mer med ro nå som jeg har mitt eget sted igjenn.

Her er bilder :

 

Håper alle får en fin dag i solen!

- Sophie

6 kommentarer

04.05.2017 kl.22:06

Hva er din originale hårfarge?❤

Laila Monica Nikolaisen

05.05.2017 kl.13:37

JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria

06.05.2017 kl.13:18

Ahh, så fin leilighet!! Har du kjøpt den eller leier du?

Belinda

09.05.2017 kl.14:55

du? jeg ser på vg tv når de ser på meldinger med deg og alexander at du tekster med han at du skulle til mexico? Så du sa det til han? er det lov?

Anonym

12.05.2017 kl.20:35

Til alle dere som snakker dritt om sophie og er så sykt dømmende?Vet dere egentlig hva hun har vært igjennom? Vet dere hvordan hun er som person, eller dømmer dere henne etter bildene hun legger ut og måten hun snakker på? Tenk hvor kjedelig verden hadde vært hvis alle var like!!Ingen som skilte seg ut, alle var110% like. Jeg digger Sophie og ser virkelig opp til hu som person, hvor sterk hun er etter alt hun har vært igjennom! Til alle dere haters, hvorfor føler dere dere så mye bedre enn henne, at dere tror det er greit å slenge så mye dritt, uten å vite et fnugg om hvordan hun er som person!Jeg blir skikkelig irritert over sånne fordommende, arrogante og overlegne sykinger.

Digger deg Sophie!! Stå på

Soph fan

17.05.2017 kl.18:00

Anonym Amen Enig men folk har så jævla liten hjerne den er så hjerne vaska å de misunner ho så mye att du ser så mye bedre ut det er vell derfor men Soph er ikke en person ho er ett menneske med følelser noe alle mennesker har men kan ikke si det samme om folk de er bare ute etter kvalme å dritt stå på soph du er best 😊❤👍💪

Skriv en ny kommentar