hits

KLEINT

27.04.2017 - 19:32 Én kommentar

Hei alle sammen!

I går kveld tok jeg nattoget til Oslo fra Bergen. Jeg trodde aldri jeg skulle få sove på toget, men jeg sov nesten igjennom hele natten. Jeg våknet opp til lyden av " Oslo sentralstasjon", tingene mine lå spredt utover og jeg stresset meg ut av toget! Typisk meg om jeg hadde sovet forbi stasjonen jeg skulle av på. Flaks!

Jeg gikk hjem til Martine J som lå å sov, hun hørte ikke att jeg verken ringte eller ringte på så jeg måtte stå utenfor bygningen å rope på henne. Heldigvis hadde hun vinduet åpent og hørte meg. Sykt!

I dag har jeg vært i møte meg vgtv angående noe som kanskje kommer til sommeren , det blir spennende å se om alt går i boks! Etterpå møtte jeg Vegard Harm og vi laget ett innslag på panelet som kommer ut neste uke. Han tok over telefonen min og så på alt som skjulte seg i meldinger,bilder,snapchat,Instagram og tinder! Jeg blir helt svett av å tenke på alt det kleine han fann! Jeg poster på bloggen når dette kommer ut... jeg gruer meg!

Nå sitter jeg hjemme hos Rebecca og slapper av.Vi har lyst å gjøre noe gøy i dag! Så utrolig gøy å se henne igjenn. Har dere tips til hva vi kan gjøre i dag?

Ha en fin dag!

- Sophie

Én kommentar

Anonym

27.04.2017 kl.19:41

Skal du ikkje møte de andre ph deltakarane ?

Skriv en ny kommentar