hits

Jeg drar i morgen

25.04.2017 - 19:27 4 kommentarer

Hei alle sammen! 

For en hærlig dag det har vært i Bergen i dag! Jeg har savnet en dag med så fint vær veldig lenge! I dag når jeg våknet og så ut av vinduet bestemte jeg meg for att denne dagen skal jeg nyte ute i solen. 

Jeg dro inn til sentrum og vandret rundt i solen.  
Siden jeg drar til Oslo i mårgen tidlig og videre til Sunnmøre i konfirmasjon på lørdag tenkte jeg att det var lurt å få fikset vippene og brynene før den tid, så jeg tok turen innom Lashbar i sentrum. Lashbar holder til rett ved lille lungårsvann i midt i sentrum. Jeg ble ferdig fornøyd, som alltid!   Etter jeg var ferdig der møtte jeg en vennine av meg som jeg ikke har sett på en  god stund, så vi satt oss ned i solen å drakk iskaffe langs lille lungårsvann.  En stund ut i praten kom vi frem til att det hadde vært perfekt med en fjelltur i dag, så vi kjørte avgårde ut mot Askøy. Det ble desverre ikke den lengste turen fordi det blåste sånn, men litt mosjon ble det! Bedre enn ingenting.

Nå er jeg akkuratt ferdig i ett møte og skal hjem å pakke til ett par dager i Oslo. Jeg regner med dagene i Oslo vil gå hekstisk for seg. Jeg har to viktige møter jeg skal i og jeg krysser fingrene for att de går i boks! Gjør de det, blir jeg overlykkelig og har mye spennende i vente!

Følg med!

I  dag ligger det også ute en ny artikkel om meg på dagbladet. I artikkelen står det alt om min barndom,oppvekst,bilulykken og alt som har skjedd siste halvåret. Du leser det her :http://www.dagbladet.no/magasinet/mamman-til-paradise-soph-om-skandaleoverskriftene---jeg-ble-nervos-for-at-hun-ikke-skulle-takle-det/67511874

Håper alle får en fin dag!

- Sophie

4 kommentarer

Pernille

25.04.2017 kl.19:51

Ha en fin kveld, og kos deg i Oslo i morgen :)

Ek

26.04.2017 kl.12:42

Ha en fin dag

27.04.2017 kl.17:59

Veldig nysgjerrig: du virker som en OK person, men samtidig har du aldri gitt noe uttrykk for at du skammer deg over at du var med på å ødelegge et ekteskap ved å være den andre kvinnen? hvorfor? har du ingen samvittighet?

Sophie Sjåstad Vågsæter

27.04.2017 kl.19:19

Anonym: hei. Jeg synest du bør ta å lese over visse ting før du kommer å peker fingeren på meg. Han bar skilt i 8 måneder før jeg møtte han. Jan Jar selv gått ut med pressemelding om dette

Skriv en ny kommentar