hits

INNBRUDD!!!

24.04.2017 - 14:01 3 kommentarer

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en kjempe fin helg, det har jeg!

Det er en god del som har skjedd siste dagene og jeg har helt glemt å fortelle dere om akkuratt dette.

Rett etter episoden av Paradise hotel på Torsdag, en episode som var litt trist i seg selv ringte en kompis av meg og fortalte att han hadde hatt innbrudd. Alt av elektronisk utstyr var stjelt, alt av toalettsaker og min koffert i tillegg. Kofferten min sto hjemme hos han stappfull av klær,sminke og sko. Det er selvfølgelig veldig kjipt, men dette får jeg igjenn på forsikringen. Haha, er ikke det det ene så er det andre! Noen sitter hvertfall ett sted å koser seg som ett lite barn på juleaften.. jeg håper dere blir tatt!

På lørdag var jeg på vors hos jentene mine i Bergen, det er stund siden alle har vært samlet og vi hadde det så sinnsykt gøy, en vill kveld!

I dag driver jeg å planlegger og konsentrerer meg om ett viktig møte jeg skal i på torsdsg! Jeg reiser til Oslo på onsdag og gleder meg veldig til å få kunne treffe Rebecca,Martine og resten av gjengen igjenn i samme slengen. Jeg har også flere ting på lur i løpet av uken, men dette tar jeg etterhvert. En dag om gangen! Jeg håper alle har hatt en bra start på uken!

- Sophie

3 kommentarer

24.04.2017 kl.15:08

Sikkert kjipest å miste elektronikk enn klær og sminkexD

Sophie Sjåstad Vågsæter

24.04.2017 kl.15:15

Anonym: Det er det nok ja. Men ikke kom her å si att sminker og klær ikke koster penger heller.

24.04.2017 kl.17:13

Du er så fiiiiin💕

Skriv en ny kommentar