hits

Jeg må rekke alt

22.04.2017 - 14:06 2 kommentarer

Hei alle sammen!I går var jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og fikk påsatt hairextension fra Hairtalk. Jeg har gledet meg veldig lenge til å begynne å sammarbeide med de og jeg er strålende fornøyd med håret jeg har fått og med jobben som er utført av AdamogEva. Håret kjennes helt natulig ut og kvaliteten er fantastisk! Jeg anbefaler haritalk og AdamogEva til alle som ønsker en forandring eller lengre hår, og det mener jeg!

Her er resultatet! Fint ikke sant? Følg Hairtalk og AdamogEva på Instagram. #SPONS

Etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom Galleriet på Torgallmenningen i Bergen. Jeg gikk innom Rituals  og tilfeldigvis så jobbet det en vennine av meg der. Jeg har hørt veldig lite om selve merke før, men bestemte meg for å teste ut sminken de hadde. Hun la full makeup på meg og jeg ble kjempe fornøyd. Dit skal jeg flere ganger! Det passet jo helt perfekt at hun hadde til å vise meg hva de hadde av sminke og produkter med tanke på att jeg skulle ut senere på kvelden. Ekstremt fint lokale! Ta en tur innom å se.

 

Etter jeg var ferdig med alt jeg skulle i sentrum dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle ut. Jeg har en tedens til å glemme å spise når jeg har mye å gjøre og det er en sykt dårlig uvane å ha. Jeg prioriterer alt annet enn mat og drikke og det kjente jeg på kroppen når jeg kom hjem. Jeg holdt på å svime av. Jeg  har nødt til å skjerpe meg på den fronten. Fra januar har jeg gått ned 12 kg fordi jeg springer rundt som en tulling for å rekke alt jeg skal gjøre. Jeg bruker ekstremt mye tid på sosial media og jeg slapper aldri av for tiden. Helt ærlig så tror jeg nok dette er grunnen til att jeg har gått ned i vekt. Jeg har fått mange spørsmål om netopp dette og dette er vell svare jeg kan gi dere. Stress , med andre ord.

I går kveld var jeg på vors hos noen venner av meg og dro ut på byen senre på kvelden.  I dag når jeg våknet var formen min perfekt, ingen hangover! Jeg elsker når det skjer! Jeg føler jeg begynner å bli for gammel for 2 dager etter hverdandre på byen, men i dag skal jeg nok greie det. Det er lørdag og jeg skal ut! Men først... Slappe av, drikke vann og spise!

God lørdag alle sammen!

 

- Sophie
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.14:43

Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

Lisa Marie

22.04.2017 kl.21:43

når du røk ut av paradise for første gang, fikk du da vite at du skulle sjekke inn igjen med en gang eller litt før du skulle inn igjen. Og dro du tilbake til norge da du røk eller var du i Mexico til du sjekket inn igjen? Heide på deg i ph, og ble utrolig trist da du røk og når du "sendte deg selv" ut

Skriv en ny kommentar