hits

Fordi jeg fortjener det!

21.04.2017 - 12:05 9 kommentarer

Hei alle sammen!

 

Dette uken her har vært en smule turbulens, oppturer og nedturer , men sånn er livet. Etter gårsdagen episode har jeg fått sykt mye fine tilbakemeldinger og støtte fra alle kanter! Det setter jeg sykt pris på. For sann situasjonen er nå så velger jeg å ikke høre på noe av det dere negative mennesker forteller meg, for dere tar så innderlig feil av hvordan jeg er som person og det får dere bare gjøre. Helt ærlig, I dont give a fuck.

 

Uken som var på Paradise hotel var faktisk tung for meg, jeg gråter ingen tårer uten grunn. Jeg hadde aldri trodd att jeg skulle vær så følsom der inne i det jeg pakket kofferten og dro til Mexico, men Paradise hotel er mye tøffere enn det folk. Når man er der inne, er alt ekte. Når man blir sviktet der inne er det den samme følelsen man føler på utsiden om noen svikter deg. I dette tilfellet følte jeg det var ganske brutalt, alt som ble sagt og gjort. For sann det var, følte jeg og.

 

Når det er sagt så vil jeg ikke att verken Morten, Sofie, Andrea eller Kevin skal få pes for dette. Jeg vet hvordan det er å få så mye negativ kritikk og jeg unner ingen det. Så om du er på min side, spar deg for å skrive upassende ting til de, du er bedre enn det. Vi er alle venner i dag og jeg snakket sist med Morten i går kveld, så vet dere det. Jeg har blitt veldig gla i de på tross av alt som skjedde.

 

Akkuratt nå er jeg hos frisøren min AdamogEva i Bergen og er klar for tidenes forandring, fordi jeg fortjener det! Jeg kommer til å bli så sinnsykt fornøyd med det vi skal gjøre i dag! Følg med senere på Bloggen for å se forandringen. I mellomtiden kan du gjerne følge AdamogEvaBergen og Hairtalk på instagram.

 

Takk alle sammen, dere er best.

 

- Sophie

9 kommentarer

21.04.2017 kl.12:13

Har du gått ned i vekt siden ph?

Sophie Sjåstad Vågsæter

21.04.2017 kl.12:26

Anonym: ja, har gått ned 12 kg.

VIlde

21.04.2017 kl.12:21

Er så utrolig stolt av deg! Du har virkelig jobbet hardt å fått masse stygge tilbakemeldinger, det er ikke verdt det i det hele tatt. Du er utrolig kul og jeg digger deg, synes du virker som en fantastisk jente! :)

Erica

21.04.2017 kl.12:24

For en trist episode i går. Jeg gråt med deg, rett og slett. Kan ikke fordra slik utestenging og behandling. Ville helst se deg i finalen <3

Laurie Deline

21.04.2017 kl.12:30

Jeg følte så jævlig med deg denne uken! Ble så trist når du røk ut. For du er den eneste der inne som lagerbra tv og som tørr og spille litt skittent. Mens mange av de andre ikke tørr å stå imot de andre spillerne hahh. Du bare må komme igjen. For serien er ikke den samme uten deg <333333333333

21.04.2017 kl.14:40

Jeg håper du, Andrea og Sofie klarer å stå imot all den negative responsen. Det er som sagt et TV program og vi ser bare en liten del av alt som skjer der inne.

Personlig syns jeg ikke din strategi var den mest fengende der inne, men det er alikevell et spill. Og ingen har rett til å kommentere det styggeste de tenker av den grunn.

Stå på Soph!

21.04.2017 kl.16:57

Får helt vondt av å se hva folk klarer å lite av seg i kommentarfeltet. Det er bare et tvprogram, folk tar alt så seriøst. Du virker som en jævlig bra dame Sophie, ikke la dumme ignorante mennesker knekke deg❤

21.04.2017 kl.18:03

Kan du skrive litt om HVORDAN du gikk ned 12 kg? :-)

21.04.2017 kl.22:14

Du ser strålende ut! Vil gjerne ha et innlegg hvor du skriver om hvordan du klarte å gå ned

Skriv en ny kommentar