hits

Vi snakkes

20.04.2017 - 23:09 19 kommentarer

Hei alle fine folk! <3 

Da var mitt opphold på Paradise over for denne gang. Det har vært ett eventyr på godt og vondt, men i det store og det hele sitter jeg igjenn med fine minner,nye venner og ærfaringer for livet. Jeg føler jeg kan stå for alt jeg har gjort der inne ,for jeg har vært meg selv. ( Utenom att jeg driver med skulspill i hverdagen selvøflgelig, haha) Denne sesongen er basert på sterke kvinner og jeg føler virkelig jeg har stilt til kravene sånn sett. Jeg er en tøff og smart jente som ikke er redd for å si hva jeg mener. Jeg har vært lojal mot alle de jeg har spilt med og alltid holdt ord, derfor drar jeg ut med hodet hevet og jeg har ingenting jeg kan angre på. Vi er alle veldig gode venner i dag og det er ingen sure miner mellom oss. Når alt dette er sagt så har jeg i det minste fall hvertfall laget tv, det kan ingen si noe på.
Jeg vil ønske alle de som er med videre på skjermen masse lykke til! Så vil jeg selvøflgelig takke alle som har fulgt og heiet på meg hele veien på Paradise hotel og til de som forsatt vil følge med på meg.

Vi ses plutselig #Altkanskjepåparadisehotel

 

- Soph

19 kommentarer

20.04.2017 kl.23:21

Fikk så vondt av deg i kveldens episode! <3 Off, fikk helt vondt i magen.. Nå er det jo bare det hvite hus igjen på hotellet, la familia er borte :-o

Madeleine Angelica

20.04.2017 kl.23:27

Utrolig kjedelig å se deg ryke ut igjen av PH, soph!

- Lykke til videre :)

GM

20.04.2017 kl.23:29

Utrolig trist episode men modig valg av deg drit i syke sjalu dumme folk du er best ☺👍

Bb

20.04.2017 kl.23:39

Både Andre og Sofie har blogget om dagens episode hvor de b.la forklarer bungalow scenen, og mener ting ble fremstilt feil. Er du enig, eller syntes du at det slm er på skjerm er riktig? Fikk veldig vondt av når du gråt:(( Vil gjerne høre hva du mener om at de "forsvarer" seg.

20.04.2017 kl.23:42

Stå på Soph! Du er en fantastisk kul person, og du må ikke bry deg over det som skjedde på ph. Sofie og Morten har vist sitt sanne jeg.. Jeg håper at du har det bra <3

21.04.2017 kl.00:08

Uff.. dagens episode var helt forderdelig trist, du fortjente ikke å reise hjem:/ føler at alle var mot deg der.. Fyfaen du er en tøff og modig jente as!! Og kjempe sterk! Du er så tøff som sa det på parsermonien

Camilla

21.04.2017 kl.00:45

Veldig fin blogg og du er ei tøff jente ! Fikk vondt av deg når du gråt...

du har hvertfall laga TV :)

Truth

21.04.2017 kl.00:53

Sugarbaby/hore til en fotballspiller, for så å selge historien til en avis = sterk kvinne. Hahaha, bloggere as.

Tips: ingen liker negative personer.

Sophie Sjåstad Vågsæter

21.04.2017 kl.01:34

Truth: sjalu du

Sugar

21.04.2017 kl.01:02

Helt enig med truth! Du velger å ikke si sannheten ved parsermonien. Hadde triana viftet med en 50 lapp hadde du spydd ordene ut.

Den "sykeste" parsermonien vil jeg nok ikke si...

Gold digger...

Sophie Sjåstad Vågsæter

21.04.2017 kl.01:34

Sugar: sjalu du

21.04.2017 kl.01:18

Jeg tror det er en svært dårlig ide å bli med på TV når du har såpass dårlig selvinnsikt. Du skjønner jo ikke selv hvor sur og negativ du fremstiller deg selv på TV. Skjønte du aldri det selv? Burde jo blitt nektet å være med på PH når du mangler såpass selvinnsikt, for du skjønner ikke selv hvordan du oppfører deg. Og det får konsekvenser i å bli enda dårligere likt når det kommer offentlig.. syntes litt synd på deg for at du har skapt en så stor storm rundt deg selv og ikke skjønte konsekvensene før etterpå

Sophie Sjåstad Vågsæter

21.04.2017 kl.01:33

Anonym: sjalu du

Kebehh

21.04.2017 kl.02:31

SOPHIE!! Har egentlig heia på deg sida dag 1... så sterk som du er, det beste med deg er at du kjøre din egen greie og står for det. Don't let them break you. veit negative komentar kan gå inn på folk men dei skal du bare ignore. Og vite det at det er mange som er utrolig glad i deg og satt pris på at du var med og var den du var!!

Kveldens episode gjorde utrolig vondt å se på men HERREGUD I Looove how you stood up tall for yourself!! ofte glemmer vi å være der for å oss sjølve når ting e tungt /eller at alle andre går imot. Men det var fint å se en sterk kvinne som stod for seg sjølv og du gikk ut med en still ingen kan glemme det. !!! YOU MADE UR HISTORY!!

Ej skjønner heller ikke på de som gikk mot deg og alle andre som kamentere så stygt her ? PH er et spill alle spillere skiten der... og du spilte på din måte Sophie du hadde masse kloke plan på gang ej e helt sikkert på at du kunne få flere ut fra (det hvite hus) om du hadde rett folk bak deg... for alle andre spilte for å få ut den ene og den andre.

Dere seier Sophie e negativ ?? og dere kommentere masse dritt om henne og glemme hvor jævlig dere alle er som person akkurat nå ? skal ho liksom spre glede når dere har så mye negativ å kommme med? dere kan jo berre la være å kommentere henne om dere ikke har noe pent å komme med?

mange vil påstå at de vet hva en sterk kvinne er men det tror ikke dere gjør! For Sophie er, og det e ikke noe ho bere sei men ho beviser det gang på gang og ho leverte skikkelig på parsermonien der sto ho fint for seg sjølv.

then again elska dialekta din ja ''du veit ka dei sei om oss sunnmøringane CA$$$H'' budd i Ørsta i mange år var godt å høre dialekten din...

Ravn

21.04.2017 kl.11:32

Folk er ikke litt sjalu på verken deg som person eller det du har gjort! Den personen som er mest sjalu, er jo du! Godt du er ute av PH! Æsj!

Til dere over^

21.04.2017 kl.11:49

Selv om dere er uenig, så hold det voksent og saklig! Er utrolig feigt og slemt av dere å sitte å skrive sånt på den måten? At dere blir kvalme osv? Ha litt selvinnsikt selv, og tenk på hva og måten dere skriver ting på. Dere vet ikke hvordan Sophie har det nå eller hadde det, så pass på hva dere sier!

21.04.2017 kl.16:45

Er ikke vits å se på ph lenger ....

<33

21.04.2017 kl.20:12

Ahahha du er herlig, "sjalu du", for det er akkurat det de er, digger at uansett hva folk sier, så lar du deg ikke knekke.

Jeg er kanskje ikke så utrolig fan av det skuespillet du spilte, men nå er det jo bare en allianse igjen på hotellet(?) hvordan skal det gå, ingen vil ha ut noen på en måte(?) blir vel ikke like spennende, skjønner hvorfor du trakk deg, masse lykke til videre, digger deg<33

Beate

22.04.2017 kl.00:39

Har virkelig aldri skjønt meg på nettroll.. du virker som en herlig og morsom person! Å du er veldig pen <3

Skriv en ny kommentar