hits

På veg ned

19.04.2017 - 20:31 27 kommentarer

Hei alle sammen!

Jeg er skikkelig sliten for tiden..Helt ærlig så er alt et tiltak. Alt som skjer rundt meg nå er mye tøffere enn jeg hadde trodd og hjernen min går på høygir konstant. Jeg føler det skjer mer negative ting i livet mitt enn positive akkurat nå. For første gang har jeg begynt å ta innover meg alle de stygge kommentarerene jeg får, så akkurat nå har jeg rett og slett gravd meg ned i en haug av negative tanker.

Jepp,sannheten rett og slett.

Jeg synest det er kleint å sitte å fortelle dere akkurat hvordan jeg har det nå, for de fleste tenker nok att jeg er beinhard. Det er jeg, men i løpet av denne uken her har jeg nådd en punkt, eller kanskje egentlig bare landet. Nå vil jeg bare sitte og stirre i veggen og faktisk ikke gjøre noe som helst. Jeg har ikke lyst å gi noe av meg selv.

Etter det innlegget jeg skrev på søndag om alt av stygge kommentarer jeg får slengt etter meg, virker det nesten som det bare har blitt mer og mer populært å hakke på meg. Helt ærlig, så skjønner jeg ikke hvorfor. Som sagt skrev jeg i innlegget at jeg ikke vil lage plass til de som skriver sånt i kommentarfeltene mine, fordi sånne ord og setninger ikke hører hjemme noen plass. Derfor ser jeg heller ikke poenget med å godkjenne de for at dere skal få lese de, det holder at jeg gjør det.

De kommentarene jeg får mest av handler om meg og kroppen min. Det er så ufint at jeg blir kvalm av å skrive det selv. Et sånt tema er såpass personlig og sårbart at det får komme i et eget innlegg når jeg er klar for det selv.

Snakkes.

- Soph

 

 

 

 

 

27 kommentarer

19.04.2017 kl.20:48

Mennesker kan være så ekle... Men det er jo helt klart dem det er et problem med, og ikke deg.. Stå på vakre ! <3

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Anonym: tusen takk!

Mia

19.04.2017 kl.20:49

Er veldig glad i deg 💜💜

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Mia: TUSEN TAKK!

Embtchi

19.04.2017 kl.20:54

Sophie. Jeg vet ikke hva du har fått av kommentarer, men jeg vet det alltid er mennesker der ute som hakker ned på andre éne og alene fordi de vet selv de ikke er bra nok. Jeg synes du er en flott jente med mer bein i nesa en hva jenter flest kan drømme om. Du er deg og det skal du fortsette å være, så skal du få lov til å være lei deg i dag, fordi du er ikke vant til så mye dritt, men i morgen så skal du være tilbake til den jenta som gir faen. For du bryr deg ikke om ord fra folk som bor i kloakken, gjør du vel? Du er herlig på din måte og jeg liker deg. Ikke alle liker deg, but hey, haters make you famous. Hadde det vært meg så hadde jeg provosert dem enda mer.

Lots of love, beib. You got this.

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Embtchi: Tusen takk!

Marie

19.04.2017 kl.21:18

Jeg syntes du er skjønn soph! det er ingen ting galt med deg, kun andre mennesker som er ekle.. stå på! du er nydelig

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Marie: tusen takk!

Kristine

19.04.2017 kl.21:22

Hei.. jeg vet at det er lett for meg å si dette; men prøv å ikke ta det til deg. Det er mange miserable folk der ute som av en eller annen syk grunn føler seg bedre med å hakke på andre. Snakk om å være patetisk. Skjønner godt at det går inn på deg, og at du helst bare vil ligge under dyna.. Men da vinner disse taperne. Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en god person.. flott og se på er du og. Nydelige øyne og en fin kvinnelig kropp. Vær stolt, soph! Drit i disse looserne.. de er ikke verdt Det! Klem fra meg

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Kristine: TUSEN TAKK!

19.04.2017 kl.22:14

Er dette også skuespill?

19.04.2017 kl.22:34

Noen har akkurat lik poengsum i iq som skostørrelssen sin å mangler filter for hva som er greit å skrive for det er enkelt å skjule seg bak skjerm og tastatur. Når det er sagt, når folk er på vei opp i kjendislivet nå til dags er det mye negativt, men det positive der er jo at folk vet hvem du er å att du er på vei opp. Når det er sagt, vil jeg si lykke til å stå på, må være tøff for å komme langt, og det har jeg tro på at du greier. Forsett og vær deg selv så kommer du enda lengre.

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:06

Anonym: tusen takk!!

19.04.2017 kl.22:54

Kjære, kjære Sophie, jeg får vondt i sjelen av hvor stygge i kjeften folk er, når du ikke har gjort noen verdens ting for å fortjene så mye hat. Du ser fantastisk ut, du har et FLOTT utseende, en FLOTT kropp, og selv om jeg ikke kjenner deg er jeg overbevist om at du har en innmari fin og veldig sterk personlighet. Og det står det respekt av. Husk at dette skal ikke du måtte tåle; som du selv skrev på instagram, skal ikke det å være et kjent fjes bety at man skal være nødt til å takle masse dritt. Det er forresten nettopp dét de kommer med - masse dritt, og det er så jævlig viktig at du midt opp i dette minner deg selv på hvor RÅ du er.

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:05

Anonym: TUSEN TAKK!

19.04.2017 kl.23:58

<3 Du er kjempeherlig på paradise og at noen kommenterer dumt om kroppen din er latterlig! Etter å ha sett kroppen din uredigert og nokså lettkledd på paradise hotel kan jeg skrive under på at du ser kjempebra ut! Smil og husk at netthets som oftest sier mer om personen som skriver det enn om personen som må ta det i mot <3

Sophie Sjåstad Vågsæter

20.04.2017 kl.00:05

Anonym: tusen takk! du er god

inamil

20.04.2017 kl.08:48

Hei! Lett å si,men ikke bry deg! Vet hva jeg snakker om,omtrent hele mitt voksne liv har jeg fått kommentarer på utseende og min kropp osv,og det fordi jeg er slank! Ingenting er godtatt så lenge man ikke ser ut som alle andre,dvs man blir bare nødt til å like seg selv og ikke bry seg! Klarer man det kommer man langt tror jeg. Jeg selv jobber fortsatt med saken og bl.a skrevet et innlegg om det,og bare det hjalp! Type "hear hear bitches!" 😂

Rita

20.04.2017 kl.09:24

Du virker som en veldig sur og bitter person. Hva med å prøve å være litt annerledes? man passer ikke i et sånt program om man er sur og bitter. Har du dårlig selvtillit?

20.04.2017 kl.12:12

alle er forskjellige. det er lett å være "en av gruppa", det å stå alene krever mer enn de fleste takler. paradise trenger forskjellige personligheter, og du er uten tvil den med mest bein i nesa der inne. jeg har likt deg siden dag én. alle gjør feil der inne, men det virker som om det er mest dine det blir lagt merke til og slått ned på. stå på Soph, håper du overlever parsermonien i dag og at det ordner seg for deg. ❤

20.04.2017 kl.14:46

Husk på at de fleste som kommenterer stygge ting ofte er unge lesere og seere av paradise hotel... altså det er hvertfall det jeg vil tro. Jeg tviler sterkt på at det er oppegående mennesker som driver med dette, og det er noe å ha i bakhodet. Det må være utrolig slitsomt å sitte å lese samt slette kommentarer du synes er for drøye og det er ikke rart det går inn på deg - DET ER MENNESKELIG!! Men husk å vit en ting - du er bra nok, og aldri slutt å tro på det!

Etter man er blitt en såpass offentlig person, vil det alltid være litt drittslenging, og det er synd. Men (noen)mennesker er ekle skapninger som nesten burde vært uten sosiale medier.

Linn

20.04.2017 kl.16:16

Hei😊 Selv om du kan være stor i kjeften,synes jeg du er den fineste og herligste av deltakerne der inne 😉

01

20.04.2017 kl.17:29

Skjønner ikke hvorfor du får så mye hate, hva faen du er jo rå! Paradise ble jo faktisk gøy når du kom igjen, go la familia! Håper Morten sender Andrea eller/og Sofie (ikke deg Sofie altså Hehe) på hue og ræva ut! La familia som lager bra TV!

20.04.2017 kl.20:13

Kjære Sophie.

Først og fremst vil jeg bare påpeke hvor utrolig vakker du er! Jeg vet det kan være vanskelig å ta til seg, spesielt når man daglig får mye dritt slik som du gjør, men jeg lover deg- du ser helt fantastisk ut!. Jeg tar meg vanligvis aldri tid til å kommentere blogger, men nå kjenner jeg at jeg må gjøre ett unntak. Mobbing er det absolutt værste jeg vet, og jeg får helt vondt av at en så flott jente som deg skal måtte ta imot all denne dritten hver dag. Jeg har selv fulgt med på Paradise siden dag 1, og du har vært en favoritt hele veien! Du er morsom, underholdende (på en positiv måte) og du gjør det som er meningen at folk som deltar i slike program skal gjøre: du lager BRA tv! At folk ikke skjønner at paradise er et «spill» er for meg ganske latterlig, hele poenget med å melde seg på programmet er jo å komme så langt som mulig, og skal du det så må du gjøre valg som kanskje ikke alltid er like populære blant folk. Det jeg ikke forstår er hvorfor det er du som blir pekt ut som en syndebukk, når mange av «favorittene» der inne ikke har helt rent mel i posen de helder. Håper du klarer å heve deg over alt dette, og vite at du ikke er et dårlig menneske: for er du klar over hvor unik og verdifull du er? Stå på, jeg heier på deg! Klem <3

20.04.2017 kl.23:14

Hvorfor spør du om det rita man må jo være folk for og gjøre det

Anonym mennesker er ikke det mek folk er ekle de har ingen hjerne celler så du kan jo tenke

Morten

21.04.2017 kl.11:25

Heisann! :)

Du må ikke bry deg om negative kommentarer!

De er bare misunnelige.

Hvor patetiskt er det ikke å slenge dritt til en man har sett på tv, i et redigert reality program.

Disse mennenskene har ikke mye oppe i hodet sitt. Det skal jeg love deg. Og de er ikke verdt å bruke energi på. ;)

Jeg syntes du er kjempeflott! Og du har lett den fineste kroppen på hotellet. Naturlig og fin! :) Hilsen bergenser på 38 :)

Ingunn

21.04.2017 kl.16:42

Skjønner faan ikke hva det er m folk som mener d er ok å skrive sånt til andre! Du er bra nok akkurat som du er😍👍

Skriv en ny kommentar