hits

Ett helt normalt bilde

16.04.2017 - 19:48 6 kommentarer

Hei alle sammen! 

Da var påskeferien hjemme på Stranda over og jeg er klar til å komme meg tilbake til Bergen i morgen, det blir deilig!

Denne påsken her hatt jeg tatt livet skikkelig med ro, bare slappet av og brukt tiden på familie og venner. Det har vært mye siste tiden så det var absolutt verdt å ofre ett par gøye og slitsomme dager i Hemsedal eller Trysil for Stranda kjenner jeg. Selv om det helt sikkert hadde vært gøy der og! Man kan desverre ikke bli med på alt... heletiden.

I går var jeg hjemme hos en kompis å slappet av. Vi handlet inn ost og kjeks å hadde planer om en rolig lørdagskveld for engang skyld,  men ut havnet vi alikavell, det burde vi vell egentlig ha skjønnt. To rastløse sjeler greier vell neppe å sitte i ro inne en lørdag når resten er ute å har det gøy, så da var det bare å hive seg rundt for å sminke og ordne seg.

Jeg var så fornøyd med sminken min i går og jeg følte meg super fresh, her slenger jeg ut ett nytt instagram bilde tenkte jeg, så jeg la det ut å så ikke på telefonen på en stund.. Jeg fikk helt sjokk over hvor  mye negative kommentarer jeg skulle få på akkuratt det bilde. Det skjønner jeg faktisk ikke noe av i dag heller. Ett helt normalt bilde med litt mer sminke enn jeg ellers bruker. Folk har virkelig lite å ta seg til med tenker jeg. Jeg skal vær ærlig å si att jeg har slettet stortsett alle kommentarene, hvertfall de groveste! Jeg ser ingen grunn til att de måtte stå der, verken  jeg  eller du får noe postivt ut av å lese det. I tilegg til det er det også mitt kommentarfelt, noe folk fort glemmer! Sorry, men her er jeg sjefen.

Nå skal jeg slappe av en siste kveld hjemme med foreldrene mine før en 9  timers lang busstur venter på meg i morgen. Sånn er det når det ikke er flere ledige flybiletter igjenn  til Bergen...  Krise.

God søndag! 

- Soph <3

 

 

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

16.04.2017 kl.21:33

Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

17.04.2017 kl.10:18

Kan eg spørre ka du bruker på leppene dine her? Sykt fin farge:)

Ranni

17.04.2017 kl.10:19

Kan eg spørre ka farge du har på leppene? Sykt fin farge!:)

18.04.2017 kl.20:54

du fikk ikke så mange negative komentarer. det er bedre å fokusere på de positive enn de negative.

Emelie Karlsson

18.04.2017 kl.21:56

Hæ? Jeg ser ikke noe galt i det bildet i det hele tatt..??

19.04.2017 kl.18:30

Har du gått ned i vekt etter paradise? :) Synes du ser mye smalere ut nå

Skriv en ny kommentar