Anonyme pingler!

Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si at det er fint å se att så mange bryr seg og engasjerer seg i saken jeg delte i går! Nå er alle lappene blitt fjernet rundt om kring,men om du ser flere så ta de selvfølgelig ned, uansett hvor du er hen i Norge. Her er alle velkommen, uansett! Lappene har blitt hengt opp av en aksjonsgruppe her på Sunnmøre så nå er det viktig at vi som er imot dette står opp for meningene våre. Jeg kunne sagt mye om denne saken, men jeg har fått frem min mening rundt det og dere vet hva jeg står for. Jeg har derfor ikke noe behov for å diskutere med anonyme personer som skriver kommentarer på bloggen min, hadde dere vært tøffe nok til å stå frem med fullt navn hadde saken vært annerledes. Vi som har vett i hodet vet hva som er rett og galt.

I dag har jeg fått nye klær fra Junkyard og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! #SPONS

Jumpsuit HER, Solbriller HER, Caps HER, Leggings HER, Bomber jakke HER, Regnjakke HER

10

Kjempe stilig antrekk! :)

SÅÅÅ GLAD DU SJEKKET INN PÅ PARADISE IGJEN! INGEN PARADISE UTEN DEG

Jeg er helt enig med deg i at alle er velkomne her i Norge. De lappene som ble hengt opp var grusomme! Men en ting som er klinkende klart, og det er at om du kommer hit så må du jobbe, betale skatt, og gjøre deg fortjent til å bo her! På lik linje som oss nordmenn. Hvertfall min mening :-)

Noe av det styggeste jeg har sett av ett menneske...

GRATTIS ME Å HA KOMT INN PÅ PH IGJEN

Aninym Du må være noe av det styggeste trynet jeg sett som skriver en sånn tåpelig barnslig kommentar men når man ikke har begynt på skole så er jo ikke det så rart.

Velkommen tilbake på PH igjen godt du sjekket inn igjen selv om jeg ville hatt inn Rebecca igjen å

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

Anonym folk mener du mennesker gjør ikke sånt men folk er til og spy av

Du er så utrolig nydelig! Pent antrekk <3

Jeg hadde faktisk seriøst spadd utedassen fri for dritt enn å sitte å prate med deg en times tid. Du er faktisk så kvalm.

Skriv en ny kommentar