hits

Photoshoot

11.04.2017 - 14:31 Én kommentar

Hei alle sammen!


Bildet er tatt av Kristian Repvik.
 

Nå har jeg nettopp vært å besøkt Farmor, det var veldig hyggelig å se henne igjenn! Jeg tror hun ble litt overrasket over att jeg plutselig dukket opp på døren, men hun blir like gla hver gang jeg kommer hjem. Vi drakk kaffe og snakket egentlig om alt mellom himmel og jord. Slik som vi alltid gjør.

I dag skal jeg på intervju og photoshoot i sammerbeid med Dagbladet. De skal ha en artikkel om meg og min mor i Dagbladet Magasinet i spalten  " Mamma`n til ". Det blir en gøy artikkel å lese om hvordan jeg var som ung og hvordan barndommen min var utifra moren mim sitt syn. Jeg deler artikkelen på bloggen senere når den er publisert.

Senere ikveld skal jeg på quiz på Strandafjellet med noen venner jeg ikke har sett på en god stund. Etter quiz`n vi skal hjem til meg å se dagens episode av Paradise hotel. Jeg er sykt spent på denne episoden her! Utifra hva som skjedde i går blir det gøy å se hva denne episoden bringer..... Følg med klokken 22:30 på tv3 eller gå inn på Viaplay.no for å se episoden før fra klokken 15:00.

Ha en fin dag!

- Sophie <3

Én kommentar

Charlotte

11.04.2017 kl.20:07

kjempefine bilder :D

Skriv en ny kommentar