hits

Nå kan jeg puste ut.. enn så lenge.

10.04.2017 - 13:13 Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

 


 

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort de 2-3 siste dagene. Jeg har Blogget litt for lite, jeg har vært lei og sliten. Det er vell en ærlig sak det..

Den siste uken har jeg jobbet nattevakt på sykehjemmet jeg jobber på i tillegg til Bloggen. Jeg kjenner det er slitsomt å prøve å henge med fra morgen til kveld på sosiale media i tillegg til å vær våken hele nettene, det går nok ikke i lengden kjenner jeg. Natt til Lørdag jobbet jeg den siste nattevakten for uken. Det var en ganske tung nattevakt i seg selv. Det å være der for noen og holde de i hånden når de ligger for døden er veldig spesielt og brutalt vil jeg si..  I det jeg går ut dørene må jeg legge fra meg jobben og fokusere på mitt igjenn. Det er ikke alltid like lett etter å ha vært så tett på.
Livet har vi bare til låns dere..

Etter nattevakten dro jeg hjem å sov 2-3 timer før jeg skulle på ett møte i byen,etter møtet dro jeg rett til frisøren min AdamogEva for å planlegge påsetting av extension til uken etter påske igjenn. Nå har jeg begynet ett sammerbeid med Hairtalk i tillegg til AdamogEva.( Sjekk ut Hairtalk på Instagram om du vil se mer)  Det kommer til å bli så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, jeg kan nesten ikke vente..

Når jeg var ferdig hos AdamogEva dro jeg egentlig rett på vorspill til gutta. Jeg var så trøtt att de var like før jeg egentlig bare ble hjemme, men dere kjenner meg, jeg hater å gå glipp av ting. Jeg hadde nok dukket opp på vorspillet om jeg så brakk begge bena på vegen dit. Så da ble det ut..

Etter en veldig gøy og fuktig kveld på byen ( I say no more) våknet jeg opp kl 10 på Søndag av att telefonen min ringte.  Pakket dagen før hadde jeg ikke hatt tid til å nå var det bare en time til jeg skulle reise. Jeg sto opp og kastet meg i dusjen, i tillegg til å kaste meg selv i dusjen kastet jeg bare en hau av kler oppi en koffert før taxien kom.

Hangover og 7 timer i bil er ingen god kombinasjon, det kan jeg skrive under på. Nå er jeg heldigvis hjemme på Stranda på Påskeferie, det blir veldig deilig å få kunne slappet av litt hjemme med familien.

Nå kan jeg puste ut..

 

Håper dere får en kjempe fin Påske alle sammen!

- Sophie <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar