hits

Er det egentlig så kjipt?

06.04.2017 - 14:36 Ingen kommentarer

Hei alle sammen! 

I dag er det faktisk ikke mye å ta seg til med her i Bergen! Regnet bøtter ned og det er skikkelig surt ute. Akkuratt nå ligger jeg i sengen å hører på Ed Sheeran. Hver gang jeg hører på Ed sheeran går det opp ett lys for meg om hvor jævlig singel jeg egentlig er. Jeg er definisjonen på singel jeg.
Så her ligger jeg å tenker på mitt kjipe singelliv menst jeg ser på regnet som bøtter ned.. Men er det egentlig så kjipt?
Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om netopp det å være singel... i 5 år,  helt til jeg kom over ett av mine første innlegg som jeg delte her på Bloggen. Jeg har forsatt de samme tankene rundt det hele nå som da,  7 måneder etterpå, still the same.

Det er så rart hvor fort tiden flyr, spesielt fra man er 18 - 25 år, du er 18 så er du plutselig 25. Så sitter du der alene å tenker " hva har jeg egentlig gjort de siste årene da?"  venner fra barneskolen,ungdsomskolen,videregående, venner som har funnet den store kjærligheten før de fylte 25, nå er de gift, har 3 barn og ett døds fint hus med stor hage der bikkjene deres springer rundt i. Fancy lyskroner i taket og sånne helvettes inspirerende bilder på veggene fylt med sitater som  "Family, we may not have it all togheter but togheter we have it all"  Ja alt er bare skikkelig på stell. Så kommer jeg, da. Uten mann. Uten barn, uten noen forpliktelser og eier ikke en dritt. Har faen ikke en katt engang, ikke at jeg har lyst på en katt, men tanken er der. Det ordner seg for deg og,  sier de. Den rette finnes der ute, men noen ganger tenker jeg bare, " neppe, min fremtidige mann er garantert blitt påkjørt av en buss og eksisterer lenger ikke" 
 Men så har jeg det så godt alene og .Hele sofaen for meg selv og om jeg vil ha taco istedenfor biff en Fredagskveld så er det ingen som kan fortelle meg at " det spiste vi forige fredag , så nå skal jeg bestemme" 
Kanskje det er meningen jeg skal være alene, kanskje jeg blir den sure gamle damen med 17 katter som sitter i stuevinduet for meg selv og kjæfter på ungene til naboene. " Den ballen kan dere sparke en annen plass, dere ødelegger potteplantene mine "
Isåfall så velger jeg å gjøre akkuratt det jeg vil her i livet, krysse av alt jeg har på bucketlisten min ,  bare sånn at i tilfelle jeg sitter der gammel,alene og rynkete i godstolen så kan jeg hvertfall tenke tilbake å si " shit, det var så verdt det ass".

-Sophie<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar