hits

Svar på spørsmålsrunde

04.04.2017 - 20:00 Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

  

Jeg hadde spørrerunde for ett par dager tilbake og det har strømmet inn med spørmsål om alt mulig! Jeg kan nok ikke svare på absolutt alle men jeg har valgt ut noen spørsmål med svar her.

 

 

Hvorfor er ikke du med de andre Paradise deltakerene?

 

Jeg får ofte spørmål om hvorfor jeg ikke er med de andre deltakerene fra Paradise hotel og det kan jeg godt skjønne. Men saken er så enkel som att jeg bor i  Bergen og resten av gjengen bor i Oslo. Jeg liker meg i Bergen å har lyst å bo her , men jeg reiser så ofte jeg kan og når jeg har muligheten for å møte de å bli med på ting, men som sagt har jeg har ett liv her i Bergen. Vi er alle venner og det er ikke noen som er uvenner på utsiden.

 

Hvilken sminke bruker du?

Jeg bruker mye forskjellig og bytter stadig ut sminken min. Jeg elsker  prøve ut nye produkter og sminke. Jeg får ofte nye favoritter, men jeg har en favoritt som jeg aldri bytter ut, nemlig Fred Hamelten highligter til ansikt og bryn.

- Mac
- Tromborg
- Bare minerals
-Bobbi brown
-Nyx
- Fred Hamelten

 


Kan du beskrive ditt drømmeliv?

Det er viktig å ha drømmer og ambisjoner her livet, drømmelivet mitt må være å få kunne ha en jobb som jeg virkelig elsker og en hverdag som ikke er A4, Jeg har lyst å jobbe innen media, enten forann eller bakom kamera og jeg vil helst være min egen sjef ,  men det viktigeste er å leve ett bra liv.. Så lenge jeg og mine nærmeste er firsk og har det bra vil jeg si att jeg er fornøyd.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

Nå fortiden bruker jeg mest klær fra Junkyard siden jeg sammerbeider med de.Utenom det kjøper jeg mye av klerne mine på Kouture, Miinto, Carlings, og Pull&Bear.

 

Hva skal du i Påsken?

I påsken skal jeg hjem Stranda på Sunmmøre. Jeg har ikke sett familien og barndomsvenner på veldig lenge så det blir godt å kunne få komme hjem å slappe av litt. Jeg skal på fjelle å gå på ski, spise kvikklusj ,drikke øl og afterski, alt som hører påsken til! Det blir så deilig! Jeg drar hjem til Sunnmøre stortsett alle høytider og ferier, da er alle andre også hjemme og det er mye som skjer. 

Kan du lage flere videoblogger?

Neste videoblogg kommer i påsken,og det blir så bra! En videoblogg uten like skal det bli! Gled dere masse.

 

Håper  alle får en fin dag og takk for att dere leser bloggen min.

 

- Sophie.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar