hits

Det gikk i ett sett

03.04.2017 - 13:58 4 kommentarer

Hei alle sammen!


 

Denne helgen her har gått i ett sett, full timeplan kan man si.

Fredag formiddag dro jeg fra Bergen til Tønsberg på SKUP konferanse ( Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse) Jeg ble innvitert som hemmlig gjest for ett par uker siden og tenkte det kunne vær spennende å bli med på. Grunnen til att jeg ble innvitert er på grunn av alt som har vært i media det siste halvåret men også fordi jeg har hatt mye med pressen i utlandet å gjøre.  

 Når jeg kom frem var jeg bare en snartur innom hotellet for å skifte før jeg ble hentet inn backstage. Der møtte jeg to andre hemmelige gjester. Ellen Arnstad, tidligere konsernredaktør og sjefredaktør for Se og Hør og Kjell Alrich Schumann som  i mars 2006 dømt til 16 års forvaring for å ha deltatt i  NOKAS-Ranet.

Vi ble hver for oss tatt med opp på scenen på " Late night show" der de først viste en videosnutt om hver sak før vi fortalte om vår historie.  Etter showet var det fest og den varte litt for lenge.... Det ble minimalt med søvn denne natten og jeg satt i halvsvime på toget fra Tønsberg til Oslo  igjenn Lørdags morgen. Men jeg hadde det kjempe gøy!


 

LØRDAG

 

På Lørdag møtte jeg Rebecca og Morten i sentrum før vi dro på Gullsnutten ilag. Jeg hadde ikke sett noen av de på en liten stund så det var veldig gøy å se igjenn alle! Kvelden på Gullsnutten var sykt gøy!  Jeg møtte mange spennende og inspirerende mennesker så det var uten tvil en bra kveld. 

 


( Meg, Morten og Grunde) Livestream.(Martine,Rebecca og Meg)

 

SØNDAG 

Søndags morgen våknet jeg av vekkerklokken kl 09, alt for tidlig med tanke på att vi ikke kom oss i seng før nærmere 04. Etter att jeg hadde slumret i en evighet og diskutert med meg selv kom jeg meg opp . Men allerede for sent ute. Jeg skulle på ett møte kl 10, men kom meg ikke dit før nærmere kl 11 denne Søndagen. Heldigvis ordnet det seg!   Her filmet jeg blandt annet inn en filmsnutt med Labib Malik som er i semifinalen i Norske talenter i år. Sykt flink

Du kan se hele filmen her:

http://www.side2.no/video/se-paradise-sophie-og-magiker-labibs-facebook-stunt/3423328788.html

 Etter møtet og filmingen var det bare å komme seg avgårde til Gardemoen  for å rekke flyet hjem igjenn  til Bergen. Nå ligger jeg her og helgen var over på ett blunk...

Håper dere har hatt en fin helg <3

 

- Sophie

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

03.04.2017 kl.16:08

Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

03.04.2017 kl.23:40

Hvor kjøper du dine klær fra? OG har du kommet over bruddet mellom deg og han som var på armen til tryllekunstnern?

kan du lage flere videoer?

Marthe

04.04.2017 kl.19:06

Hei :) den buksen du har på deg satt virkelig som et skudd på deg! Hvor er den fra? :)

Sophie Sjåstad Vågsæter

04.04.2017 kl.19:24

Marthe: Hei! Buksen er fra Pull&bear.com. De har sykt mye kult og klerne sitter veldig fint på :)

Skriv en ny kommentar