hits

''JÆVLA MUSLIMER''

29.03.2017 - 18:29 5 kommentarer

Hei alle sammen!

  

I går kveld når jeg la meg bestemte jeg meg for at i morgen tidlig da skal jeg trene! I morgen begynner jeg! Så i det jeg våknet tenkte jeg at nå kaster jeg på meg treningsklærne og går på fløyen, men først vil jeg ha noen å gå med. I det jeg skal innpå facebook er jeg utlogget så jeg logger jo selvfølgelig inn igjen, men det gikk ikke helt etter planen. I det jeg logger inn ser jeg at facebook kontoen min har blitt gjort om til Arabisk og at jeg har fått meg ett nytt og vakkert profilbilde, klippet meg og hadde jeg gjort. Neida, dette var nok ikke meg. Langt ifra.

Jeg tenker jo det værste, og meg på det værste? En hysterisk jente som oppfører seg som om verden går under hvert sekund. Jeg fikk panikk for at de skulle ta alt av mine sosiale medier, noe de nesten gjorde. En god stund satt de med min Instagram, facebook og mail. Jeg var så forbanna og hadde puls til 1000 menst jeg skulle fikse opp i noe jeg egentlig ikke har peiling på.

 

" HJEEEELP MEG FOR FAEN"

Heldigvis har jeg en veldig grei bror som vet hvordan han skal takle en hysterisk søster som er i ferd med å miste det kjæreste hun har, nemlig Instagram,blogg og facebook. Vi styrte og ordnet i flere timer, frem og tilbake. Hackekrig, om det er ett ord i det heletatt. Til slutt greide han å få skiftet språk til norsk og endre alt av informasjon før hackeren gjorde det igjen. Flaks.

  

" MUSLIM FAEN"

Sånn oppi det hele ble jeg egentlig mer sjokkert over alle kommentarene jeg fikk på snapchat og facebook etter at jeg hadde delt at jeg har blitt hacket og trengte hjelp. Denne personen som hacket meg var muslim, snakket og skrev arabisk. Så kommer kommentarene på rekke og rad..

" Enda en grunn til å ikke slippe inn det pakket i landet vårt!"

" Jævla muslimer"

" Syke svin"

" Hater muslimer"

" Stem  på Trump!"

 

 Når skal folk slutte å tro at alle muslimer er en gjeng med kriminelle mennesker som bare har kommet til verden for å lage helvette. For det er akkuratt det dere sier, inndirekte.

Slutt med å sette alle i en bås, bare slutt.

Sånn, da har  jeg fått ut min frustrasjon.

- Sophie

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Laila

29.03.2017 kl.19:02

Sykt sant egt.. folk har begynt å tro at alle muslimer er kriminelle osv bare pga IS og de. Ha det kan hende noen er sånn,men IKKE ALLE. Kjerp dere!

Kajs

29.03.2017 kl.19:03

Sant

29.03.2017 kl.19:19

Hei du. Det betyr nødvendigvis ikke at han er muslim bare fordi at han skriver på arabisk. Arabere kan tilhøre hvilken som helst religion, akkurat som nordmenn.

Fint at du fikk ordnet opp i det, tror jeg selv hadde reagert som du gjorde dersom noen hadde hacket meg :'(

29.03.2017 kl.23:40

Laila er det noen annen grunn for at man ikke skal tenke sånn nesten alt med muslimer og gjøre terror i Paris muslimer mye av tyveri i butikker og stjålet bank kort muslimer det er ikke det grann rart at folk hater muslimer så mye

02.04.2017 kl.17:43

Gøy å lese hvor fornuftig og reflektert du er :) !! Helt enig med deg!

Skriv en ny kommentar