hits

Bedre sent enn aldri!

24.03.2017 - 19:22 3 kommentarer

Hei alle sammen!

 

Beklager så mye for att jeg er litt sent ute med bloggingen i dag! Bedre sent enn aldri.. Alt har gått i ett sett i dag og nå kom jeg netopp inn dørene. I dag har jeg vært på ett par intervju som jeg kommer til å linke til senere på bloggen når det kommer ut.
Jeg skal ut ikveld å var derfor innom frisøren min AdamogEva i Bergen for å få stylet håret mitt. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er der! Jonas heter frisøren min og han er døds dyktig! Jeg anbefaler de på det høyeste. 
Her er bilde av resultatet.
 

I tillegg til det har jeg vært litt på shopping og det endte i fullstendig kaos! Uansett hvor jeg gikk kom det folk å skulle ta bilde og hilse på. Litt stress er det,men også utrolig koselig att så mange liker meg og vil ta bilde med meg. Dere er best! Jeg var også en tur innom Spraytanhuset i Bergen for å freshe opp brunfargen min som begynner å forsvinne etter Mexico. Sjekk ut og følg Spraytanhuset på Instagram!

Ikveld skal jeg i 25årsdag til en kompis av meg så tar vi turen på byen etterpå. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat så godt jeg kan! Husk å add meg: Sophievag.

Jeg håper dere får en fin helg så blogges vi mer i mårgen.

God Fredag!

- Soph

3 kommentarer

LilleMilly

24.03.2017 kl.21:27

Frisørsalongen Adam og Eva har mange flinke frisører! Herlig resultat, det kler deg. Kos deg ikveld! Og god helg!

-LilleMy

-H

buroyfoto

24.03.2017 kl.23:03

Gøy å høre fra deg igjen :) håper du koser deg i 25 årsdag!

Karianne

25.03.2017 kl.15:35

Så fin du ble!

Noen spørsmål: Vet du om noen ble kjærester inne på PH? Er det noen som har noe på gang nå på utsiden? Har du fått et slags referat av alt som har skjedd der etter at du røk ut?

Skriv en ny kommentar