TIDENES BITCH

Hei alle sammen!
 

Gårsdagens episode har jeg hatt lenge i tankene! Jeg følte virkelig at jeg var i sentrum av denne dagen inne på hotellet og det ble jeg forsåvidt i episoden og. Mye drama i frykt for å ryke og mye drama rundt flasketuten peker på. Når man først er inne på hotellet så er alt man har lyst til å faktisk være der, hjernen går på høygir konstant og man tenker alltid det værste. Følelsene blir forsterket rett og slett.

Jeg er en jente som ikke redd for å si akkuratt hva jeg mener om ting og er det noe jeg er uenig i så har ikke jeg noe problem med å stå opp for meg selv foran 100 personer om det er det, jeg er sta som ett beist. Dette kan fort skremme andre jenter, sånn har det alltid vært. Noen jenter syntes fort at det kan bli en dose for mye attitude, mens noen jenter selvfølgelig digger at man står på sitt. Grunnen til at jeg nevner jenter og ikke gutter nå, er fordi at alle reaksjonene jeg fikk etter gårsdagens episode er fra jenter.  Postivt og negativt, som forventet.

" Du er tidenes bitch, hater deg"

" Endelig en jente med ben i nesa "

Akkuratt dette er ikke ukjent for meg i hverdagslivet heller om jeg skal være ærlig, men selvfølgelig så er Paradise hotel ett spill og det er ikke hverdagen min, Noe folk fort kan glemme. Jeg er 24 år og er ikke særlig fan av flasketuten peker på, men ellers er jeg en veldig hyggelig jente. Så vet dere det.

- Soph

 

15

You Are the best ❤️

Pj: Åhh, tusen takk

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Heier på deg og Aleks💕

Du skjøt deg ikke bare i leggen, men i hodet.

Nå ryker du, ingen liker suring. Når du er på PH og alle andre vil spille flasketuten peker på, da blir man med. Må bli likt for å komme langt i spillet. Da kan du ofre en halvtime med å gjøre noe du ikke liker..

Geir: Jeg drar heller hjem enn å gjøre noe jeg ikke vil stå for.

Ja, da bør du heller dra hjem. Men da vet "alle" hvor sur og grinete du er. Og det er ikke gøy.

Du slutter vel i jobben din om sjefen ber deg gjøre noe du "ikke står for" som du kaller å ikke bli med på en lek.

Geir: Jeg er min egen sjef, så no worries.

Eg e også en jente som står for det eg gjør, og seie meningene mine rett ut. Stå på!Du e ikje bitch en plass, du e modig og gir f i ka andre synes!

Mari: Takk! det er bra, helt enig

Er ikke du venn med de andre jentene og ser på episoder med dem? Jeg syntes det er kult du står på ditt, selv om det ikke er så lurt med tanke på spillet mer overfladisk :)

Folk e så forbanna redd for nokke "annerledes". Helt ærlig, er det bedre å late som om alt er fint om det ikke e det?

Jenter skal være så "pen" på det hele tida men vi må jo få gjøre feil vi også. Du viser ekte følelser, som er mer rælig enn å pakke de bort i et falskt smil og halveis ekte klem.

Kanskje, det er fordi jeg også er fra en liten gjemt på Sunnmøre, eller kanskje det er fordi andre e redd for å være noe annet enn en "picture perfect" jente.

Uansett, Stå på! Ikke føl deg dårlig!

Elsker at du står opp for det du mener! Mange har mye å lære av deg :) skjønner det kan bli dårlig stemning om 1 person trekker seg mye unna, men hallo! Flasketuten peker på :P Skjønner deg så innmari godt!

Heier på deg!

Nå er dette innlegget litt gammelt. Men jeg er SÅ enig. Flasketuten peker på er innmari kjedelig, ikke bare som spill, men også som seer. Haha! Samme spillet hvert år, samme "må gjøre", og ser egentlig bare teit ut ;)

Skriv en ny kommentar