hits

VÆR FORSIKTIG

19.03.2017 - 12:28 9 kommentarer 

I dag går det rundt en veldig personlig artikkel om meg på nettet og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi det er en viktig sak. Bruk alltid bilbelte og bruk vett i trafikken!


For ett par år tilbake var jeg i en ganske alvorlig bilulykke hjemme på Sunnmøre. Dette preget meg veldig mye i tennårene og i begynnelsen av 20årene, mye mer enn det folk tror.
Det var Lørdag, jeg og vennegjengen min var ute å kjørte. Det endte gale og vi mistet kontroll over bilen. Bilen rullet rundt på hovedveien 4 ganger i stor hastighet før vi landet ned i en grøft.Jeg husker ingenting annet enn at jeg våknet på sykehus omringet av ledninger,nakkestøtte og svekket syn. Jeg hadde vondt i hvert ett ben i kroppen, jeg følte alt pulserte men likevel kjente jeg ingenting. Jeg husker at jeg ikke forsto hva som hadde skjedd annet at jeg hadde vært i en ulykke og at jeg trodde alle mine nærmeste venner ikke overlevde. Blod, skrik, brent gummi og alt det der. traumer!
Heldigvis overlevde alle, englevakt uten tvil.
Tiden etterpå slet jeg innmari meg selvbildet mitt fordi denne ulykken gjorde at jeg så deformert ut i ansiktet,rett og slett.. Værtfall så følte jeg det slik. Jeg følte meg så stygg og annerledes og jeg tenkte hver dag at jeg aldri kom til å se fin ut igjen i hele mitt liv.
Jeg sto opp hver morgen og egentlig hatet meg selv fordi jeg var stygg. Hver gang jeg skulle ta ett bilde av meg selv tok jeg bare bilde av halve ansiktet og det samme om noen tok bilder av meg, jeg måtte alltid bli tatt bilde av fra høgre side. Det var det eneste som funket.
Ansiktet mitt er forsatt veldig annerledes den dag i dag, men langt ifra så gale som det var tidligere.   

Livet er fult av overaskelser og livet kan fort bli snudd på hodet. Det kommer ett innlegg senere ikveld om denne saken. Følg med.

Les resten HER

Soph<3

9 kommentarer

Linn hatlevoll

19.03.2017 kl.13:34

Det var tøffere å lese enn jeg hadde trodd ❤ du er sterk 💪🏻

Sophie Sjåstad Vågsæter

19.03.2017 kl.13:37

Linn hatlevoll: takk fineste Linn ??

Tomine

19.03.2017 kl.16:28

I en setting som dette hvor du og dine nærmeste går gjennom det samme, og står sammen i tiden etter, prater, og feller de samme tårene over den samme hendelsen. Er der rart, rart att alle feller tårer for samme ting, men har forskjellige følelser. Det er rart, att de følelsene du egentlig føler er følelser du faktisk ikke sier høyt. Det med utseende, hvordan det forandres, hvordan kroppen din forandres, det er følelse du ikke prater om, men følelser du holder bare for deg selv. Man står sammen om det hele, men alene om kompleksene. Viktig sak! husk bilbelte og trafikkvett, og sist men ikke minst, ta vare på menneskene rundt deg.

Sophie Sjåstad Vågsæter

19.03.2017 kl.16:30

Tomine: Love you!

Tine

19.03.2017 kl.22:25

super bra innlegg:) heier på deg

20.03.2017 kl.00:18

Fyllekjøring??

Akii

22.03.2017 kl.23:53

Du er ei supersterk jente! Ble glad av å se noen tøffe jenter som deg inne på hotellet <3 Kanskje du føler ansiktet ditt ser annerledes ut, og det er sant for du gløder som bare det! Masse løøve <3

Sophie Sjåstad Vågsæter

23.03.2017 kl.01:48

Akii: tuuuusen takk for fine ord! LOVE

Ida Døving Olsen

12.02.2018 kl.18:12

Huff! Huska e satt heiv meg på bussen etter å få beskjeden om t dokke hadde kræsja! Og det synet der som på bildet, glømme e aldri 😩 EE så glad for at det gjekk bra med dokke ❤️ Gla i deg, du e super sterk😘😘

Skriv en ny kommentar