hits

Du har ikke respekt

17.03.2017 - 18:27 5 kommentarer

Heihei! 

Nå ligger jeg for meg selv i sengen og slapper av som jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle gjøre. Her ligger jeg å leser gjennom alt av negative, men også positive kommentarer om meg overalt på nettet. Jeg lovet meg selv egentlig å aldri gjøre det, men man blir jo litt nysgjerrig på hvilken mennesker det er der ute som sitter å trykker på tastaturet og fyrer løs.

Jeg har kommet over ett par kommentarer på Bloggen om at jeg har mye skrivefeil og at noen av setningene mine er veldig dårlig formulert.Jeg har også lest at jeg ikke har respekt for "yrkestittelen" min.

Jo, det har jeg.

Hele mitt liv har jeg hatt skrive og lese vansker, dysleksi med andre ord. Jeg har ikke bare dysleksi men også Dyskalkuli. Noe som gjør at jeg må bruke ekstra mye krefter hver gang jeg skal skrive noe, så hvis dere sier at jeg ikke legger krefter i arbeidet jeg gjør så tar dere veldig feil.

Hvis dere ruller helt ned på bloggen til mitt aller første innlegg fra Oktober i fjor så kan dere også lese at dette har jeg sagt ifra om for lenge siden.

Jeg vet jeg ikke er verdens beste til å skrive, men jeg vet jeg har mye fornuftig å komme med på bloggen. Mitt mål er aldri å bli verdens flinkeste i grammatikk. mitt mål er å gi leserne mine ett bilde av det jeg skriver om.

Så til dere med dysleksi og andre vansker, dere får i hvert fall min stemme!

- Soph

 

5 kommentarer

Aurora

17.03.2017 kl.18:38

Hyller deg Sophie <3

Hemmelig beundrer

17.03.2017 kl.18:59

Du er skamdigg

Emma

18.03.2017 kl.14:04

Digga dej sophie 😘

Du e drit herli, ikkje bry dej om dei som skrive hat kommentara, dei e bere misunneli.

#sunnmøre#e#best

20.03.2017 kl.15:07

hahah skada mennesker som henger seg opp i skrivefeilene dine.. jeg kan tippe de er minst like på tastaturet selv.. stå på å drit i de idiotene <3

Geir.

20.03.2017 kl.21:20

Anonym folk mener du mennesker gjør ikke sånt men folk har hjernen på feil sted skada folk i dette århundre

Skriv en ny kommentar