hits

DÅRLIG SAMVITTIGHET

16.03.2017 - 18:41 3 kommentarer

Heihei alle sammen!
 

Denne uken her har vært helt syk, det har skjedd så utrolig mye. Jeg har blitt side2 blogger, jeg er på tv hver dag og det er mye nytt å forholde seg til.Men jeg har også kjent litt på dårlig sammvitighet denne uken fordi jeg føler att jeg ikke rekker å svare alle som skriver til meg, så jeg vil  bare si att det ikke er meningen, men det er desverre slik att man ikke alltid rekker rundt. Jeg skal svare hver enkelt så fort jeg har tid, så vet dere det.

Det er deilig å vær tilbake i Bergen igjenn selv om regnet bøtter ned, men det er vi vant til her på Vestlandet.

I dag har jeg vandret rundt i sentrum, shoppet litt, vært innom Lashbar å fikset vipper og bryn og sist men ikke minst innom tattovøren min i Bergen. Neste uke skal jeg ha ny tattovering så i dag var jeg innom for å planlegge den. Det er en stor tattovering som jeg har tenkt på en god stund nå, så nå gjør jeg det! Endelig! Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg skal ha, i mellomtiden får dere bare vente i spenning til neste uke.

Jeg elsker lashbar! De er sinnsykt dyktige på vippeextension og bryn. Jeg har gått til de i snart ett år nå og er alltid like fornøyd. Jeg har hatt vippeextension før og hadde det fast i 1 år. Desverre så begynte jeg å reagere på limet man bruker og jeg fikk en voldsom reaksjon i hele ansiktet, noe som gjør att jeg ikke kan ha det lengre. Men hva gjør vell det når man kan ta vippeløft? Det ser veldig naturlig ut og varer lengre enn vippeextension. Vil du vite mer så besøk www.lashbar.no. 

 

            - Sophie

 

3 kommentarer

16.03.2017 kl.19:12

Only 3% of babies born world wide are white

kurt

16.03.2017 kl.20:08

du er fin

Lina

17.03.2017 kl.10:13

Vi får aldri sjå ka dokke spise til middag? Gjer dokke ikkje det? Å har dokke treningsenter på hotellet? Elr går dokke to mnd UTEN å trene? :-O

Skriv en ny kommentar