hits

STILLE FØR STORMEN

09.03.2017 - 20:43 Én kommentar

 


Jakken finner du HER / Skoene HER

God kveld!

Denne uken har bare flydd avgårde.. Nå har jeg pakket og er klar for Oslo igjen i mårgen tidlig! Hit og dit, frem og tilbake.Jeg skal i ett møte kl 12 og  jeg er så spent på hva som skjer videre etter møtet, er dere? I helgen skal jeg slappe av på hotell og lade opp til uken som kommer for på Mandag er det premierefest av årets sesong av Paradise hotel og det kommer til å bli fullstendig kaos.

Jeg greier ikke å forstå at jeg faktisk er med, det er så surrealistisk. Det føles ut som jeg har vært på ferie med en vennegjeng og nå skal hele Norges befolkning se hva vi har gjort på ferien vår, på godt og vondt. Merkelig følelse. Man ser på Paradise hotel med ett helt annet syn etter man har blitt med selv og  nå forstår jeg virkelig hva de mener med den såkalte " boblen" man lever i. Man har ikke tlf, ikke tv, ikke noe form for sosiale medier men kun hverandre, og da blir man mye fortere knyttet til hverandre enn det man ellers hadde blitt i hverdagen. Man greier ikke helt å forstå det før man er i situasjonen selv.

I det ene sekundet  gleder jeg meg til det begynner og i det andre sekundet har jeg bare en stor klump i magen. Latterkrampe og angst om hverandre kan man vell si. Heldigvis har jeg sett trynet mitt på tv før, så jeg begynner selv å føle at det er greit selv om man alltid analyserer seg selv til 1000 og bare har lyst å trykke en pute foran øynene for å unngå å se av og til, haha! Men til syvende og sist er det vell sånn jeg er og ser ut, take it or leave it.

Jeg føler selv at det ikke akkurat er en stor overraskelse at jeg er med på Paradise hotel, de som kjenner meg har vell allerede kunne forutsett at det  kom til skje for allerede mange sesonger siden, de første meldingene jeg fikk etter jeg ble publisert :  " JEG HAR VENTET LENGE PÅ DENNE DAGEN HER".

Det blir spennende å se hvordan man blir fremstilt og hvilket syn folk har på deg etterpå, for tv er tv. Uansett hva dette bringer meg på godt og vondt så er jeg sikker på att det kommer noe godt ut av det, om ikke så er jeg en lærdom rikere

Soph<<3

Én kommentar

Charlotte

09.03.2017 kl.20:52

fint bilde av deg :)

Skriv en ny kommentar