hits

BLÅTT HÅR

09.03.2017 - 14:15 3 kommentarer


har ikke brukt denne jakken på evigheter, har ligget langt inni skapet, men plutselig falt den i smak igjen. Vanskelig å finne samme type jakke men lignende finner du HER

 

Heihei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, jeg prøvde virkelig å plassere fingrene mine på tastaturet men lå langflat med influensa og bare det å gå å hente seg ett glass vann var tidenes tiltak. En ting er sikkert og det er at man skal være gla så lenge man er frisk, sånn tenker jeg hver gang " jeg skulle satt mer pris på livet når jeg var frisk" haha, det er vell fler som kjenner seg igjenn? merkelig hvor mye en tett nese kan ha å si.
Uken i Bergen har vell vært hipp som hap, en smule travelt men det kan jeg skylde meg selv! Nå har jeg nettopp vært hos frisøren min, AdamogEva I Bergen og farget og klippet håret til Premieren av Paradise hotel førstkommende Mandag 22:30! Jeg både gruer og gleder meg, gjør nok de fleste av deltakerene. Vist det er noe dere lurer på så spør i kommentarfeltet så svarer jeg på det jeg kan svare på i neste innlegg?

 

Litt blåfarge i:)


Sånn ble resultatet:) Veldig fornøyd

 


Litt produkter jeg fikk med fra ADAM&EVA. 

Soph<3

3 kommentarer

Iselin Renée

09.03.2017 kl.14:34

Så fint det ble :)

Sophie Sjåstad Vågsæter

09.03.2017 kl.14:34

Iselin Renée: Tusen takk! :)

Charlotte

09.03.2017 kl.20:23

så fin du ble :)

Skriv en ny kommentar