hits

CASH ME OUSSIDE HOWBOW DAH

03.03.2017 - 18:54 5 kommentarer

 

Hei:) Ja jeg er med i årets sesong av paradise hotel :) jeg er så takknemlig for å bli med på dette syke eventyret, 7000 personer har søkt i år og jeg er veldig glad for at jeg har blitt valgt ut av så mange. Jeg gleder meg til 13 Mars for da er det PREMIERE! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått mye hets i kommentarfeltene,på meldinger,det har ringt telefoner og jeg har fått mye hat om hva som allerede står om meg i media. Så her er en ting jeg vil si dere.

Man vet godt selv at nå man er med på ett realityprogram så vil folk alltid ha en mening om deg, om hva du gjør, hva du sier  og hvordan du ser ut til en hver tid. Dette er de fleste forbredt på i det de skriver under på kontrakten. Om det er paradise hotel ,farmen eller robinson. Selvfølgelig er det en psykisk belasting å lese stygge kommentarer om seg selv på nettet, heldigvis har jeg en såppas sterk psyke at jeg på en eller annen måte takler dette veldig fint. Det er ikke meg det er synd i, jeg synest ikke synd på meg selv,jeg synest synd på deg som sitter å skriver dette. Vet du hvorfor? Det er fordi DU er usikker på deg selv, du er ikke gla i ditt eget utseende, du er ikke tilfreds med livet du selv lever og du har bare ikke forstått at det å skrive uverdige kommentarer om andre på nett er usaklig,unødvendig og forkastelig. Du har rett og slett bare ikke skjønt den biten. Jeg kan komme med ett eksempel. 
" Du er en jævla hore"     OK, greit. Men hva får DU ut av å skrive det? kan du nemne 5 postive ting du får ut av å skrive det? Send meg gjerne en mail med punktene. For jeg er virkelig nyrskjerrig på det.
Hva med å bare droppe den ene kommentaren? 5 postive ting du får ut av det?
- Du beviser for deg selv og andre at du har det bra med deg selv.
- Det viser at du har hatt en god oppdragelse
- Det viser at du har omsorg for andre personer
- Det viser at du er mot mobbing og trakkasering.
- Det viser rett og slett at du er en bra person med ett stort hjerte.
Selvfølgelig må vi får si meningen våres, men vær så snill å værtfall vær saklig når du først er igang med å trykke på tastaturet, det er alt jeg ber om. Selv tar jeg avstand fra å skrive kommentarer som kan såre, gå innpå eller ødelegge en person og jeg har det veldig fint med meg selv. Kanskje du også skal prøve? 

 

Alle kjolene er fra Kouture, men lignende finner du HER    (annonse)
 

Sophie<3

5 kommentarer

Victoria Larsen

03.03.2017 kl.19:11

Så utrolig fine bilder!!

Aurora

03.03.2017 kl.19:17

Haha du er så rå <3

Marius Røyseth Kristiansen

03.03.2017 kl.20:36

Det her blir spennende Sophie:-) heiaheia!! Så sant det du skrive, vet akkurat ka du meina;-)

Per

03.03.2017 kl.23:46

haha gleder meg

04.03.2017 kl.08:29

Er du med på leken, må du tåle steken!

Skriv en ny kommentar