hits

OMRINGET AV PENISER

09.11.2016 - 21:06 10 kommentarerEtter å ha vært to uker i Spania er det ekstra kjipt å komme tilbake til Bergen når gradestokken viser -5... Så her ligger  jeg pakket inn i tepper og hakker tenner, men neida jeg klager ikke. Har bare slappet av og kost meg.

Endte også opp to dager på badeland ved en feil. Booket to dager når jeg egentlig skulle en. Men det kom en vittig historie ut av det hele, eller historie? mer en flause. Så hør her... Jeg er så avhengig av telefonen min, garantert mer enn gjennomsnittet, jeg er på tlf 24/7,å greier ikke å legge den fra meg. Så etter et par timer i vannsklier og andre aktiviteter begynte det å klø i fingrene etter å hente tlf i skapet å bare ta turen hjemover. Jeg Skrudde på telefonen og der var det igang, verden rundt forsvant og akkurat der og da var det bare telefonen som sto i sentrum. Kompisen min gikk foran meg, så jeg fulgte etter bena hans i sidesynet mens vi gikk ut av badelandet. Det var værtfall det jeg trodde. Så mens jeg svarte folk på facebook,snapchat osv å ante fred og ingen fare hører jeg plutselig. " Sophie, hva faen gjør du? du er i herregarderoben!!" Jeg løftet blikket fra telefonen og rundt meg var jeg omringet av nakne menn og peniser i alle aldere og nasjoner. Jeg har aldri følt meg så liten og forvirret før! På veg ut av garderoben hører jeg alle mennene le i bakgrunnen av meg, mens jeg forsvinner ut av badelandet noe jeg i prinsippet skulle. Gu så komisk, men Hvordan greier jeg det? haha

 


Buksen finner du HER / Jakken HER / Sko HER
 

Dagen etter jeg kom hjem sjekket jeg postkassen min, og der lå det en hel hau av hentelapper fra Ebay, noe jeg nesten hadde glemt jeg hadde bestilt. Ebay er farlig. " den var kul, den får jeg sikkert bruk for"  Ja, så får vi håpe det. Isåfall er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, man kan fort ende opp med en pakke ris fra Asia istede for en genser man har bestilt, så thumbs up. Her er noe av det jeg bestilte nå værtfall :

 

Digger denne Rihanna genseren: Skinnbuksen finner du HER
Så må jeg nevne at LASH BAR i bergen, men som også holder til i Kristiansand og Oslo er sinnsykt flinke når det kommer til Vippeextension og Bryn, mine favoritter uten tvil. De ansatte har flere års erfaring innen yrket og vet virkelig hva de driver med. De bruker Fred Hamelten i behandligene sine,  Mitt favorittprodukt fra Fred Hamilton er " Brow light",  hightligt for å altså framheve øyenbrynene. Her kan du se mer om Fred Hamilton og hjemmesiden til lashbar er www.lashbar.no  Om du booker deg en time og sier mitt navn får du 20% på alle behandlinger. (sponset)

- Sophie  <3

 

 

Tamaris Jewelry AMY Smykke hvit / Urban Expressions STELLA Clutch black / Miss Selfridge Sommerkjole red burgundy / Zign Høye støvler black / ONLY RUTH Kort kåpe sort 
REKLAME

10 kommentarer

Toretang

09.11.2016 kl.21:26

Akkurat som du ikke er vandt med tonnevis pikk.

chris

09.11.2016 kl.21:28

hahahaah vittig

Tatiana

09.11.2016 kl.21:29

haha nyter deg

Martin

09.11.2016 kl.22:14

hahahaha

Thea

09.11.2016 kl.22:17

hei! kul blogg! Den rosa buksen var døds fin!men jeg finner den ikke :/ kan du sende link i kommentaren min her? :D

Sophie Sjåstad Vågsæter

10.11.2016 kl.00:33

Thea: Hei Thea! :) Om du trykker på linken under bildet, å går videre inn på bukser så finner du den der :)

09.11.2016 kl.23:22

Hei! Utrolig fine gensere. Hvor har du kjøpt de? Tenker på de to siste 😊

Sophie Sjåstad Vågsæter

09.11.2016 kl.23:34

Anonym: Takk for det, på Ebay:)

-

10.11.2016 kl.00:24

Kan du lage sminkevideo? :-)

Sophie Sjåstad Vågsæter

10.11.2016 kl.00:29

Hei! Så koselig! Det kan jeg få til :)

Skriv en ny kommentar