hits

NETTROLL

30.10.2016 - 13:18 3 kommentarer

hehehe, herregud jeg elsker mennesker. Er så vittig å se hva folk skriver og kommenterer om saken på God kveld Norge i går. Jeg bryr meg null om alle de negative kommentarene fra såkalte nettroll, hva dere sier har så lite betydning for meg, så vet dere det når dere bruker søndagen på meg- Takk ,det setter jeg pris på.

Som jeg har sagt tidligere er jeg i Spania, så nå turer jeg ned på stranden for å slappe av resten av Søndagen. Jeg Var ute i Playa del Ingles i går, var der for noen år tilbake også. I den alderen jeg var der var tydeligvis ting litt mer spennende, ett mer jalla sted skal du lete lenge etter.  Slenger med noen outfits bilder fra gårsdagens festligheter:)
Lignende skjørt finner du HER og lignende topp HER

Håper dere får en fin søndag:)

-Sophie

 

 

3 kommentarer

Stine Olsen Vågane

30.10.2016 kl.16:17

Nett troll bruker tiden sin på å være sjalu :) Så selv om det er negativt er det ofte slik de faktisk ser opp til deg :P

Sophie Sjåstad Vågsæter

30.10.2016 kl.16:21

Stine Olsen Vågane: Hyggelig sagt, Takk for det <3

Erling

04.11.2016 kl.00:54

Ingen stygge kommentarer/ netttrolling fra meg. Men kjediser burde få ha privatliv de også. De er faktisk også mennesker. Synes du burde latt være å involvere media. Hvis jeg har forstått saken rett med at du har fortalt dem. Virker som du gjør dette for å profilere deg selv. Bortsett fra dette. No hate from me :)

Skriv en ny kommentar